- 11 Haziran 2024
- 54
- 14
- 3
- 28
- Konu Sahibi mervegurgenn
-
İyi bence canım. İdrar testi de yapmış mıydın öncesindeAşılama oldum 14. Gün beta 172 iki günde tekrarladım 262 daha sonra 412 nasıl sizce????
Hiç idrar testi yapmadım israr testi yapınca peşine hemen adet oldugum için dahada yapmamİyi bence canım. İdrar testi de yapmış mıydın öncesinde
Sorma canım ya bende de hep öyle oldu bu sabah idrar testi yaptım yine negatif moralim çok bozuldu yarın sabah kan vereceğimHiç idrar testi yapmadım israr testi yapınca peşine hemen adet oldugum için dahada yapmam
Sendemi aşılama oldunSorma canım ya bende de hep öyle oldu bu sabah idrar testi yaptım yine negatif moralim çok bozuldu yarın sabah kan vereceğim
Evet canım ikinci aşılamaSendemi aşılama oldun
Bende 15. Günümde 595 di hamilesiniz hayırlı olsunAşılama oldum 14. Gün beta 172 iki günde tekrarladım 262 daha sonra 412 nasıl sizce????
Sorun rahatsızlık neydi eşimin morfoloji sebebiyle ilaç kullanıyor şuan 3 ay kullanması gerekiyor 1 ay kaldı işte bitmesine eğer olmaz Ağustos Eylül gibi tüp Bebek düşünüyorum ama kararsız kaldım aşılama ile tutarmi aceba diyeBende 15. Günümde 595 di hamilesiniz hayırlı olsunkucağına sağ salim alın inşallah
Bende 15. Günümde 595 di hamilesiniz hayırlı olsunkucağına sağ salim sizin
Hakkında hayırlısınolsun canım benim 3 cü aşılamamEvet canım ikinci aşılama
Morfolojı düşükken nasıl aşılama oldun bende düşükken özelde olmustum tuttmadı tabiki devlete gittik morfolojı yükselmeden rapor vermedı tabiki ilaç tedavisi gördu aynı sizinki gibi yükseldıkten sonra oldum aşılamamıSorun rahatsızlık neydi eşimin morfoloji sebebiyle ilaç kullanıyor şuan 3 ay kullanması gerekiyor 1 ay kaldı işte bitmesine eğer olmaz Ağustos Eylül gibi tüp Bebek düşünüyorum ama kararsız kaldım aşılama ile tutarmi aceba diye
Bilmiyorum ben direkt 15. Gün verdim Bi daha vermedim muayene günüme kadar direkt doktora gittimSizin baya yüksekmiş ama benim /50 artıyo ikiye katlanmıyo neden acaba kimyasal felan olcak diye korkuyorum
Eşimde morfoloji düşüktü ama 1 puan sadece, yani normali 4 olması gerekirken diyelim eşimin 3 tü, bende çikolata kisti vardı yumurtam yavaş ve yumurtam da yumurta azdı ve galiba doktor direkt demedi bana ama fikrimce yumurtam çatlamıyordu yani benden kaynaklıydı daha çok yaptım allahtan çok istedim tuttuSorun rahatsızlık neydi eşimin morfoloji sebebiyle ilaç kullanıyor şuan 3 ay kullanması gerekiyor 1 ay kaldı işte bitmesine eğer olmaz Ağustos Eylül gibi tüp Bebek düşünüyorum ama kararsız kaldım aşılama ile tutarmi aceba diye
Anladım canım benide iki günde bi çarıyo banadaBilmiyorum ben direkt 15. Gün verdim Bi daha vermedim muayene günüme kadar direkt doktora gittim
Doktor mu çağırıyor, ben bayram haftasına denk geldim 15. Gün verdim doktorum bayramdan sonra gel bakalım dedi gidince yaklaşık 6 hafta olmuştum zaten ( adetin ilk gününden baz alındığı için) direkt size 10 gün sonra felan gel dese daha az yorucu olur gibiAnladım canım benide iki günde bi çarıyo banada
Aynen doktor çağrıyo sürekli kan vermesem belki stres olmam bu şekilde oluyorumDoktor mu çağırıyor, ben bayram haftasına denk geldim 15. Gün verdim doktorum bayramdan sonra gel bakalım dedi gidince yaklaşık 6 hafta olmuştum zaten ( adetin ilk gününden baz alındığı için) direkt size 10 gün sonra felan gel dese daha az yorucu olur gibi
İki türlü de stres ama korkmayın sonuç bana çok düşük gelmedi yine de bilemem inşallah kucağınıza almak nasip olur umarım dış gebelik değildirAynen doktor çağrıyo sürekli kan vermesem belki stres olmam bu şekilde oluyorum
İki türlü de stres ama korkmayın sonuç bana çok düşük gelmedi yine de bilemem inşallah kucağınıza almak nasip olur umarım dış gebelik değildir
Ay bide dış gebelikte var dimiİki türlü de stres ama korkmayın sonuç bana çok düşük gelmedi yine de bilemem inşallah kucağınıza almak nasip olur umarım dış gebelik değildir
İyice araştırıp bakın bu site de bilgi çok duş gebelik olunca nasıl ilerler beta vs diye ben hiç dış gebelik yaşamadım ama normal geldi bana sonuç tabi doktor en doğrusunu bilir bide sizin bugün aşılamada kaçıncı gününüz ve son adet tarihiniz nedirAy bide dış gebelikte var dimiay allah korusun ya hayırlısı olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?