yok bugun yaptıracam canım
ama az once yine bir idrar testi yaptım ve sonuc ilk yaptıgım gunden dahada koyu bir renk cıktıııı
normal test günüme 2 gün var sanırım degerlerim yükseliyo kızlarrrrrr cok mutluyum artık uyuyamıyorum bile mutluluktan heycandan
anladım canım
ama sakın umudunu yitirme benim 1. aşılamamın tutmadıgını ögrenince tabiki üzüldüm ama kendi kendime dedimki bir daha deneyelim Allahtan ümit kesilmez oda tutmazsa ara veririz dyordum
2. aşılamamda yumoslarım daha iyi büyüdüler , ilk aşılamamda gonal f kullandım ve nedense cok agır buyuyorlardı 10-11 gun igne yaptım
ama 2. de puregon kullandım ve tam 1 hafta igne yaptım ve yumoslarım 20 mm 18 mm ve 17 mm olmuslardı
doktoruma sormustum bu kez neden boyle cabuk gelişti diye doktorum her ay kadın farklı yumurtlar kaliteside bu yuzden farklı ola bilir dedi
sana tavsiyem 2. aşılamayı yap derim
selam kızlarrrrrr
kan testini yaptrdım sonuc POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFF 52.55 cıktı
selam kızlarrrrrr
yok bugun yaptıracam canım
ama az once yine bir idrar testi yaptım ve sonuc ilk yaptıgım gunden dahada koyu bir renk cıktıııı
Normal test günüme 2 gün var sanırım degerlerim yükseliyo kızlarrrrrr cok mutluyum artık uyuyamıyorum bile mutluluktan heycandan
selam kızlarrrrrr
selam kızlarrrrrr
bugün aşılama yaptığım gün ile beraber 3.günüm yerleşme ne zaman başlar arkadaşlar...
selam kızlarrrrrr
yerlesme aşılamanın 5 ile 7 gün arası gercekleşiyormuş bi kac gün sonrayada ola bilir ama normal 5 ile 7. gün arası
ben 6. gün hissettim kasıklarımda batma cekemeler gibi bisiler oldu acımıstı hatta bi kac saat uzandım
selam kızlarrrrrr
evde test yaptım negatif kızlar, çok üzgünüm.
yerlesme aşılamanın 5 ile 7 gün arası gercekleşiyormuş bi kac gün sonrayada ola bilir ama normal 5 ile 7. gün arası
ben 6. gün hissettim kasıklarımda batma cekemeler gibi bisiler oldu acımıstı hatta bi kac saat uzandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?