canım bana dr bişey dememişti ama ben cuma aşılamam yapıldı pazar banyo yaptımKızlar ya aşılamam dün oldu acaba ne zanman banyo yapabilir.Siz nasıl yaptnız birde bu gece kandil çok rahatsız oldum kararsız kaldım çapada yaptırdığım için arayıp soracağım bir doktorda yok yardım ederseniz sevinirim.
hayırlı olsun canım eşine test yapmıyolar aşılamadan önce en fazla 4 gün cinsel perhiz olması gerekiyo 4 günden fazla olması iyi değilmiş spermler ölüyomuş yenileri olmuyomuş aşılama günü gidiyosunuz sperm örneği veriyo eşin onu hazırlıyolar yıkıyolar en kalitelileri seçiyorlar laboratuarda 2 saat sonrada sana enjekte ediyolarherkese merhaba
evet aşılama için klomenin 5. sini de bugün içtim şimdi iki gün ara vereceğiz klomene. cuma günü yumurta kontrolü var. yumurtalar yeterli büyüklükte ise cumartesi aşılama yaparız demişlerdi. Bakalım ne olacak. Ama eşim için henüz test falan yapmadılar. ona ne tür testler yapcaklar bilen arkadaşalr yardım edebilir mi. sadece semen analizimi acaba. aksaklık olmaması için hazırlıklı gitmek gerek sanırım. (perhiz falan)
ne bekliyor arkadaşalr bundan sonrasında bizi
belirtiler ise bacağıma doğru uyuşma oluyor, kasıklarımda ağrılar oluyor. göğüslerimde dolgunluk oluştu. bunlar yumurtaların olgunluğa eriştiğini mi gösteriyor
Kızlar ya aşılamam dün oldu acaba ne zanman banyo yapabilir.Siz nasıl yaptnız birde bu gece kandil çok rahatsız oldum kararsız kaldım çapada yaptırdığım için arayıp soracağım bir doktorda yok yardım ederseniz sevinirim.
herkese merhaba
evet aşılama için klomenin 5. sini de bugün içtim şimdi iki gün ara vereceğiz klomene. cuma günü yumurta kontrolü var. yumurtalar yeterli büyüklükte ise cumartesi aşılama yaparız demişlerdi. Bakalım ne olacak. Ama eşim için henüz test falan yapmadılar. ona ne tür testler yapcaklar bilen arkadaşalr yardım edebilir mi. sadece semen analizimi acaba. aksaklık olmaması için hazırlıklı gitmek gerek sanırım. (perhiz falan)
ne bekliyor arkadaşalr bundan sonrasında bizi
belirtiler ise bacağıma doğru uyuşma oluyor, kasıklarımda ağrılar oluyor. göğüslerimde dolgunluk oluştu. bunlar yumurtaların olgunluğa eriştiğini mi gösteriyor
eşine neden hiç test yapmadılar, normalde aşılamaya uygunmu değilmi diye test yapmaları lazım önceden
canım doktor bana test yap falan demedi, adet olmazsan da yada olursan da gel dedi.adet tarihim 4 temmuz ama ben şimdi progestan kullanıyorum o da adet olmanı engelliyormuş anladığım kadarıyla, nasıl olacak böyle.ben 12.günü kan tahlili yaptırsam çıkar herhalde dimi, sen de öyle yaptırmıştın galiba.ovitrelle'in etkisi geçer herhalde o zamana kadar.
Kızlar ya aşılamam dün oldu acaba ne zanman banyo yapabilir.Siz nasıl yaptnız birde bu gece kandil çok rahatsız oldum kararsız kaldım çapada yaptırdığım için arayıp soracağım bir doktorda yok yardım ederseniz sevinirim.
slm kızlar ben de bu ay aşılama oldum bugün 15.günüm kan verdim sonucunu akşam alıcam:18: hepimiz için hayırlısı olsun inş.tüm bebek isteyenler en kısa zamanda bebeklerine kavuşurlar Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın...
canım bende crinone jel yani progestan kullanıyorum
ilk aşılamamda negatif sonuc aldıktan 1 gun sonra hemen adet oldum yani birakmıştım negatif sonuc alınca ve adetim ertesi gün basladı
ben catlama ignesi olarak pregnyl kullandım ovitrelle nasıl bilmiyorum ama pregnyl vurdugun günden itibaren 10. gün etkisi geciyormus kanda cıka bilir evet ama gec döllenmede ola bilir o yüzden nagetif sonuc alırsan hemen umudunu yitirme
çok helecanlı :18:
evet bencede ama ben de adet olcam gibi kasık ağrısı var
bendede :2: sen 14 ündemi aşılama yaptırdın?
13.ünde yaptırdım senin durumun ne nezaman yaptırdın
ben 17 sinde yaptırdım ama benim ben zaten hiç umutlu değilim, jel kullanıyomusun ?
ya işin garip tarafı jel ilaç falan bişi vermedi doktor burda yazanların çogu jel falan kullanıo.benimde ümidim yok açıkcası 15aydır uğraşıorum heray negatifi gördüğümiçin umut kalmadı
evet ya insan "14 ay olmadı bu ay neden olsunki" diye düşünüyor, bende kendim hakkında öyle düşünüyorum.
aynen öylesenin kaçıncı denemn ilk aşılaman mı
ilk aşılamam senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?