- 19 Haziran 2024
- 2
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi mervegurgenn
-
Evet tedavi önerir doktorBen 3 yıllık evliydim ve boşandım şimdi tekrardan evlenicem ve evleneceğim kişinin sper sayısı az aşılama için belirli bir süre gerekli mi yoksa beklemeden de aşılama oluyormu bilen var mı acaba yardımcı olur musunuz
Aşılama yapıcaksalar ilk gün gidiyodun ilaç tedavısıne başlatıyo 5 gün kullanıp gidiyodun iki gün arayla yumurta takıbı yapılıyoöncelikle Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsinben de başlayacağım ve evrakları toparladıktan sonra ne sıklıkla hastaneye çağırıyorlar açıkçası çalıştığım için bir program yapmak istiyorum.
Anladım biraz sık yapılıyor kontroller desenizeAşılama yapıcaksalar ilk gün gidiyodun ilaç tedavısıne başlatıyo 5 gün kullanıp gidiyodun iki gün arayla yumurta takıbı yapılıyo
Evet yorucu bi sürec ama değer benim tuttu aşılamam kalbınıde duyarsam rahatlıcamAnladım biraz sık yapılıyor kontroller desenize
Çok sevindim ve çok da mutlu oldum inşallah çok çok sağlıklı bir bebiş gelir ben Zeynep Kamil e gidiyorum ilk denememiz ve özel yerine önce şansımı denemek istedim umarım tutar çok da germiyorum kendimi hangi hastanedesiniz devlette de bu kadar sık ilgi alaka var mı merak ettimEvet yorucu bi sürec ama değer benim tuttu aşılamam kalbınıde duyarsam rahatlıcam
Ben özellerde oldum aşılama eşimin değeri düşükmüş boş yere oldum yani devlete gidim artık dedım özellerde fayda yok eşimin değeri yükselmeden yapmadılar yükselttik oldum aşılama tuttu ben infetilite bölümüne gittim asistanlar bakıyo hocaya danısıyolar hoca karar verıyo o iekilde ilerledı ben memnundum valla özele bayıldıgım paralara acıyorum sakarya eğitim araştırmada oldum sizin gittinizide cok duydum iyi galıbaÇok sevindim ve çok da mutlu oldum inşallah çok çok sağlıklı bir bebiş gelir ben Zeynep Kamil e gidiyorum ilk denememiz ve özel yerine önce şansımı denemek istedim umarım tutar çok da germiyorum kendimi hangi hastanedesiniz devlette de bu kadar sık ilgi alaka var mı merak ettim
Ben ilk kan ve uştroson için görüştüm hsg için özele gittim hastalanınca ertelediler artık hsg ve smear halledilince tekrar gideceğim açıkça süreçten korkuyorum ben de şansımı denemek istedim ilk başta özel istemedim yumurta rezervim düşük ondan dolayı uzun zamandır istiyoruz eğer bilsem ki bir sene sonra kesin olur inanın bir sene sonra olsun derim ama geç kalmaktan korkuyorum umarım memnun kalırız şuan için Zeynep Kamil iyi gibiBen özellerde oldum aşılama eşimin değeri düşükmüş boş yere oldum yani devlete gidim artık dedım özellerde fayda yok eşimin değeri yükselmeden yapmadılar yükselttik oldum aşılama tuttu ben infetilite bölümüne gittim asistanlar bakıyo hocaya danısıyolar hoca karar verıyo o iekilde ilerledı ben memnundum valla özele bayıldıgım paralara acıyorum sakarya eğitim araştırmada oldum sizin gittinizide cok duydum iyi galıba
Yumurta rezervi ne oluyo amh mi yani yaşınız kaçBen ilk kan ve uştroson için görüştüm hsg için özele gittim hastalanınca ertelediler artık hsg ve smear halledilince tekrar gideceğim açıkça süreçten korkuyorum ben de şansımı denemek istedim ilk başta özel istemedim yumurta rezervim düşük ondan dolayı uzun zamandır istiyoruz eğer bilsem ki bir sene sonra kesin olur inanın bir sene sonra olsun derim ama geç kalmaktan korkuyorum umarım memnun kalırız şuan için Zeynep Kamil iyi gibi
Yaşım 29 evet amh oluyor bugün hastaneye gittik ve eşimden sperm testi istendi ve Eylül ayına attılar biraz geç ilerliyor süreçYumurta rezervi ne oluyo amh mi yani yaşınız kaç
Alla alla niye ki bize hemen yapmıslardıYaşım 29 evet amh oluyor bugün hastaneye gittik ve eşimden sperm testi istendi ve Eylül ayına attılar biraz geç ilerliyor süreç
Çok kişi varmış sanırım sayılı geliyor falan dediler test için özelde yaptırsak mı diye düşünüyorum ama diğer tetkikleri de (hsg ve smear) özelde düşünüyorum astarını geçiyor gidip özelde mi yaptırsam her şeyi kafam karıştıAlla alla niye ki bize hemen yapmıslardı
Sen normal kadın dogumamı gidiyosun infetlitemi bazı yapılan şeylerı kabul etmıyolar illa hastanede istiyolarÇok kişi varmış sanırım sayılı geliyor falan dediler test için özelde yaptırsak mı diye düşünüyorum ama diğer tetkikleri de (hsg ve smear) özelde düşünüyorum astarını geçiyor gidip özelde mi yaptırsam her şeyi kafam karıştı
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik gerçekleşirSen normal kadın dogumamı gidiyosun infetlitemi bazı yapılan şeylerı kabul etmıyolar illa hastanede istiyolar
Ben bugun kürtaj oldum
Tapabilirsin dediyde sorun yok ozman aynen nekadar erken tedavi okadar iyiÇok geçmiş olsun inşallah sağlıklı sıhhatli bir gebelik gerçekleşirben inferkiteye gidiyorum Zeynep Kamil e özelde yapabilirsiniz dediler benim de sıkıntım fsh 10 a indi normalde 16 idi doğum kontrol hapı kullandım üç ay öyle indi hazır inmişken vakit kaybetmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?