Aşılama oldum

Ben pek anlamıyom burayı bugun üye oldum dahaYarın gidince belli olur yarın bidaha verıcem ayın 23 mayısta aşılama oldum 9 mayısta adet günüm

Ben pek anlamıyom burayı bugun üye oldum dahaYarın gidince belli olur yarın bidaha verıcem ayın 23 mayısta aşılama oldum 9 mayısta adet günüm
18. Gün desiniz hafta olarak hemen hemen 5 hafta ediyor sanırım ben doktor değilim fikrim bence 1 hafta, sonra kese gözükür 6 haftalık iken bence o zaman anlaşılır herşey net şekil de hayırlısı olsun sizin için

Ayyy inşallah canım yaaa kese görünse rahatlıcam teşekkür ederim yorumların için

Yaaaa

Özelde mi yaptırdınız ücreti ne kadar mal oldu ve kaçıncı denemede tuttu
2 kez özelde oldum eşimin değeri düşükmüş tutmadı devlete gittim en son değeri düzelmeden yapmadılar sonra düzeldi yapcakları aşılamam iptal oldu yumurtlar büyüyüp yok oldu sonra tekrar denendi bu sefer tuttu

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. yumurtanız kaç mm iken çatlatma iğnesi yaptınız. Aşılamadan sonra nelere dikkat ettiniz. Birde ilişki olarak nasıl devam ettiniz
16 bucukta catlama verdi ilişkide aşılama gunu ve öteki günde dedi aonr abi hün ara iki gün bidaha ama biz uymadık ilk gun başlıyıo gün aşırı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…