canım bana doktorum progestan yada jel vermedi bişey olurmu?
sen ne zaman oldun aşılamanı canımolmaz herhalde canım, bana da doktorum vermeyecekti, gerek yok kullanmana dedi ama ben isteyince yazmak zorunda kaldı.
sen ne zaman oldun aşılamanı canım
ayın 20'sinde canım.
bugün 7.gün oluyor galiba, herhalde 5 gün sonra falan kanda belli olur, ama ben hiç umutlu değilim, inşallah yanılıyorumdur.
benimde bugün 4.gün oluyor,yerleşme ile ilgili bir belirti hissettinmi batma falan,inşallah tutar canım ikimizinde,senindemi ilk aşılama
hayırlı olsun canım tedavin, inşallah seninde, benimde ve tüm arkadaşlarınki de tutar.benim de ilk aşılama tatlım ama pek fazla belirti falan yok.aslında hiç yok,hafif batma gibi şeyler oluyor ama bu yüzden değildir herhalde.öyle kuvvetli ağrılar, kramplar, batmalar vs yok ama herkes de olmayabilir diye kendimi avutuyorum, aşılama olanları okumuştum başka sayfalarda, bazıları hiç birşey hissetmemiş.Kendime böyle moral vermeye çalışıyorum canım.Senin zaten çok erken daha 4.günündesin.Bir sitede yerleşme 5-10.günler arasında oluyor diye okumuştum.
aynı canım benimde sadece arada bir hafif batma oluyor sağ tarafıma ama öyle büyük değişim görmüyorum bende, senin sorun nedir? bende prolaktin biraz yüksek çıktı 33 onun için ilaç aldım,aynı andada aşılama oldum bu hormon gebeliği engelliyormuş...
benimde bugün 4.gün oluyor,yerleşme ile ilgili bir belirti hissettinmi batma falan,inşallah tutar canım ikimizinde,senindemi ilk aşılama
ya arkadaşlar benimde ilk aşılamada sancıdan kıvranıp durdum şuan ikinci aşılamadayım hiçbir yerim ağrımıyor ...
ya arkadaşlar benimde ilk aşılamada sancıdan kıvranıp durdum şuan ikinci aşılamadayım hiçbir yerim ağrımıyor ...
aynı canım benimde sadece arada bir hafif batma oluyor sağ tarafıma ama öyle büyük değişim görmüyorum bende, senin sorun nedir? bende prolaktin biraz yüksek çıktı 33 onun için ilaç aldım,aynı andada aşılama oldum bu hormon gebeliği engelliyormuş...
canım ben gonal f ve ovitrelle iğne kullandım,günde 150 gonal f,8 gün sonra 3 yumurtam olmuştu,sen nasıl başladın?erken daha canım senin için, acele etme.bende bir sorun gözükmüyor, eşimde biraz sayı ve hız normalin biraz altındaymış, birde olmayalı bir yıl oldu, doktorum aşılama deneyelim dedi.Bilmiyorum artık, ne olacak.inşallah olur yaa.
canım ben gonal f ve ovitrelle iğne kullandım,günde 150 gonal f,8 gün sonra 3 yumurtam olmuştu,sen nasıl başladın?
canım ya sana yanlış anlamazsan bir şey soracağım, doktor bize yıkama sonrası durum güzel dedi ama bana moral olsun diye de demiş olabilir.
Sizin yıkama sonrası değerleri yazman mümkün mü? mahsuru yoksa tabii.
benim ilk aşılamamda kanlı sümüksü bir akıntı geldi bunda ise koyu sarı çok bir akıntı geldi.ilkinde sürekli karnım ağrısı o zaman ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım bu ikinci iğne tedavisi ilkinde göbekten olan çatlatma iğnesi vuruldum ikincisinde ise kalçadan vuruldum..acaba ondanmıydı okadar sancım yıksa tutmadı diyemi anlamadım
benim ilk aşılamamda kanlı sümüksü bir akıntı geldi bunda ise koyu sarı çok bir akıntı geldi.ilkinde sürekli karnım ağrısı o zaman ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım bu ikinci iğne tedavisi ilkinde göbekten olan çatlatma iğnesi vuruldum ikincisinde ise kalçadan vuruldum..acaba ondanmıydı okadar sancım yıksa tutmadı diyemi anlamadım
canım ben serophene kullandım, 10.gün iki tane 20 mm yumurta oluşmuş,bir gün sonra çatlatma iğnesi, 2 gün sonrada aşılama oldu,yalnız şunu okudum, iğne ile tedavi olanların şansı daha yüksekmiş, yumurta kalitesi daha iyiymiş o yüzden.Ama bana doktorum iğne vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?