Aşılama oldum

Ben 3 yıllık evliydim ve boşandım şimdi tekrardan evlenicem ve evleneceğim kişinin sper sayısı az aşılama için belirli bir süre gerekli mi yoksa beklemeden de aşılama oluyormu bilen var mı acaba yardımcı olur musunuz

öncelikle Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin ben de başlayacağım ve evrakları toparladıktan sonra ne sıklıkla hastaneye çağırıyorlar açıkçası çalıştığım için bir program yapmak istiyorum.

Aşılama yapıcaksalar ilk gün gidiyodun ilaç tedavısıne başlatıyo 5 gün kullanıp gidiyodun iki gün arayla yumurta takıbı yapılıyo

Evet yorucu bi sürec ama değer benim tuttu aşılamam kalbınıde duyarsam rahatlıcam
Çok sevindim ve çok da mutlu oldum inşallah çok çok sağlıklı bir bebiş gelir ben Zeynep Kamil e gidiyorum ilk denememiz ve özel yerine önce şansımı denemek istedim umarım tutar çok da germiyorum kendimi hangi hastanedesiniz devlette de bu kadar sık ilgi alaka var mı merak ettim

Ben özellerde oldum aşılama eşimin değeri düşükmüş boş yere oldum yani devlete gidim artık dedım özellerde fayda yok eşimin değeri yükselmeden yapmadılar yükselttik oldum aşılama tuttu ben infetilite bölümüne gittim asistanlar bakıyo hocaya danısıyolar hoca karar verıyo o iekilde ilerledı ben memnundum valla özele bayıldıgım paralara acıyorum sakarya eğitim araştırmada oldum sizin gittinizide cok duydum iyi galıba

Ben ilk kan ve uştroson için görüştüm hsg için özele gittim hastalanınca ertelediler artık hsg ve smear halledilince tekrar gideceğim açıkça süreçten korkuyorum ben de şansımı denemek istedim ilk başta özel istemedim yumurta rezervim düşük ondan dolayı uzun zamandır istiyoruz eğer bilsem ki bir sene sonra kesin olur inanın bir sene sonra olsun derim ama geç kalmaktan korkuyorum umarım memnun kalırız şuan için Zeynep Kamil iyi gibi

Yumurta rezervi ne oluyo amh mi yani yaşınız kaç

Alla alla niye ki bize hemen yapmıslardı
Çok kişi varmış sanırım sayılı geliyor falan dediler test için özelde yaptırsak mı diye düşünüyorum ama diğer tetkikleri de (hsg ve smear) özelde düşünüyorum astarını geçiyor gidip özelde mi yaptırsam her şeyi kafam karıştı

Sen normal kadın dogumamı gidiyosun infetlitemi bazı yapılan şeylerı kabul etmıyolar illa hastanede istiyolar
Ben bugun kürtaj oldum

Sen normal kadın dogumamı gidiyosun infetlitemi bazı yapılan şeylerı kabul etmıyolar illa hastanede istiyolar
Ben bugun kürtaj oldum
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik gerçekleşir ben inferkiteye gidiyorum Zeynep Kamil e özelde yapabilirsiniz dediler benim de sıkıntım fsh 10 a indi normalde 16 idi doğum kontrol hapı kullandım üç ay öyle indi hazır inmişken vakit kaybetmek istemiyorum

Tapabilirsin dediyde sorun yok ozman aynen nekadar erken tedavi okadar iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…