Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım haklısın zaten şuan yapmam tövbeliyim de aslında klomen kullanmamaya şuan tek istediğim şey adet olmak sonrasında belki 1 ay yine deneyebilirm klomen le ama onu da 3. günümde gidip baktırıp kistim yoksa yaptırırım heralde. ama şuan bu da mümkün değil çünkü ikinci aşılama tedavisi için aldığım 280 tl ödediğim 3 kutu puregon ve 1 kutu ovitrelle beni bekliyor... muhtemelen çatlayamayan bir folikülüm kist olarak bedenimde şuan. aşıllamam kalıcak

canım ne bu hal toparla kendini ne olur lütfen yazdıklarını okudukça yüregime taş gibi ourdu . kendine eziyet etme gülüm bance regli olamamanın nedeni k,st cumrtesi dr. git kist varsa duphaston iç 10 gün gelir reglin temiz temiz aşılamana başlarsın gülüm ne olur şu klomeni kullanayım deme rahimi inceltiyor biliyorsun . aşolama arkasından tüp diyorsun rahmini zedeleme klomenle önceki aşılamanda dr. rahim kalınlıgın iyi demişti bozma arkadaşım . az kaldı gülüm bir aşılama bir tüp . inşallah aşılamadan sonuç alırsın . geçecek gülüm mazi olacak bu sıkıntılar sıkma güzel canını . şukretki yumoşların var ya olmasa uo dertle ugraşsan benim gibi daha yşın 28 gülüm ahh geriye alınamayan çaresi olmayan şey zaman ne olur üzme kendini .

Canim spekulumu hic takma anlamiyorsun bile normal muayene gibi oluyor 2 dakikada bitiyor hersey.eminim rahim filmi cektirmissindir.ondan daha kisa ve kolay bir islem.insallah sonunda bebisin gelir.

evet deryacım film çektirdim ama ozamanda spekulumu takarken acımıştı.ben o aletten nerfet ediyorummm
gerisinden korkmuyorum ama.bu arada spermi rahme sıkıyorlar dimi.o gün çatlamazsa yumurta boşamı gidecek benim aşılama

Canim asilamadan 1 gun once catlama ignesi yapacaklar.saatine gore ayarliyorlar.yani kendiliginden catlamasini beklemiyorlar ilacla bunu sagladiklari icin ve senin de herhangi bir yumurtlama problemin olmadigi icin catmamasi icin bir neden yok.zaten serephone kullaniyorsun bu ilaclar sen de biliyorsun ki yumurta sayisini arttiriyor.biri catlamazsa digeleri catlar en kotu ihtimalle.doktor bunu anlar zaten.bunlari stres yapma sakin.her sey guzel olacak.spermler asilamadan 2 saat once aliniyor yikanip hazirlaniyor ve evet rahme tuplere en yakin yere birakiliyor.

Canım,bende bazen senin gibi isyan ediyorum doktorlara, hemşirelere, hastaneye aklıma ne gelirse söylüyorum ama değişen bir şey yok yapacak bir şey yok.

Sürekli aynı döngüyü yaşamaktan hepimiz bıktık. umut et bekle hayal kırıklığı yaşa. ama başka nasıl bebek sahibi olabiliriz ki,bizim de kaderimiz mücadele etmekmiş.

günaydın hanımlar , positive enerji yüklü bir gün bizleri bekliyor olsun...

kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter
seyhancım edavin hayırlı olsun canım .. tedavi süreci boyunca hiç endişelenme ve karamsarlığa kapılma canım .. hep güzel şeyler düşün arkadaşım.. inşallah Allah senin ve tüm arkadaşların ( ben de dahil olmak üzere) emeklerini boşa çıkartmaz.. şansın bolca olsun arkadaşım..

mdacım aynı ilaçları aynı dozda kullanmışız canım .. umarım seninkinin sonu güzel olur hayırlı haberlerini alırız canımcım..

yarın 15.gün ama doktora gidemicem galiba cumaya kaldı benim test perşembeyi zor getirmiştim zaten hayırlısı artık :)

dimplecim bugün büyük gün canım ... bizleri de durumdan haberdar edersen sevinirim ... umarım hayırlısıyla bizlere güzel haberler verirsin canım...

günaydın herkese sabah
Evden çıktım işe geliyordum yolda engelli birisiyle karşılaştım ikimiz karşı karşıyadık yaşı 35-40 ama 8 yaşındaki çocuk gibi eline ekmeğini almış evine gidiyor içim sızladı gözlerimiz bi an birbiriyle buluştu tebbessüm ettik ve on dedim ki allahım halimize binlerce şükürler olsun bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ağlıyoruz sızlıyoruz ama ne derdi olan insanlar rabbim herkese çekebileceği çileyi versin hayırlısıyla eğer evlat sahibi olalım paylaşmak istedim sizlerle....

kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:

ranacım canım hayırlısı olsun ...inşallah hepsinin kalitesi yüksek çıkıp transferin gerçeklerşir canım ... umarım gün içerisinde hayırlı haberini duyarız arkadaşım..

dimplecim bugün büyük gün canım ... bizleri de durumdan haberdar edersen sevinirim ... umarım hayırlısıyla bizlere güzel haberler verirsin canım...

canım bugün gidemicem test için yarın sonucumu öğrenince tabi ki haber veririm size yarın sonuç alcak herkese hayırlı haberler diliyorum....

herkeze günaydın arkadaşlar, izmir de sıcaklık çok yüksek derecelere çıkıyor,bugün güzel bir gün olsun ,bugün hestia arkadaşımızın sonucu belli olacak inşallah bize güzel haberler verir,yarın sonuç alacak arkadaşlarımızda var ,inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız......

canım bugün gidemicem test için yarın sonucumu öğrenince tabi ki haber veririm size yarın sonuç alcak herkese hayırlı haberler diliyorum....
inaşllah canım benim ... öncelikle hakkımızda ne hayırlıysa o olsun .. aşılama mı yaptırmıştın?

Herşeyin hayırlısı canım sen tüp bebek yaptıracaksın galiba umarım sendende böyle güzel haberler alırız .İçini ferah tut.Dualarımız seninle.

sağolasın cnm benimm

canım elbette dogru bir karar verdin hiç dert etme unutma içimizde en tecrübeli sensin en azından annesin bu duyguyu yaşarken bu tedaviye başlamak eminim farklıdır. Korma eminimki dogumdan daha zor degildir.

inşallah cnm inşallah
kız doğum bambaşka bişey inşallah hepiniz yaşayacaksınız

sağolasın cnm inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunurlar sana

cnm inşallah güzel haberler alırız senden moral olur hepimize

cnm bende bayağı gelişmeler oldu malesef yumurta rezervi sorunum çıktı direk tüp bebeklik oldum yani
aşılama yaptır tabi vazgeçme sakınnnnnn burda yardımcı olur arkadaşlar merak etme sen
kız ondan ne korkuyon azcık sokarlar herhalde
kızlar sana anlatırlar merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…