sakın klomen fln içme kücücük kistin varsa kocaman yapıp annelik özlemine uzun bi aramı vermek istiyorsun git doktoruna al bi söktürücü seni çok iyi anlıyorum bi pkolu olarak hem gebelik olmayıp hemde gelmeyen adetle çok uğraştım aman diyim yapma sakın öyle birşey ...
Canim spekulumu hic takma anlamiyorsun bile normal muayene gibi oluyor 2 dakikada bitiyor hersey.eminim rahim filmi cektirmissindir.ondan daha kisa ve kolay bir islem.insallah sonunda bebisin gelir.
evet deryacım film çektirdim ama ozamanda spekulumu takarken acımıştı.ben o aletten nerfet ediyorummm
gerisinden korkmuyorum ama.bu arada spermi rahme sıkıyorlar dimi.o gün çatlamazsa yumurta boşamı gidecek benim aşılama
seyhancım edavin hayırlı olsun canım .. tedavi süreci boyunca hiç endişelenme ve karamsarlığa kapılma canım .. hep güzel şeyler düşün arkadaşım.. inşallah Allah senin ve tüm arkadaşların ( ben de dahil olmak üzere) emeklerini boşa çıkartmaz.. şansın bolca olsun arkadaşım..kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter
benimkisi devam dedi zaten benim bu ay 3. ay olmuş olacak şimdi 3. kutuya başlayacagım
hatta bana bir senedir bemiks kullandırıyordu onu bıraktırdı , bu ay elevit verdi.
şimdi elevit 1 , coraspin 1, deha 2 kullanıyorum devamlı olarak
yarın 15.gün ama doktora gidemicem galiba cumaya kaldı benim test perşembeyi zor getirmiştim zaten hayırlısı artık :)
Günaydın kızlar güzel bir gün dilerim hepinize... :)))
kızlar çok şükür bunuda atlattım yeni kendime geliyorum ağrılarım var biraz normal tabi bunlar 10adet yumurta toplamışlar inş sağlıklı gelişirler kulagım telde olcak kaç tane embiriyo olcak:26:
dimplecim bugün büyük gün canım ... bizleri de durumdan haberdar edersen sevinirim ... umarım hayırlısıyla bizlere güzel haberler verirsin canım...
inaşllah canım benim ... öncelikle hakkımızda ne hayırlıysa o olsun .. aşılama mı yaptırmıştın?canım bugün gidemicem test için yarın sonucumu öğrenince tabi ki haber veririm size yarın sonuç alcak herkese hayırlı haberler diliyorum....
Herşeyin hayırlısı canım sen tüp bebek yaptıracaksın galiba umarım sendende böyle güzel haberler alırız .İçini ferah tut.Dualarımız seninle.
canım elbette dogru bir karar verdin hiç dert etme unutma içimizde en tecrübeli sensin en azından annesin bu duyguyu yaşarken bu tedaviye başlamak eminim farklıdır. Korma eminimki dogumdan daha zor degildir.
canım sen ne aşamadasın? gelirsin merak etme ben bu günlere gelinceye ne çektim dogum kontrol hapı bekle hormonları ayarla derken başlayamamıştımya beklemek kadar zor şey yok şimdi transferi bekle sonrası bekle
korkulacak bişey yok ilklerde çok korkmuştum alıştım sanırım ama her defasında o soguk odaya girmek yani hep aynı korku oluyor uyutuyorlar zaten ağrıyla kalktım hemşireye ağrı kesici yaptırdım çok iyi geliyor ağrı olsada olmasa var diyorum ben çünkü narkozun etkisi geçince daha çok ağrı oluyor hafif karın ağrım okdar ne olup bittigini anlamıycaksın bile inan.
İyi akşamlar arkadaşlar.Beni hatırlayanlar bilir.2 haziranda tüp bebek transferim yapılmıştı.Yarın kan testi yaptıracağım.K>orkudan ölecek gibiyim.Elim ayağım titriyor..Bugün transferimin 12. günü.Dayanamayıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan 5 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik olarak görünüyordu.Bi tane daha yaptım başka marka.ondada var ama daha silik. Sevinsemmi bilemiyorum.Çünkü idrar testi yanıltıyorda olabilir.Yarın kan testinde çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.Off Allahım bu gece uyku yok bana((
hoşbuldum seyhancım ben iyiyim bildiğin gibi aynı yerde saymaya devam sen nasılsın bi değişiklik varmı.
evet canım kısmet olursa bu ay ilk defa aşılama olucam.daha önce 2kez klomen kullandım ama bi sonuç alamadım.
zaten ben kendiliğimden yumurtluyorum işe yarayacağını sanmıyordum.
.eşiminde sperm testi iyi sorun yok ama artık sabrım kalmadı bu ay kafaya koydum aşılama olcam diye.
bu seferde korkular sardı beni o spekulumdan çok korkuyorum aşılamada da takılıyormuş.
inaşllah canım benim ... öncelikle hakkımızda ne hayırlıysa o olsun .. aşılama mı yaptırmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?