sabah yazmıştım olmadı sanırım diye..doktorumu aradım kahverengi akıntım var dedim . o da yarına kadar sökülmezse test yaptır dedi. jel kullanıyorum sabak akıntıyı fark ettim hala da var...böyle yaşayan oldu mu aranızda???:18:
Benim oldu canım,ilk iğneli aşılama da test günümden 1 gün önce kahverengi akıntım oldu ertesi gün hastalandım(((
umarım senin sonucun benim ki gibi olmaz inşallah durur ve sonucun pozitif olur...
Hepinize mutlu rahat bir hafta sonu diliyorum... İyi tatiller...
Su perisi canım umarım senin hafta sonun iki kat mutlu geçer, yarın pozitif bir sonuç alıp çok çok mutlu olursun inşallah...
anladım o zaman takılma akıntıya falan vakti geldiğinde tekrar deniyceksin sanırım. sen izmirde miydin yanlış mı hatırlıyorum?
başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...
bak allahın işine canım demek sen doğuştan tek tüplüsün ben de sonradan olsun malesefcanım ama yine de halimize şükürler olsun sağlam bi tüpümüz ve rahimimiz var
bende 4 ay kadar klomen+çatlatma iğnesi oldum ama bi fayda etmedi bu son gittiğm dr daha fazla zaman kaybetmeliyelim dedi aşılamaya karar verdi:44: inşş bun da şansım yolunda gider allah çok büyük
sol tüğüm açık canım hsg çektirdim bi sorun yok iş artık allah kalmış :26:
cevabın beni çok mutlu etti canım çok sağol
sabah yazmıştım olmadı sanırım diye..doktorumu aradım kahverengi akıntım var dedim . o da yarına kadar sökülmezse test yaptır dedi. jel kullanıyorum sabak akıntıyı fark ettim hala da var...böyle yaşayan oldu mu aranızda???:18:
ben kocaeli-darıca da oturuyorum canım yanlış hatırlıyorsun.benim devlette işte 2. aşılamam iptal edildi şimdi adetimi bekliyorum 3. süne başlicam canım.
canım biraz ara vermek iyi gelir gerçekten yazdıklarına çok üzüldüm adeta kendi negatif aldığım ayları yaşamış gibi oldum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz madem bir sorun yok bence de akışına bırak canım zamanı var demekki daha.
evet canım doşuştan Allah vergisi benim de sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlam onunla deniyoruz işte şansımızı. hiç merak etme tedaviyle kavuşursun inşallah meleğine.
canım jel kullandığın için adet bir türlü gelemiyor ve kahverengi akıntı yapıyor sonra adete çeviriyor canım ben yaşadım aynısını
kızlar benimde ilk aşılamam tutmadı malesef.............
hayırlısı olsun canım aynı durumdayız benim de ilk aşılamamdı bugün 14 günüm idi hastalandım olmadı...ara veriyoruz 1 ay doktorum öyle dedi...sen ne yapcaksın???
yarın nasip kısmetse ikinci aşılamam var hayırlısı olur inşallah üzerimde acayip stres var elimde değil yumurtam en son çarşamba günü 16,5 olmuştu dün gece çatlama iğnemi yaptım hayırlısıyla yarınıda atlattık mı ok günler geçer mi diğeri geçtiki elbet buda geçer bana çok dua edin olurmu kızlar hastanede bi ablayla karşılaşmıştım ilk tedaviye başladığımda tel nosunu almıştım aklıma takılan soruları sorardım kendisine çarşamba günü hastanede gördüm bebeğiyle beraber aşılama die tedaviye başlamıştı sonrada tüpe çevirmişti dr çok tatlı ballı bi oğlu olmuş o kadar güzel bi duygu ki kendimi onun yerinde hayal ettim bir an yarabbim her ne kadar bebek için dr dr gezen kardeşlerime hayırlısıyla güzel sağlıklı bebeler nasiplendir bu mübarek aylar hürmetine (amin)
yarın nasip kısmetse ikinci aşılamam var hayırlısı olur inşallah üzerimde acayip stres var elimde değil yumurtam en son çarşamba günü 16,5 olmuştu dün gece çatlama iğnemi yaptım hayırlısıyla yarınıda atlattık mı ok günler geçer mi diğeri geçtiki elbet buda geçer bana çok dua edin olurmu kızlar hastanede bi ablayla karşılaşmıştım ilk tedaviye başladığımda tel nosunu almıştım aklıma takılan soruları sorardım kendisine çarşamba günü hastanede gördüm bebeğiyle beraber aşılama die tedaviye başlamıştı sonrada tüpe çevirmişti dr çok tatlı ballı bi oğlu olmuş o kadar güzel bi duygu ki kendimi onun yerinde hayal ettim bir an yarabbim her ne kadar bebek için dr dr gezen kardeşlerime hayırlısıyla güzel sağlıklı bebeler nasiplendir bu mübarek aylar hürmetine (amin)
hayırlısı olsun canım aynı durumdayız benim de ilk aşılamamdı bugün 14 günüm idi hastalandım olmadı...ara veriyoruz 1 ay doktorum öyle dedi...sen ne yapcaksın???
başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...
ARkadasim bugün benimde ikinci aşılamam fakat ne hissettiğimi bilmiyorum biraz heyecan biraz da uzuntuluyum sabah kalktığımda kısmetse olsun dedim, garip bir ruh Hali içindeyim hakkımızda hayırlısı olsun
merhaba arkadaşlar, bu benim ilk aşılamam. 34 yaşındayım.istanbul memorial ataşehir hastanesinde oldu aşılamam. aşılama günüm 26 hazirandı. test günün 10 temmuz. ben de merakla bekliyorum. ama hiçbir belirtim yok teste 2-3 gunum kaldığı halde. aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar teste bir kaç gün kala hiç belirti oluyor mu? bekleyip göreceğiz sonucu.inş sevindirici bir haber gelir. sonuna kadar da hep oyle guzel gıder inş. sevgilerimle. hayırlı geceler
hayırlısı olsun canım üzülme ve yeni tedaviye hiç vakit baybetmeden başla olsun bitsin bir an önce,dualarımızdasınselam herkese diycem ama kimsecikler yok:84: bugün 14. günümdü ve sanırım geldiler:2:başlarda çok umutluydum varmış gibi konuşuyodum ama nasip işte 3 tane yumurta 140 milyonla olmadı ...hayırlısı olsun ne diyim . aşılamadan vazmı geçsem diyorum ...kararsızım ...aslında bu ilk aşılamam pes etmesem mi hemen ? ne dersiniz?
belkide olabilir kuzucum , sonradan olmuş olabilir bekleyip görecegiz.kızlar bişey sorucam insan adetinin 22. gününde yumurtlarmı :)
adetim 30 gün iğneleri bırakalı da 5 gün oluyo acaba kendiliğinden cortlamış olabilir mi:?
yani benim akıntım bitmişti kupkuru oldum dedim tamam bu ayki dükkan kapandı :)
ama bu sabah yeniden başlamış offf umut fakirin ekmeği işte...
kızlar geçen ay adetim 37. günde gelmişti benim buyüzden yumurtlamam böyle geç tarihlere kalmış olabilir mi??
canım üzülme ve durmak yok tabiki, ama dediğin gibi sebebsiz kısırlıklarda tüp illaki gerekmiyor ama ben birkaç doktora gidilmesinden yanayım banada yıllarca sebebsiz dediler ama megerse eşimde sorun varmış sonrada kullandıgım o kadar yumrutlama ilacı ile rezervim azaldı bence tüpe çok uzak durma bende çok korkuyordum tüp bebekten ama aşılamadan tek farkı yumurta toplanmasıymış onu anladım keşke daha önceleri yaptırsaymışım diyorum şimdi.başlıktada sölediğim gbi oldu kızlar test günü adet oldum yine çoooooook ümitliydim ama rabbim nasip etmedi 2.evlilik yıldönümümde aldığım en kötü hediye oldu banada artık doktora gitmiyoruz zira piskoloğun verdiği ilaçlara başladım aralığa kadar tatil ilan ediyorum doktorum 3.aşılamaya gerek yok 2.ci tutmazsa tüp bebek yapalım demişti ama hiç bi sorunumuz olmadı için ben tüp bebek de düşünmüyorum hayırlısı allahtan diyorum rabbim hepimizn gönlüne göre versin gönlümüzden geçenleri hayırlı kılsın bizim için hayırlı olanları gönlümüze razı etsin inşllh...
benimde böyle olmuştu aşılamarda ama sonradan adet olmaya başladım.sabah yazmıştım olmadı sanırım diye..doktorumu aradım kahverengi akıntım var dedim . o da yarına kadar sökülmezse test yaptır dedi. jel kullanıyorum sabak akıntıyı fark ettim hala da var...böyle yaşayan oldu mu aranızda???:18:
inşallah bu sefer herşey güzel olacak canım evrene pozitif enerji gönderecegiz bu ay bende ikinci tüp bebek tedavime başlayacagım hayırlısı ile bu sefer bu ay bizim ayımız olsunyarın nasip kısmetse ikinci aşılamam var hayırlısı olur inşallah üzerimde acayip stres var elimde değil yumurtam en son çarşamba günü 16,5 olmuştu dün gece çatlama iğnemi yaptım hayırlısıyla yarınıda atlattık mı ok günler geçer mi diğeri geçtiki elbet buda geçer bana çok dua edin olurmu kızlar hastanede bi ablayla karşılaşmıştım ilk tedaviye başladığımda tel nosunu almıştım aklıma takılan soruları sorardım kendisine çarşamba günü hastanede gördüm bebeğiyle beraber aşılama die tedaviye başlamıştı sonrada tüpe çevirmişti dr çok tatlı ballı bi oğlu olmuş o kadar güzel bi duygu ki kendimi onun yerinde hayal ettim bir an yarabbim her ne kadar bebek için dr dr gezen kardeşlerime hayırlısıyla güzel sağlıklı bebeler nasiplendir bu mübarek aylar hürmetine (amin)
canım merhaba hayırlı olsun tedavin malesef belirtilere takılma herkeste olmayabiliyor yada olsa bile kesin bir gösterge olmuyor neticede ilaç kullandıgımız için onlardada vucudumuz tepki veriyor ve kendimizi hamile gibi hissetmemizi saglıyor slaı günü büyük haberi bekliyoruz.merhaba arkadaşlar, bu benim ilk aşılamam. 34 yaşındayım.istanbul memorial ataşehir hastanesinde oldu aşılamam. aşılama günüm 26 hazirandı. test günün 10 temmuz. ben de merakla bekliyorum. ama hiçbir belirtim yok teste 2-3 gunum kaldığı halde. aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar teste bir kaç gün kala hiç belirti oluyor mu? bekleyip göreceğiz sonucu.inş sevindirici bir haber gelir. sonuna kadar da hep oyle guzel gıder inş. sevgilerimle. hayırlı geceler
ARkadasim bugün benimde ikinci aşılamam fakat ne hissettiğimi bilmiyorum biraz heyecan biraz da uzuntuluyum sabah kalktığımda kısmetse olsun dedim, garip bir ruh Hali içindeyim hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?