Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
İyi akşamlar arkadaşlar.Beni hatırlayanlar bilir.2 haziranda tüp bebek transferim yapılmıştı.Yarın kan testi yaptıracağım.K>orkudan ölecek gibiyim.Elim ayağım titriyor..Bugün transferimin 12. günü.Dayanamayıp idrar testi yaptım. testi yaptıktan 5 dk sonra baktığımda ikinci çizgi silik olarak görünüyordu.Bi tane daha yaptım başka marka.ondada var ama daha silik. Sevinsemmi bilemiyorum.Çünkü idrar testi yanıltıyorda olabilir.Yarın kan testinde çıkmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrayacağım.Off Allahım bu gece uyku yok bana((
Kan verdim arkadaşlar.Ama sonucu saat 3 gibi vereceklerini söylediler( İnşallah güzel haberler verebilirim size. Tabi o saate kadar heyecandan ölmezsem :))
Allahım inşallah bizler gibi güzel haberlerini verir diğer arkadaşlarımıza umutolursun canım.
Bir negatif bir pozitifi görmüş biri olarak çok iyi anlıyorum seni. dua et lütfen.
Allahım sabır versin.
Yarın sonuç alacak arkadşlarında ii haberlerini bekliyorum. nolur güzel haberlerle gelin buraya.
Umut olun herkese...
Dualarımız sizinle...
canım şimdi bizede saat 3 olmak bilmez umarım hamleyim haykırışı ile gelirsin buraya ve topic imizin ilk tüp annesi oluverirsin.
canım hoşgeldin , nerelerdesinki sen hiç görünmez oldun, bu hafta sonuç hafatsı herkesden haber bekliyoruz umarım hepsi hamişiz der.Sende çok ihmal etme bu işleri.
Ayy çok fenayım mda. Kalbim çıkıverecek yerinden.Aşılamaları da böyle heyecanla bekliyordum ama tüp başka.Embriyoyu koydukları için ihtimal daha yüksek.Ege üniversitesinde makine bozukmuş test yapamıyorlarmış dışarıda yaptırın dediler. Şifaya gittim ırası da geç veriyor sonucu.Bekleyeceğim artık...Allah hayırlısını versin.Ben yazmıyorum buraya sık ama takip ediyorum seni.2. denemen başladı sanırım. son durum nedir?
Ayy çok fenayım mda. Kalbim çıkıverecek yerinden.Aşılamaları da böyle heyecanla bekliyordum ama tüp başka.Embriyoyu koydukları için ihtimal daha yüksek.Ege üniversitesinde makine bozukmuş test yapamıyorlarmış dışarıda yaptırın dediler. Şifaya gittim ırası da geç veriyor sonucu.Bekleyeceğim artık...Allah hayırlısını versin.Ben yazmıyorum buraya sık ama takip ediyorum seni.2. denemen başladı sanırım. son durum nedir?
Ayy hadi bakalıımm bu hafta inş. bi sürü güzel haberler gelirrSen şimdi yaklaşık olarak ne zaman başlıyosun iğneleree ?
Çok heyecanlıı inş. güzel haberlerle dönersinn. Tüp bebekte negatifi almak aşılamadaki gibi olmuyor. Yaşattığı duygu aslında aynı bi fark yok ama sonrasında en az 3 ay beklemek kötü :)
gunaydın canım uzun zamandır guzel sonuclar duyamıyorduk ınsallah sen baslatırsın guzel haberlerı yarında devam eder bayram yaparız nısan asılamasında neguzel olmustu bende dahıl 5 pozıtıfımız olmustu bırtek masalım negatıfı gormustu ınsallah oda 2ncı asılamasında sızın gıbı pozıtıfı gorucek Rabbım hakımızda hayırlısını versın canım
inş canım aslında bugün test için gidemediğim iyi oldu belki pozitifse birgün geç sevineceğim ama negatifse sonuç 1 gün daha belki bu sefer olmuştur diye yine de umutla bekleyeceğim bende aynı şekilde çok içten bi şeklilde diliyorum allahım isteyen dileyen herkese nasip etsin
Ayy hadi bakalıımm bu hafta inş. bi sürü güzel haberler gelirrSen şimdi yaklaşık olarak ne zaman başlıyosun iğneleree ?
Çok heyecanlıı inş. güzel haberlerle dönersinn. Tüp bebekte negatifi almak aşılamadaki gibi olmuyor. Yaşattığı duygu aslında aynı bi fark yok ama sonrasında en az 3 ay beklemek kötü :)
tüp bebekte negatifi almak ile aşılama da negatifi almak arasında bence de fark var katılıyorum jolly her iki halde de olumsuz sonuç elbet üzüntü hayal kırıklığı ama yinede farklı ..umarım tüp bebek tedavileri her geçirene bebeklerini en kısa zamanda sağlıkla getirir..
günaydın herkese sabah
Evden çıktım işe geliyordum yolda engelli birisiyle karşılaştım ikimiz karşı karşıyadık yaşı 35-40 ama 8 yaşındaki çocuk gibi eline ekmeğini almış evine gidiyor içim sızladı gözlerimiz bi an birbiriyle buluştu tebbessüm ettik ve on dedim ki allahım halimize binlerce şükürler olsun bebek özlemiyle yanıp tutuşuyoruz ağlıyoruz sızlıyoruz ama ne derdi olan insanlar rabbim herkese çekebileceği çileyi versin hayırlısıyla eğer evlat sahibi olalım paylaşmak istedim sizlerle....
bende ikinci denemeye başladım hemen arkasından normalde 3 ay bekleniyormuş ama benim doktorum hemen yapalım dedi.Umarım senin güzel sonucunu alırız ben senden daha heyecanlıyım şu anda.Ayy çok fenayım mda. Kalbim çıkıverecek yerinden.Aşılamaları da böyle heyecanla bekliyordum ama tüp başka.Embriyoyu koydukları için ihtimal daha yüksek.Ege üniversitesinde makine bozukmuş test yapamıyorlarmış dışarıda yaptırın dediler. Şifaya gittim ırası da geç veriyor sonucu.Bekleyeceğim artık...Allah hayırlısını versin.Ben yazmıyorum buraya sık ama takip ediyorum seni.2. denemen başladı sanırım. son durum nedir?
7 klomen ve çatlatma iğnesi tedavim var ikisi aşılama negatif sonuçlu ...ramazandan sonra tüp yaptırcam beni bu diğerleri etkilemedi hep nasılsa tüp var dedim...ikisi gerçekten hem maddi hem manevi yönden çokkkkk farklı tabiki üzüntüsüde öyledir...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın herkeze bu sevgiyi bu heyecanı yaşatsın inşallah....
işte o yüzden dedim ilaç veya iğne aşılama ile ovulasyon yumurta takiplerinde başarısız sonuçlar alıp bu aşamaları bitirdikten sonra geleceğin son nokta tüp bebek olduğundan insan kalan tüm umutlarını bu tedavi ve tekrarlarına bağlıyor dolayısı ile son tedavi şekillerinde alacağın sonuçlar çok daha kıymetli Allah sana da yardım etsin şansın kısmetin olsun arkadaşım
amin cnm amin...rabbim mucizesiyle bizide bulşturun inşallah...
bir zmanlar buralarda aşılama soncumu bekliyordum..artık tüp bebek topiklerinde gezinir oldum..
hakkımızda hayırlısı olsun nerden nereye diyorum
ERCELF....canım gece geç saatte yazdıklarını okudum az önce ne kadar karışmış sın...lütfen biraz uzaklaş bu sorulardan girdiğin stres üzüntü adetinin gelmesine herşeyden çok etken..bırak içtiğin soğan sularını sana en çok zararı sen verirsin ama en çok ta kendini kendin rahatlatabilirsin.. niye gecikti niye o zaman böyle olmuştu bugününe yarınına odaklan..en memnun kaldığın en rahat ettiğin ve sağlam gördüğün doktoruna git muayeneni ol ve huzura kavuştuğun an da sal kendini artık adetinde gelir herşeyin düzene de girer bir de bir süre dışarıdan bitkisel yada o tür şeylerle ilgili kullanımlar yapma bence bedenini kendi haline bırak müdahale edilmesi gereken bir terslik hastalık olmadıkça olmasın da inşallah ama olduğu taktirde gerekeni tıbbi olarak doktorun yapıp yönlendirsin seni arkana güvenebileceğin başarılı bir doktor al gerisini de bedenini de rahat ve zamana bırak huzur ve sağlık diliyorum arkadaşım.
arkadaşlar nasılsınsın herkes iyimi? Ben çok sık giremiyorum ama aklımda hep sizde herkesi çok öpüyoruz biz bebişimle allah en kısa zamanda hayırlısıyla sayfadaki bütün arkadaşlarıma bebek nasip etsin..
sun...arada gir de hamileler iyi geliyor bize öpüyorum seni de..
kızlarrr adet oldum bennnn
ve cuma öğlen 13:30 da memorialden randevu aldımmm
allahım aldığım karar inşallah hayırlı bi karardırrr
dualarınızda beni unutmayın yeter
SEYHAN...CIM gözünaydın adetin gelmiş yarına randevunuda almışsın gayet hayırlı bir karar umarım tedavin de hayırlı olur..hadi bakalım memorial kapısından içeri girerken oradan mutlu çıkacağına inanarak gir yüksek tut umut çıtanı..sen zaten bu işe gireceksen yaşadığın şehirde ki iyi kliniklerden birinde başlıyorsun sonucun ise Allah'ın yazısı canım..
Fıstıklarrr nasılsınız bakalimm iyisinin insallahh Ehehehe :))Söyle azıcık gecmise bakımda yeni gebes yok sanirsammm. Allah olan kuzularımıza saglık versin:) Bende genetik icin tam unv. Hastanesinden randevu almıştım ki o gun o saate denk gelen önemli bı toplantı nedeniyle iptal ettirmek durumunda kaldım:/ Naeyse vakit var nasılsa ins. Bu ay vericez kanlarida
Seviyorum hepinizi görüşmek uzeree
jollyy arada gel böyle senin mesajları okumak pek keyifli oluyor yüzümde tebessüm le okuyorum kelimelerini...
Kizlar slm herkese.bugun benim asilamamin 10. Gunu ama hic belirtim yok.cok moralim bozuluyor.ozellikle hamile arkadaslara soruyorum.sizin durum nasildi.ne gogus hassasiyeti ne akinti ne kasik agrisi hicbir sey yok.daha dogrusu her ay oldugu kadar var.rutinden farkli bisey yok.kafam karisik(
deryalcin.... 11.günündesin bugün heralde..belirti arama ..ilk belirti adet gecikmen normal şartlarda..nasılsa şunun şurasında bir iki günün kalmış hayırlısı olsun güzel bir değerle müjdeli haberini al inşallah canım.
Günaydın kızlar güzel bir gün dilerim hepinize... :)))
alooo pınarbaşııı şubesi... neredesin bakimm bugünn gene gelmiş topiği havalandırmışsın :)) sonrada gitmişsinn öpüyorum seni canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?