Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar aşılama sonrası 2.gün beyaz ve sarı akıntı olmuştu hafif bu aşılamanın tuttuğunun belirtisi olabilirmiş doğrumu?

benim bugün 6.günüm hala akıntım devam ediyor inşallah öyledir.5 ila 7.gün tutnuyo diolar ama ben bişey hissetmiyorum sanki.inşallah hepimizinki tutar

benim bugün 6.günüm hala akıntım devam ediyor inşallah öyledir.5 ila 7.gün tutnuyo diolar ama ben bişey hissetmiyorum sanki.inşallah hepimizinki tutar

canım aşılamadan sonra hergünmü oluyor seninki beyaz sarı akıntı?
benim dün vardı bugün yok?
bugün 4.gün sağ tarafımda sabah hafif batma oldu:)

canım ya bende birşeyler hissetmiyorum, inşallah bizimkiler çaktırmadan tutunmuşlardır.:82::82:
ninihan sen progestan mı kullanıyorsun yoksa alttan jel falan mı? benim akıntım fazla olmuyor, ben progestan kullanıyorum o yüzden mi acaba.

canım bana doktorum progestan yada jel vermedi bişey olurmu?

zaten adet belirtilerimin hepsi var ben zaten emindim negatif olduğuna, testi de biraz sağlama olsun diye yaptım. yarın en geç öbür gün adet olurum diye bekliyorum.

cnm bende adet belirtilerini yaşadım ama şükür şuan 6+1 hamileyim...o yüzden umutsuz olma...rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.

Merhaba kızlar ben dün adet oldum normalde 1 temmuzda olmam gerekiyordu.........erken geldi......hayırlısı olmadı ilk deneme de............

canım senin 4.günde belirtiler nasıldı hatırlıyormusun?bu sabah hafif batma oldu geçti sonra sağ tarafımda

cnm aşılamadan sonraki 1 haftada kasıklarımda kramp gibi kasılmalar oluyordu..sonra buna şiddetli gögüs ağrısıda eklendi....aşılamanın 10.gününde şeffaf beyaz akıntı gelmeye başladı bende...ama bu belirtiler kişiden kişiye değişir cnm...birazda kişinin bünyesine bağlı..hepinizden sağlıklı güzel haberler beklemeye devam ediyorum

Merhaba kızlar ben dün adet oldum normalde 1 temmuzda olmam gerekiyordu.........erken geldi......hayırlısı olmadı ilk deneme de............

cnm benim hayırlısı olsun...
ilaçların etkisiyle erken gelmiş olabilir..
inşallah bu ay normal yolla olur

arkadaşlar merhaba.Benimde aşılamadan sonraki 10.günüm bugün.geçen 2 gün karnımın alt tarafında ağrılar vardı.bugün bişey yok.Göğüslerimde ise ne gariptirki normalde adetime yakın ççook acırlar ve şişerler ama ne bir şişlik nede bir acıma var.akıntı hiiç yok.Sanırım benimde tutmadı.test bile yapmıycam.Adet günümü bekliyorum artık.Kısmet..Zaten benim gibi şanssız birinin ilk aşılamasında tutması sanırım en büyük mucize olurdu....

toplangel sen nasılsın canım.Bebişimiz ne alemde.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHH.

tşk ederim inşalllah hayırlısı olur inşallah.senin sağlığın nasıl?

cnm bende 2 gündür şiddetli bulantı vardı.şimdi şükür biraz daha iyiyim...bugn doktora gittim kontrole şükür allahıma şuanda herşey normal görünüyor...kese göründü 14mm olmuş inşallah haftaya kalp atışınıda duyarım.........sende sakın üzülme cnm bunda da vardır gerçekten bir hayır
en kısa zamanda rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah

toplangel sen nasılsın canım.Bebişimiz ne alemde.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAHHH.

cnm sağolasın bugün biraz daha iyiyim...bugün doktoruma gittim kese 14 mm olmuş şükür herşey yolunda..2 günde bir hcg baktırıyorduum hastaneye git gel,git gel yorulmuştum şükür artık gitmicem..normal gidiyormuş herşey.....
benim güzel arkadaşlarım rabbim hepinize tattırsın inşallah...
hepimiz en kısa zamanda süt kokulu mis bebeklerimizi kucağımıza alırız inşalllllah

cnm hiç olurmu kişiden kişiye değişir bu belirtiler....belki senin bebeğin annesini hiç üzmek istemiyordur.....inşallah mucizen seninle beraberdir

saol canım, benim sağ tarafta 2 solda 1 yumurta gelişmişti,sağda batma hafif hafif oluyor hala,inşallah artarda yerleşir yumoşlar:)kramp girmesini bu kadar çok istememiştim şimdiye kadar:))

cnm hiç olurmu kişiden kişiye değişir bu belirtiler....belki senin bebeğin annesini hiç üzmek istemiyordur.....inşallah mucizen seninle beraberdir

pek ümidim yok açıkcası.İnsan az çok değişikliği hisseder be canım.Neyse HAYIRLISI...Yazarım nasıl olsa sonucu..

ne zormuş,test gününe kadar saymak,zaman geçmek bilmiyor,bebeğin tutunması için ne yapmak lazım,benim çok uykum geliyor,sürekli uyuyorum,birde sık sık tuvalete çıkıyorum,eğer varsa tutunması için dikkat etmem gereken bişey varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…