Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

allah yardımcın olsun arkadaşım. dualarımız seninle..

canım geçmiş olsun. hakkında hayırlısı ne ise o olsun ve bundan sonrası güzel olsun inşallah. zaten tutma olayı düşük aşılamada şans işi gerçekten, o nedenle çok fazla sıkma canını ltf.

geçmiş olsun canım üzüldüm adına ama elden gelen başka bişey yok dua etmekten başka allah hayırlısını versin tez zamanda....

canım hep dualarımızdasın elbette, ama unutmaki bu fsh en çok stresten etkileniyor. Benim doktorum sadece bir kere FSH ölçümü yaptırdı oda geçen sene agustostaydı düşün artık 1 yıl olmuş daha hiç bakılmadı.O bu konuyu önemsemiyor, çünkü her ölçtüğümde farklı olacagına inanıyor.Sende çok takılıp canını sıkma lütfen

canım hayırlısı olsun üzülmemek elde değil ama neyapalım olmayınca olmuyor.yaz aylarında benimde hep geç oluyordu tedavi görmediğim aylarda sanırım sıcaklarla alakalı bir durum.üzm

amin canım umarım bu sefer herşey daha iyi olacak , olmazsada ne yapalım 2 geri 1 ileri devam edip duracagız.Umarım iki gün sonra bize mutlu haberi veren sen olursun

canım üzülme ne olur, biliyorumki kafaya takmadan olmuyor ama elden gelen hiç bişey yok, elbette kısmetimizde var bir yerlerde bizi bekliyor o seçilmiş olan ve düşünki şu an o senin içinde bir yerlerde. Hemen kendini topla ve yeni tedavine başla.

canım hangi gün test yaptırıyorsun? inş.sonucun pozitif olur.

( üzüldüm canım keşke bir süpriz yaşasaydık ama hayırlısı buymuş canım umarım bir an önce kırmızıları görüp tedaviye başlarsın öptüm.

amin canım umarım bu sefer herşey daha iyi olacak , olmazsada ne yapalım 2 geri 1 ileri devam edip duracagız.Umarım iki gün sonra bize mutlu haberi veren sen olursun

tşkr ederim canım inş hepimiz zamanı gelince burda mutlu haberlerimizi paylaşırız...

canım uzulme olsa guzel olurda ama beklıyoduk zaten bu sonucu gecıkmenın sogan suyundan oldugunu dusunmuyorum ve ıcebılıyosan devam et ıcmeye benım gıtıgım doktorda bı hastası sogan suyuyla hamıle kalmıstı hemen degıl tabı 2 3 ayda anladıgım kadarıyla tedavıye hemen baslamıycaksın bı umut olur sanada

dimple umarım perşembe günü hamile olduğunu öğrenirsin...

ercelf çok geçmiş olsun üzülmemek elde değil tabi ama bir an önce topla kendini...

Canım çok geçmiş olsun,bu durum da ne desek boş hiç bir avuntu işe yaramaz.Bir an önce yeni tedavine başla bence hiç vakit kaybetme...

canım geçmiş olsun..üzülmüşsündür tabi..ben bile günüm geçmediği halde acaba diye umutlanıp durdum..ama benimde başladı bugün..hemen toparlan canım..aşılama süreci seni bekliyor cünki..yılmadan devam edeceğiz..üzülme canım lütfen..kendine dikkat et..

benim fsh ımda yüksek ama doktor buna rağmen bana aşılama yaptı gerçi tutmadı şimdi 2. sinin tedavisine başladım ama doktorun dediğine göre bi hastasının fsh değeride yüksekmiş üstelik kırklı yaşlardaymış ve ikizleri olmuş doktorum bu değerlerin anlık değişebileceğini ve stres yapmamam gerektiğini söyledi bende artık takmıyorum çünkü ilk duyduğumda çok üzülmüştüm sonra değerim bu üzüntüyle çok yükseldi bana tüp bebekle bile umut yok dediler ama şuan biraz düştü ve ben aşılama deniyorum ve hala umutluyum fsh a inat umutluyum geçen aşılamada bu değerden dolayı sadece 2 yumurtam oldu ve çatlatma iğnesiyle biri çatladı şimdi progon iğne kullanıyorum ve tek duam biraz daha fazla yumurtam olsun sende kafana takma lütfen herşey güzel olcak

kızlar 2 li taramayı başarıyla geçtik çok şükür sonuç elime geçmedi ama bugün eşim doktorla görüşmüş gayet sağlıklı bebeğiniz demiş
Allahıma şükürler olsun

Üzme canını ercelf, hayırlısı olsun. İnsan ümitlenip bekleyince ve olumsuz cevap alinca hayal kirikligina ugruyor sonradan.
Hakkında hayırlısı canim. İnsallah önümüzdeki ay olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…