Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

günaydın hanımlar... hepimizin uğrunda verdiğimiz bebiş tedavilerimizde şanşı bol olsun , Allah yardımcımız olsun.. güzel haberlerle dolu bir gün geçirmemiz dileğiyle...

hoşgeldin cnmmmm naber nasılsın
ilk aşılamanmı olacak hadi hayırlısı olsunnn

sabrın sonu selamet inşallah yakında mükafatını alırız cnm

dün kimse yoktu bi ara bende çıktım cnm
sonrada çok sıcaktı girmedim
şaka şaka işlerim vardı gördüm mesajını

nimesay82 önden gelip kapıları açmış bende sonrada gelip camları falan açtım topiği havalandırdım.:)))

topik kullanıma hazır halde :))) güle güle kullanın :))))

MEDİDS...sabah sabah güldürdün beni, harika oldu yüz kaslarım çalıştı ..:) yerler seni havalandırmışş ay hala gülüyorum arkandan da kızlar gelmiş çay koymuş kahvaltı hazırlamış zaten kahvaltı yapamadım ağzımı şapırtadıyorum şuan

HEPİNİZİN ELİNE SAĞLIK...GÜNAYDINLAR OLSUN..... benim bugün acaip kasık sancım var çatlatı patladı eli kulağında heralde hemen bir girip bakayım size dedim günaydın demek için şimcik çıkıyorum duruşup geleyim öpüyorum sizii çokkk

Son düzenleme:

evet anım iğnelerin etisin aşılamalamadan sonra bugün 14.günüm hala şişkinlik karnım balon gibi resmen :) ve kasık ağrılarımda ağrı var bebek gelsinde katlancaz artık

anaaa yine gitttiii
kız bi varsın bi yoksun masal gibisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…