geldim canlarım geldim,
inanmıcaksınız ama ilk ignemi bile yaptım bu sabah
pek hızlı oldu dün gittim hemen sabah başlayalım dedi doktorum ama gece saat 10 igne nerden bulacagım ki benim orada eczanelerde olmaz bu ilaçlar dedim. Hemen tanıdığı bir eczacıya dükkanı açtırdı igneleri aldım 3 kutu eksik var onuda bugün kurye ile gönderecekler
sabah ilk e2 için kanımı verdim ve ilk gonal-f ignemi yaptım bile.
inşallah böylede güzel geçer gider.
geldim canlarım geldim,
pek hızlı oldu dün gittim hemen sabah başlayalım dedi doktorum ama gece saat 10 igne nerden bulacagım ki benim orada eczanelerde olmaz bu ilaçlar dedim. Hemen tanıdığı bir eczacıya dükkanı açtırdı igneleri aldım 3 kutu eksik var onuda bugün kurye ile gönderecekler
evet canım bencede bu hıza bebişiminde yetişmesi lazım degilmi, bu arada sana kötü bir haberim var bizim Aliasblue arkadaşımız varya, erken dogum yapmış bebegi küvezdeymiş ama allahtan saglıgı yerindeymiş beraberce dua edelim ona dostum.Sende lütfen dikkat et kendine ignelerini falan aksatma saati saatine vurul.cnm hadi hayırlısı tedaviye hızlı başlamışsın bebişde aynı hızla sana gelecek inş. bu ayın sonnda sende bağıracaksın hamileyim diye.
ay evet aşılama dada aynıydı durum canımın içi ,
Ohhh hadi bakalim kuzumm o e2 icin daha Cokk kanlar verilecek :)İlk kontrol ne zaman bakalim şimdi? İns.herseyyolunda giderr. Bende tefriciyeye dun basladimm, 41 meryemde pazar gunu bitiyoo :) Allah dularımızı kabul etsinn
inşallah canım, gece gece zaten eczanelerde caddelerde gezen iki deli gibi olduk kendi kendimizede güldük eve geldiğimizde saat 01:30 u geçiyordu , bir uyumuşuz ama görsen hiç deliksiz
hadi ya cnm iyi bari sağlıkları yerinde inş. sağlıkla kucağınada alır bebeğini. senin bu defa iğne değişmiş değil mi gonal-f yazmışsın bol bol kaliteli yumoş olurda inş. bebişlerin gelirevet canım bencede bu hıza bebişiminde yetişmesi lazım degilmi, bu arada sana kötü bir haberim var bizim Aliasblue arkadaşımız varya, erken dogum yapmış bebegi küvezdeymiş ama allahtan saglıgı yerindeymiş beraberce dua edelim ona dostum.Sende lütfen dikkat et kendine ignelerini falan aksatma saati saatine vurul.
yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar bende dün doktordaydım benim yumoşlar 3 tane 13 mm var e2 de 815 çıktı
yarın yine gidiyorum doktora eğer büyürlerse cuma aşılama olacak dua edin .....
hadi ya cnm iyi bari sağlıkları yerinde inş. sağlıkla kucağınada alır bebeğini. senin bu defa iğne değişmiş değil mi gonal-f yazmışsın bol bol kaliteli yumoş olurda inş. bebişlerin gelirbenimde öğleden sonra kontrolüm var hem iğne yazdırıcam hem keseyi görmeye gidicem inş. görürüz.
yeni ilaçlar bebişi getirecek. ah ah görürüm inş.da söylerim selamını.evet canım bütün ilaçlar degişti bende,
gonal-f , menapur, birde cetrodite diye bir igne var ama onu sonra vuracakmışım, bebişimize selam söyle
hadi bakalım kuzu kolaylamışsın, az da kalmış en kısa zamanda müjdenide verirsin bize inşallah
geldim canlarım geldim,
geldim canlarım geldim,
Gunaydın kızlar nasılsınız yenı tedavıler baslıyo neguzel yenı tedavıler yenı heycanlar demek mda sen bızım sonucları bekledın heycanla sımdı bekleme sırası bızde ınsallah sonu guzel olsun bebesko senın asılamanda hayırlı olsun ınsallah busefer gelıcek bebısın sanada jolly senınkılerın askı bıtmısmı merak edıyorum sonucu
Kızlar slm..merak ettim doğrusu..benim ilk aşılamam tutmadı ve tüp bebek deneyimine geçeceğiz..ikinci aşılama ya da üçüncü aşılama yaptıranlar var aranızda doktor isteği üzerine mi 2.3. deniyorsunu yoksa kendi isteğinizle mi?tüp bebekte şans daha yüksek diye biliyorum,okuyorum..sizlerden bilgi almak istedim.
mda kuzum ya çok sevindim benim son aşılama gibi çok hızlı başlamışın herşeye sende.inşallah mutlu sonlada biter.bu arada salatı tefriciyeye ucu ucuna denk geldi demişin bak gör bundada vardır bir keramet.bende sonucumu almadan bir gün önce bitirmiştim.
Tedaviye başlamışsın Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın yeni yolda yüzün gülsün canım,,herşeyin yolunda gitmesini diliyorum hayırlısı olsun hakkında
canım merhaba
ben doktor tavsiyesi ile tüp bebege 1 aşılama yapıp geçtim hatta bizde hiç aşılamada olmayacaktı ama benim rezervim az oldugu için biz 1. aşılamadan sonra hemen tüp bebege geçtik.Bence doktorunla görüş tabiki ona güveniyorsan . Güven çok önemli çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?