Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inanırmısın bugün bende gördüm ve aynı düşünceleri hissettimmm
allahım binlerce şükür halimizeee

kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:
rana inşallah hepside döllenir ve hayırlısıyla yapılır transferin...
kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter
seyhancım kararından pişman olma sakın.inşallah herşey gönlüne göre olur...

hestiacım canım ya inşallah hamilesindir dualarımız seninle...

sağolasın cnmm hayırlısını nasip etsin rabbimm hepimize

inanırmısın bugün bende gördüm ve aynı düşünceleri hissettimmm
allahım binlerce şükür halimizeee

evet canım yaa ama çok tuhaf hissettim kendimi seviyoruz seviliyoruz sağlıklıyız mutluyuz allahım binlerce şükürler olsun ama olmayıca üzülmemek elde değil tabi ki bugün test günündü gidemedim düne kadar kasıklarımda ağrılar karın şişliği aşırı göğüs hassasiyeti vardı sanki bugün hepsi kayboldu şaşılacak bi durum inanın karnım dün balon gibiydi bugün normale döndü sonucum olumlu da olsa olumsuzda olsa hakkımızda hayırlı allahım

canım hoşgeldin , nerelerdesinki sen hiç görünmez oldun, bu hafta sonuç hafatsı herkesden haber bekliyoruz umarım hepsi hamişiz der.Sende çok ihmal etme bu işleri.

canım bugün dört gözle bekliyorum sonucunu hadi bugünümüzü bize mutlu mutlu geçirt

tatlım hepimiz zor günler yaşıyoruz asla isyanda etme, kendine eziyette etme,Unutmaki sevosevo arkadaşımızın dediği gibi bizim hiç yumurtamız yok bizler gibi olmak emin ol seni daha çok üzerdi şimdi kendini topla ve hemen doktoruna git bende kist kalınca ben tam tersine adet oluyorum erkenden bununda mutlaka bir sebebi var ama gecikme.
mdacım aynı ilaçları aynı dozda kullanmışız canım .. umarım seninkinin sonu güzel olur hayırlı haberlerini alırız canımcım..
inşallah bi tanem

hesti canım inş. pozitiftir sonucun dualarımız seninle.yarın benimgibi test yaptıracak olan arkadaşlar inş. pozitif sonuçlar alırız ama herşeyin hayırlısı tabiki...

hesti canım inş. pozitiftir sonucun dualarımız seninle.yarın benimgibi test yaptıracak olan arkadaşlar inş. pozitif sonuçlar alırız ama herşeyin hayırlısı tabiki...

yarın büyük gün arkadaşlar... bugün hayırlısıyla güzel haberlerin başlangıcını hesti den duyup yarın ecrin ve dimple den devamını duyacağız. sizden gelecek güzel haberler bizlerin umudu olacak.. inşallah melekleriniz sıkı sıkıya tutunmuşlardır... Dualarımız sizinle..

yarın sonuç için gideceğiz ama içimde bi burukluk var o labaratuvarın önünde umutla bekleyip kötü sonuç almak çok üzücü oluyor hiç unutmam ilk aşılamamda şeker bayramından 1 gün önce sonucumu almıştım tabi ki negatif bizle birlikte eşinin tahlil sonucunu almaya gelmiş bi adam vardı ikimizde aynı anda aldık sonuçları tabi tahlil sonucuna baktı anlamadı bişey lab. adam hadi gözün aydın çifte bayram yaşarsınız artık hayırlı olsun dediği an eşimin yüzündeki buruk ifadeyi asla unutamıyorum ve her sonuç almaya gidişimde aynı şey aklıma geliyor umarım bu kez bizde o mutluluğu yaşayabilirizz

inş canım benim fazla umudum yok gibi hayırlısı tabi herksein pozitif olur sonucu inş

canım bu benim 3. aşılamam çok zorbir durm biliyorum ,herdefasında heyecanla bakıyorum ve hep aynı hayal kırıklığı hep düşünüyorum eğer olurda pozitifi görürsem neyaparım acaba.allah'ım bizde pozitif sonuç alırmıyız birgün çok merak ediyorum.

canım benim .. yaşadıklarımı anımsattı anlattıkların.. bir an o günlere gittim geldim.. yüreğim burkuldu.. iş yerimizde olduğundan toparlandım ama eve geçer geçmez ne yapacağım belli oldu
umarım bu sefer hayırlısıyla özlemini çektiğin bebeğinin haberini alırsın canım benim... o labaratuvarın kapısından duymak istediğin sonucu alıp emeline ulaşarak çıkmak nasip etsin Allah'ım... canı yürekten diliyorum bunu herkese ve tabiiki kendimede ...

inş canım aslında bugün test için gidemediğim iyi oldu belki pozitifse birgün geç sevineceğim ama negatifse sonuç 1 gün daha belki bu sefer olmuştur diye yine de umutla bekleyeceğim bende aynı şekilde çok içten bi şeklilde diliyorum allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin

sen yine de umudunu kaybetme arkadaşım . daha önce yaşamış olduğumuz olumsuzlukların umudunu kaybetmesine izin verme. bizim motivasyonumuzun kaynağı zaten umdumuz.. sen oolumlu , güzel şeyler düşün ki güzellikler seninle olsun.. bugün kendini bolca şımart bence yarını düşünmeden..

tşkr ederim tatlım

Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))

Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
inşallah positive sonucunu duyarız senden ... hayırlısı olsun ..

gunaydın canım uzun zamandır guzel sonuclar duyamıyorduk ınsallah sen baslatırsın guzel haberlerı yarında devam eder bayram yaparız nısan asılamasında neguzel olmustu bende dahıl 5 pozıtıfımız olmustu bırtek masalım negatıfı gormustu ınsallah oda 2ncı asılamasında sızın gıbı pozıtıfı gorucek Rabbım hakımızda hayırlısını versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…