Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah..hayırlı cumalarınız olsun..yarın bu saatlerde aşılamaya girmeye hazırlanıyo olucam dualarınıza ihtiyacım var..

hayırlı cumalar canımm
zaman ne kadar çabuk geçiyor aşılama günü geldi çattı bile:))
inşallah her şey yolunda gider ve bu süreç sana bebeğini getirir..allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin
dualarımız seninle canım allah yardımcın olsun

inşallah canım sonunda bebeğime kavuşurum allah isteyen herkese en kısa zamanda versin inşallah

cnm benimmm inşallah mevlam gönlüne göre verirrrr
su perim bu sefer çokmu hızlı oldu yetişemedim ben

amin canımcımm inşallahh..bu sefer hızlı oldu galiba bende anlamadım 15.günde yapılcak aşılama inşallah sonunda güzel haberi alırım canım

zaman nasılda geçmiş, ne güzel inşallah başladığı gibi gider de bebişin sana ve eşine gelir canım. dualarım seninle...

dimi canım bu sefer hızlı gelip geçti çok teşekkür ederim duaların içinde allahım hepimize versin inşallah

inşallah canım çok sağol güzel dileklerin için dualarınız dualarım kabul olur inşallah

CANIM BEN 2 AŞILAMAMI OLDUM malesef sonuç negatifti 3. aşılama için 1 ay ara verdik ilaçlardan dolayı kist oluşmuş dr 1 ay dinlenelim dedi ama iyi kide ara vermişim şu anda kendimi daha iyi hissediyorum 2.nin verdiği üzüntüyü biraz olsun üzerimden attım ve 3. aşılama için şu anda kendimi daha iyi hissediyorum sonuçta moral de önemli dr eminim onun için doğrusu neyse o şekilde karar vermiştir hiç üzmesin kendini hakkımızda hayırlısı

ben geliyoruuummmm..cmt. çalışmadığımız için bu akşam izmiri terk edip sana doğru yola çıkıyoruz..
birbirimizi bilmeden plajda havlularımızı yan yana serer miyiz sence?? olamaz mı?? olabilir :)))

ben geliyoruuummmm..cmt. çalışmadığımız için bu akşam izmiri terk edip sana doğru yola çıkıyoruz..
birbirimizi bilmeden plajda havlularımızı yan yana serer miyiz sence?? olamaz mı?? olabilir :)))

haha süper olur canım ya
ben hemen söyleyeyim pazar günü milliparktayım havlumu kumsala piknik sepetimide ve hamagımıda çam agacı gölgesine attımmı tamamdır. gelenleri bekliyorum.

haha süper olur canım ya
ben hemen söyleyeyim pazar günü milliparktayım havlumu kumsala piknik sepetimide ve hamagımıda çam agacı gölgesine attımmı tamamdır. gelenleri bekliyorum.

milli park...güzel fikir buz gibi ve tertemmiz suda serinlemek kulağa çok hoş geliyor:))
ben de karpuzumu alıp geliyorum o zaman:))

gelsinler kavuşsunlar bir an önce..dün akşamdan beri kocişi tatlıya boğdum yeter artık boğuldum diyo dedim ye onlar yarayacak bana
kız yedirme adama o kadar tatlıyı , şeker komasına girer bak karışmam. zaten olan onlara oluyo bence, birde düşünsenize burada bunları yani kendileri hakkında konuştugumuzu duysalar offfff eminim bozulurlar.

milli park...güzel fikir buz gibi ve tertemmiz suda serinlemek kulağa çok hoş geliyor:))
ben de karpuzumu alıp geliyorum o zaman:))

al gel kız beraberce yapalım pikniğimizi sonrada atalım kendimizi serin sulara, ama seni tanımam için yakana kırmızı karanfil tak bende takayım şaka bir yana gelirsen beklerim canım

Gunaydın yavrular nasılsınız bugun guzel bıgun gercekten superım ınsallah yarın guzel gıder asılaman ve o muthıs bırlesme gerceklesır mda benım yerımede yuz olurmu bız cok severız kusadasını 2 yazdır oraya geldık tatıle buyaz bebıs ambargosu var sıkayet etmıyorum tabı sukredıyorum bebısım gelsınde tatıl yapmasamda olur ınsallah seneye yaza bebısımle gelırız yanına canım

oda öyle diyo patlıcam şimdi diye ama halinden memnun benimki tatlı manyağıdır çünkü valla burda konuştuğumu bilse kızar bana kesin ama olsun ben yinede konuşucam

sağol cnm benim copy paste yaptım bile

yüzmemmi hiç yüzerim tabikide seneyede senin minik sıpanı ve seni bekleriz.

çöz bakalım bunu

anaaammmm buda ne böyle hımmmm bakıyım.
koşa koşa geliyorsun, sonra beraberce bişeyler içip egleniyoruz konuşuyoruz,mutluluktan uçuyoruz,bizbirimize kırkyıldır tanışıyormuşuz gibi hasretle sarılıyoruz,çok sıkı dost oluyoruz ve sen beni öpüp veda ediyorsunn

sağol tatlım inşallah o güzel birleşme gerçekleşir senin gibi bebişime kavuşurum bende..

çok iyi niyetlisinnn cnm yaaaa
nuri alçoyu düşünmüştüm ben oysakiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…