Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah tutmuştur bugün güzel haberler alırız.................

bende progen kullandım benimde çabuk gelişmişti şans işte ya canım kafam çok karıştı kendi doktorum bi kaç ay bekle dinlen sonra tekrar deneyelim dedi başka bi doktorla görüştüm oda eğer çiftlerde sorun yoksa aşılama taraftarı değilim normal olsun diyo bana kalsa hipotiroidim var sanırım en büyük engel onu halletsem kendiliğinden olacak gibi geliyo ne bileyim en iyisi ben bu yaz hiç bişey yapmayayım önce bi tatil yapıp kafamı dinleyeyim kışın uğraşırım

günaydın kızlar. bu gün nasılsınz?
benim bugün 11. günüm. adet olacakmışım gibi karın ağrım var.ve akıntım da çok az. sanırım bu aşılama da negatif olacak.test yapsam mı acaba?

ben bu ayın 24 de aşılama oldum belkiyorum şuan inşallah bu sefer tutmuştur sorum şu benim 2 yumurtam oluştu biri 20 mm biri 16,5 mm sonra aynı gün gece 12deçatlatma iğnesi vuruldum bir yumurtanın döllenmesi için en idel boy kaç mm olmalı bilen varsa lütfen cvp versin

maşallah canım, allah tamamına erdirsin. Senin adına çok sevindim. Gözünüz aydın.

saolun canım arkadaslarım
test günüme 2 gün kala bu haberle cok sevindikkkk
pazartesi kendi doktorumda tekrar bir test yaptıracam bakalım degerler katlanmış olacakmı
Allah sizede nasıp eder inşallah bu mutlugu öptüm hepinizi

bugün aşılama yaptığım gün ile beraber 3.günüm yerleşme ne zaman başlar arkadaşlar...

yerlesme aşılamanın 5 ile 7 gün arası gercekleşiyormuş bi kac gün sonrayada ola bilir ama normal 5 ile 7. gün arası
ben 6. gün hissettim kasıklarımda batma cekemeler gibi bisiler oldu acımıstı hatta bi kac saat uzandım

Teşekkürler canım çok sevindim senin sonucunada inşallah benimkide tutar:)

Arkadaslar herkese merhaba,
Nasilsiniz? Benim bugün aşılamamın 18.gunü ve adet olmadım ,adetim2 gun gecti ve hicbir belirti yok, cok korkuyorum, sanırım kist yüzünden oldu. Fundakrc senle aşılama tarihlerimiz ayniydi sen adet oldunmu canım

Canım tekrar tebrik ederim, söylediğin belirti aynen bende de olmuştu, hatta buraya yazmıştım ama benim negatif sonuçlandı maalesef ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…