Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bende cumartesi gece 23.00 de ovitrelle vuruldum, pazar günü 12.30 gibi aşılamam oldu.beni de muayene etmedi, çatlayıp çatlamadığına bakmadı, ama benim pazar gecesi ve pazartesi sabah ağrım oldu ve hafif lekelenmem oldu ben ordan anladığım çatladığını sonrada geçti zaten.doktora söyledim çatladı galiba diye zaten çatlasın diye iğne vuruyoruz dedi, çatlamıştır dedi, geçiştirdi.

benimde göbeğim büyüdü 3 tane olunca,hiç böyle olmamıştı, aynı şekilde iğneden sonra ağrı oldu,çatlamıştır,ovitrelle iyi bir iğne diyorlar hep onu kullanıyorlar
çocuğa hasret kaldık:)hayırlısıyla bir tutsaydı

inşallah canım, birbirimize dua edelim.sen ne zamandan beri çocuk düşünüyorsun?

inşallah canım, birbirimize dua edelim.sen ne zamandan beri çocuk düşünüyorsun?

bizim 2 yıl oldu doğal yolla denedik, 10 ay önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik,onun ameliyatını oldu,değerleri düzeldi,doktor ameliyatdan sonra 1 yıl deneyin dedi,biz artık dayanamadık,sonra ben bir hormon testi yaptırim dedim, bu seferde bu süt hormonu prolaktin yüksek çıktı,onada hap aldım,normalde sınır 24 müş bende 33 çıktı biraz yüksek,ilaçla düştü,bekleyemedik sabrımız kalmadı aşılamaya başladık.
senin oğlan olmuş bir tane ikincide sorunmu oldu?nekadar süredir deniyosunuz

kızlar aşılama olalı 6 gün oldu.kasık ve bel ağrım geçmedi hiç.ilk gün hafif kanama şeklinde düne kadarda kimi beyaz çoğunlukla şeffaf akıntım vardı.bugün hiç akıntım olmadı ama ağrılarım hiç geçmiyor.normalmi sizce?progestan kullanıyorum.

canım ilk gün sanırım aşılama sırasında tahrişten oluyor hafif kanama, sonrasında beyaz ve sarı için iyi diyorlar yerleşme için bünye rahmi hazırlıyormuş,ama gebelik belirtisi değil tabi,rahmin sağlıklı olduğunu gösteriyor,hayırlısıyla tutmuştur inşallah bendede sarı akıntı var batmayla beraber

canım meraba ben test yaptırdıktan sonraki gün adet oldum çok erken oldum ben önceki adetimle son adetim arasında 24 gün geçti sanırım ilaçlardan hala olmadıysan doktora git istersen

tebrik ederim o kadar çok sevindim ki :)) yerleşmede batmalar çekmeler oldu demişsin, benim aşı4. günü oldu o batmalar ama ben çatlatmam oluyor sanmıştım, bi fikrin var mı??

canım meraba ben test yaptırdıktan sonraki gün adet oldum çok erken oldum ben önceki adetimle son adetim arasında 24 gün geçti sanırım ilaçlardan hala olmadıysan doktora git istersen

yani aklıma bir sürü şey geliyor, umutlanmak istemiyorum ama acaba aşılama sonrası girilen 3 günlük ilişkide hamile kalmış olabilir miyim diyorum, ama hiç kan testi negatif çıkıp aşılama sonrası hamile kalana rastlamadım nette..1. aşılama sonrası da kist oluşmuştu ama adetim günümde gelmişti. Korkuyorum bu belirsizlikten...

Son düzenleme:
kızlar ben jeli kestim, hafta sonu (9.10. günü) o kadar çok kaşıntım, akıntım ve yanmam vardıki resmen çamaşırsız dolaştım evde, zaten olmayan bişey için jel kullanmaya ne gerek varki)

canım bence ya doktorunla görüş yada bi test daha yaptır bakalım ne olur ne olmaz

geçmiş olsun canım, bak herşey yoluna girmiş, inşallah 10 gün sonra güzel haber de alırsın.Oğlum da düşündüğümüz ay hemen hamile kalmıştım, kimyasal gebelik geçirdim bir yıl önce onda da ilk ay kaldım ama sonrasında olmadı canım, bir yıl oldu. bende beklememek için 6 ay sonra doktora gittim, klomen falan verdiler ama işe yaramadı, sonra rahim filmi çekildim, sağ tüpte tıkanıklık var dediler ama film esnasında açıldı.eşimde de daha önce anlattığım problem çıktı. işte böyle canım, inşallah aşılama işe yarar da bu ay güzel haberler alırız.

canım biz seninle aynı gün aşılama yaptırmıştık, bende hiç ağrı falan yok,akıntıda yok ara ara geliyor o da az.Bazılarında ağrı oluyor galiba, başkaları da yazmış öyle.Doktoru arayıp sor bence normal mi diye,için rahatlar.ben de progestan kullanıyorum, bu arada.

arkadaşlar banada cvp yazın ama herkes birbirini tanıyor galiba ben dışarda kalıyorum ama bende aynı dertten dolayı burdayım lütfen yaaa banada cvp yazın

cnm benim 4. günüm bu ikinci aşılamam ama ilkinde karın ağrısı falan olmuştu baya rahatsızlandım bunda hiçbirşey yok sende nasıl durum

bendede tık yok, galiba beni kandırdılar aşılama falan yapmadılar diyorum
ama dün ve önceki gün acayip akıntım vardı, kullandığım jeldendi galiba bende onu kestim şimdi hiçbişey yok. umutsuzum ben zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…