Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni topikkk herkese hayırlı olsun.. bol hamişli olsun inşallah:))))

mda cım.. ben haftasonu seni göremedim topikte o yüzden söylemedim..
benim anneler gününde aşılamam oldu yani 13 mayıs..
beni de listede düzeltirmisin canım adım vardı aşılama günü bekleyenler listesinde:)))

yeni topiğimiz hayırlı olsun

bol hamişli bir topik olur inşallahhhh AMİN YARABBİM ...

Hadi bakalim mda" cim eline saglik hayirli olsun hepimize topigi acmissin bundan sonra burdayiz yani sen nasilsin hastalandin mi canim?
evet hastalandım bugün sait bey ile tüp için ilk randevumuz var

canım benim benim çok şükür dün usg yumoşum 18 mm olduda çatlatma iğnemi vurdum salı günü yani 15 mayıs aşılama günüm kuzularrrrrrrrrr inş.. sonucuna hamilede yazarız balım yaaa
eklerim canım

Yeni topik güzel olmuş teşekkürler..ellerine sağlık
Benide eklermisin?
ankara-pko-sevtap hamdemir-1.aşılama negatif tüp bebeğe geçiş yapıldı bekliyoruz

herkese ait düzeltmeler yapılacaktır kuzular ama şimdi çıkmam lazım izmire doktora gidecegim yarın bakacagım hepiniz öpüldünüz dua edin bana , sizleri çok seviyorummmmmm

slm kızlar listeler çok güzel olmuş mda canım eline sağlık inşallah sende dahil herkesi hamişler listesinde göreceğiz...

yeni topiğimiz başta topik sahibimiz mda olmak üzere herkese hayırlı uğurlu olsun.inşallah hep güzel haberlerle dolup taşar.

yeni topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar. eline sağlık MDA'cım inşaalah seninde hamile haberini alırız en kısa zamanda tüp listesinin en baş ında.benimde bugün aşılamamın 4. günü bekliyorum bakalım hayırlısı.

Mavı nasılsın yoktun hafta sonu bebısın nasıl kızlar bı oncekı yazımda yaptıgım yazım hatası ıcın ozur dılerım bazen boyle hatalar yapabılıyorum bıde bısey sorcam hamıslık unutkanlık yapıyomu zaten vardı bendede buara hatsafhada cumlu bıle kuramaz oldum nerdeyse:)

arkadaşlar yeni topiğimiz hayırlı olsun,sizi herzama takip ediyorum bu ay birçok hamilemiz oldu ,hepsine birer ,darısıda bizim başımıza, lütfen beni de ekleyin sebepsiz infertile ege ünüversitesi aşılama için gün bekliyorum,

mda canım benim güzel haberlerle dönersin inşallah merakla yazmanı bekliyorum ve bekliyoruz

Kuzumm nettin maratona basliyormuyuzz:)

mda canım benim güzel haberlerle dönersin inşallah merakla yazmanı bekliyorum ve bekliyoruz

Kuzumm nettin maratona basliyormuyuzz:)

geldim canlarım geldim,
inanmıcaksınız ama ilk ignemi bile yaptım bu sabah
pek hızlı oldu dün gittim hemen sabah başlayalım dedi doktorum ama gece saat 10 igne nerden bulacagım ki benim orada eczanelerde olmaz bu ilaçlar dedim. Hemen tanıdığı bir eczacıya dükkanı açtırdı igneleri aldım 3 kutu eksik var onuda bugün kurye ile gönderecekler
sabah ilk e2 için kanımı verdim ve ilk gonal-f ignemi yaptım bile.
inşallah böylede güzel geçer gider.

Son düzenleme:
yeni topik hayırlı olur inşallah...

Suan asilama icin bekliyorum kizlar benim icin dua edin ne olur 3.asilamamda gelsin melegim hayirlisi ili insallah mda canim yeni topik bizlere ugur getirsin insallag canim benim

Suan asilama icin bekliyorum kizlar benim icin dua edin ne olur 3.asilamamda gelsin melegim hayirlisi ili insallah mda canim yeni topik bizlere ugur getirsin insallag canim benim

inşallah kuzum tabiki ugur getirecek bize bak gör hepimiz koca göbekli olacagız

canımmmm inşallah gelir. ayetel kürsi okumuştum ben bol bol aşılamaya girerken.

aynen canım bende ayetl kürsi çok okunması makbul diye biliyorum ben okudum , aşılamam tutmadı ama bu duaya çok inanarım.Bende tefriceye başlamıştım dün doktora giderkende sonuncuları denk geldi tam izmire vardık benim tefrice bitti şans oldu ucu ucuna rastlaştı.

merak ettim bu saate kadar girmeyince..ama iğnelere başlamana çok sevindim inşallah herşey böyle hızlıca olup bitecek tatlım..sonu güzel olucak gör bak..

canım dualarımız seninle inşallah herşey çok iyi olucak ve bu sefer hamile kalıcaksın..

merak ettim bu saate kadar girmeyince..ama iğnelere başlamana çok sevindim inşallah herşey böyle hızlıca olup bitecek tatlım..sonu güzel olucak gör bak..

inşallah canım, gece gece zaten eczanelerde caddelerde gezen iki deli gibi olduk kendi kendimizede güldük eve geldiğimizde saat 01:30 u geçiyordu , bir uyumuşuz ama görsen hiç deliksiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…