günaydın herkese sabah
Evden çıktım işe geliyordum yolda engelli birisiyle karşılaştım ikimiz karşı karşıyadık yaşı 35-40 ama 8 yaşındaki çocuk gibi eline ekmeğini almış evine gidiyor içim sızladı gözlerimiz bi an birbiriyle buluştu tebbessüm ettik ve on dedim ki allahım halimize binlerce şükürler olsun bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ağlıyoruz sızlıyoruz ama ne derdi olan insanlar rabbim herkese çekebileceği çileyi versin hayırlısıyla eğer evlat sahibi olalım paylaşmak istedim sizlerle....
rana inşallah hepside döllenir ve hayırlısıyla yapılır transferin...kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:
seyhancım kararından pişman olma sakın.inşallah herşey gönlüne göre olur...kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter
İyi akşamlar arkadaşlar.Beni hatırlayanlar bilir.2 haziranda tüp bebek transferim yapılmıştı.Yarın kan testi yaptıracağım.K>orkudan ölecek gibiyim.Elim ayağım titriyor..Bugün transferimin 12. günü.Dayanamayıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan 5 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik olarak görünüyordu.Bi tane daha yaptım başka marka.ondada var ama daha silik. Sevinsemmi bilemiyorum.Çünkü idrar testi yanıltıyorda olabilir.Yarın kan testinde çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.Off Allahım bu gece uyku yok bana((
evet canım aşılamaydı 30 mayısta yapılmıştı aşılamam
rana inşallah hepside döllenir ve hayırlısıyla yapılır transferin...
seyhancım kararından pişman olma sakın.inşallah herşey gönlüne göre olur...
hestiacım canım ya inşallah hamilesindir dualarımız seninle...
inanırmısın bugün bende gördüm ve aynı düşünceleri hissettimmm
allahım binlerce şükür halimizeee
kız sessiz sessiz geliyosun yarın bombayı patlatacaksın inşallahh
canım hoşgeldin , nerelerdesinki sen hiç görünmez oldun, bu hafta sonuç hafatsı herkesden haber bekliyoruz umarım hepsi hamişiz der.Sende çok ihmal etme bu işleri.Fıstıklarrr nasılsınız bakalimm iyisinin insallahh Ehehehe :))Söyle azıcık gecmise bakımda yeni gebes yok sanirsammm. Allah olan kuzularımıza saglık versin:) Bende genetik icin tam unv. Hastanesinden randevu almıştım ki o gun o saate denk gelen önemli bı toplantı nedeniyle iptal ettirmek durumunda kaldım:/ Naeyse vakit var nasılsa ins. Bu ay vericez kanlarida
Seviyorum hepinizi görüşmek uzeree
canım bugün dört gözle bekliyorum sonucunu hadi bugünümüzü bize mutlu mutlu geçirtİyi akşamlar arkadaşlar.Beni hatırlayanlar bilir.2 haziranda tüp bebek transferim yapılmıştı.Yarın kan testi yaptıracağım.K>orkudan ölecek gibiyim.Elim ayağım titriyor..Bugün transferimin 12. günü.Dayanamayıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan 5 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik olarak görünüyordu.Bi tane daha yaptım başka marka.ondada var ama daha silik. Sevinsemmi bilemiyorum.Çünkü idrar testi yanıltıyorda olabilir.Yarın kan testinde çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.Off Allahım bu gece uyku yok bana((
tatlım hepimiz zor günler yaşıyoruz asla isyanda etme, kendine eziyette etme,Unutmaki sevosevo arkadaşımızın dediği gibi bizim hiç yumurtamız yok bizler gibi olmak emin ol seni daha çok üzerdi şimdi kendini topla ve hemen doktoruna git bende kist kalınca ben tam tersine adet oluyorum erkenden bununda mutlaka bir sebebi var ama gecikme.herkese iyi geceler kızlar saat 23:46 normalde saat 10 da tavuk gibi uykusu gelip uyuyan ben bu gece uykuya dalamıyorum çünkü hala adet olmadım tam 37. günümdeyimçok kafama takıyorum kötü bişey olmasından çok korkuyorum. lanet olsun bu soğan suyuna. bana ne oluyor böyle ya. bu ay hiö akıntım da olmadı. hiç yumurtlamam mı olmadı acaba ondan mı gelmiyor adetim. çok stresliyim. yüzüm hiç gülmüyor. ben çok bıktım ya yemin ederim herşeyden bıktım çok sıkıldım ne kadar zormuş kadın olmak herşey ayrı dert herşey. tiroidim de çok düşmüş ilacı azalttım biraz tiroid bozuklukları da yaparmış adet gecikmesi ama benimki hızlı çalışıyor bu durumda adetin daha erken gelmesi gerekiyor. üstelik 23 temmuz da rezervasyonumuz var marmaris e gidicez eğer 4-5 gün daha gecikirse öteki ay tatil zamanına denk gelicek. nefret ediyorum ya senene bir hafta bir rahat tatil yapalım dedim stresten arınırız dedik ama lanet regl orda da rahar bırakmicak beni hep de öyle olmaz mı millet havuzda yüzerken sen heba olan günlerini hesaplarsın. geciktirici kullansan sonra acısı çıkar. en azından 2-3 gün içerisinde olmam lazım ama hiç olacakmış gibi de değilim. cumartesi doktora gidicem eğer hala olmamışsam.
çok korkuyorum kızlar ya ne olabilir kistim olsa bile er yada geç adet olmazmıyım?
geçen ay puregon la sağ yumurtalarım çok büyümüşlerdi sonra çatlatma vurulunca da iki gün kasık ağrısı ve şişkinlik çektim sanki yürürken yumurtalıklarım dökülecekmiş gibi sancım oldu bu çatlamanın belirtileri oluyor zaten. o yüzden çatladı diye düşündüm ama ya çatlamadıysa kiste dönüştüyse? bu zeynep kamildeki beni muayne eden doktorun ben teeeeeeeee anasını ......... zaten belliydi böyle olacağı, infertilite polikliniğine veriyolar asistanları sanki biz deneme tahtasıyız. sol u büyütürken kadın sağdakiler fazla uyarıldı bence. artık cumartesiye kadar beklicem. tuzla daki eski dotoruma gidicem beni bir muayne etsin. sinirden çatlicam. duygularım karmakarışık. ağlamak istiyorum hep. anne olamadığıma mı yanayım gül gibi adet düzenimin gittiğine mi bilmiyorum.
inşallah bi tanemmdacım aynı ilaçları aynı dozda kullanmışız canım .. umarım seninkinin sonu güzel olur hayırlı haberlerini alırız canımcım..
hesti canım inş. pozitiftir sonucun dualarımız seninle.yarın benimgibi test yaptıracak olan arkadaşlar inş. pozitif sonuçlar alırız ama herşeyin hayırlısı tabiki...
yarın büyük gün arkadaşlar... bugün hayırlısıyla güzel haberlerin başlangıcını hesti den duyup yarın ecrin ve dimple den devamını duyacağız. sizden gelecek güzel haberler bizlerin umudu olacak.. inşallah melekleriniz sıkı sıkıya tutunmuşlardır... Dualarımız sizinle..
yarın sonuç için gideceğiz ama içimde bi burukluk var o labaratuvarın önünde umutla bekleyip kötü sonuç almak çok üzücü oluyor hiç unutmam ilk aşılamamda şeker bayramından 1 gün önce sonucumu almıştım tabi ki negatif bizle birlikte eşinin tahlil sonucunu almaya gelmiş bi adam vardı ikimizde aynı anda aldık sonuçları tabi tahlil sonucuna baktı anlamadı bişey lab. adam hadi gözün aydın çifte bayram yaşarsınız artık hayırlı olsun dediği an eşimin yüzündeki buruk ifadeyi asla unutamıyorumve her sonuç almaya gidişimde aynı şey aklıma geliyor umarım bu kez bizde o mutluluğu yaşayabilirizz
yarın sonuç için gideceğiz ama içimde bi burukluk var o labaratuvarın önünde umutla bekleyip kötü sonuç almak çok üzücü oluyor hiç unutmam ilk aşılamamda şeker bayramından 1 gün önce sonucumu almıştım tabi ki negatif bizle birlikte eşinin tahlil sonucunu almaya gelmiş bi adam vardı ikimizde aynı anda aldık sonuçları tabi tahlil sonucuna baktı anlamadı bişey lab. adam hadi gözün aydın çifte bayram yaşarsınız artık hayırlı olsun dediği an eşimin yüzündeki buruk ifadeyi asla unutamıyorumve her sonuç almaya gidişimde aynı şey aklıma geliyor umarım bu kez bizde o mutluluğu yaşayabilirizz
canım benim .. yaşadıklarımı anımsattı anlattıkların.. bir an o günlere gittim geldim.. yüreğim burkuldu.. iş yerimizde olduğundan toparlandım ama eve geçer geçmez ne yapacağım belli oldu
umarım bu sefer hayırlısıyla özlemini çektiğin bebeğinin haberini alırsın canım benim... o labaratuvarın kapısından duymak istediğin sonucu alıp emeline ulaşarak çıkmak nasip etsin Allah'ım... canı yürekten diliyorum bunu herkese ve tabiiki kendimede ...
inş canım aslında bugün test için gidemediğim iyi oldu belki pozitifse birgün geç sevineceğim ama negatifse sonuç 1 gün daha belki bu sefer olmuştur diye yine de umutla bekleyeceğim bende aynı şekilde çok içten bi şeklilde diliyorum allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
sen yine de umudunu kaybetme arkadaşım . daha önce yaşamış olduğumuz olumsuzlukların umudunu kaybetmesine izin verme. bizim motivasyonumuzun kaynağı zaten umdumuz.. sen oolumlu , güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun.. bugün kendini bolca şımart bence yarını düşünmeden..
Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
inşallah positive sonucunu duyarız senden ... hayırlısı olsun ..Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?