Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ahh be güzelim bnmde gözüm dikili kalıyor bi hamile görünce ,küçük bebeği kucağında anne baba görünce eşimin suratı..
muayne günlerimin gebe polikliniği gününe denk gelmeleri ,aşılamalarımın doğum hanede yapılmsı bi yerde sancılanan kadınlar yeni doğanlar, dışarda heyecanlı bekleyiş çok yaralanmalarım oldu ama inan pes etmeden devam edeceğim abartmıyorum menopaza girene kadar zorluycam
sende umudunu kaybetme bende negatif görünce veya adet olunca aynı bunalımı yaşıyorum ,o iri yarı adamın dolu gözleri çok koyuyor ama geçecek diyorum ve geçecek biliyorum ALLAHın izniyle bizde kavuşcaz minnak sıpalarımıza

gercekten sana çok içten dua ettim neolur pes etme gece gece çok üzdün beni sende kocanda herşeyin en güzelini görürsünüz işallah.denemeye devam .

Hepimiz senin gibiyiz inan bana çocugu olup kıymetini bilmeyenler var ama biz onun bir mucize oldugunu biliyoruz bende mucize bebegim annemlerin de doktor çocuk olması zor demiş ama tedavi olmadan üç çocukları olmuş rabbim isteyince veriyo eşine gelince ozaten şanslı senin gibi onu seven eşe sahip biliyorum hepimizin bir gün kader yüzümüze gülecek inşallah

2 yıl oldu neredeyse çocuk için uğraşalı. hertürlü şey geliyor aklıma sizin gibi. Ama her defasında hayırlı bir neden de görüyorum. Geçtiğimiz aylarda yapılan aşılamamdan sonra apandisit tanısı kondu. Gerçi sonra ameliyat olmadım, tanı değişti ama...
Arkadaşlar, en çok gördüğüm şey, bu huzursuzlukların, normalde düzgün giden karı koca ilişkisini de zedelemesi. O duruma dikkat etmek gerekir. Evinizin büyük sorunu haline getirmeyin. Düzgün gidenleri de bozmayın.
Bu arada bu hafta aşılama yapıldı. Bakalım ne çıkacak

canım geçmiş olsun, ne yazacağımı bilemedim, eminim sende bu yazdıklarını yazmak istemezdin ama hepimiz insanız ve tükendiğimizi hissettiğimiz anlar olabiliyor. canını lütfen daha fazla sıkma, dün üzüldün bugün yoluna devam et, herşeyden önemlisi sağlık, elbet sende bir gün anne olacaksın. güzel günler seninle olsun.

herkese günaydın kızlar, inşallah hepimiz için güzel bir cuma olur.
dün doktora gittim, 2.aşılama olup olmayacağı salı günü gideceğim kontrolde belli olacak. değişik bir durum oldu,bende pek anlamadım:) 1.aşılamadaki iğneler etkisi devam ettirmiş 16 17 hatta 26(bu öncekinde küçük olup büyümeye devam eden sanırım) yumurtalar vardı, dedim kist mi onlar yok yok dedi. şimdi bu küçükleri takibe alalım salı günü gelişimlerine göre ya bir kaç gün iğne yapalım ya da bir sonraki aya bırakalım,dileğim ara vermemek dedi, bakalım ne olacak. önceki aşılama 10.gün olmuştu şimdi salı günü 8.gün oluyor, eğer yola devam dersek bu sefer ki aşılama zamanında(13-14.gün) gibi olur sanırım. olmazsa da bir sonraki aya inşallah. bu arada ağrısı olan arkadaşlar ben aşılamadan 1 gün sonra özellikle 6.güne kadar devam çok ciddi ağrılar çekmiştim ,bunlar çok normalmiş normalde her ay 1 yumurta olurken şimdi çok olunca ağrıları hissediyorsun problem yok dedi.

Mutluluğunuz her daim sürsün
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
GÜNAYDIN...

cumanız mübarek olsun bu hayırlı günde tüm dilekleriniz dualarınız kabul olsun umutlarımızın hiç tükenmemesi dileğiyle.....

canım hakkında hayırlısı olsun inş güzel haberler alırsın...

günaydın arkadaşlar ... hayırlı cumalar hepinize. .
yaşadıklarımızın , hissettiklerimizin, duyduklarımızın, serzenişlerimizin, ağlayışlarımızın son bulup Allah'ımdan son bulmasını isteyip en kısa sürde hayırlısıyla mucizelerimizi yollamasını, onların mis kokularını doya doya içimize çekmemizi diliyorum ..

inşallah hayırlısıyla göreceğin son tedavin olur mucizelerine kavuşursun arkadaşım ... bu arada mucize yazmadım mucizelerin dedim :) mucizelerin yazmak geldi içimden ...belki de Allah söyletti.. her şeyin hayırlısı tabii...

ne güzel yazmışsın canım yaaa:) valla ne güzel olurdu, eşim özellikle ikiz olsa ne güzel olur diyor, 1-2 farketmez olsun yeter ki.hepimiz için hayırlısı olsun canım.

canım çok geçmiş olsun okurken içimden bi parça koptu sanki ne diyeceğimi bilemiyorum inan çok üzüldüm ama umudunu yitirme tatlım elbet herşeyin bi zamanı vardır sen asla inancını yitirme rabbim sen ve eşine hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin allah hepimizin yardımcısı olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun dualarımız seninle canım üzülme inş bi daha ki sefere sen umudunu asla kaybetme...

haklısın kuzum ben artık üstüme hep uzun tshirtler giymeye çalışıyorum ki dügme açmam gerekirse fark edilmesin diye , yani bazen dayanamayıp açıyorum.

günaydın canım hayırlı cumalar ne güzel dua etmişin aminn canım aminn rabbim dualarımızı kabul eder inş....

ne güzel yazmışsın canım yaaa:) valla ne güzel olurdu, eşim özellikle ikiz olsa ne güzel olur diyor, 1-2 farketmez olsun yeter ki.hepimiz için hayırlısı olsun canım.

tedavinin gidişatının iyi gittiği gibi sonuda da güzel olur inaşallah
sanki du denemende hayırlsıyla mutlu sona kavuşacağına dair bir his var içinde ...

tatlım merhaba
Elbette çok üzücü bir durum yaşadıgın ama ne olursa olsun asla pes etmek ve inancımızı sorgulamak ve yitirmek olmaz. Ben bu süreçte tam tersine allaha dahada yaklaştıgımı hissediyorum. Bende senin gibi 5 yıldır bu mücaldele içindeyim ve işin kötü tarafı benim yumurtamda yok yani herkesin hani en iyi ihtimalle tüp bebek yaparım sözünü ben kullanamıyorum bile. Geçen ayki tüp bebek denemem yumurta gelişmediği için iptal oldu, salonda eşimle doktordaki son kontrolümüzü bekliyorduk , birde bizimle bekleyen çocuklu bir çift vardı. Biz muayene haneden çıktıgımızda o çocuk yanlışlıkla eşimi babası sanıp koşa koşa kucagına babacım diye atlayıverdi sonra birden fark ettiki babası degil koşa koşa uzaklaştı. Ben eşimin yüzüne bile bakamadım çünkü 2-3 dakika önce muayene odasında doktorumuz bize donör yapmamızı önerdi.Ben o sarılmadan sonra eşimin gözyaşlarına bile bakamadım ki aglayıp üzüntümü bile paylaşamadım onu üzmemek için . Ama asla pes etmiyorum bir gün olacagına inancım sonsuz .ASLA UMUDUNU KAYBETME.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…