Çokk tebrik ederim canım seni bayadır bir takip ediyodum ben ilk aşılamaya başladığımda senin yazıularını okumuştum inandın ve oldu inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın bizim içinde dua et bizlerde sevinelim.canım ben cumartesi yani 12. gün kan testi yaptırdım 52,55 cıktı
bugun normal test günümde yine yaptrıdım degerlerim nerdeyse 4 e katlanmısss 198,35 olmuş
Çokk tebrik ederim canım seni bayadır bir takip ediyodum ben ilk aşılamaya başladığımda senin yazıularını okumuştum inandın ve oldu inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın bizim içinde dua et bizlerde sevinelim.
aşılamadan sonra 13. günümdeyim ve adetim başladı. nerde bi enteresanlık varsa bende zaten. üzülmem sanıyordum ama kötü oldum yine.
kac defa oldugunu bilmiyorum ama gelip gelip gidiyordu sanırım 2 saatte bi kac kez hissettim
kaçıncı günün bugün?
20 haziranda aşılama oldum bugün 8.günüm mü oluyor yoksa 7 mi, siz nasıl hesapladınız.bugün bana da 5-6 kez batma oldu ama bilmiyorum o yüzden mi yoksa başka bir sebepten mi, inşallah senin ki gibi olur.
27 haziran 8. gün oluyor aşılama gününüde hesaplıyorum
inşaallah yerleşme bamalarıdır bunlar cnm
test günün ne zaman?
kızlar yardımmmmm!!ayın onüçünde aşılama olmuştum...adet günüm bugün ama cumartesi geceden bugüne kadar lekelenme oluyor bir türlü adet kanaması başlamadı...cumartesi günü lekelenme başlamadan önce idrar testi yapmıştım negatifti...çok mu kafaya taktım, psikolojik olarak mı adet olamıyorum anlamadım...doktorum adet olursan ilk üç gün gel demişti...şimdi ben adet oldum diye randevu da aldım gidecem yarın...offffffffff!!!!!!!
canım benimde öyleydi 33 34 günde oluyodu şimdi jeli bıraktım ertesi gün hemen adet oldum 24 günde oldum yani bi dahaki ay nasıl olacak bilmiyorum zaten kullandığımız jel kullanıldığı sürece adeti kesiyo progesteron adet geçiktirici olarakta kullanılıyormuş bunuda bugün nette öğrendim
aşılamadan sonra 13. günümdeyim ve adetim başladı. nerde bi enteresanlık varsa bende zaten. üzülmem sanıyordum ama kötü oldum yine.
hadi ya bunu öğrendiğim iyi oldu, o zaman ben jeli tamamen keseyim, zaten çok rahatsız ediyor, keseyim mi sizce
canım benim önce sonucu öğrende sonra ona göre bırakırsın bende tesadüfen öğrendim tatile gidicem adetime denk gelirse diye geciktiricileri araştırıyordum gördüm progesteron kullanılıyomuş zaten jeli bıraktığım günün ertesi günü adet olmamda bundan diye bi sonuç çıkarttım önceki adetim 1 hazirandı 2. 24 haziran bu kadar kısa sürede olmazdım
evet çok erken olmuşsun, ama hamile değilsen en iyisi biran evvel olmak, ama jel beni çok rahatsız ediyor, acayip kaşıntı ve akıntı yapıyor, sen neden bırakmıştın jeli ?
kan tahlilinde negatif sonuç aldığım için bıraktım canım gerek yok dedim boşuna kullanmaya sen sonucu alda öyle bırak çünkü bebeğin düşmesini engelliyomuş hamileysen
kızlar kaç günde bir adet olduğunuzu anlamak için adetin 1. gününden mi başlıyorsunuz saymaya 2. den mi? her defasında kafam karışıyor
Çok doğru diyorssun canım ben ilk tüp bebek denememde hiç inanmadım sanki inanırsam sonuç negatif olunca çok daha üzülücem sandım halbuki inansandan inanmasanda çokkk üzülüyorsun ama bu sefer inanıyorum inşallah olucak diyorum olmasada herişte bir hayır vardır.cok teşekkür ederim canım
herşeyin başı inanmak sabretmek ve umudunu yitirmemek ilk aşılamam tutmadıgını üzüldüm tabi ama yüce Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecegini biliyordum, ya şöyle düşünmelisin rabbimiz bizi sınıyor sabrımızla, ben 3 yıldır ugraşıyorum 2 kez düşügüm oldu ama rabbimden herzaman hayırlısını istedim etrafımda okadar hamiş oldu onlar hamileligini anlattıkca benım canım yandı ama elbette bizede nasip edecek rabbim dedim ve etti binlerce şükür olsun.
Hamilelerin duları kabul olur derler inşallah sizlerde en kısa zamanda hamile kalırsınız ve meleklerinize kavuşursunuz, olacak bir gün yeterki sabredin ve umidinizi yitirmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?