Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım ben cumartesi yani 12. gün kan testi yaptırdım 52,55 cıktı
bugun normal test günümde yine yaptrıdım degerlerim nerdeyse 4 e katlanmısss 198,35 olmuş
Çokk tebrik ederim canım seni bayadır bir takip ediyodum ben ilk aşılamaya başladığımda senin yazıularını okumuştum inandın ve oldu inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın bizim içinde dua et bizlerde sevinelim.

aşılamadan sonra 13. günümdeyim ve adetim başladı. nerde bi enteresanlık varsa bende zaten. üzülmem sanıyordum ama kötü oldum yine.

cok teşekkür ederim canım
herşeyin başı inanmak sabretmek ve umudunu yitirmemek ilk aşılamam tutmadıgını üzüldüm tabi ama yüce Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecegini biliyordum, ya şöyle düşünmelisin rabbimiz bizi sınıyor sabrımızla, ben 3 yıldır ugraşıyorum 2 kez düşügüm oldu ama rabbimden herzaman hayırlısını istedim etrafımda okadar hamiş oldu onlar hamileligini anlattıkca benım canım yandı ama elbette bizede nasip edecek rabbim dedim ve etti binlerce şükür olsun.
Hamilelerin duları kabul olur derler inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız ve meleklerinize kavuşursunuz, olacak bir gün yeterki sabredin ve umidinizi yitirmeyin

aşılamadan sonra 13. günümdeyim ve adetim başladı. nerde bi enteresanlık varsa bende zaten. üzülmem sanıyordum ama kötü oldum yine.

üzülme canım elbette seninde günün gelecek
kacıncı aşılaman bilmiyorum ama hemen tekrar bir aşılama yapmanı tavsiye ediyorum hemen pes etme sakın

kac defa oldugunu bilmiyorum ama gelip gelip gidiyordu sanırım 2 saatte bi kac kez hissettim
kaçıncı günün bugün?

20 haziranda aşılama oldum bugün 8.günüm mü oluyor yoksa 7 mi, siz nasıl hesapladınız.bugün bana da 5-6 kez batma oldu ama bilmiyorum o yüzden mi yoksa başka bir sebepten mi, inşallah senin ki gibi olur.

20 haziranda aşılama oldum bugün 8.günüm mü oluyor yoksa 7 mi, siz nasıl hesapladınız.bugün bana da 5-6 kez batma oldu ama bilmiyorum o yüzden mi yoksa başka bir sebepten mi, inşallah senin ki gibi olur.

27 haziran 8. gün oluyor aşılama gününüde hesaplıyorum
inşaallah yerleşme bamalarıdır bunlar cnm
test günün ne zaman?

27 haziran 8. gün oluyor aşılama gününüde hesaplıyorum
inşaallah yerleşme bamalarıdır bunlar cnm
test günün ne zaman?

canım doktor bana test yap falan demedi, adet olmazsan da yada olursan da gel dedi.adet tarihim 4 temmuz ama ben şimdi progestan kullanıyorum o da adet olmanı engelliyormuş anladığım kadarıyla, nasıl olacak böyle.ben 12.günü kan tahlili yaptırsam çıkar herhalde dimi, sen de öyle yaptırmıştın galiba.ovitrelle'in etkisi geçer herhalde o zamana kadar.

o lekelenme jel kullanıyorsan odur, bugün bekle bence adet olmazsan test yaptır

hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu, o zaman ben jeli tamamen keseyim, zaten çok rahatsız ediyor, keseyim mi sizce

hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu, o zaman ben jeli tamamen keseyim, zaten çok rahatsız ediyor, keseyim mi sizce

canım benim önce sonucu öğrende sonra ona göre bırakırsın bende tesadüfen öğrendim tatile gidicem adetime denk gelirse diye geciktiricileri araştırıyordum gördüm progesteron kullanılıyomuş zaten jeli bıraktığım günün ertesi günü adet olmamda bundan diye bi sonuç çıkarttım önceki adetim 1 hazirandı 2. 24 haziran bu kadar kısa sürede olmazdım

evet çok erken olmuşsun, ama hamile değilsen en iyisi biran evvel olmak, ama jel beni çok rahatsız ediyor, acayip kaşıntı ve akıntı yapıyor, sen neden bırakmıştın jeli ?

evet çok erken olmuşsun, ama hamile değilsen en iyisi biran evvel olmak, ama jel beni çok rahatsız ediyor, acayip kaşıntı ve akıntı yapıyor, sen neden bırakmıştın jeli ?

kan tahlilinde negatif sonuç aldığım için bıraktım canım gerek yok dedim boşuna kullanmaya sen sonucu alda öyle bırak çünkü bebeğin düşmesini engelliyomuş hamileysen

Çok doğru diyorssun canım ben ilk tüp bebek denememde hiç inanmadım sanki inanırsam sonuç negatif olunca çok daha üzülücem sandım halbuki inansandan inanmasanda çokkk üzülüyorsun ama bu sefer inanıyorum inşallah olucak diyorum olmasada herişte bir hayır vardır.
Hepinizin kandili mubarek olsun inşallah tüm dualarımız gerçek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…