çok enteresan pkoluysan bırakmaman gerekirdi..şeker yükleme testlerin yapıldımı veya sende diyetle destekledinmi bence bunlar yapılmadan brakılmaması lazım ..
forumda araştırabilirsin glukofen kullananları o kadar çok kişi varki gebe kalanlar hiç yumurtlamayıp onunla yumurtlayan bende geçen ay başladım ve sadece 3 gün gecikme ile yumurtladım ..
puregon iğnelere 2-4. günler arasında başlamak uygunmuş kızlar internette okudum içim rahatladı artık 4. günü olursa olsun geldi ya adet :)
canım ben purogen iğneye adetin 4.günü başladım.hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
kızlar yaa inşallah bu ikinci aşılamam tutar aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum inşallah tutar da sıkıntılarım biter hiç tüp e gerek kalmaz. pozitif düşünelim pozitif olsun dimi. inşallah kist olmamıştır da başlayabilirim iğnelere. ve inşallah sol yumurtalığım çoşar bu sefer :)
herkese iyi akşamlar kuzular...
canım bizim cinsiyet belli olmadı göstermedi bacaklarını çapraz yaptığı için görünmedi doktor kız olabilir falan dedi ama yinede belli olmaz erkek de olabilir.hangisi olursa artık sağlıklı olsunda.hamileliğim iyi gidiyor bel ağrım dışında, iştahım yok nedense dün sağlık ocağındaydım tahlil falan yapıldı 1 kilo almışım sadece normalmi bilmiyorum...sıcaklarda olmazsa daha iyi olacak bugün 40 derece antalya.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişliğin???canım senin cinsiyeti belli oldumu durumlar nasıl nasıl gidio herşey...
canım inşallah pozitifle gelirsin dualarımız seninlearkadaşlar benim için dua edın test yaptırmaya gidicem çok heyecan yapıyorum nolur bana dua edinnn
günaydın medids, nasılsın bugün?
canm benim süperim :))) saymadım hiç günler bu kez daha hızlı geçti :))) seni sormalı senin günün nasıl moraller keyifler nasıl :)))
haklısın galiba daha fazla bi şeyler yapmam gerek eşim çok üzülüyo onun için birazdan kalkıp soğanımı kaynatayım .....canım en önemlisi adetin 3. günü lh hormonunun yüksek olmaması gerekiyor... yumurtalıklarımada bakınca küçük kistciklerim vardı drum bünlar büyümeyip çatlayamayan yumurtaların dedi pko nun en önemli özelliği erkek hormonu testesteron salgılaması adet gecikmesi 45 50 gün kadar ve erkek tipi kıllanma, yağlanma oluyo üzme kendini canım sende öyle bi problem olduğunu sanmıyorum sıkma canını
canım ben purogen iğneye adetin 4.günü başladım.hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun
canım bizim cinsiyet belli olmadı göstermedi bacaklarını çapraz yaptığı için görünmedi doktor kız olabilir falan dedi ama yinede belli olmaz erkek de olabilir.hangisi olursa artık sağlıklı olsunda.hamileliğim iyi gidiyor bel ağrım dışında, iştahım yok nedense dün sağlık ocağındaydım tahlil falan yapıldı 1 kilo almışım sadece normalmi bilmiyorum...sıcaklarda olmazsa daha iyi olacak bugün 40 derece antalya.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişliğin???
canım inşallah pozitifle gelirsin dualarımız seninle
Kızlar bir şey danışacam size,ben aşılamadan sonra jel yerine hap kullanıyorum ağızdan... sabah 10 akşam 22 günde 2 adet...özellikle sabah 10'da içtikçen sonra 12'e yemek yiyiorum yemekten sonra tam bir leyla oluyorum sanırsın öğle yemeğinde rakı balık yapmışım bide üstelik bir 70'liği tek başıma biritmiş gibi oluyorum :)))
inanılmaz bir baş dönmesi yerimden kalkamıyorum,bide sesler 2 kat daha yüksek algılıyorum.beynim zonkluyo(( 12den beri çekiyorum hala geçmedi de ( benim gib hisseden varmı ki acaba yoksa türümün tek örneği miyim :)))
Kızlar bir şey danışacam size,ben aşılamadan sonra jel yerine hap kullanıyorum ağızdan... sabah 10 akşam 22 günde 2 adet...özellikle sabah 10'da içtikçen sonra 12'e yemek yiyiorum yemekten sonra tam bir leyla oluyorum sanırsın öğle yemeğinde rakı balık yapmışım bide üstelik bir 70'liği tek başıma biritmiş gibi oluyorum :)))
inanılmaz bir baş dönmesi yerimden kalkamıyorum,bide sesler 2 kat daha yüksek algılıyorum.beynim zonkluyo(( 12den beri çekiyorum hala geçmedi de ( benim gib hisseden varmı ki acaba yoksa türümün tek örneği miyim :)))
kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
canım daha fazla stress yapıp kendini üzme istersen tedavi sürecindeyken tedavini olumsuz etkileme... bak stress bizim en büyük düşmanımız.. şükürler olsun ki bir tanede olsa yumurtan tedaviye cevap vermiş. ya hiç biri cevap vermeseydi? biliyorum kafaya takmamak elde değil ama sen yine de kendini daha kötüsünü düşünerek teselli et kendini arkadaşım.. oluruna bırak her şeyi.. evet söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim ama bunu uygulamaktan başka çaremiz yok.. hiç belli olmaz belki 3 gün sonra diğer geç uyarılmış yumoşların olacak ve bugünkü tek yumurtanın önüne geçecek... o sebepten ötürü sabırlı ol canımcım.. güzel şeyler düşün ve beynini resetle canım.. her şey beyinde bitiyor çünkü...
kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur
pkolu arkadaşlar doktorunuzdan ünsilün direnci karşı metformin isteyiniz ..bununla gebe kalan bi çok kişi var hemde kısa sürede ...
diğer topikten arkadaşımız kullandığı ilk ay gebe kaldı
bende kullanıyorum ve aynı zmanda diyet yapıyorum pkolularda şeker direnci çok önemli bi durum..tüp bebek yaptırırken bile doktorlar metformin veriyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?