Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
saol tatlım...ya bir de onlar var dı dimi bak yine marazlı olduğumuz çıktı ortaya menüde...

öyle düşünme canım benim .. sadece yaşamızın bir parçaları oldular onlar .. neyseki sadece bize özel değil ama bu yönden düşün arkadaşım :)

ben yedim bi şey değişmedi bak bu ay tek yumurtam oluşmuş sıkma canını olacağı varsa oluyor ....sen kızların yaptığı yumurtayı ye boşver bizim yumurtalıkları..

hahahahaha zaten elime filan ne zaman yumurta alsam hep kendi yumurtalarım geliyoooo , bana herşey yumurtalıklarımı hatırlatıyo

hahahahaha zaten elime filan ne zaman yumurta alsam hep kendi yumurtalarım geliyoooo , bana herşey yumurtalıklarımı hatırlatıyo

ayy sabah sabah bu kadar güleceğime iananmazdım ... bugün motivasyonum tamamdır... emeği geçen herkese teşşekkürler :))

ayy sabah sabah bu kadar güleceğime iananmazdım ... bugün motivasyonum tamamdır... emeği geçen herkese teşşekkürler :))

evet iyi oldu gerçekten bende bilg. başında sırıtıyorum kimse görmesin diye gizli gizli

ama sün bir bugün iki aslında bu kadar iyi değilim gerçekten nooldu bana bilmiyorum ama müthişşş stresss yaptımmm hatta bi an vazgeçsemmi diye bile düşünmeye başladım

yarın 15.gün ama doktora gidemicem galiba cumaya kaldı benim test perşembeyi zor getirmiştim zaten hayırlısı artık :)

lütfen o üzerindeki karamsarlıktan sıyrıl Seyhancım... güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun .. evet bizim tedavi sürecimiz çok yıpratıcı , stressli, duyduklarımız canımızı çok yakıyor bu kadar çok isterken ; ama biz bu yola çıkarken her şeyi göze alarak çıkıyoruz.. ama şunu düşün stress bizim düşmanımız.. bizlerin çok rahat olması gerek. ama kendini hazır hissetmiyorsan tedaviye hemen başlama canım .. biraz rahatla derim o halde. ben de 2 kere olumsuzluktan sonra 3. şu an için kaldıramayacağımı düşündüğümden tatildeyim.. :) ama şunu söyleyeyim bu dönemde neyi anladım biliyor musun . ilk denememle ikinci denemem arasında keşke ara verseydim. ilkinin acısını içimde söndürmeden ikinciye giriştim. ve tüm tedavi sürecinde o kadar çok göz yaşı döktüm ki analatamam.. ama ara vermek bana iyi geldi.. kendimi daha hissediyorum..

KIYAMAM CNM İNŞALLAH YAKINDA HEPİNİZ ANNE OLURSUNUZ
mevlam benide içinizden ayırmaz kuzuma kardeş verir inşallah

cnm aslında çok hazırdım takiii son 2 güne kadar , beklesemde diğer son 2 gün yine stress olacam eminim ilk denemem olduğu için sanırım
erteleyerek dahada kötü beynim hep bunu düşünüyo o yüzden inşallah aksilik olmazsa başlamak istiyorummm
yaşımda var malum ayrıca benim durumum ertelemeye gelmiyo her geçen ay benim için kötü

aaaa ne ara kahvaltı yaptınız yaa :)) bak görüyomusunuz bana ayırmadınız demi :))) masal yapmış kahvaltıyı öğle yemeğine yetişirim demiş :)))

arının sütü balın poleni ohhh zaten şişkoyum tostoparlak olurum ben hemen :)))

insan istesede istemesede aklından elbette çıkmıyor ama birazcık sıyrılmak klazım sanırım bu düşüncelerden.

MDA...birtanem...telefonların bir ucunda sen bir ucunda ben zaten...sesli yüz yüze her türlü destekçinim.:)) arkanda önünde sağında solunda hepimiz hepimize desteğiz iyi ki de varızzz valla..:
evet gecenin 23:00 de alsancakta ben karşıyakada sen, eşimde diyorki yahu milleti rahat bıraksana bu saatte tanımadıgın insanları aramak çok ayıp , ben de aman sorun yok ben tanıyorum onu dedim geçtim bayagı güldük sonra kendimize.

sakın bırakma beni buralarda sürü git arkandan ,

kızlar yarın opu var yolun yarsına geldim çok heyecanlıyım acaba kaç tane çıkacak kaçı döllenecek ay ne heyecanlı rabbim hepimizin yüzüne baksın.

ranacaım dün akşamda söylediğim gibi bizler çok zor süreçteyiz heleki sen 5 aşılama ,5 tüp bebek ve birde bebegini kaybettin rabbim sana sabır versin umarım bu sefer herşey güzel olacak şu anda hastahanedesin biliyorum inşallah güzel haberlerle gelirsin.

Gunaydinlarrrr
Hepinize neşe dolu guzel haberli bir gun diliyorum...

nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

günaydın hanımlar... hepimizin uğrunda verdiğimiz bebiş tedavilerimizde şanşı bol olsun , Allah yardımcımız olsun.. güzel haberlerle dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle...

bende çayı koydum

eee ben de kahvaltıyı hazırlayım bari :))

eline sağlık sahanda yumurta bal-kaymak çok iyi düşünmüşsün....oh mis

mda uyudu herhalde bugün

maşallah kızlar , bu ne hız bu ne neşe böyle , en kötü günümüz böyle olsun cıvıl cıvıl çoşalım burada işte bizim ihtiyacımız tamda bu degilmi ah keşke hepimiz aynı şehirde olsaydık ta işlerden firar edip kahvaltıya gitseydik. Süpersiniz HEPİNİZE GÜNAYDINLARRRRRRRRR

MDA... canım nerdesin sen yaa... özlettin kendini :)) doktora gittin mi son durum neler bu ay da yumurtaları bastırmak için doğum kontrol hapı alacaksın sanırım..

Gerçi biz doğumun kontrol edilmesini istemiyoruz ya, işte ne yaparsın her zaman bizim dediğimiz olmuyor ki :)

ay sorma bende 2 aydır yiyorum birde annem gitmiş aktardan karışım almış içinde yok yok, arı sütü, polen, krem bal, propolis.Dün bitmişti yenisini aldı, bir de geçen hafta eşime keçiboynuzu pekmezi, kuru incir. Ve aktar en sonunda dayanamamış anneme abla sen bunları bu kadar çok neden alıyorsun demiş. Annemde kız senin yüzünden rezil oldum adamda bunları babanla biz kullanıyoruz sanacak diye kıpkırmızı olmuş.
Ve anlatmaya başlamış benim kızım var o kansızlık çekiyor ona yediriyorum diye aktarda hemen atlamış abla senin çocuk kaç yaşında diye oda 32 demiş, adamın yüzü degişmiş benim kız çocuk deyince ben yerlere yattım gülmekten , akşam saat bire kadar birbirimize bakıp bakıp güldük. Annem daha o aktara gitmem diyor.

evet canım pazartesi akşam gittim dün itibari ile yeni tüp startını verdik dün ilk dogum kontrol hapıma başladım artık kısmetimizde ne varsa yaşayıp görecegiz. Ama bu seferki süreçte daha rahatım sanki daha umutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…