sağol canım ama elimde değil daha aşılama olmadan umutsuzluğa düştüm eşimde çok üzüldü benhiç olmazsa 2-3 tane olur diye düşünmüştüm geçen ay kendiliğinden olunca bu ay iğne kullanıyom daha iyi olcak diye kendimi şartlandırdım sonuçta bu oldu işte
kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur
iyiyim tatlım sen nasılsın takılıyorum öyle evin içinde bir iş yapıyorum hemen geliyorum bilgisayar başına
Kızlar bir şey danışacam size,ben aşılamadan sonra jel yerine hap kullanıyorum ağızdan... sabah 10 akşam 22 günde 2 adet...özellikle sabah 10'da içtikçen sonra 12'e yemek yiyiorum yemekten sonra tam bir leyla oluyorum sanırsın öğle yemeğinde rakı balık yapmışım bide üstelik bir 70'liği tek başıma biritmiş gibi oluyorum :)))
inanılmaz bir baş dönmesi yerimden kalkamıyorum,bide sesler 2 kat daha yüksek algılıyorum.beynim zonkluyo(( 12den beri çekiyorum hala geçmedi de ( benim gib hisseden varmı ki acaba yoksa türümün tek örneği miyim :)))
sevindim senin adına... inşallah sonucuda güzel olur bizlere umut olursun .. kafaya takmayınca stress olmayınca daha rahat geçiyordur. bunu başarabildiysen ne mutlu sana..
Antalya kavruluyor valla :) nem iyice bastırdı .. onun dışında bir sıkıntım yok şükürler olsun .. sizlerden gelen haberleri okudukça daha iyi hissediyorum .. tedaviye başlama isteğim artıyor :)) tedaviye ara verdiğimde adetimde problem yaşarım diye düşünüyordum ama gününden 4 5 gün öne gelmesi beni bir mutlu ediyor anlatamam :)) önceden adetim gelmesin diye bekliyordum şimdiyse olayım diye bekliyorum :) ne onla ne de onsuz olmuyor :)) haftaya doktor kontrolüm var bakalım neler diyecek doktorum.. geriye gitmeyeyim de
Allah'ımdan tek isteğim bu..
kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
kızlar mrb size güzel bi haber veremiycem çok üzgünüm yine olmadı test sonucum 0.31 cikti :'( :'( :'(ins sonuç alcak diğer arkadaslarin pozitif olur
canım benim hayırlısı olsun üzülme diycem ama boş biliyorum...pes etmek yok devam et, yeni tedavi yeni umutlar...
canım benim hayırlısı olsun... üzülmemek elde değil ama sen yine de metanetli ol arkadaşım.. umudumunu kaybetme sakın.. inanıyorum ki ALLAH bizlere de hayırlısıyla o duyguyu yaşatacak..
tatlım sen çalışmıyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum aman en güzelini yapıyorsun keşke bende evde olsam nerdeeee
masalcım nasılsın canım heyecan varmı aşılama için?saat 4te gidecekmişsin doktora hayırlısıyla biter inşallah bu işlem..öpüyorum seni
peki şimdi ne yapıyoruz moralleri yüksek tutup yeni tedaviye bomba gibi hazırlanıyoruz , biz böyle bir aşılama falan yaşamadık geldi, geçti ve gitti tamam canımcım
sağol canım napalım ne yaparsak yapalım bazen olmuyor işte herşey çok güzeldi ama olmadı iştedotorum adet olunca gel hemen tekrar başlayalım dedi ama kararsızım bi süre ara vermeli miyim yoksa hemen gitmeli miyim kafam çok karışık
kızlar sinirlerim çok bozuk şimdi doktordan geldim yumurtam büyümemiş 3 gün 75 lik 3 günde 100 lük pregon iğne yaptım bugün kontrol vardı o kadar iğneye 1 tanecik yumurta olmuş oda 15*11 mm doktor 1 kutu daha iğne yazdı 3 gün 125 lik vurul yine gel dedi. geçen ay kendiliğinden 1 tane yumurta olmuş büyümüştü ve 8. gün aşılama olmuştum bugün 9. günüm yumurtam daha büyümemiş
SUPERİM... gayet sakinim çok sağol sorduğun için.. birazdan duş alıp hazırlanacağım yarına rahatlık olsun ayakta kalmayayım ilk gün diye iki çeşit yemeğimi yaptım hazır evde olmak ta güzeldi bugün ..gece geç geleceğim için yatarım zaten..hemen girip bir bakayım dedim sonuç alacak arkadaşlar vardı diye ama sadece dimple belli olmuş.. artık bir daha girebildiğim zaman takip ederim.bende seni çok öpüyorum
DİMPLE....zamanı geldiğinde bu sefer oldu diyeceğin o gün de gelecek canım..hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda.
tedavi sürecindeki diğer arkadaşlar okuyamadım mesajlarınızı vaktim yok diye...yumurtaların çaplarını bozmayın moralinizi sabırla son iğneleri bekleyin bu ay benimde geçen aşılama ve yumurta takiplerime nazaran ilk kez geç büyüdü üstelik tek oldu 150-175 üniteye rağmen mutlaka gelişim gösterecektir tek bir yumurtanızın kaliteli ce sağlıklı olması ...spermle buluşması ve döllenmesi sonra tutunması hepsi ayrı bir mucize olacağı varsa bu halleri ile de olacak moralleri yüksek tutun gelişimlerine stress etken olmasın...
SONUÇ ALACAK DİĞER ARKADAŞLAR GELDİĞİMDE UMARIM HAMİLELERİN HABERLERİNİ TEBRİK EDİYOR OLURUM:)) HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN.
geçmiş olsun dimple inşallah en kısa zamanda toparlanıp yeni tedavine odaklanırsın ve hamile kalırsın..
yok canım çalışmıyorum evdeyim kocişim bakıyo banaevlenmeden önce çalışıyodum evlenip istanbula yerleşince buraya alışmam zor oldu sonra iş aradım kriz zamanına denk geldi kaldı öyle..hamiş olunca sende isten ayrılırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?