hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,kalbim çok yaralı,hastanede beklerken öyle çok hamile gördümki onlardan biri de ben olmak istedim ,beklediğim sürece gözyaşlarımı içime akıttım,kimseler görmesin,bu kız neden böyle ağlıyor demesin diye,çok üzgünüm ....bu gün evimizde bayram olabilirdi,kalbim öyle acıyorki bu nasıl analtsam ki,Allahım sen beni affet ne olur ,gözyaşlarıma bir son ver ne olur,benim güzel kocamın boynunu bükük bırakma,o herşeyin en iyisine layık
Günaydınnn kızlarrrrr nasılsısnız
35_oz cnm hayırlısı olsun
herkese günaydın kızlar, inşallah hepimiz için güzel bir cuma olur.
dün doktora gittim, 2.aşılama olup olmayacağı salı günü gideceğim kontrolde belli olacak. değişik bir durum oldu,bende pek anlamadım:) 1.aşılamadaki iğneler etkisi devam ettirmiş 16 17 hatta 26(bu öncekinde küçük olup büyümeye devam eden sanırım) yumurtalar vardı, dedim kist mi onlar yok yok dedi. şimdi bu küçükleri takibe alalım salı günü gelişimlerine göre ya bir kaç gün iğne yapalım ya da bir sonraki aya bırakalım,dileğim ara vermemek dedi, bakalım ne olacak. önceki aşılama 10.gün olmuştu şimdi salı günü 8.gün oluyor, eğer yola devam dersek bu sefer ki aşılama zamanında(13-14.gün) gibi olur sanırım. olmazsa da bir sonraki aya inşallah. bu arada ağrısı olan arkadaşlar ben aşılamadan 1 gün sonra özellikle 6.güne kadar devam çok ciddi ağrılar çekmiştim ,bunlar çok normalmiş normalde her ay 1 yumurta olurken şimdi çok olunca ağrıları hissediyorsun problem yok dedi.
Mutluluğunuz her daim sürsün
Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle..
GÜNAYDIN...
cumanız mübarek olsun bu hayırlı günde tüm dilekleriniz dualarınız kabul olsun umutlarımızın hiç tükenmemesi dileğiyle.....
günaydın arkadaşlar ... hayırlı cumalar hepinize. .
yaşadıklarımızın , hissettiklerimizin, duyduklarımızın, serzenişlerimizin, ağlayışlarımızın son bulup Allah'ımdan son bulmasını isteyip en kısa sürde hayırlısıyla mucizelerimizi yollamasını, onların mis kokularını doya doya içimize çekmemizi diliyorum ..
topicin güzel kızları hepinize günaydın,allah bu gününüzü diger tüm günlerinizden daha güzel etsin, eviniz bereketle dolsun taşsın .Cumanız mübarek olsun
Teşekkürler cnm benim. sana da günaydın. günün bütün güzellikleri de seninle olsun inşallah:)
nasılız bakalım bugün moraller yerindemi,
seyhan nerelerdesin kuzum ya çok özledim seni,
iyiyim cnm, sanırım cuma haftanın son iş günü diye keyfim yerinde, sen de iyisindir inşallah cnm. seyhanı sabahtan 1-2 dak. gördüm sonra çıktı.
allah emek sarfeden hiç kimsenin emeğini karşılıksız bırakmaz o bizim hakkımızda neyin hayırlı olup neyin hayırsız olduğunu en iyi bilendir şüphesiz. yaptığımız dualara gelince dua ve sadaka okadar önemliki insanın kaderini bile değiştiriyor hiç bir dua karşılıksız kalmaz. hiç birimiz hayırsız evlat istemeyiz dua ederken hep hayırlı evlat istemiyormuyuz, olmyınca neden diye soruyoruyoruzya demekki hayırlısı değilmiş.rabbim kuluna bir annenin çocuğuna duyduğu şefkatin 99 kat daha fazlasını duyarmış (hadis_i şerif) annemiz bize nezaman zararlı bir şey verdi yada içirdi veya zararlı tehlikeli bir insana emanet ettKİi.o dualar kabul oluyor arkadaşlar kimimize hayırlı eş olarak kimimize hayırlı iş olarak kimimizede sağlık olarak geri dönüypr .RABBİM İSYANA DÜŞMEKTEN SANA SIĞINIRIZ SEN BİZİ ŞAŞIRTMA.(amin)
DÖNÜP DEME rabbine ne büyük bir derdim var.
DÖNDEKİ DERDİNE ne büyük bir RABBİM var.
öyle.... herşey O'nun izin verdiği müddetçe var ve olur.....bu ayın tadını çıkart aklında ne varsa yapmayı ertelediğin yada istediğin yap canım .....elim sen de oynar gibiyiz birimiz bir ay ara verirken diğerimiz yeni tedavisine başlar diğeri beklerken...sonra diğeri sonuç alır beklemeye girer bekleyen tedaviye başlar bir umut....yeni tur yeni şans şeklinde bir daire etrafında dönüyoruz bakalım kısmetlerimiz var mı nerede nezaman bilmeden..
herkese günaydın kızlar, inşallah hepimiz için güzel bir cuma olur.
dün doktora gittim, 2.aşılama olup olmayacağı salı günü gideceğim kontrolde belli olacak. değişik bir durum oldu,bende pek anlamadım:) 1.aşılamadaki iğneler etkisi devam ettirmiş 16 17 hatta 26(bu öncekinde küçük olup büyümeye devam eden sanırım) yumurtalar vardı, dedim kist mi onlar yok yok dedi. şimdi bu küçükleri takibe alalım salı günü gelişimlerine göre ya bir kaç gün iğne yapalım ya da bir sonraki aya bırakalım,dileğim ara vermemek dedi, bakalım ne olacak. önceki aşılama 10.gün olmuştu şimdi salı günü 8.gün oluyor, eğer yola devam dersek bu sefer ki aşılama zamanında(13-14.gün) gibi olur sanırım. olmazsa da bir sonraki aya inşallah. bu arada ağrısı olan arkadaşlar ben aşılamadan 1 gün sonra özellikle 6.güne kadar devam çok ciddi ağrılar çekmiştim ,bunlar çok normalmiş normalde her ay 1 yumurta olurken şimdi çok olunca ağrıları hissediyorsun problem yok dedi.
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah..hayırlı cumalarınız olsun..yarın bu saatlerde aşılamaya girmeye hazırlanıyo olucam dualarınıza ihtiyacım var..
günaydın kızlar gününüz güzel geçsin inşallah..hayırlı cumalarınız olsun..yarın bu saatlerde aşılamaya girmeye hazırlanıyo olucam dualarınıza ihtiyacım var..
biraz devam ama bugün sakin geçecege benziyor. nerde burası halen sıcak dünde 46 dereceydi düşünün yani. kavruluyoruz neyse canım pazar günü kendimi kızgın kumlardan serin sulara atacagımmmm, gelmek isteyen varsa beklerim.günaydın canım ... seninde günün güzel, positive geçsin inşallah..
iyiyiz valla.. şükürler olsun ki burada nem etkisini biraz kaybetti de rüzgarın esintisiyle ferahlayabildik :) sen nasılsın ? yoğunluk devam ediyor mu ?
ahhh cnm benimmmm buralardayımmm okuyorum sizi
mda cım senin eşliğinde tüm arkadaşlara bişey sormak istiyorum
bi arkadaşım 2 . aşılamadn sonra dr u 3. aşılama için 1 ay dinlen demiş , oda size sormamı istedi doğru bi kararmı aranızda böyle 1 ay ara veren oldumu :44:
biraz devam ama bugün sakin geçecege benziyor. nerde burası halen sıcak dünde 46 dereceydi düşünün yani. kavruluyoruz neyse canım pazar günü kendimi kızgın kumlardan serin sulara atacagımmmm, gelmek isteyen varsa beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?