inşallah canım şimdilik kesildi bişey yok kasıklarımda ağrımıyor ama belli de olmaz bakalım
kızlar..benim bugün hışırım çıktı ...ofiste bulunamadım tüm işlerim dışarıdaydı tüm gün giremediğim günlerden biriydi...çok yorgunum ...açım ... ama bir günlüğüne bile olsa burayı atlamak istemedim...
Bugün diğer topiklerden aramıza gelenler olmuş ....daha önceden tanışanlar ama uzun zamandan beri kaybolanlar geri dönmüş.....bir de bugün yepyeni gelenler olmuş.......hepsi hoşgelmişler....:))
tedavi bekleyenler..... tedaviye devam edenler ....sonuç bekleyenler......Allah hepimizin yardımcısı ve yanında olsun dualarda kabul olsun ama bugün ama bir gün....:)
Bugün bir günde 10 sayfa ilerlemiş bereketli bir gün olmuş benimde olmadığım güne denk gelmiş başka zaman tüm gün ofiste çalışırken açık bırakırım topiği arada kısa kısa bakayım diye daimi birkaç kişi oluruz genelde ama bugün herşey denk gelmiş MAŞALLAH. OLSUN TOPİĞİMİZE....yeni isimleri bile takip etmekte zorlandım.... UMARIM HİÇBİRİMİZ EVLADINA KAVUŞMAK İÇİN DAYANMASI ZOR VE FEDEKARLIKLA GEÇEN UZUNN SÜREÇLERE KATLANMAK ZORUNDA KALMAZ...
hepimizin hakkında hayırlı yazılar yazılmış olsun.Daha onlar ortada yokken biz uykusuz gecelere korkulara çoktan kapıldık gelsinlerde gözümüzün önündeyken yorulalım koşturalım.
canım bir günü daha bitmek üzere yarın itibarı ile son 4 gün testine inşallah sonuç alacağın hastanede biriki saniyeliğine bayılırsın....İNŞALLAH BAYIL E Mİ....( demişsin ya şok olur bayılırım )
jollyy canım bizde özledik seni nerelerdesin yaw..ara vermenize çok sevindim canım kendini yeni tedavi için hazırlarsın..hem belkide bu arada kendiliğinden gelir bebişin ne dersinbol bol dinlen tatil yap bu arada ama bizleride habersiz bırakma kendinden olurmu
ayy tatlım ii seni sormalı evet genetik test bakılcaksa eğer pahalı oluyoo herkese yapmıyolar normalde 2-3 düşük yapana bakıyolar
joll canım iyi olmana ve her zamanki gibi enerjiyle geri gelmene çok sevindim. iyi bir karar vermişsin zaman herşeyin ilacı tatlım, testlerini devlet hastanesinde yaptır bence de canım ve önemli eğer tüp bebek tutmuyorsa genetik kromozom testleri çok önemli canım bunu araştır.devlette hangi bölüme gitmen gerektiğini bilemiyorum ama.
JOLLYY....güzelim sana şimdiden kızgın kumlardan serin sulara iğnesiz tahlilsiz stressiz huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili diliyorum ilk önce ruhunu beraberinde bedenini dinlendirdikten sonra bebek yada bebeklerin için tam gaz başlarsın tedavine bugüne kadar ne aşamadan geçtiysen hepsini dök denizlere...sil baştan yepyeni umutlarla başlayacaksın inşallah...
canım bir günü daha bitmek üzere yarın itibarı ile son 4 gün testine inşallah sonuç alacağın hastanede biriki saniyeliğine bayılırsın....İNŞALLAH BAYIL E Mİ....( demişsin ya şok olur bayılırım )
evet kuzum ya gun geldi yaklasti bende anlamadim nasil gecti bbakalim bayilabilecekmiyim test sonucuna ,sen nasilsin ignelerle aran nasil ilk kontrolun ne zaman
Ay Kuzucumm hiç öyle bisey olmaz gibi geliyo olursada cok büyük mucize olur:)) Benn teee 5 yaslarında evcilik oynarken ablama benim bebeğim olmazsa bana cocuk doğurup verirmisin diyodum o zamandan uğraşacağım icime doğmuş herhalde:)) Benim sipalar daha ugrastiricak beni herhalde:)3 tane istiyorummm o yüzden ilkinin biran önce gelmesi gerek:))
Evet cnm yaa normalde yapılmıyormuş ama Dr Aklimizda kalmasın senin anne olmanı istiyorum diyo cok seviyo benii Dr amca:))Hemsirelerde Sen git unv. Hastanesine 3 tane düşük 3 tane kimyasal gebelik geçirdim de hemen yaparlar testi dedi Ehehehe:)))
Devlette normal bir kadın doğumluya gidip bolca düşük ve kimyasal gecelik yaşadığımı anlatmam gerek cnmm:) Ama devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor aydınlat benii telefonla mı almam gerek yoksa internetten mı veriyorlar kac gun sonraya gun veriyorlar bilemedimm:/ :))
Sağol cnm yaa yazın nasıl geçtiğini anlamam zaten şimdi sonrasında ins. minnak bebiklerime kavusurummm:)) 2013 yılana hepimiz gebis olarak girelim artık kizlarr:))
evet kuzum ya gun geldi yaklasti bende anlamadim nasil gecti bbakalim bayilabilecekmiyim test sonucuna ,sen nasilsin ignelerle aran nasil ilk kontrolun ne zaman
keşke bitanem keşke şaka bir tarafa sen bu kadar umutsuzken çoktan sende büyümeye başlamış olsa ...yuvana ailene buraya bomba gibi düşse müjdeli haberin..iyiyim canım herzamanki gün sonu yorgunlukları aşılama olup evde dinleneceğim bir haftayı iple çekiyorum başka türlü dinlenmek yok bana,,ben elimdeki işleri eriteyim derken hergün bir iş patlıyor başıma.kar topu gibi benim iş kaçmaya çalışsanda nafile uzun vadeli ya yaptığım iş hiç önü arkası yok.
akşam 3.iğneyi yaptırdım yarın yaptırırken 2.kutuyu da götürücem bitti bitecek çünkü bu sefer 150 ünite ya 3.günde çok az kaldı hemen dibine geldi tabi..akşam olunca iğneden sonra büyüyor karnım yemek yiyincede kısa süreli seyahat bavuluna dönüyor karnım göbeğim giderek büyür heralde hele bir aşılama sonrası progestan başlasın tam şişerim sıkıntılarıda etkileri de başlar. ilk kontrolüm pazartesi iğneye başladığım gün itibarı ile 1.hafta da yani bakalım ne göreceğiz umarım yumurtalıklar cevap verir yumurta rezervim azalarak hız aldığından fsh yaptırmadım zaten o gün doktora giderken sinirlerim tepeme çıkmasın diye takmıyorum artık bu yumurta rezervini ne çıkarsa bahtıma onu hesapla bunu düşün ilk aşılamada çok detaya girdim bu kez ince ince herşeye burnumu sokmak istemiyorum sen ne zaman geleceksin canım bir daha buraya var mı test sonucuna göre plan
selam kızlar nasılsınız sayfalar çok çabuk ilerliyor takip etmekte zorlanıyorum ama yine de 20 sayfa da birikse hepsini okumaya çalışıyorum. ben de adet olmayı bekliyorum 2. aşılama için start vericez hayırlısıyla. bikaç güne olurum adet.
inşallah 2. aşılaman çok güzel geçer ve güzel biter...
mcan84 canım hamileliğin nasıl gidiyor takip ediyorum sanırım kanaman olmuş umarım kesilir kısa zamanda ilaçlarını düzenli kullan ve bol bol istirahat et kanaman varken ayakta durman çok sakıncalı biliyorsun bebiş yerçekimine karşı koyuyor:) Allah yavrunu sana bağışlasın. senin gebeliğin bir risk kategorisindemiydi canım yoksa tek problem gebe kalamamanmıydı? bu arada bir yakınımın da çok kanaması olmuştu hatta parça parça et düşürdüğünü söylüyordu doktora gitmişler apar topar doktor kesin düşmüştür demiş ama sonra ultrasonla bakınca gözlerine inanamamış bebek hala duruyormuş gayet sağlıklı. onun için Rabbim eğer isterse önünde hiçbir engel duramaz sen de Allah a emanet ol canım..
iyi dileklerin için çok teşekkürler canım kanama için iki hafta daha haftada bir iğne kullanacağım.riskli geblik grubunda değilim ama pko olduğu için sorunlar oluyor.
tusemim umudunu sakın kaybetme 3.aşılamada hamile kaldım ben.
narinecem herşey gönlünce olur inşallah
karakedi çok geçmiş olsun ama yapacak bir şey yok bence 3.aşılamayıda dene.6 ay bekleme boşuna.
cansu inşallah tutar aşılaman...
Canım çok sağol bende öyle düşünüyorum ama açıkcası umudum kırılmadı desem yalan olur ama yinede 3. cüyüde deneyip eger olmazsa ondan sonra tüpe gecmek istiyorum en azından yapsam olur muydu acaba düşüncesi olmasın istiyorum kafamda.
canım ben de 2. aşılama için adetimi bekliyorum bugün yarın olmam lazım seni takip edeceğim yani sen nerde yaptırıyosun tedavini 2. aşılama tutmazsa 3. düşünüyormusun yoksa tüpe mi geçmek istiyorsun? ben şahsen tüpe geçmek istiyorum zaten doğuştan tek tüplü be tek böbrekliyim.yumurtalarım da hep tüpsüz tarafta gelişyor. daha fazla heba etmek istemiyorum aşılama ile yumurtalarımı. sende sorun nedir?
ben de girer girmez hemen özel mesaj aradım ama yok olsun yazmana sevindim evet insan bazen okuyor ama sözün bittiği yerde oluyosun sanırım o yüzden yazacak bişey bulamıyosun. canım ben de bilemiyorum ki et parçasını aldırsan mı yoksa dursa mı tüp için sorun teşkil edecekse aldırmalısın ama istersen tatilde bikaç doktorun daha fikrini al canım. ben de adetimi bekliyorum gelmedi hala ağrıları geldi ama kendisi gelmedi. cuma ya kadar gelirse giderim ilaçlara başlarım haftasonu giriyor ya araya illa ki2 yada 3. günde başlamak istiyorum zaten gelişmiyor sol taaraf 1 gün bile geç başlayamam. bir de söylicem doktora sağ iyi tepki verdi ama tüpüm solda olduğu için onu bekledik 75 ile başlayınca o hep geç büyüyor dicem bakalım belki farklı bir dozla başlatır.
canım geçmiş olsun ne zaman doluyor 3. yılınız tüpe mi geçmek istiyorsun ondan sonra? zamanı gelmedikçe ne yapsan boş canım. ben de 2. aşılamaya başlicam kısmetse bikaç güne şuan adetimi bekliyorum. sonrasında 3. aşılama istemicem tüpe geçmek istiyorum Allah ın izniyle..
joll canım iyi olmana ve her zamanki gibi enerjiyle geri gelmene çok sevindim. iyi bir karar vermişsin zaman herşeyin ilacı tatlım, testlerini devlet hastanesinde yaptır bence de canım ve önemli eğer tüp bebek tutmuyorsa genetik kromozom testleri çok önemli canım bunu araştır.devlette hangi bölüme gitmen gerektiğini bilemiyorum ama.
rabbim kucağına almayı nasip etsin de sen de bana umut ol canım.bana ilk gebeliğimde 100 mg vermişti hap olarak sabah akşam, kalp atışlarını duyana kadar da estrofem tablet içmiştim rahim duvarını kalınlaştırsın diye. ama yeterli gelmedi demekki. benim de ilk doktorum rahmin gebeliği taşıyabilecek kadar büyük görünüyor demişti üzerine basa basa. inşallah öyledir. ayrıca benim sağda da yumurtalığım var tüpüm yok ama sağ yumurtalığın orda olması da yer yazandırıyordur inşallah.gebeliğinin ilk zamanları önemli değil ama kalp atışlarından sonra muhakkak kendine bir riskli gebelik uzmanı bul 12. haftadan sonra her hafta düzenli olarak serviks uzunluğunu ölçtür ve gerekirse dikiş uygulattır.nacizhane fikrim canım. dün araştırma yaparken yabancı bir sitenin unicornuat uterus forumunu okudum. yabancı ülkelerde yaşayan unicorn olan insanlar serviks uzunluklarını hep ölçtürüyorlar haftada bir kontrolleri var ve genelde 7. aydan sonra hepsi yatak istirahati alıyor. bildiklerimi paylaşmak istedim canım.
çok geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın kimyasal yaşamanın sebebi nedir acaba? umarım biirdaha dış gebelik geçirmezsin o da çok zor sanırım. tek tüple de hamile kalınabiliyor canım merak etme.
sevo, canımmmmmm, seni gördüğüme çok sevindim yeniden aramıza dönmene çok sevindim canım zaman insana iyi geliyor değil mi toparlanıyorsun. doktorların ne dediğine bakma her zaman bir şans vardır Allah isterse olur nice çocuğun olmaz denilen insan kendiliğinden evlat sahibi oluyor bunu unutma. sen yumurtalık ve rahmi güçlendirmek için takviyelerini al canım sonrasında 1 kez dene tüp bebek hakkını.biz de hep bunu söylemiştik sevdeyle hatırlıyosan eylül de dene bu işi.gonal f kullanmışmıydın bilemiyorum ama ben 1 tane de olsa yumurtan olacağına inanıyorum.
ben de 2. aşılama için adetimin teşrih etmesini bekliyorum.
cnm 3 yılımız bizim kasımda doluyor bu nedenle 6 ay gibi bir süre beklemek istemiyorum daha dogrusu aklımda kalsın istemiyorum acaba 3. yü yaptırsam olurmuydu kısmetim bu sefer miydi diye bakalım cuma doktora gidince 3. cüyü yapalım derse yapıcam yapmayalım tüpe gecelim derse bekleyeceğim cnm
DUALARIMIZ SENİNLE CANIM AMA aşılam 36 saat sonra olması gerekli diye biliyorum.
biz onlardan daha özeliz unutma
hadi ya boşver canım üzülme vardır bundada bir hayır diyelim sıkma canını
ne bileyim ki kuzucum inşallah ben artık herşeyi Allahıma havale ettim. Bu saatten sonra bana ondan başka kimse yardım edemez
bende öyle diyorum cnm mutlaka herseyde bir hayır var zamanı değil demekki inşallah seninkinden olumlu sonuç alırız bitanem..
ya kızlar yardım edin bugün sabah kahverengi akıntım geldi şimdide ara ara silindikçe pembe geliyor peçeteye ne bu şimdi 12. gündeyim cuma test var
cnm seni üzmek istemem ama benimde aynısı geldi sonra aynı senin gibi pembe geldi şimdide kesildi ama ben kullandıgım jele bağlıyorum ben jel kanamayı yavaşlatıyor ve engelliyor...cnm inşallah seninki yerleşme kanamasıdır dualarım seninle..ne kadar yıkıcı bir süreç oldugunu bildigimden seni şu an çok çok iyi anlıyorum kaçıncı aşılamandı tatlım senin..
KARAKEDİ...geçmiş olsun canım..testini yinede yaptıracakmısın bilmiyorum bu durumda ama doktoruna gideceksen erteleme en azından önündeki zamanı ne şekilde geçireceğine karar verirsin madem tüp bebek için Kasım ayını beklemek durumundasın o zaman 3.aşılamayı da geçir derim ben..hakkında hayırlısı olsun yaşamamız gerekenleri yaşıyoruz hepimiz bunu sakın unutma canım.
JOLLYY....güzelim sana şimdiden kızgın kumlardan serin sulara iğnesiz tahlilsiz stressiz huzurlu ve sağlıklı bir yaz tatili diliyorum ilk önce ruhunu beraberinde bedenini dinlendirdikten sonra bebek yada bebeklerin için tam gaz başlarsın tedavine bugüne kadar ne aşamadan geçtiysen hepsini dök denizlere...sil baştan yepyeni umutlarla başlayacaksın inşallah...
GAYEM.....aramıza hoşgeldin....umarım başlayacağın yeni tedavin seni en kısa zamanda bebeğine kavuşturur..hepimizin farklı hikayeleri var sorunlar çok çeşitli...bizde kalabalık olunca müşterek sorunlarda buluşabiliyoruz.Bende de yumurta rezervi azlığı var giderek te azalıyor onlar kaçıyor ben kovalıyorum batan gemiden ganimet kurtarmaya çalışıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun...
CANSU....hatırladım seni aşılaman hayırlı olsun,,sonucuna az kalmış yüzün güler inşallah..
FİGEN..... hoşgeldin...aşılaman hayırlı olsun sonucun pozitif olsun...:))ben aşılama sonrası herhangi bir test yaptırmadım istenmedi fakat progesteron hormon testi olması muhtemel ..
SUPERİSİ......canım pazartesiye kadar hastalanırsan çok iyi olur olur da gelmez ise pazartesi zaten doktorundasın gerekeni yapacaktır ilaca başladığında nasılsa gelecek gelsin ki 2.aşılamana başla yakala beni güzelim öpüyorum seni...
35_OZ.......... yarın için şimdiden hayırlısı olsun canım,,herşeyin rast gitsin inşallah...benimde ilk aşılamam da çatlatma iğnesinin vurulduğu akşamın hemen ertesi günü öğlen 18.saatte aşılamam yapıldı ...ben aşılamanın tatbiki için bu zaman dilimini neye göre ayarladıklarını bildiğim halde geçen gün doktoruma gittiğimde bir kez daha sordum 2.aşılamada da aynı şekilde mi olacağım ve neden diye?? herkesin son kontrolünde ki folükül yumurta gelişimi ve ölçüm sonucuna göre ayarlandığını çatlayan bir yumurtanın 24 saat spermin ise 72 saat yaşaması nedeni ile erken çatlama riskine girmemek için aşılamada bu şekli ile uygulama yaptığını anlattı bir gün sonrada yapsam nasılsa yaşama süresi yakalayacaktır diye izah etti bir kez daha.bilgine...
CY_76..... yarın muhtemel yaptıracağın aşılaman için sana da herşeyin hayırlı olmasını diliyorum bol şans...Haziran ayında da ne çok olduk aşılama yaptıran umarım çoğunluk sonuç pozitif olur gönül ister ki tedavi olan hepimiz bir anda kalalım hamile...
DERİN35......canım,,test gününe çok az kalmış 1 gün var sadece neredeyse umarım yerleşme kanamasıdır hamile kalmış olmanı diliyorum cuma günü kesin sonuç hakkında hayırlısı...
MAVİCİM.....nasılsın canım...bel ağrıların ne durumda bu arada iş durumunu ne yaptın ayrılma kararını merak ettim devam ediyormusun hala çalışmaya?
cnm açıkvası bende aynı şeyi düşünüyorum en azından içimde kalsın istemiyorum belki rabbim 3. de yollar bana meleğimi tabi doktorun ne diyeceğide önemli tatlım.eger tüpe gecelim derse bekleyeceğim tüp için ama yapalım 3. cüyü derse yapmayı düşünüyorum..bakalım hakkımızda hayırlısı rabbim ne gösterecek
ilk aşılamam canım hala silindikçe azıcık kahverengi bulaşıyo peçeteye bakalım cuma belli olcak ben jel kullanmıyorum progestan kullanıyorum vajinadan
keşke bitanem keşke şaka bir tarafa sen bu kadar umutsuzken çoktan sende büyümeye başlamış olsa ...yuvana ailene buraya bomba gibi düşse müjdeli haberin..iyiyim canım herzamanki gün sonu yorgunlukları aşılama olup evde dinleneceğim bir haftayı iple çekiyorum başka türlü dinlenmek yok bana,,ben elimdeki işleri eriteyim derken hergün bir iş patlıyor başıma.kar topu gibi benim iş kaçmaya çalışsanda nafile uzun vadeli ya yaptığım iş hiç önü arkası yok.
akşam 3.iğneyi yaptırdım yarın yaptırırken 2.kutuyu da götürücem bitti bitecek çünkü bu sefer 150 ünite ya 3.günde çok az kaldı hemen dibine geldi tabi..akşam olunca iğneden sonra büyüyor karnım yemek yiyincede kısa süreli seyahat bavuluna dönüyor karnım göbeğim giderek büyür heralde hele bir aşılama sonrası progestan başlasın tam şişerim sıkıntılarıda etkileri de başlar. ilk kontrolüm pazartesi iğneye başladığım gün itibarı ile 1.hafta da yani bakalım ne göreceğiz umarım yumurtalıklar cevap verir yumurta rezervim azalarak hız aldığından fsh yaptırmadım zaten o gün doktora giderken sinirlerim tepeme çıkmasın diye takmıyorum artık bu yumurta rezervini ne çıkarsa bahtıma onu hesapla bunu düşün ilk aşılamada çok detaya girdim bu kez ince ince herşeye burnumu sokmak istemiyorum sen ne zaman geleceksin canım bir daha buraya var mı test sonucuna göre plan
ay ne güzel olurdu degilmi bir çıksada çeee ben geldim dese banada süpriz yapsa .
Sen igneleri kendin yapmıyormusun kuzucum yoksa.
sorma benim karşımda davul gibi nefes alamıyorum iananılmazda gazım var.Şu süreç bitsede kurtulsa 1 ay rahatım yeni ignelere kadar .Bugünde sırtımda ve gögüsümde bir batar var sorma nefes alamıyorum esintide kaldım galiba.
cnm o dediğin beyaz bir tüp içinde olan bir ilaç değil mi vajinadan yapıyorsun başlığından sıkarak bende ondan kullanıyorum prugesteron cnm büyük bir kutuda..benimde aynı cnm silince topak topak kahverengi bulaşıyor yarına kırmız gelir benim yarın yapmıycam ilacı artık cünkü ben hastalandıgımdan eminim cnm
karakedi senin kaçıncı günün canım
eh kuzum sen kırmızılar geldi demedinmi , gelmediyse bırakma ilacını.
bende progestan hapı kullanıyorum ama vajinadan fitil olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?