Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben bugün küçük arabayla 4 saatlik yol gittim araba baya salladı nerdeyse içim dışıma çıktı bugünde aşılamadan sonraki 3 günü acaba tedaviyi etkilermi....

benimde bugün 4.gün oluyor,yerleşme ile ilgili bir belirti hissettinmi batma falan,inşallah tutar canım ikimizinde,senindemi ilk aşılama

hayırlı olsun canım tedavin, inşallah seninde, benimde ve tüm arkadaşlarınki de tutar.benim de ilk aşılama tatlım ama pek fazla belirti falan yok.aslında hiç yok,hafif batma gibi şeyler oluyor ama bu yüzden değildir herhalde.öyle kuvvetli ağrılar, kramplar, batmalar vs yok ama herkes de olmayabilir diye kendimi avutuyorum, aşılama olanları okumuştum başka sayfalarda, bazıları hiç birşey hissetmemiş.Kendime böyle moral vermeye çalışıyorum canım.Senin zaten çok erken daha 4.günündesin.Bir sitede yerleşme 5-10.günler arasında oluyor diye okumuştum.

aynı canım benimde sadece arada bir hafif batma oluyor sağ tarafıma ama öyle büyük değişim görmüyorum bende, senin sorun nedir? bende prolaktin biraz yüksek çıktı 33 onun için ilaç aldım,aynı andada aşılama oldum bu hormon gebeliği engelliyormuş...

erken daha canım senin için, acele etme.bende bir sorun gözükmüyor, eşimde biraz sayı ve hız normalin biraz altındaymış, birde olmayalı bir yıl oldu, doktorum aşılama deneyelim dedi.Bilmiyorum artık, ne olacak.inşallah olur yaa.

ya arkadaşlar benimde ilk aşılamada sancıdan kıvranıp durdum şuan ikinci aşılamadayım hiçbir yerim ağrımıyor ...

seninde hayırlı olsun canım tedavin.inşallah güzel haberler alırsın.Demek ki çok ağrı sancı olunca tutacak diye birşey yokmuş, ağrımaması iyi o zaman, ilkinde olmadığına göre.Sen iğne mi kullanmıştın canım, galiba iğne kullananlarda ağrı daha fazla oluyor, iğnenin etkisi devam ediyor herhalde.

canım ya sana yanlış anlamazsan bir şey soracağım, doktor bize yıkama sonrası durum güzel dedi ama bana moral olsun diye de demiş olabilir.
Sizin yıkama sonrası değerleri yazman mümkün mü? mahsuru yoksa tabii.

canım ben gonal f ve ovitrelle iğne kullandım,günde 150 gonal f,8 gün sonra 3 yumurtam olmuştu,sen nasıl başladın?

benim ilk aşılamamda kanlı sümüksü bir akıntı geldi bunda ise koyu sarı çok bir akıntı geldi.ilkinde sürekli karnım ağrısı o zaman ben iğne tedavisiyle aşılama yaptırdım bu ikinci iğne tedavisi ilkinde göbekten olan çatlatma iğnesi vuruldum ikincisinde ise kalçadan vuruldum..acaba ondanmıydı okadar sancım yıksa tutmadı diyemi anlamadım

canım ben gonal f ve ovitrelle iğne kullandım,günde 150 gonal f,8 gün sonra 3 yumurtam olmuştu,sen nasıl başladın?

canım ben serophene kullandım, 10.gün iki tane 20 mm yumurta oluşmuş,bir gün sonra çatlatma iğnesi, 2 gün sonrada aşılama oldu,yalnız şunu okudum, iğne ile tedavi olanların şansı daha yüksekmiş, yumurta kalitesi daha iyiymiş o yüzden.Ama bana doktorum iğne vermedi.

yok canım ne mahsuru olucak, hepimizin aynı sorunlar zaten ya eşlerde ya bizlerde bişey var, önemli olan çözümünü bulalım
benim eşimde varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu, yıkamadan önce 165 milyon toplam sayı vardı yüzde 74 hareketliydi,bunun yüzde 55 ileri hareketliydi,yıkama sonrası 100 milyon sperm kaldı, yüzde 90 ileri hareketli oldu, ama bizdede morfoloji diye bişey var onda sıkıntı vardı,sınırda yüzde 4,doktor normal dedi ama aynı sen nasıl sayıyı düşünüyosan bende bu morfolojiyi düşünüyorum acaba yeterlimi diye??

gonal f falan kullanıyorlar ya onu diyorum, tabii tam bilmiyorum, okuduklarımdan anladığım kadarıyla.iğne daha etkili olduğu için herhalde.

canım ilki sarı değilmiş ondan tutmamış demekki, çünkü yumurtlama sonrası yumurtanın çıktığı kese sarı cisime dönüşüyomuş,progestorın salgılıyormuş,rahmi bebek tutsun diye hazırlıyormuş,ikincide var sarı sende belki tutmuştur,hadi hayırlısı bakalım

20 mm güzel büyümüş canım,inşallah tutarda ikiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…