Arkadaşlar aşılama sonrası 2.gün beyaz ve sarı akıntı olmuştu hafif bu aşılamanın tuttuğunun belirtisi olabilirmiş doğrumu?
selam kızlarrrrrr
kan testini yaptrdım sonuc POZİTİFFFFFFFFFFFFFFFF 52.55 cıktı
benim bugün 6.günüm hala akıntım devam ediyor inşallah öyledir.5 ila 7.gün tutnuyo diolar ama ben bişey hissetmiyorum sanki.inşallah hepimizinki tutar
benim bugün 6.günüm hala akıntım devam ediyor inşallah öyledir.5 ila 7.gün tutnuyo diolar ama ben bişey hissetmiyorum sanki.inşallah hepimizinki tutar
canım ya bende birşeyler hissetmiyorum, inşallah bizimkiler çaktırmadan tutunmuşlardır.:82::82:
ninihan sen progestan mı kullanıyorsun yoksa alttan jel falan mı? benim akıntım fazla olmuyor, ben progestan kullanıyorum o yüzden mi acaba.
Canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin..bizlere de dua et
canım idrar testine pek güvenme bence...
zaten adet belirtilerimin hepsi var ben zaten emindim negatif olduğuna, testi de biraz sağlama olsun diye yaptım. yarın en geç öbür gün adet olurum diye bekliyorum.
cnm bende adet belirtilerini yaşadım ama şükür şuan 6+1 hamileyim...o yüzden umutsuz olma...rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
canım senin 4.günde belirtiler nasıldı hatırlıyormusun?bu sabah hafif batma oldu geçti sonra sağ tarafımda
Merhaba kızlar ben dün adet oldum normalde 1 temmuzda olmam gerekiyordu.........erken geldi......hayırlısı olmadı ilk deneme de............
cnm benim hayırlısı olsun...
ilaçların etkisiyle erken gelmiş olabilir..
inşallah bu ay normal yolla olur
tşk ederim inşalllah hayırlısı olur inşallah.senin sağlığın nasıl?
toplangel sen nasılsın canım.Bebişimiz ne alemde.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHH.
arkadaşlar merhaba.Benimde aşılamadan sonraki 10.günüm bugün.geçen 2 gün karnımın alt tarafında ağrılar vardı.bugün bişey yok.Göğüslerimde ise ne gariptirki normalde adetime yakın ççook acırlar ve şişerler ama ne bir şişlik nede bir acıma var.akıntı hiiç yok.Sanırım benimde tutmadı.test bile yapmıycam.Adet günümü bekliyorum artık.Kısmet..Zaten benim gibi şanssız biri nin ilk aşılamasında tutması sanırım en büyük mucize olurdu....
cnm aşılamadan sonraki 1 haftada kasıklarımda kramp gibi kasılmalar oluyordu..sonra buna şiddetli gögüs ağrısıda eklendi....aşılamanın 10.gününde şeffaf beyaz akıntı gelmeye başladı bende...ama bu belirtiler kişiden kişiye değişir cnm...birazda kişinin bünyesine bağlı..hepinizden sağlıklı güzel haberler beklemeye devam ediyorum
cnm hiç olurmu kişiden kişiye değişir bu belirtiler....belki senin bebeğin annesini hiç üzmek istemiyordur.....inşallah mucizen seninle beraberdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?