haklısın cnm inşallah hayırlı sonuçlar alacağım
bilmediğim bir hüznüm var kendimde o kadar , az önce dediğiniz gibi yumurta takiplerim yapıldı 3 kez çat iğnesi oldum ama hepsinde elimi kolumu sallayarak gidiyodum hastaneye sanırım son durakta olmak insanı rahatsız ediyo
yarın güzel başlasın güzel geçsin herşey bunu istiyorum
beyniminde bir an önce boşalmasını istiyorum reset düğmesi varmı kızlar :84::84::84::84::84:
ERCELF....canım gece geç saatte yazdıklarını okudum az önce ne kadar karışmış sın...lütfen biraz uzaklaş bu sorulardan girdiğin stres üzüntü adetinin gelmesine herşeyden çok etken..bırak içtiğin soğan sularını sana en çok zararı sen verirsin ama en çok ta kendini kendin rahatlatabilirsin.. niye gecikti niye o zaman böyle olmuştu bugününe yarınına odaklan..en memnun kaldığın en rahat ettiğin ve sağlam gördüğün doktoruna git muayeneni ol ve huzura kavuştuğun an da sal kendini artık adetinde gelir herşeyin düzene de girer bir de bir süre dışarıdan bitkisel yada o tür şeylerle ilgili kullanımlar yapma bence bedenini kendi haline bırak müdahale edilmesi gereken bir terslik hastalık olmadıkça olmasın da inşallah ama olduğu taktirde gerekeni tıbbi olarak doktorun yapıp yönlendirsin seni arkana güvenebileceğin başarılı bir doktor al gerisini de bedenini de rahat ve zamana bırak huzur ve sağlık diliyorum arkadaşım.
sun...arada gir de hamileler iyi geliyor bize öpüyorum seni de..
SEYHAN...CIM gözünaydın adetin gelmiş yarına randevunuda almışsın gayet hayırlı bir karar umarım tedavin de hayırlı olur..hadi bakalım memorial kapısından içeri girerken oradan mutlu çıkacağına inanarak gir yüksek tut umut çıtanı..sen zaten bu işe gireceksen yaşadığın şehirde ki iyi kliniklerden birinde başlıyorsun sonucun ise Allah'ın yazısı canım..
jollyy arada gel böyle senin mesajları okumak pek keyifli oluyor yüzümde tebessüm le okuyorum kelimelerini...
deryalcin.... 11.günündesin bugün heralde..belirti arama ..ilk belirti adet gecikmen normal şartlarda..nasılsa şunun şurasında bir iki günün kalmış hayırlısı olsun güzel bir değerle müjdeli haberini al inşallah canım.
alooo pınarbaşııı şubesi... neredesin bakimm bugünn gene gelmiş topiği havalandırmışsın :)) sonrada gitmişsinn öpüyorum seni canım
Canım ara ara geliyorum bakıyorum okuyorum çıkıyorum :))) geri kalmayayım diye :))) evet gelince siz rahat rahat kullanın diye açıyorum kapı cam falan :)) gece muhabbetlerini okuyorum ben yokken kim ne kaynatmış diye :))) öyle işte...
bende seni öpüyorum canımmm.... :))
yarın bayram olsun yine burası inşallah sen ve yarın sonuç alacak tüm arkadaşlarımız hamile olmuş olsun merakla burada bekliyor olacağız...hayırlısı ile gülsün yüzleriniz.
Allahım ;
Bizimdir diyebileceğimiz gözleri elleri yumuk ,bedeni ve kalpi küçüçük ,dünyadan habersiz ,bize anneliği tattıracak sağlıklı sihhatli bir melek ver …
Allahım bir melek yerleştir içimize…
Bir melek ver ki umut olsun ..
Bir melek yerleştir içimize …kokusunu hissedelim bağrımızda …
Bir melek gönder Rabbim gülüşünü görelim ….
Çaresiz ne istediğini telefüz edemeden “ağlayışını duyalım“
Anne, baba diyişini duyalım hayat arkadaşımızla...
Bir melek gönder Allahım evimize huzur olsun ,ayışığı gibi doğsun aydınlatsın bizi…
Bir melek ver Allahım oyunlar oynalalım.
Sana el açıp dualar edelim birlikte.. .
canım çok güzel gözlerim doldu duygulandım.İNŞAAALLAH HER İSTİYENE AMİN.
Canım ara ara geliyorum bakıyorum okuyorum çıkıyorum :))) geri kalmayayım diye :))) evet gelince siz rahat rahat kullanın diye açıyorum kapı cam falan :)) gece muhabbetlerini okuyorum ben yokken kim ne kaynatmış diye :))) öyle işte...
bende seni öpüyorum canımmm.... :))
bende öyle canım..bugün öğlenden beri ofis günüm o yüzden açtım ikinci ekranım açıkta.bu arada bu sabah 8 de çatlatmayı vurdum yarın yani cuma akşamı hastanedeyiz 2.aşılamaya giriyorum kısmetse ordan çıkmam gece 23.00 i bulur.
bende öyle canım..bugün öğlenden beri ofis günüm o yüzden açtım ikinci ekranım açıkta.bu arada bu sabah 8 de çatlatmayı vurdum yarın yani cuma akşamı hastanedeyiz 2.aşılamaya giriyorum kısmetse ordan çıkmam gece 23.00 i bulur.
Harika günler hemencicik geçsin bir an önce 14.gün olsun sonucun pozitif olsun :))
Masal sen doktora söyleme de, acaba diyorum sen testi 12.gün de yapsan olur mu fazla meraklanmayalım 14.gün doktorun hatırı kalmasın diye tekrarlarsın :)))
bebısımız ıyı canım nasıl olun buyuyo ıste 2 hafta var canım daha kontrolume tadılat ogun bıttı canım 2 saat surdu ev sıcak olsun dıye elımızden gelenı yaptık nede olsa koıs bebegı olcak usumesını ıstemıyoruz sen neler yaptın canım okuyamadım daha bellı oldumu asılama gunun
hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu kez aşılaman tutar bebeğine sağ salim kavuşursun
yeni aşılaman hayırlı olsun cnm şimdiden inş. bu defa bebişin seni bulacak. hep takipteyim mutlu haberlerinizi alana kadar :)
Harika günler hemencicik geçsin bir an önce 14.gün olsun sonucun pozitif olsun :))
Masal sen doktora söyleme de, acaba diyorum sen testi 12.gün de yapsan olur mu fazla meraklanmayalım 14.gün doktorun hatırı kalmasın diye tekrarlarsın :)))
Ayy yerim seni du bakalım sabır tartıma bağlı ilk aşılamadaki olgunluğum ve sabrim gibi olursa 14.günü beklerim yok dellenirsem 12.gün yaparız merak etme sen tatlım
hakkında hayırlısı olsun canım umarım bu kez aşılaman tutar bebeğine sağ salim kavuşursun
dimple....çokk teşekkür ederim canım inşallah hepimiz kavuşalım
canım hayırlısı olsun.inşallah bu ay bebişin gelir.
tekrar güle güle otur canım iyi yapmışsınız...aşılama gün ve saatim dün son kontrolde belli oldu canım,,bende az önce yeni yazdım zaten yarın akşam-gece giriyorum 2.aşılamaya kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?