Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim yumurtalıklarım çok dirençli diaformin bile direnciyle baş edemiyomuş drm öyle ben onun yalancısıyım dedi.. şeker testi yaptırmadım ama ilerde şeker hastası adayı olmam çok yüksek drmda daha fazla kullanmama gerek olmadığını söyledi evet yemek yeme krizlerimi azalattı doğal olarak diyetle beraber kilo da verdim ama hiç yumurtam 18 mm ulaşamadı 3 sene boyunca

Son düzenleme:

canım ben purogen iğneye adetin 4.günü başladım.hakkında hayırlısı inşallah bu sefer bebeğine kavuşursun

canım senin cinsiyeti belli oldumu durumlar nasıl nasıl gidio herşey...
canım bizim cinsiyet belli olmadı göstermedi bacaklarını çapraz yaptığı için görünmedi doktor kız olabilir falan dedi ama yinede belli olmaz erkek de olabilir.hangisi olursa artık sağlıklı olsunda.hamileliğim iyi gidiyor bel ağrım dışında, iştahım yok nedense dün sağlık ocağındaydım tahlil falan yapıldı 1 kilo almışım sadece normalmi bilmiyorum...sıcaklarda olmazsa daha iyi olacak bugün 40 derece antalya.sen nasılsın senin nasıl gidiyor hamişliğin???
arkadaşlar benim için dua edın test yaptırmaya gidicem çok heyecan yapıyorum nolur bana dua edinnn
canım inşallah pozitifle gelirsin dualarımız seninle

canm benim süperim :))) saymadım hiç günler bu kez daha hızlı geçti :))) seni sormalı senin günün nasıl moraller keyifler nasıl :)))

sevindim senin adına... inşallah sonucuda güzel olur bizlere umut olursun .. kafaya takmayınca stress olmayınca daha rahat geçiyordur. bunu başarabildiysen ne mutlu sana..
Antalya kavruluyor valla :) nem iyice bastırdı .. onun dışında bir sıkıntım yok şükürler olsun .. sizlerden gelen haberleri okudukça daha iyi hissediyorum .. tedaviye başlama isteğim artıyor :)) tedaviye ara verdiğimde adetimde problem yaşarım diye düşünüyordum ama gününden 4 5 gün öne gelmesi beni bir mutlu ediyor anlatamam :)) önceden adetim gelmesin diye bekliyordum şimdiyse olayım diye bekliyorum :) ne onla ne de onsuz olmuyor :)) haftaya doktor kontrolüm var bakalım neler diyecek doktorum.. geriye gitmeyeyim de
Allah'ımdan tek isteğim bu..

Kızlar bir şey danışacam size,ben aşılamadan sonra jel yerine hap kullanıyorum ağızdan... sabah 10 akşam 22 günde 2 adet...özellikle sabah 10'da içtikçen sonra 12'e yemek yiyiorum yemekten sonra tam bir leyla oluyorum sanırsın öğle yemeğinde rakı balık yapmışım bide üstelik bir 70'liği tek başıma biritmiş gibi oluyorum :)))

inanılmaz bir baş dönmesi yerimden kalkamıyorum,bide sesler 2 kat daha yüksek algılıyorum.beynim zonkluyo (( 12den beri çekiyorum hala geçmedi de ( benim gib hisseden varmı ki acaba yoksa türümün tek örneği miyim :)))

anladım canım benim çok şükür 3. gün yapılan hormon tahlillerim hep temiz fsh lh prolaktin progeesteron falan hepsi normal. Allah herkese ayrı bir rahatsızlık vermiş işte benim de rahim anomalim var mesela. Allahtan işte herşey.sen eğer dirayetli olmazsan yenemezsin pko yu. kilo ver. soğan suyu iç o arkadaşın dediği metaformin mi ne ondan iç tedavini ol.

ben de pazartesi gidicem 4. günüm oluyor işte hayırlısı artık canım eğer kistim yoksa başlarız. inşallah yoktur.

yapar canım tansiyonu düşürüyo ağızdan alınca. vajinadan kullan. yine sabah akşam fitil gibi at alttan. tüm yan etkileri kesilir.

evet ercelfim herkesin farklı imtihanı var malesef umarım bebek isteyen arkadaşlarımız bu imtihandan alınlarının akıyla çkarlar sende hayırlısıyla evladına kavuşursun

Ah kuzuuummm sorma. progestanı aşılama gününden hemen sonra kullanmaya başladım.
sabah kahvaltısından sonra ğiçiyorum 1 saat sonra uyuşup kalıyorum. hemen rvire inip 1 saat uyuyorum.
gecede saat 11:0 gibi alıyorum hemen uyuyorum. progestnın en büyük yan etkisi uyku bende :))))
yaşadıkların çok normal.ilk 3 ay bunu çekicez mecburen. sonuçta bu ilacım en büyük amacı düşük engelleyici olması.
ikimizede ii uykular :))))

Canim ilk gunler beni de acayip sersemletiyordu ama artik alistim.ben gunde 3 tane kullaniyorum.sana tavsiyem tok karna ic.bir de aksamkini yatmaya yakin ic o zaman etkisini cok hissetmezsin.

İNŞİRAH SURESİ (94)
Bismillahirrahmanirrahim
94/1. Senin gönlünü açmadık mı?
94/2-3. Belini büken yükünü üzerinden almadık mı?
94/4. Senin şanını yükseltmedik mi?
94/5. Elbette güçlükle beraber şüphesiz bir kolaylık vardır.
94/6. Gerçekten, güçlükle beraber bir kolaylık vardır.
94/7. Öyleyse, bir işi bitirince diğerine giriş;
94/8. Ve ümit edeceğini yalnız Rabbinden iste.*

bu sureyi diğer topiktede paylaşmıştım ama ne zaman içim daralsa bu sureyi okurum sizede tavsiye ederim

kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş

aynısı benim başıma geldi hatta ben bayıldım hastaneye kaldırdılar tansiyon düşüyomuş benimki çok düştü bi ara nabızı bile zor aldılar sonra doktorumu aradım vajinadan at dedi bence sende öyle yap

canım daha fazla stress yapıp kendini üzme istersen tedavi sürecindeyken tedavini olumsuz etkileme... bak stress bizim en büyük düşmanımız.. şükürler olsun ki bir tanede olsa yumurtan tedaviye cevap vermiş. ya hiç biri cevap vermeseydi? biliyorum kafaya takmamak elde değil ama sen yine de kendini daha kötüsünü düşünerek teselli et kendini arkadaşım.. oluruna bırak her şeyi.. evet söylemesi kolay dediğini duyar gibiyim ama bunu uygulamaktan başka çaremiz yok.. hiç belli olmaz belki 3 gün sonra diğer geç uyarılmış yumoşların olacak ve bugünkü tek yumurtanın önüne geçecek... o sebepten ötürü sabırlı ol canımcım.. güzel şeyler düşün ve beynini resetle canım.. her şey beyinde bitiyor çünkü...

canım bende aynı senin gibi oluyordum gözlerimi açamıyordum baş dönmesinden çok fenaydım .günümü zehir ediyordu çarpa çarpa bir yerlere yatacak yer arıyordum...sonra doktorla görüştüm oda bana jelini verdide rahatladım...

canım rabbim isterse 1 tane yumurtayla bile olur.insan çok kızıp üzülüyor,elinde değil düşünmemek ama stres en büyük düşman biliyorsun.ilacını kullandığında inşallah istediğin sonucu elde edersin bol bol dua etmekten başka çare yok...

kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur

sağol canım ama elimde değil daha aşılama olmadan umutsuzluğa düştüm eşimde çok üzüldü benhiç olmazsa 2-3 tane olur diye düşünmüştüm geçen ay kendiliğinden olunca bu ay iğne kullanıyom daha iyi olcak diye kendimi şartlandırdım sonuçta bu oldu işte

kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur

canım benim hayırlısı olsun... üzülmemek elde değil ama sen yine de metanetli ol arkadaşım.. umudumunu kaybetme sakın.. inanıyorum ki ALLAH bizlere de hayırlısıyla o duyguyu yaşatacak..

ben yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyorum ama hamile kalamadım..bu işler birazda şans tabi ne kadar ilaç kullanırsan kullan olmadımı olmuyo..diyetle beraber kilo vermeye yardımcı oluyo evet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…