yok canım ne mahsuru olucak, hepimizin aynı sorunlar zaten ya eşlerde ya bizlerde bişey var, önemli olan çözümünü bulalım
benim eşimde varikosel vardı çift taraflı ameliyat oldu, yıkamadan önce 165 milyon toplam sayı vardı yüzde 74 hareketliydi,bunun yüzde 55 ileri hareketliydi,yıkama sonrası 100 milyon sperm kaldı, yüzde 90 ileri hareketli oldu, ama bizdede morfoloji diye bişey var onda sıkıntı vardı,sınırda yüzde 4,doktor normal dedi ama aynı sen nasıl sayıyı düşünüyosan bende bu morfolojiyi düşünüyorum acaba yeterlimi diye??
canım ben hiç morfoloji hakkında birşey bilmiyorum, belki bizde de sorun vardır, ne testte öyle birşey yazıyordu, ne de doktor söyledi.yada yazıyor ben anlamadım.
benimde iğneyle iki yumurtam oluşmuştu biri 20 mm biri 16,5 mm di bir yumurtanın ideal büyüme boyu kaç mm olmalı biliyormusunuz kızlar
20 mm güzel büyümüş canım,inşallah tutarda ikiz olur
ayy keşke canım, benim zaten bir oğlum var,iki tane daha bebiş olur ohh ne güzel, kalabalık bir aile.
sizde sayı nasıldı canım hareketlilik?artık doktor gibi olduk:)
valla öyle oldu canım, birkaç ay öncesine kadar şunların hiçbirinden haberim yoktu, şimdi neler konuşuyoruz.
sayı: 80 milyon
hızlı ileri:%44
yavaş ileri: %51
yerinde hareketli:%1
Hareketsiz:%4 imiş, doktor güzel dedi ama bilmiyorum, beni kandırmıyorsa.
Allah bağışlasın canım:)
kızlar geliyor desene
valla öyle oldu canım, birkaç ay öncesine kadar şunların hiçbirinden haberim yoktu, şimdi neler konuşuyoruz.
sayı: 80 milyon
hızlı ileri:%44
yavaş ileri: %51
yerinde hareketli:%1
Hareketsiz:%4 imiş, doktor güzel dedi ama bilmiyorum, beni kandırmıyorsa.
canım hızlı ileriye a diyorlar yavaş ileriye b a+b yüzde 50 yi geçmesi lazım normalde senin yüzde 95 çok iyi yani
yıkama öncesi sanırım bu değerler
yıkama sonrası ileri haereket kazanıyorlar sendeki yavaş ileriler hızlanmıştır yani sayı ve hareket uygun aşılama için
yakında uzmanlığımı alırımböyle giderse
zaten 30 milyon yeterli diyorlar
canım ya, ama bunlar yıkama sonrasıydı.peki bu durumda nasıl sence.
kızlar beni doktor 15 dk yatırdı sonra günlük hayatına devam et dedi sizede aynısını dedimi
kızlar beni doktor 15 dk yatırdı sonra günlük hayatına devam et dedi sizede aynısını dedimi
yok değerlerin güzel canım moralini hiç bozma,morfoloji ile ilgili bişey yazıyormu?kruger diye yazar testde?en altda oluyor genelde onada bak bakalım
80 milyon ve yüzde 90 dan fazla hareket güzel canım, aynı bizimki gibi inşallah ikimizinde tutar:)
benide 30-45 dk arası yatırdılar, sonra bugün dinlen, yarından itibaren de günlük hayatına devam et dedi canım.yalnız bana sonrasında ilişki olsun demedi.ama benim yumurtalar zaten aşılama zamanı çatlamaıştı, o yüzden ben de gerek görmedim, birde doktora güvendik, yapmadık valla.
inşallah canım ikimizinde tutar,kruger yazmıyor, morfoloji diye bir kelime geçmiyor,inşallah onda problem yoktur.
canım banada 20 dk uzan dedi,normal hayata devam et dedi,ama ben riske girmedim, 30 dk uzandım, ardından eve gelir gelmez uzandım sadece wc ye kalktım,şimdide bol bol dinleniyorum,işi gücü bıraktım valla
ya ben ilk iki gün dinlendim ama sonra dinlenmedim gerçi yorucu bir iş yapmadım, normal ev işleri yaptım, misafir falan geldi, biz gittik, 2-3 gündür de geziyorum, birşey olmaz inşallah.kendimi yormuyorum ama evde kalınca da sürekli kendimi dinliyorum o da iyi olmuyor, dışarı çıkınca iyi oluyor en azından bir süreliğine de olsa unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?