sağol tatlım galiba hepimizin tatile ihtiyacı var bende bu sefer olmazsa alıp başımı gidesim var bakalım
selam kızlar bende bugün aşılama startını verdim ilk kez yaptırıcam.
bana iğne falan vermedi doktor serophene verdi.zaten normaldede kendiliğinden yumurtlamam var şükür
ama bi sorun var ben devlette yaptırıyorum aşılamayı.ve sperm özelde verilcekmiş sanırım
kendim nasıl götürcem hastaneye
canım..bugün 9.gününü bitirdin heralde nasılsın iyimisin merak ettim seni...
canım benim sen geceleri burdasın seni yakalarım diye annemler de nete girdim yine denk gelemedik:))))
ilgine çok teşekkür ederim canım aynı hiç belirtim yok ne ağrı ne hassasiyet bakalım c.tesi kan testi yaptırcam :)))
çok büyük bir beklenti içinde değilim ama yine de bir umut tabii
sen nasılsın yoksun ne zamandır özlettin kendi yokluğun baya belli :))))
Canim mutlaka ozel bir kabi falan vardir.bi de topiklerden birinde okumustum.gobege bantlamislar sperm tupunu asilamaya kadar.sicak durmasi lazim diye ilgimi cekmisti...bu arada benim de yumurtlama problemim yok.aynen senin gibi 5 gun serephone kullandim sonra 4 gun igne kullandim.sonraki gun ignem oldu ve bir sonraki gun de asilama.insallah tutar asilaman canim.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üzüntümü canı gönülden paylaştığınız ve moral verdiğiniz için. hepiniz de aynı şeyi söylemişsiniz biran önce topla kendini diye çok haklısınız yılmak yok yola devam. normalde adetim düzenliydi soğan suyu bozdu sanırım bir de sıcaklar faktörü var senede bir kez bazen 35 günde adet olduğumu hatırlıyorum. bu ay başka ilaç kullanmamıştım.kan testinden sonra içim de rahatladı artık psikolojik olarak da adeti beklediğim için gelir herhalde birkaç güne ilaçlarım ve doktorum beni bekliyor :) ikinci aşılamadan da ümidim yok aslında daha bailamadan ama belli de olmaz tabiki. eylül de tüp bebek yolcusu da olabilirim. sadece çok zoruma gidiyor. hepiniz anlarsınız 27 yaşımdayım tam zamanı diyorum ama bir kadın olarak kendi başına gebe kalamamak yumurtlamanın olması için ilaçlara maruz kalmak acı veriyor üstelik 63 kilo oldum evlendiğimde 52 kilo idim. insanlar acımasız. boyna yüzün bozulmuş kilo almışsın diyolar canımı sıkıyolar. hepsinin canı cehenneme :)belim yine ağrımaya başladı hadi gel artık benim canım adetim seni çok seviyorum sen gelmeden de olmuyor :)
ne seninle ne sensiz diyerek bitiriyorum son sözümü
canim sanirim seninle ayni gun asilama olmusuz.benim de bugun 9.gun bitti.ama benim doktorum 20 gun sonra gel dedi.sinir oluyorum.beklemek zaten cok zor millet 14 gun bekleyemiyor ben nasil dayanicam bilemiyorum.bu arada benim de hic belirtim yok...insallah cumartesi guzel haberlerle gelirsin.canım benim sen geceleri burdasın seni yakalarım diye annemler de nete girdim yine denk gelemedik:))))
ilgine çok teşekkür ederim canım aynı hiç belirtim yok ne ağrı ne hassasiyet bakalım c.tesi kan testi yaptırcam :)))
Evet canim ates olcme topigine de giriyorum.ozel kabi derken spermlerin en uygun oldugu sicaklikta sabit tutan kaptan bahsettim.mutlaka oyle bisey vardir.degilse cok haklisin bozulabilir.ben de sperm tasima derdi olmasin diye ozelde yaptiriyorum.ama doktor tanidik ucret almadi sperm yikama ve igneler 900 tl tuttu zaten.bi de ucret alsa bayaaa cok olacakti sanirim.neyse giden para olsun yeter ki bebisler gelsin.teşekkür ederim canımmm cevabın için.seni bi yerden hatırlıyorum ateş ölçmeden sanırım
yani benim korkum bu sıcakta bozulmazmı devletle özelin arası 20dk falan var.
özelde yaptırmak istiyordum ama devletteki doktorum çok iyi ve ücretsiz olması cezbetti birazda.
şimdi 300 falan ödeyeceğim toplam.ama özelde olsa 1000 lira.garantisi olsa tamam ama ihtimal düşükmüş.
seninde aşılaman hayırlı olsun canımm inşallahh tutarrrr.
Al benden de o kadar...tatil ihtiyacimizi gecen seneden beri erteledikaman ha simdi ha simdi derken tik yokk
Soyle guzel tatile ciksak degil mi unutsak veeee birden bi muzice oluversee
masalcım canım aklımdaydın inanki dedim nerde acaba benim aşılama serüvenime başladığımın haberini özellikle sana verecektim ama yoktun neyseki gelmişsinvalla beklemiyordum adeti annem cumartesi sabah bana aç karnıma aspirin içirdi bikaç saat sonra kahverengi olarak gelmeye başladı bende şaşırdım dünde doktora gittim herşey normal dedi doktor başladık tedaviye bakalım..yetiştim arkandan takip ediyorum seni benim arkamdanda mda gelicek hayırlısıyla..inşallah tutar bu sefer ama inanki hiç hevesim ve heyecanım yok bu aşılama için..içim söndü sanki yaptıralım diyorum öylesine..geçen sefer çok hevesliydim yıkıldım belkide bu sefer ondan rahatım..hakkımızda hayırlısı tatlım bende çok öpüyorum seni arada gir yaz bizlere
ah o mucizeler bakalım bu cumartesi olucam galiba 2. aşılamamı ama bu sefer içim kıpır kıpır sanki bu sefer olacakmış gibi o mucize zaten doktorda mucize diyor ya beni bulcakmış gibi bakalım artık sonucu hepberaber görcez
canım benim sen geceleri burdasın seni yakalarım diye annemler de nete girdim yine denk gelemedik:))))
bu gün aşılamamın 12. günüydu teste az kaldıı
kızlar yarın opu var yolun yarsına geldim çok heyecanlıyım acaba kaç tane çıkacak kaçı döllenecek ay ne heyecanlı rabbim hepimizin yüzüne baksın.
kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim üzüntümü canı gönülden paylaştığınız ve moral verdiğiniz için. hepiniz de aynı şeyi söylemişsiniz biran önce topla kendini diye çok haklısınız yılmak yok yola devam. normalde adetim düzenliydi soğan suyu bozdu sanırım bir de sıcaklar faktörü var senede bir kez bazen 35 günde adet olduğumu hatırlıyorum. bu ay başka ilaç kullanmamıştım.kan testinden sonra içim de rahatladı artık psikolojik olarak da adeti beklediğim için gelir herhalde birkaç güne ilaçlarım ve doktorum beni bekliyor :) ikinci aşılamadan da ümidim yok aslında daha bailamadan ama belli de olmaz tabiki. eylül de tüp bebek yolcusu da olabilirim. sadece çok zoruma gidiyor. hepiniz anlarsınız 27 yaşımdayım tam zamanı diyorum ama bir kadın olarak kendi başına gebe kalamamak yumurtlamanın olması için ilaçlara maruz kalmak acı veriyor üstelik 63 kilo oldum evlendiğimde 52 kilo idim. insanlar acımasız. boyna yüzün bozulmuş kilo almışsın diyolar canımı sıkıyolar. hepsinin canı cehenneme :)belim yine ağrımaya başladı hadi gel artık benim canım adetim seni çok seviyorum sen gelmeden de olmuyor :)
ne seninle ne sensiz diyerek bitiriyorum son sözümü
ayy canım benim bende özledim demek günlerce haftalarca giremesem çatlayacağım hem meraktan hem özleminizden ...ne mutlu bana da bu arada... sevgim ve emeklerim topikte ve akıllarınızda yer edinebilmişiz !!!!karşılıklı duygu düşüncelerimiz:)) zaten şimdi özlemimi aktarıp 2-3 günkü kaybı telaffi etme çabasındayım gözlerim yarı kapalı ama yinede gireyim dedim.Bugün ben girdim akşam 7 -8 gibi sen yoktun yazdım sana da ...ben çıktım sen girmişsin şimdi ben girdim sen yoksun hakikaten tutturamadık aynı bizim aşılamalara döndük bugün birleşemedik :))
bu akşam ve gece sana yazdığım gibi hem topiğe hem diğer arkadaşlarıma yazdım birkaç mesaj onları nasılsa okursun hayatım ne durumdayım neler yapıyorum özetleri geçtim...denk geliriz inşallah mutlaka yarın sabahtan fırsat bulursam girerim olmadı en kötü ihtimal akşam üzeri doktorumdan dönüşte çatlatmayı yemiş olursam o saatten sonra ofise geçmem eve gelirim girer bakarım mutlaka cumartesi zaten test günün ya merakla bekleyeceğim ayy çok az kaldı hadi bakalım şu haziran bitmeden hamile haberleri dolsun Allah'ım iyigeceler diliyorum canım anneciğinle ilgilen her vakit bulduğunda en güzel şey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?