Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

desteğin için teşekkür arkadaşım,Allah yüzümüzü güldürür inşallah

jasemin haklısın ben kendimi dinlemeyi bırakmalıyım artık,herşey olacağına varır ,sağol..

ooo çok zor tatlım allah sabır ve güç versin ama genede hiç bişye senden önemli olamz ihmal etme

inşallahhhh
benimkileri bekletsinler azcık adam olana kadar ozaman

SEYHAN...alemsin nasıl güldüm bu mesajına...adam olana kadar...ay bak hala gülüyorum ....çok iyi geldi :))

medist ve masal 35 yarın sizin için yeni bir başlangıç hayırlı olsun inşallah

35_oz.......Canım güzel temennilerin için çok teşekkür ederim sağolasın güzelim.medids aşılamasını çoktan yaptırdı yarın sonuç alacak testini yaptırırsa canım.ama olsun sonuçta hayırlısını diliyoruz zaten başlarkende sonuç alırkende öptüm.

NİMESAY.....canım öncelikle fsh la mücadelende değerin düştüğü için mutlu oldum haydi hayırlısı...sen şu tatiline bir git de bak öbür aya dahada düşer tatile giderken fsh ını evde bırak ama,,sakın koyma bavuluna tatil adı üstünde bırak o da sensiz bir kafasını dinlesin...şimdiden iyi tatillerin olsun yarasın arkadaşım ...duaların ve dileklerin için çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı canım benim öpüyorum seni.

melek cim canım valla herkes kendi derdinde sende bir kez yazıp kaçtın hemen sonra o yüzden farkedemedik canım kusura bakma daha sık uğrarsan mutlaka soran olur. canım adet mi değil mi anlamak da zor gerçekten ama bence düzgün bir doktora git adetlerini düzene sok kilondan kurtuk bak o zaman pko nun kendi kendine geçtiğini göreceksin.soğan suyu içmelisin bence her ay adetinden 1 hafta sonra başla 10 gün falan iç o da iyi gelir. benim tam 1 hafta gecikti de çatlıyodum valla.

doğru diyosun herkes kendi derdin de rabbim hepimizin yüzünü güldürsün soğan suyunuda 2 gün içip bırakıyorum ya o konuda biraz sorumsuz davranıyorum galiba eşim yapsa ayağıma getirse çok güzel içerm ama oda benden uyuşuk ben hatırlatmasam keçi boynuzuz suyunu bile içmiyo .....topiğe yazma olayı ise ben ev hanımıyım evde nette var hergün okuyorum ama bi türlü elim yazmaya gitmiyo uyuşuğun teki oldum çıktım dah asık yazarım artık

HEHE Annem hep üşengecin çocugu olmazmış der , bence biraz canlan

merhaba Masal, nasılsın ? tekrar hayırlısı olsun canım ... herşey güzel olur bu sefer inşallah..

gayem sağol canım hatrımı sormuşsun...bugün 4 gibi gideceğiz inşallah hastaneye...o yüzden dün geç saatlere kadar çalıştım ki bugün evimden gideyim dinleneyim sıcakta dolaşıp yorulmayayım diye iyi oldu Allahtan duruşmam falan da yoktu idare edecekler beni artık hsonuna denk gelmeside iyi oldu cumartesi pazar dinlenirim evde ,, hayırlısı ile olsun bitsin bugün itibarı ile 2.aşılama dönemini de atlatmış olacağım yine negatif sonuç alacak olursam en azından geçirmem gereken bir evreyi daha tamamladığım için bebeğe bir adım daha yaklaştık diyeceğiz napalım mantıklı olmaya çalışıyorum umutlarımın yanında..bu sabah sağ kasık batması ile uyandım zaten tek yumurta gelişti bu ay sağ tarafta sanırım o yüzden..durumlar böyle heyecan var mı var elbet ne kadar tecrübe edersen et oluyor tek takıntım orda çok bekletilmeden zamanında sorunsuz yapılsın gerilmeden çünkü ameliyathanede yapıyor ortamı gereği çok soğuk ya o soğuk doktorun teşrif etmesiniş beklerken heyecanımla karışıp daha da üşütüyor beni geriyor..

HEHE Annem hep üşengecin çocugu olmazmış der , bence biraz canlan

doru demiş anan bi yerlerden başlamak gerek olayın ciddiyetini farkında değilim heralde eşim diyo biraz kilo ben aman boşver aşılama olcak nasılsa diyorum,e ilacını iç diyo ben gene sallamıyorum eşim en son patladı aşılamayı ne sanıyosun dedi hastanede elimize bebek verip göndermeyecekler dedi bende surat aynen böyle

Son düzenleme:

melekcim bende senin gibi pkoluyum sen yenimi öğrendin bu durumu?pkonun belirtileri var kişiden kişiye göre değişiyo ama mesela bazılarında kıllanma ve adet düzensizliği olur bazılarındada kilo problemi..sende tüylenme var demekki..doktorlar pkonun ancak kilo vermeyle geçeceğini söylüyolar ama geçmiyo malesef..bende ilk tedaviye klomenle başladım senin gibi istenilen mm gelmedi aşılamaya başladık..ağrıda oturuyomuşsun sanırım elinden gelirse ihmal etme bu durumu canım doktora git mutlaka..

masalcım nasılsın canım heyecan varmı aşılama için?saat 4te gidecekmişsin doktora hayırlısıyla biter inşallah bu işlem..öpüyorum seni

öyle olmaz işte canım ben yaptım geçen ay 10 gün içtim sadece akşamları içtim ben 1 soğanı kaynatıyodum 5 dk 1.5 bardak suda. sonra fazla soğumadan sıcak sıcak içiyorum öyle oluyomuş faydası baya akıntım oldu onu uyguladıktan sonra. hem o işe yaramasa bile bağışıklığı güçlendiriyo zayıflamaya bile yarıyo bence 3-4 ay üst üste yapmalısın canım işengeçliklerinden vazgeç çocuk istiyorsan canlan bence de :) ev kadınları hep dalıyor işe kendilerini unutuyolar kilo vermeye bak sen canım.

3 senedir öğrenmiş bulunmaktayım canım bendeki belirtileri söylim canım
çene altı ,göğüslerin arası ve ucu ,kıllanma (tüylenme demiyorum malesef kıl ) erkek tipi yağlanma göbek ve bel çevresinde özellikle, çenede bolca sivilce, yemek tarifi gibi oldu ama bende durumlar böyle diafrmin kullandım ama işe yaramadı bende kısmetse aşılama olcam adetim teşrif ederse tabi

evet bende kendimi unuttum evlendiğimdede çok zayıf değildim 60 65 arası oynuyodu ama evlendikten sonr adahada almaya başladım hayıt otu getirttik hala dolapta duruyor :26:anam hakkentten uyuşuğun tekiyim ben ya :26:

pkolu arkadaşlar doktorunuzdan ünsilün direnci karşı metformin isteyiniz ..bununla gebe kalan bi çok kişi var hemde kısa sürede ...
diğer topikten arkadaşımız kullandığı ilk ay gebe kaldı
bende kullanıyorum ve aynı zmanda diyet yapıyorum pkolularda şeker direnci çok önemli bi durum..tüp bebek yaptırırken bile doktorlar metformin veriyor ...

canım ben 2 ay kullandım işe yaramayınca drm bırak dedi bende bıraktım :26:

öyle de kendini bir işe yaramaz gibi hissetme canım ben de senin gibi ev hanımıyım bazen bütün gün paso yatıp tv izlediğim oluyor ama evimin işini yapıyorum dışardaki işlerimi alışverişlerimi yapıyorum tedavi süresinde işe girmeyi düşünmüyorum hiç haftasonu da eşimle geziyoruz yani herkesin hataı aynı ve standart. kendine haksızlık etme. pko nun belirtilerini saymışsın ya canım benim de genç kızlığımdan beri göğüslerimin uçlarında yani ucu değil de kenarındaki pembe yerlerinde tüyler vardı ben onları kopardıkça koyulaştılar kıl oldular çok yok çoğalmıyor da tek tük ama kıl gibi. adetlerim düzenli benim.kilo sorunum da yok. başka kıllanmam da yok hatta tüysüzüm çok sarışınım:) ultrasonlarda anlaşılır mı bu meret benim sol yumurtalığım tertemiz çıkıyor hep sağ yumurtalığımda rahim anomalimden dolayı tam gelişmemiş ama yumurtlaması var. böyle işte bende pko yoktur dimi

canım ben 2 ay kullandım işe yaramayınca drm bırak dedi bende bıraktım :26:

çok enteresan pkoluysan bırakmaman gerekirdi..şeker yükleme testlerin yapıldımı veya sende diyetle destekledinmi bence bunlar yapılmadan brakılmaması lazım ..
forumda araştırabilirsin glukofen kullananları o kadar çok kişi varki gebe kalanlar hiç yumurtlamayıp onunla yumurtlayan bende geçen ay başladım ve sadece 3 gün gecikme ile yumurtladım ..

haklısın galiba daha fazla bi şeyler yapmam gerek eşim çok üzülüyo onun için birazdan kalkıp soğanımı kaynatayım .....canım en önemlisi adetin 3. günü lh hormonunun yüksek olmaması gerekiyor... yumurtalıklarımada bakınca küçük kistciklerim vardı drum bünlar büyümeyip çatlayamayan yumurtaların dedi pko nun en önemli özelliği erkek hormonu testesteron salgılaması adet gecikmesi 45 50 gün kadar ve erkek tipi kıllanma, yağlanma oluyo üzme kendini canım sende öyle bi problem olduğunu sanmıyorum sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…