çatlatma iğnesi oldun dimi canım,bana çatlatma iğnesimi gece 1.30 da vur dedi, 36 saat sonra gittim,aşılama yaptı,çatlayıp çatlamadığına bakmadı,banada söylemedi bişey çatladı diye,sana söyledimi?sonraki günde ilişkiye girin dedi
inşallah canım, kızlar geliyor, bende kız istiyorum, eşim erkek olsun diyor ama
bende cumartesi gece 23.00 de ovitrelle vuruldum, pazar günü 12.30 gibi aşılamam oldu.beni de muayene etmedi, çatlayıp çatlamadığına bakmadı, ama benim pazar gecesi ve pazartesi sabah ağrım oldu ve hafif lekelenmem oldu ben ordan anladığım çatladığını sonrada geçti zaten.doktora söyledim çatladı galiba diye zaten çatlasın diye iğne vuruyoruz dedi, çatlamıştır dedi, geçiştirdi.
benimde göbeğim büyüdü 3 tane olunca,hiç böyle olmamıştı, aynı şekilde iğneden sonra ağrı oldu,çatlamıştır,ovitrelle iyi bir iğne diyorlar hep onu kullanıyorlar
çocuğa hasret kaldık:)hayırlısıyla bir tutsaydı
inşallah canım, birbirimize dua edelim.sen ne zamandan beri çocuk düşünüyorsun?
kızlar aşılama olalı 6 gün oldu.kasık ve bel ağrım geçmedi hiç.ilk gün hafif kanama şeklinde düne kadarda kimi beyaz çoğunlukla şeffaf akıntım vardı.bugün hiç akıntım olmadı ama ağrılarım hiç geçmiyor.normalmi sizce?progestan kullanıyorum.
Arkadaslar herkese merhaba,
Nasilsiniz? Benim bugün aşılamamın 18.gunü ve adet olmadım ,adetim2 gun gecti ve hicbir belirti yok, cok korkuyorum, sanırım kist yüzünden oldu. Fundakrc senle aşılama tarihlerimiz ayniydi sen adet oldunmu canım
yerlesme aşılamanın 5 ile 7 gün arası gercekleşiyormuş bi kac gün sonrayada ola bilir ama normal 5 ile 7. gün arası
ben 6. gün hissettim kasıklarımda batma cekemeler gibi bisiler oldu acımıstı hatta bi kac saat uzandım
canım meraba ben test yaptırdıktan sonraki gün adet oldum çok erken oldum ben önceki adetimle son adetim arasında 24 gün geçti sanırım ilaçlardan hala olmadıysan doktora git istersen
yani aklıma bir sürü şey geliyor, umutlanmak istemiyorum ama acaba aşılama sonrası girilen 3 günlük ilişkide hamile kalmış olabilir miyim diyorum, ama hiç kan testi negatif çıkıp aşılama sonrası hamile kalana rastlamadım nette..1. aşılama sonrası da kist oluşmuştu ama adetim günümde gelmişti. Korkuyorum bu belirsizlikten...
bizim 2 yıl oldu doğal yolla denedik, 10 ay önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik,onun ameliyatını oldu,değerleri düzeldi,doktor ameliyatdan sonra 1 yıl deneyin dedi,biz artık dayanamadık,sonra ben bir hormon testi yaptırim dedim, bu seferde bu süt hormonu prolaktin yüksek çıktı,onada hap aldım,normalde sınır 24 müş bende 33 çıktı biraz yüksek,ilaçla düştü,bekleyemedik sabrımız kalmadı aşılamaya başladık.
senin oğlan olmuş bir tane ikincide sorunmu oldu?nekadar süredir deniyosunuz
kızlar aşılama olalı 6 gün oldu.kasık ve bel ağrım geçmedi hiç.ilk gün hafif kanama şeklinde düne kadarda kimi beyaz çoğunlukla şeffaf akıntım vardı.bugün hiç akıntım olmadı ama ağrılarım hiç geçmiyor.normalmi sizce?progestan kullanıyorum.
canım bence ya doktorunla görüş yada bi test daha yaptır bakalım ne olur ne olmaz
kızlar aşılamadan 1 hafta sonra kanda çıkarmı gebe olduğun illa 2 haftamı beklemek lazım
benimde 10. günüm, kanda 12. günde çıkar diyorlar ancak benim doktorum adet gününden 1 hafta sonra gel dedi. ben bekleyeceğim. senin kaçıncı günün?
cnm benim 4. günüm bu ikinci aşılamam ama ilkinde karın ağrısı falan olmuştu baya rahatsızlandım bunda hiçbirşey yok sende nasıl durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?