Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün topicte sessiz bir bekleyiş hakim.. umarım sizlerden gelecek haberlerle sevinç haykırışlarımıza dönecek bayanlar....

Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))

canım haberi hemen bize yaz inş bizim içinde umut olursun seni anlaya biliyorum zaman geçmez şimdi sonucu almaya gittiğindede kalbim cıkıcak gibi atmaya başlar genelde bende öyle oluyorda yarın ben tekrar yaşıyacağım bu duyguları çok heyecanlıyım çokkk

Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))

Allahım inşallah bizler gibi güzel haberlerini verir diğer arkadaşlarımıza umutolursun canım.
Bir negatif bir pozitifi görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum seni. dua et lütfen.
Allahım sabır versin.

Yarın sonuç alacak arkadşlarında ii haberlerini bekliyorum. nolur güzel haberlerle gelin buraya.
Umut olun herkese...
Dualarımız sizinle...

çok teşekkür ederım aradaşım burdaki arkadaşlar biliyorumkı çok içtenlikle bızler için dua ediyor hepımız bırbırımızın halınden anlıyoruz cunku bende herkez için dua ediyorum ALLAH düşmanımın kucağını bile boş bırakmasın her isteyene versin

canım şimdi bizede saat 3 olmak bilmez umarım hamleyim haykırışı ile gelirsin buraya ve topic imizin ilk tüp annesi oluverirsin.

canım şimdi bizede saat 3 olmak bilmez umarım hamleyim haykırışı ile gelirsin buraya ve topic imizin ilk tüp annesi oluverirsin.

Ayy çok fenayım mda. Kalbim çıkıverecek yerinden.Aşılamaları da böyle heyecanla bekliyordum ama tüp başka.Embriyoyu koydukları için ihtimal daha yüksek.Ege üniversitesinde makine bozukmuş test yapamıyorlarmış dışarıda yaptırın dediler. Şifaya gittim ırası da geç veriyor sonucu.Bekleyeceğim artık...Allah hayırlısını versin.Ben yazmıyorum buraya sık ama takip ediyorum seni.2. denemen başladı sanırım. son durum nedir?

canım hoşgeldin , nerelerdesinki sen hiç görünmez oldun, bu hafta sonuç hafatsı herkesden haber bekliyoruz umarım hepsi hamişiz der.Sende çok ihmal etme bu işleri.

Ayy hadi bakalıımm bu hafta inş. bi sürü güzel haberler gelirr Sen şimdi yaklaşık olarak ne zaman başlıyosun iğneleree ?

Çok heyecanlıı inş. güzel haberlerle dönersinn. Tüp bebekte negatifi almak aşılamadaki gibi olmuyor. Yaşattığı duygu aslında aynı bi fark yok ama sonrasında en az 3 ay beklemek kötü :)

hadi bakalım inşallah bizlere benim gibi yeni başlayacak tüpçülerede umut ol nolur

3 ay neden bekleniyoki tüpten sonra :26:

hestia cım okudum mesajlarını idrar testlerindeki silikte olsa 5 dk sonunda aldığın sonuçlar pozitif sonucunun göstergesi olmuş olsun canım zaten kanını da vermişsin birkaç saat sonra kesin sonucunu alacaksın İNŞALLAH HAMİLESİN CANIM merakla bekliyorum bende hayırlısı ile

yelizcim merhaba..evet nisan üstelik aynı günde aşılama olmuştuk çoğumuz ve bir ben sırıtmıştım o cuma günü aranızda negatif alarak doğru hatırlıyorsun umarım dilediğin gibi olur ben ve tüm bu ay tedavi görmüş arkadaşlar güzel sonuçlar alırız zaten yine negatifi görürsem sayfayı bozmayayım diye en azından sabah sabah yazmam o sevimsiz haberleri sen nasılsın tatlım kontrolün ne zaman bebişimiz nasıl tadilatın bitti mi pencereleri ni güle güle kullan canım bebiş öncesi hazırlık..:)) güle güle oturun cnm

yarın bayram olsun yine burası inşallah sen ve yarın sonuç alacak tüm arkadaşlarımız hamile olmuş olsun merakla burada bekliyor olacağız...hayırlısı ile gülsün yüzleriniz.

tüp bebekte negatifi almak ile aşılama da negatifi almak arasında bence de fark var katılıyorum jolly her iki halde de olumsuz sonuç elbet üzüntü hayal kırıklığı ama yinede farklı ..umarım tüp bebek tedavileri her geçirene bebeklerini en kısa zamanda sağlıkla getirir..

Ne güzel ya yine topiğimiz güzel haberlere gebe bugün. Sonuç alacak arkadaşlar işallah herşey gönlünüze göre olur.

7 klomen ve çatlatma iğnesi tedavim var ikisi aşılama negatif sonuçlu ...ramazandan sonra tüp yaptırcam beni bu diğerleri etkilemedi hep nasılsa tüp var dedim...ikisi gerçekten hem maddi hem manevi yönden çokkkkk farklı tabiki üzüntüsüde öyledir...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın herkeze bu sevgiyi bu heyecanı yaşatsın inşallah....

canım ..aynı durum ve insanlarla karşılaştığımızda aynı duygulara kapılıp şükür ve sabır içine giriyoruz haklısın Allah herşeyi hayırlı zamanlarda doğrusunu güzelini iyisini yazmış olsun kaderlerimize aksi çok ama çok zor..dediğin gibi ne acıları dertleri olanlarımız var bu hayat denilen yolculukta herşey hepimiz için bir gün sonra değil bir an sonra ne olacağımız belli değil..herşeyin hayırlısı

bende ikinci denemeye başladım hemen arkasından normalde 3 ay bekleniyormuş ama benim doktorum hemen yapalım dedi.Umarım senin güzel sonucunu alırız ben senden daha heyecanlıyım şu anda.

Ayy hadi bakalıımm bu hafta inş. bi sürü güzel haberler gelirr Sen şimdi yaklaşık olarak ne zaman başlıyosun iğneleree ?

tatlım bugün d.k. hapımın 3. günü yaklaşık 21 gün sonra başlamış olurum tatlım , ben senin gibi 3 ay beklemedim doktorum hemen yapalım dedi.

Son düzenleme:

işte o yüzden dedim ilaç veya iğne aşılama ile ovulasyon yumurta takiplerinde başarısız sonuçlar alıp bu aşamaları bitirdikten sonra geleceğin son nokta tüp bebek olduğundan insan kalan tüm umutlarını bu tedavi ve tekrarlarına bağlıyor dolayısı ile son tedavi şekillerinde alacağın sonuçlar çok daha kıymetli Allah sana da yardım etsin şansın kısmetin olsun arkadaşım

amin cnm amin...rabbim mucizesiyle bizide bulşturun inşallah...
bir zmanlar buralarda aşılama soncumu bekliyordum..artık tüp bebek topiklerinde gezinir oldum..
hakkımızda hayırlısı olsun nerden nereye diyorum

amin cnm amin...rabbim mucizesiyle bizide bulşturun inşallah...
bir zmanlar buralarda aşılama soncumu bekliyordum..artık tüp bebek topiklerinde gezinir oldum..
hakkımızda hayırlısı olsun nerden nereye diyorum

bu aoruyu bende soruyorum ama cevabı yokk
nerden nereyeeee
mevlam başka sıkıntı vermesin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…