Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

moralini bozma canım allahtan hayırlısı.. zamanı gelince olacaktır..

Mda bugun ıcın planlar neler bakalım negıbı kutlamalar var
canım dün için hiç bir planımız yoktu , tüm geceyi yani saat 23:00 e kadar doktorda bekleyerek geçirdik, sonrada alsancakta bir yemek yedik o kadar, önemli olan yan yana olmamızdı dedik kendi kendimize.

slm arkadaslar sabah adet oldum ben hayirlisi dusundugum kadar cok uzulmedim temmuzda istanbulda olacagim Allah nasip ederse gelmeden once iyi bir merkezden randevu alicam yeniden tedavi icin birde istanbulda goruneyim bakalim orada ne diyecekler...
hayırlısı buymuş canım umarım hemen yeni tedavine vakit kaybetmeden başlarsın.

mda canım çok çok tebrikler birlikte nice 7 seneler.inşallah bebeksiz son evlilik yıldönümünüz olur.
teşekkürler dostum , sen nasılsın umarım daha iyisindir.

nice senelere inşallah torunlarınızın torunlarınıda görürsünüz inşaallah bide seneye bebeşinle kutlarsınız inşallah

MDA .....................canım biliyorum bugün yogunsun ilk fırsata beni listeden düzeltirmisin 2. aşılama olacak tarihi 4haziran şimdiden teşekkürler
amin canım inşallah hepimizinki bir ömür sürsün hemde minik evlatlarımızla olsun bu geçen seneler, listeyide güncelledim ama sanırım 14/06 olacak galiba?

Allah Allah, doğrudur canim. Her Dr'un uygulaması farklı demek ki. Baba öyle birşey demedi. Vermedi de zaten. Geç gelişen yumurtaları da çatlatmak için demek ki.
canım benim doktorumda aşılama dan 36 saat önce 2 tane çatlatma ignesi veriyor aşılamadan 4 gün sonrada 1 çatlatma ignesi veriyor. Oda içeride kalan yumurtaların kiste çevirmemesi içinmiş.

hayır cnm adetimle başlayacağız bi aksilik çıkmazsa ama bugün çok heyacan yaptımmm

tedaviye başlayacaksın ya hayatım ondan kaynaklanıyordur... umarım bu sefer her şey yolunda gider ve bu zor süreç sonucunda hayırlısıyla güzel haberlerini alırız canım benim.. sen yeter ki moralini yüksek tutup positive ol...

3. günde kücücükte olsa görünmesi çok güzel benimkiler ilk 4-5 gün ortaya bile çıkmıyorlar hiç canını sıkma.Moral çok önemli

tatlım umarım sonuç istediğin gibi olur, ama testlerde sende demişsin ya belirli bir zaman sonra çıkan sonuç geçerli degil diyorlar . Umarım kan etstin sana pozitifi veriri.

canım tebrik ederim , daha nice yıllara canımm.... umarım seneye hayırlısıyla bebişiniz kucağınızda geçirmek nasip olur..

tatlım yeni tedaviye hemen başlamana ok sevindim.bu sefer herşey ikimiz içinde çok güzel olacak emin ol.

malesef olamıcaz benim tüp öncesi gene yumileri baskılamak için d. kontrol hapı kullanmam gerekliymiş şimdi bu ay onu kullanacagım ama sen umarım hamiş kalırsın ve ayagını sürüryüp benide hamiş yaparsın.
canımm daha nice nice güzel yıllara eşin ve doğacak bebişlerinle beraber..mutluluğunuz ölene kadar sürsün birbirinize hep aşkla bakın inşallahhhh
amin canım aynı dileklerim senin içinde geçerli, sen kocişine kavuştun.

canım öncelikle teşekkür ederim.
Sen direkt tüpe başlıyorsun diye biliyorum , merkez iini ne yaptın nerede karar kıldın.
merhaba canım rahim kalınlıgının önemi var tabiki ama doktor çeşitli vitaminler ve ilaçlar vererek bunu saglıyor zaten .sen şu anda başka ne ilaçları alıyorsun ki.

haklısın cnm direk 12 den vuracağımmm
büyük ihtimal memorialde yaptıracağımmm

merhaba kızlar. ne zamandır okuyorum ama yazamıyorum. misafirlerim vardı. kayınvalidem, görümcelerim vs. bu sıralar çok yorgun ve bitkin hissediyorum kendimi. işe gelmek adeta işgence. mda cım evliliğin bu senesi inşallah sana bebşiini getirir canım. 2013 bereketli olacak görünüyor. bakın mart ayında aşılama sonuçları hep negatifken nisanda bir patlama oldu resmen. ve nisan ayında hamile kalanlar 2013 ocak annesi oluyor. ercelfcim için inşallah sonuç güzel olur. tedaviye devam eden arkadaşlarım Allah yardımcınız olsun. görüşmek üzere.

ben de varımm arkadaşlarr ama 12. günümm belli olurmuuu acabaa :))

canım benimde 12.günüm ve testi doktor istedi zaten belli olur merak etme sen. birde bilgilerini bizimle paylaşırmısın canım .listede adın yok senin hatta mda'cım senide ekler ilk fırsatta, bilgilerini gönderirsen. ay kızlar cuma günü bayram yaşanır inş. bu topikte 5 sonuç alınacak hayırlısıyla...

günaydın arkadaşlar nasılsınız , arkadaşlar özellikle hamişlerimiz lütfen dualarınızı bekliyorum bu benim son aşılamam eger olmassa ara vercem tedaviye onun için inş. olur. rabbim hepimizi daha fazla sınamasın evlat özlemiyle en kısa zamanda göndersin inş. bebişlerimizi (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

masal nerdesin kuzummmmmm ctesiyi unuttun dimi

Seyhan cim unutmadim girdigimde soracagim elbet ne yaptin gittin mi karar verdin mi aklimdasin cumartesi kesfe gidecektin hatirliyorum ancak cumartesiden bu yana cok yogunum islerim rezalet sicaktada komaya girip kosturuyorum dun de doktorumda kontrole gittim suanda da hastane deyim annem icin buradan ofisime gececegim isim cok ama ilk firsatta girip hepinizle rahat rahat haberlesecegim aklimdasiniz beni unutmadigin icin sana ve nimesaya tesekkur ederim ayrica... Mda ile zaten telefonla surekli diolog halindeydim gelicem bekle beni..

bir aksilik olmadan tedaviye başlamana çok sevindim su perisi. bu arada pko nun kiloyla hiç ilgisi yok maalesef çok çok zayıflarda bile olabiliyor...
ilk aşılamamda benimde çok ince kalmıştı rahim kalınlığım doktorum klomende yapmış olabilir dedi diğerlerinde klomen kullanmadık hiç.

ecrin inşallah Allah kalbine göre verir...

amin canım benim . şu an tedavi sürecindesin sanırım . umarım bu sefer hayırlısıyla emeline kavuşursun canım...
evet hayatım yeni tüp bebek tedavime başladık allahın izniyle

haklısın cnm direk 12 den vuracağımmm
büyük ihtimal memorialde yaptıracağımmm
bence çok dogru bir şeçim olmuş Bu tutmazsa bende istanbulda orayı düşünüyorum.

teşekkürler hayatım

mda canım yeni tedaviye başlamışsın.hayırlı olsun inşallah.umarım bu defa herşey çok çok güzel olur tüm kalbimle senin için dua edeceğim...

evet hayatım yeni tüp bebek tedavime başladık allahın izniyle

bence çok dogru bir şeçim olmuş Bu tutmazsa bende istanbulda orayı düşünüyorum.

teşekkürler hayatım

moralini yüksek tut hayatım biliyorsun ki bizim en büyük ilacımız moralimiz bu süreçte.. tüm olumsuzlukları seni kötü etkileyen her şeyden uzak dur canım.. Allah yardımcın olsun , şansın bol olsun.. bu sefer her şey yolunda gider güzel haberlerini alırız nasipse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…