hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
Hepimiz senin gibiyiz inan bana çocugu olup kıymetini bilmeyenler var ama biz onun bir mucize oldugunu biliyoruz bende mucize bebegim annemlerin de doktor çocuk olması zor demiş ama tedavi olmadan üç çocukları olmuş rabbim isteyince veriyo eşine gelince ozaten şanslı senin gibi onu seven eşe sahip biliyorum hepimizin bir gün kader yüzümüze gülecek inşallahhepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
2 yıl oldu neredeyse çocuk için uğraşalı. hertürlü şey geliyor aklıma sizin gibi. Ama her defasında hayırlı bir neden de görüyorum. Geçtiğimiz aylarda yapılan aşılamamdan sonra apandisit tanısı kondu. Gerçi sonra ameliyat olmadım, tanı değişti ama...NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
herkese günaydın kızlar, inşallah hepimiz için güzel bir cuma olur.
dün doktora gittim, 2.aşılama olup olmayacağı salı günü gideceğim kontrolde belli olacak. değişik bir durum oldu,bende pek anlamadım:) 1.aşılamadaki iğneler etkisi devam ettirmiş 16 17 hatta 26(bu öncekinde küçük olup büyümeye devam eden sanırım) yumurtalar vardı, dedim kist mi onlar yok yok dedi. şimdi bu küçükleri takibe alalım salı günü gelişimlerine göre ya bir kaç gün iğne yapalım ya da bir sonraki aya bırakalım,dileğim ara vermemek dedi, bakalım ne olacak. önceki aşılama 10.gün olmuştu şimdi salı günü 8.gün oluyor, eğer yola devam dersek bu sefer ki aşılama zamanında(13-14.gün) gibi olur sanırım. olmazsa da bir sonraki aya inşallah. bu arada ağrısı olan arkadaşlar ben aşılamadan 1 gün sonra özellikle 6.güne kadar devam çok ciddi ağrılar çekmiştim ,bunlar çok normalmiş normalde her ay 1 yumurta olurken şimdi çok olunca ağrıları hissediyorsun problem yok dedi.
herkese günaydın kızlar, inşallah hepimiz için güzel bir cuma olur.
dün doktora gittim, 2.aşılama olup olmayacağı salı günü gideceğim kontrolde belli olacak. değişik bir durum oldu,bende pek anlamadım:) 1.aşılamadaki iğneler etkisi devam ettirmiş 16 17 hatta 26(bu öncekinde küçük olup büyümeye devam eden sanırım) yumurtalar vardı, dedim kist mi onlar yok yok dedi. şimdi bu küçükleri takibe alalım salı günü gelişimlerine göre ya bir kaç gün iğne yapalım ya da bir sonraki aya bırakalım,dileğim ara vermemek dedi, bakalım ne olacak. önceki aşılama 10.gün olmuştu şimdi salı günü 8.gün oluyor, eğer yola devam dersek bu sefer ki aşılama zamanında(13-14.gün) gibi olur sanırım. olmazsa da bir sonraki aya inşallah. bu arada ağrısı olan arkadaşlar ben aşılamadan 1 gün sonra özellikle 6.güne kadar devam çok ciddi ağrılar çekmiştim ,bunlar çok normalmiş normalde her ay 1 yumurta olurken şimdi çok olunca ağrıları hissediyorsun problem yok dedi.
canım hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın...
inşallah hayırlısıyla göreceğin son tedavin olur mucizelerine kavuşursun arkadaşım ... bu arada mucize yazmadım mucizelerin dedim :) mucizelerin yazmak geldi içimden ...belki de Allah söyletti.. her şeyin hayırlısı tabii...
NEGATİFFFFFFFFFFFFFFFFF,,,benim için berbat bir gündü,ben 6 yıldır alışmışım zaten her ay negatif yemeye,benim neyime pozitifi düşünmek,Allah bana layık görmüyor işte,sen çok dürüstsün kocanı aldatmıyorsun bana şükür ediyorsun birde çok dua ediyorsun ,olmaz, sen daha çooooooooooooook beklersin diyor, sokak karısı ol birde çocuğu sokağa at,hiç üzülme ben sana daha ne çocuklar verririm diyor,artık duygularımı yitirdim,demi bukadar dualar ettim yalvardım bitti artık ne inanç ne de dua
haklısın kuzum ben artık üstüme hep uzun tshirtler giymeye çalışıyorum ki dügme açmam gerekirse fark edilmesin diye , yani bazen dayanamayıp açıyorum.oyy cokmuş yaa, işe gıderken zor oluyor.Pantolonun içinde nasıl oturacagımı şaşırıyorum.Fermuarı açasım gelıyor ınanhızlı hareket etmemı de engellıyor Arkadaslarım yürüyüşün oturusun bı başka dıyor
3 Temmuz test gunum,hayırlısı olsun da batacak artık napalım
Sağol cevap için
günaydın arkadaşlar ... hayırlı cumalar hepinize. .
yaşadıklarımızın , hissettiklerimizin, duyduklarımızın, serzenişlerimizin, ağlayışlarımızın son bulup Allah'ımdan son bulmasını isteyip en kısa sürde hayırlısıyla mucizelerimizi yollamasını, onların mis kokularını doya doya içimize çekmemizi diliyorum ..
ne güzel yazmışsın canım yaaa:) valla ne güzel olurdu, eşim özellikle ikiz olsa ne güzel olur diyor, 1-2 farketmez olsun yeter ki.hepimiz için hayırlısı olsun canım.
günaydın canım hayırlı cumalar ne güzel dua etmişin aminn canım aminn rabbim dualarımızı kabul eder inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?