Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:

cnm ya maşallahhhhh inşallah güzel sonuçlar alırsın
allahım bende bu aşamalara bi gelebilseydimmmm
anlatsana bana biraz bende tırsıyorumda :18::18:

kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter

Herşeyin hayırlısı canım sen tüp bebek yaptıracaksın galiba umarım sendende böyle güzel haberler alırız .İçini ferah tut.Dualarımız seninle.

canım elbette dogru bir karar verdin hiç dert etme unutma içimizde en tecrübeli sensin en azından annesin bu duyguyu yaşarken bu tedaviye başlamak eminim farklıdır. Korma eminimki dogumdan daha zor degildir.

Fıstıklarrr nasılsınız bakalimm iyisinin insallahh Ehehehe :))Söyle azıcık gecmise bakımda yeni gebes yok sanirsammm. Allah olan kuzularımıza saglık versin:) Bende genetik icin tam unv. Hastanesinden randevu almıştım ki o gun o saate denk gelen önemli bı toplantı nedeniyle iptal ettirmek durumunda kaldım:/ Naeyse vakit var nasılsa ins. Bu ay vericez kanlarida
Seviyorum hepinizi görüşmek uzeree

cnm ya maşallahhhhh inşallah güzel sonuçlar alırsın
allahım bende bu aşamalara bi gelebilseydimmmm
anlatsana bana biraz bende tırsıyorumda :18::18:

canım sen ne aşamadasın? gelirsin merak etme ben bu günlere gelinceye ne çektim dogum kontrol hapı bekle hormonları ayarla derken başlayamamıştımya beklemek kadar zor şey yok şimdi transferi bekle sonrası bekle
korkulacak bişey yok ilklerde çok korkmuştum alıştım sanırım ama her defasında o soguk odaya girmek yani hep aynı korku oluyor uyutuyorlar zaten ağrıyla kalktım hemşireye ağrı kesici yaptırdım çok iyi geliyor ağrı olsada olmasa var diyorum ben çünkü narkozun etkisi geçince daha çok ağrı oluyor hafif karın ağrım okdar ne olup bittigini anlamıycaksın bile inan.

kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:

canım ne güzel ins gelişip büyürlerde hamile kalirsin tatlım :49

Kizlar slm herkese.bugun benim asilamamin 10. Gunu ama hic belirtim yok.cok moralim bozuluyor.ozellikle hamile arkadaslara soruyorum.sizin durum nasildi.ne gogus hassasiyeti ne akinti ne kasik agrisi hicbir sey yok.daha dogrusu her ay oldugu kadar var.rutinden farkli bisey yok.kafam karisik(

İyi akşamlar arkadaşlar.Beni hatırlayanlar bilir.2 haziranda tüp bebek transferim yapılmıştı.Yarın kan testi yaptıracağım.K>orkudan ölecek gibiyim.Elim ayağım titriyor..Bugün transferimin 12. günü.Dayanamayıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan 5 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik olarak görünüyordu.Bi tane daha yaptım başka marka.ondada var ama daha silik. Sevinsemmi bilemiyorum.Çünkü idrar testi yanıltıyorda olabilir.Yarın kan testinde çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.Off Allahım bu gece uyku yok bana((

canım inşallah hamilesindir idrar testleri bazen doğru gösteriyo bazen göstermiyo dengesiz yani..sen yarın erkenden testini yaptır en doğru sonuç o biliyosun..inşallah bu sefer yüzün gülecek..

canım inşallah hamilesindir stres yasak güzelce uyumaya çalış yarın güzel haberle gelirsin inşallah hakkınızda hayırlısı

canım ben ve aradaslar herzaman soyluyoruz belırtı aramayın dıye ınan benımde hıc belırtım yoktu asılama oldugumu bıle unutuyodum zaten belırtıler sonuc eger pozıtıfse oyle baslıyo ben hamıleyım halada cok belergın bı belırtım yok ınankı goguslerım hasaslastı mıyde bulantılarım basladı uykum cogaldı ama ben 9 haftalık oldum 7 haftadan sonra baslıyo bunlar ve bebısımı daha hısedemedım sende olumlu dusunmeye calıs ppozıtıf dusun pozıtıf olsun

hoşgeldin cnmmmm naber nasılsın
ilk aşılamanmı olacak hadi hayırlısı olsunnn

hoşbuldum seyhancım ben iyiyim bildiğin gibi aynı yerde saymaya devam sen nasılsın bi değişiklik varmı.
evet canım kısmet olursa bu ay ilk defa aşılama olucam.daha önce 2kez klomen kullandım ama bi sonuç alamadım.
zaten ben kendiliğimden yumurtluyorum işe yarayacağını sanmıyordum.
.eşiminde sperm testi iyi sorun yok ama artık sabrım kalmadı bu ay kafaya koydum aşılama olcam diye.
bu seferde korkular sardı beni o spekulumdan çok korkuyorum aşılamada da takılıyormuş.

cok sagol canim icimi rahatlattin.insallah benimledir bebisim.Allah sana da saglikli rahat bir gebelik saglikli bir evlat nasip etsin insallah.

Canim spekulumu hic takma anlamiyorsun bile normal muayene gibi oluyor 2 dakikada bitiyor hersey.eminim rahim filmi cektirmissindir.ondan daha kisa ve kolay bir islem.insallah sonunda bebisin gelir.

herkese iyi geceler kızlar saat 23:46 normalde saat 10 da tavuk gibi uykusu gelip uyuyan ben bu gece uykuya dalamıyorum çünkü hala adet olmadım tam 37. günümdeyim çok kafama takıyorum kötü bişey olmasından çok korkuyorum. lanet olsun bu soğan suyuna. bana ne oluyor böyle ya. bu ay hiö akıntım da olmadı. hiç yumurtlamam mı olmadı acaba ondan mı gelmiyor adetim. çok stresliyim. yüzüm hiç gülmüyor. ben çok bıktım ya yemin ederim herşeyden bıktım çok sıkıldım ne kadar zormuş kadın olmak herşey ayrı dert herşey. tiroidim de çok düşmüş ilacı azalttım biraz tiroid bozuklukları da yaparmış adet gecikmesi ama benimki hızlı çalışıyor bu durumda adetin daha erken gelmesi gerekiyor. üstelik 23 temmuz da rezervasyonumuz var marmaris e gidicez eğer 4-5 gün daha gecikirse öteki ay tatil zamanına denk gelicek. nefret ediyorum ya senene bir hafta bir rahat tatil yapalım dedim stresten arınırız dedik ama lanet regl orda da rahar bırakmicak beni hep de öyle olmaz mı millet havuzda yüzerken sen heba olan günlerini hesaplarsın. geciktirici kullansan sonra acısı çıkar. en azından 2-3 gün içerisinde olmam lazım ama hiç olacakmış gibi de değilim. cumartesi doktora gidicem eğer hala olmamışsam.

çok korkuyorum kızlar ya ne olabilir kistim olsa bile er yada geç adet olmazmıyım?
geçen ay puregon la sağ yumurtalarım çok büyümüşlerdi sonra çatlatma vurulunca da iki gün kasık ağrısı ve şişkinlik çektim sanki yürürken yumurtalıklarım dökülecekmiş gibi sancım oldu bu çatlamanın belirtileri oluyor zaten. o yüzden çatladı diye düşündüm ama ya çatlamadıysa kiste dönüştüyse? bu zeynep kamildeki beni muayne eden doktorun ben teeeeeeeee anasını ......... zaten belliydi böyle olacağı, infertilite polikliniğine veriyolar asistanları sanki biz deneme tahtasıyız. sol u büyütürken kadın sağdakiler fazla uyarıldı bence. artık cumartesiye kadar beklicem. tuzla daki eski dotoruma gidicem beni bir muayne etsin. sinirden çatlicam. duygularım karmakarışık. ağlamak istiyorum hep. anne olamadığıma mı yanayım gül gibi adet düzenimin gittiğine mi bilmiyorum.

eğer 5 dk sonra çıktıysa ikinci çizgi büyük bir ihtimalle gebelik vardır canım kendini strese sokma sakince kan testini bekle inşallah bebeğin seninledir. hayırlı haberlerini bekiyoruz. bu gece ben de uyku nedir bilmeyenlerdenim. ama benim 0.1 çıkan beta hcg sonucuma rağmen 37. günümde hala gelmeyen adetim yüzünden. ağlayacak gibiyim.

bu puregon bana hiç iyi gelmedi tamam ben çözdüm üstelik hiç gebe de kalamadım iğne tedavisiyle. şeytan diyor ki iç günde 2 klomen git eski doktoruna ( beni gebe bırakan ilk doktorum) bugün 12. günüm de baksın yumurtalara. yine bir mucize olur belki solda 22 mm bi yumurta görür. zira ben hayatımda 1 kez klomen le hamile kalmıştım. yine belki onunla kalırım. bugün bir arkadaşımla dertleştik o da tedaviyle çocukk sahibi oldu anlatırken gülüyor yaşadıklarını. şimdi bebeği 4 aylık. mayıs ayında hamile olduğunu söylemişti bana ben de bebeğimi düşürdüğümü paylaşmıştım onunla. o doğurdu ben hala yerimde sayıyorum. üstelik acı çekiyorum. eğer bir gün bir bebeğim olursa bu yaşadıklarıma hiç ama hiç gülmicem. ömrümün en acı en kederli günleri olarak tarihe gömücem. Allah vermedikçe de ikinci bebeği düşünmicem. tedavilerle kendimi hırpalamicam. hormonlarımın anası ağladı.

sakın klomen fln içme kücücük kistin varsa kocaman yapıp annelik özlemine uzun bi aramı vermek istiyorsun git doktoruna al bi söktürücü seni çok iyi anlıyorum bi pkolu olarak hem gebelik olmayıp hemde gelmeyen adetle çok uğraştım aman diyim yapma sakın öyle birşey ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…