Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim randevu almana cok sevindim umarim hemen adet olup yeni umutlara yelken acarsin

inşallah canım iyi dileklerin için teşekkürler bakalım bizleri daha neler bekliyor umarım hep güzel şeyler olur

Ay Kuzucumm hiç öyle bisey olmaz gibi geliyo olursada cok büyük mucize olur:)) Benn teee 5 yaslarında evcilik oynarken ablama benim bebeğim olmazsa bana cocuk doğurup verirmisin diyodum o zamandan uğraşacağım icime doğmuş herhalde:)) Benim sipalar daha ugrastiricak beni herhalde:)3 tane istiyorummm o yüzden ilkinin biran önce gelmesi gerek:))

ayy tatlım ii seni sormalı evet genetik test bakılcaksa eğer pahalı oluyoo herkese yapmıyolar normalde 2-3 düşük yapana bakıyolar

Evet cnm yaa normalde yapılmıyormuş ama Dr Aklimizda kalmasın senin anne olmanı istiyorum diyo cok seviyo benii Dr amca:))Hemsirelerde Sen git unv. Hastanesine 3 tane düşük 3 tane kimyasal gebelik geçirdim de hemen yaparlar testi dedi Ehehehe:)))

Devlette normal bir kadın doğumluya gidip bolca düşük ve kimyasal gecelik yaşadığımı anlatmam gerek cnmm:) Ama devlet hastanesinden nasıl randevu alınıyor aydınlat benii telefonla mı almam gerek yoksa internetten mı veriyorlar kac gun sonraya gun veriyorlar bilemedimm:/ :))

Sağol cnm yaa yazın nasıl geçtiğini anlamam zaten şimdi sonrasında ins. minnak bebiklerime kavusurummm:)) 2013 yılana hepimiz gebis olarak girelim artık kizlarr :))

Bayılıyorum senin bu kullandığın sempatik dile..minnak bebiklerin inşallah canım ...2013 yılına hepimiz hamile girelim artık demişsin o cümlene takıldım kaldım bir anda...rakam ve günlerle bağlantılı ya da başka tür batıl çıkarımların yoktur inanmam çok böyle şeylere ama düşününce hayatımda unutulmaz tüm ilklerim veya olaylarım hep tek rakamlı yıllarda yaşanmış iyi yada kötü çift yıllarım ise rutin....hatırlayacağım unutamadığım birşey yok düşününce birden bunları senin gibi geçirdim gönlümden 2013 tek rakamlı yıl geliyor bakarsın ben de unutamayacağım doğum anını 2013 te yaşarım bu tezimin altınada kendim için imzamı çakarım artık..:))

bu ay benimde olmazsa eşim tüp yapalım diyo tüpten önce kromozom testi yaptırmak istiyorum hangi hastanede yaptırırsan haber verirsen sevinirim

ilk aşılamam canım hala silindikçe azıcık kahverengi bulaşıyo peçeteye bakalım cuma belli olcak ben jel kullanmıyorum progestan kullanıyorum vajinadan

ilk aşılamam canım hala silindikçe azıcık kahverengi bulaşıyo peçeteye bakalım cuma belli olcak ben jel kullanmıyorum progestan kullanıyorum vajinadan

cnm o dediğin beyaz bir tüp içinde olan bir ilaç değil mi vajinadan yapıyorsun başlığından sıkarak bende ondan kullanıyorum prugesteron cnm büyük bir kutuda..benimde aynı cnm silince topak topak kahverengi bulaşıyor yarına kırmız gelir benim yarın yapmıycam ilacı artık cünkü ben hastalandıgımdan eminim cnm

yok canım benimki küçük top gibi yumuşak ben sıkmıyorum direk koyuyorum ilk başta ağızdan almıştım günde 2 kere beni acillik etti doktor sonra gece yatarken vajinadan at dedi

eh kuzum sen kırmızılar geldi demedinmi , gelmediyse bırakma ilacını.
bende progestan hapı kullanıyorum ama vajinadan fitil olarak

eh kuzum sen kırmızılar geldi demedinmi , gelmediyse bırakma ilacını.
bende progestan hapı kullanıyorum ama vajinadan fitil olarak

cnm öğlen ben sildim pembe geldi sonra kesildi ama ben jelden dolayı oldugunu düşünüyorum çünkü tutuyor sıkı sıkı ben jel olarak kullanıyorum

heyecanlıyım yarın kontrole gidicem inş yumurtalar oluşmuştur ilk ve son kez aşılama yapılır üf....
rabbim isteyen herkese bebişler versin........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…