kızlar aşılamadan 1 hafta sonra kanda çıkarmı gebe olduğun illa 2 haftamı beklemek lazım
canım ben cumartesi yani 12. gün kan testi yaptırdım 52,55 cıktı
bugun normal test günümde yine yaptrıdım degerlerim nerdeyse 4 e katlanmısss 198,35 olmuş
bendede tık yok, galiba beni kandırdılar aşılama falan yapmadılar diyorum
ama dün ve önceki gün acayip akıntım vardı, kullandığım jeldendi galiba bende onu kestim şimdi hiçbişey yok. umutsuzum ben zaten
bugun normal test günümde yine yaptrıdım degerlerim nerdeyse 4 e katlanmısss 198,35 olmuş
bizimle bu aşılamda başından geçenleri anlatırmısın cnm hem bizede yardım etmiş olursun lütfennnnnnnnnn...
hayırlı olsun cnm allah kucağına almayı nasip etsin sende durum nasıldı sancın falan oldumu aşılamadan sonra ne gibi belirtiler yaşadın
bu arada bu aşılamamda kanama bile oldu benim
eyvah demiştim kendi kendime bu kesin tutmaz diye ama tuttu
ilk günde çok sancılanmıştım zaten o gün ve ertesi günde evde istihrat ettim işe bile gitmedim
Merhaba arkadaslar,
Ben de dun regl oldum ve bugun aşılama tedavisine basladik. Haftaya pazartesi kontrol olduktan sonra asilamanın hangi gun yapilacagi belli olacak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
canım arkadaşlarım şimdi hepiniz icin neler yaşadıgımı yazacagım
1. aşılama tutmamıştı biz hemen 2. aşılamaya başladık ara vermeden
gögüslerim hafiften hassas acıyorlar ama ilk aşılamamda dokunamıyordum bile.
crinone jel kullanıyorum ve gecen hafta perşembe ( aşılamanın 12. günü) jelin kalıntıları koyu kahverengimsi bir şekilde geldi ben korkmuştum cünkü ilk aşılamamdada öyle oldu ve aradan bir kac saat sonra adetim başlamıstı
baktım adet olmadım o gün ve arkadaşım dediki bence o yerleşme kanamasinin kalıntıları bir test yap
o aksam idrar testi yaptım ve sonuc 2. cizgi acık pembe cıktı ve cumarteside kan testi yaptırdım
aşılamanın 6. günü kasıklarımda batmalar cekmeler hissettim okadar acıdıkı bir kac saat uzandım
başkada bişi hissetmedim ve acıkcası cokta umutlu degildim olursa olur yoksada ara verecektik bir kac ay
ve sükürler olsun rabbime tuttu.
İnşaallah sizinkide tutar canım arkadaşlarım dua edin ve fazla düsünmemeye calısın ne kadar zor olsada cünkü bende okadar kafama takmada ilk aşılamamdaki gibi.
bugun ben 2 yerde test yapyıtmıstım biri kendi ozel tup bebek merkezinden olan doktorumds digeri normal hastaneden
normal hastanedeki 198,35 ciktı ve kendi doktorumda az önce aradi 208,06 cıkmıss
sanırım kendi doktorumun sonucları daha detaylıca araştırıldı cunku sabah 9 da vermistim ve daha yeni aldım onun sonucunu ve hastanenınkı 1 saatte cıkıyor
haftaya salı yada carşamba doktoruma gidecem muayene icin sanırım ozaman kese görülecek doktorum daha önce düsük yaşadıgım icin bi kac ılac daha verecekmiş düsük riskini azaltmak icin
canım ya, bu batma, çekilme ne kadar sürdü yada kaç kere falan olmuştur.Bugün bana da biraz birşeyler oldu ama ne olduğunu anlamadım.
17 Haziranda aşılama yaptırmıştım. doktorum 14 gün sonra kan testi yapıcaz demişti.ama ben dayanamadım. 1 saat kadar önce idrar testi yaptım ve tek çizgi çıktı. çok mutsuzum. o kadar emek boşuna mıydı? acaba test için erken mi? yani cuma günü gidip kan testi de yaptırayım mı sizce yoksa boşuna tekrar umutlanmıyım mı?
kısslar ya benim adetim 33 günde falan olur genelde, aşılamadan sonrada öyle olur demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?