- Konu Sahibi mervegurgenn
-
Lekelenmem geldi adet oluyorum heralde. Ben üçüncü aşılamayı yaptırmaya gerek yok gibi düşünüyorum ama yinede doktoruma bırakıcamHakkında hayırlısınolsun canım benim 3 cü aşılamam
Ben pek anlamıyom burayı bugun üye oldum dahaİyice araştırıp bakın bu site de bilgi çok duş gebelik olunca nasıl ilerler beta vs diye ben hiç dış gebelik yaşamadım ama normal geldi bana sonuç tabi doktor en doğrusunu bilir bide sizin bugün aşılamada kaçıncı gününüz ve son adet tarihiniz nedir
Tüh üzülme nasip değilmiş doktor en iyi kararı verir zatenLekelenmem geldi adet oluyorum heralde. Ben üçüncü aşılamayı yaptırmaya gerek yok gibi düşünüyorum ama yinede doktoruma bırakıcam
Çok üzüldüm canım ya. Prolaktin ve tsh yüksekliğim vardı onlara bakıcak tekrardan tedavi uygulayacakTüh üzülme nasip değilmiş doktor en iyi kararı verir zaten
18. Gün desiniz hafta olarak hemen hemen 5 hafta ediyor sanırım ben doktor değilim fikrim bence 1 hafta, sonra kese gözükür 6 haftalık iken bence o zaman anlaşılır herşey net şekil de hayırlısı olsun sizin içinBen pek anlamıyom burayı bugun üye oldum dahaYarın gidince belli olur yarın bidaha verıcem ayın 23 mayısta aşılama oldum 9 mayısta adet günüm
Ben pek anlamıyom burayı bugun üye oldum dahaYarın gidince belli olur yarın bidaha verıcem ayın 23 mayısta aşılama oldum 9 mayısta adet günüm
Ayyy inşallah canım yaaa kese görünse rahatlıcam teşekkür ederim yorumların için18. Gün desiniz hafta olarak hemen hemen 5 hafta ediyor sanırım ben doktor değilim fikrim bence 1 hafta, sonra kese gözükür 6 haftalık iken bence o zaman anlaşılır herşey net şekil de hayırlısı olsun sizin için
Troit bendede var ilaç kullanıyorum onlar da cok etki ediyoÇok üzüldüm canım ya. Prolaktin ve tsh yüksekliğim vardı onlara bakıcak tekrardan tedavi uygulayacak
Evet canım etki ediyormuş bana henüz ilaç başlamadı da bakalımTroit bendede var ilaç kullanıyorum onlar da cok etki ediyo
Anladım canım hayırlısı olsun hakkındaEvet canım etki ediyormuş bana henüz ilaç başlamadı da bakalım
Tuttu muMorfolojı düşükken nasıl aşılama oldun bende düşükken özelde olmustum tuttmadı tabiki devlete gittik morfolojı yükselmeden rapor vermedı tabiki ilaç tedavisi gördu aynı sizinki gibi yükseldıkten sonra oldum aşılamamı
YaaaaBende çi
Eşimde morfoloji düşüktü ama 1 puan sadece, yani normali 4 olması gerekirken diyelim eşimin 3 tü, bende çikolata kisti vardı yumurtam yavaş ve yumurtam da yumurta azdı ve galiba doktor direkt demedi bana ama fikrimce yumurtam çatlamıyordu yani benden kaynaklıydı daha çok yaptım allahtan çok istedim tuttu
Evet tuttu artışa bakıyoruz sürekliTuttu mu
Beta tok karnınada veriliyo dimi biliyomusunEvet canım etki ediyormuş bana henüz ilaç başlamadı da bakalım
Evet canım farketmez istediğin zaman verebilirsinBeta tok karnınada veriliyo dimi biliyomusun
Bugun verdım kan 840 olmusAnladım canım benide iki günde bi çarıyo banada
Özelde mi yaptırdınız ücreti ne kadar mal oldu ve kaçıncı denemede tuttuEvet tuttu artışa bakıyoruz sürekli
2 kez özelde oldum eşimin değeri düşükmüş tutmadı devlete gittim en son değeri düzelmeden yapmadılar sonra düzeldi yapcakları aşılamam iptal oldu yumurtlar büyüyüp yok oldu sonra tekrar denendi bu sefer tuttuÖzelde mi yaptırdınız ücreti ne kadar mal oldu ve kaçıncı denemede tuttu
Merhaba hayırlı olsun öncelikle. yumurtanız kaç mm iken çatlatma iğnesi yaptınız. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz. Birde ilişki olarak nasıl devam ettinizEvet tuttu artışa bakıyoruz sürekli
16 bucukta catlama verdi ilişkide aşılama gunu ve öteki günde dedi aonr abi hün ara iki gün bidaha ama biz uymadık ilk gun başlıyıo gün aşırı olduMerhaba hayırlı olsun öncelikle. yumurtanız kaç mm iken çatlatma iğnesi yaptınız. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz. Birde ilişki olarak nasıl devam ettiniz
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2 kez özelde oldum eşimin değeri düşükmüş tutmadı devlete gittim en son değeri düzelmeden yapmadılar sonra düzeldi yapcakları aşılamam iptal oldu yumurtlar büyüyüp yok oldu sonra tekrar denendi bu sefer tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?