Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sabah yazmıştım olmadı sanırım diye..doktorumu aradım kahverengi akıntım var dedim . o da yarına kadar sökülmezse test yaptır dedi. jel kullanıyorum sabak akıntıyı fark ettim hala da var...böyle yaşayan oldu mu aranızda???:18:

Hepinize mutlu rahat bir hafta sonu diliyorum... İyi tatiller...

Su perisi canım umarım senin hafta sonun iki kat mutlu geçer, yarın pozitif bir sonuç alıp çok çok mutlu olursun inşallah...

Benim oldu canım,ilk iğneli aşılama da test günümden 1 gün önce kahverengi akıntım oldu ertesi gün hastalandım (((

umarım senin sonucun benim ki gibi olmaz inşallah durur ve sonucun pozitif olur...

Benim oldu canım,ilk iğneli aşılama da test günümden 1 gün önce kahverengi akıntım oldu ertesi gün hastalandım (((

umarım senin sonucun benim ki gibi olmaz inşallah durur ve sonucun pozitif olur...

inşallah kesilir ama hiç sanmıyorumhayırlısı olsun..benim kafama takılan başka aslında .aşılamaya devam mı etsem yoksa ara verip tüp bebek mi yaptırsam ? bilemiyorum kafam çok karışık...

Hepinize mutlu rahat bir hafta sonu diliyorum... İyi tatiller...

Su perisi canım umarım senin hafta sonun iki kat mutlu geçer, yarın pozitif bir sonuç alıp çok çok mutlu olursun inşallah...

inşallah canım yarın o mutlu haberle mutluluğum katlanır..

anladım o zaman takılma akıntıya falan vakti geldiğinde tekrar deniyceksin sanırım. sen izmirde miydin yanlış mı hatırlıyorum?

ben kocaeli-darıca da oturuyorum canım yanlış hatırlıyorsun.benim devlette işte 2. aşılamam iptal edildi şimdi adetimi bekliyorum 3. süne başlicam canım.

canım biraz ara vermek iyi gelir gerçekten yazdıklarına çok üzüldüm adeta kendi negatif aldığım ayları yaşamış gibi oldum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz madem bir sorun yok bence de akışına bırak canım zamanı var demekki daha.

evet canım doşuştan Allah vergisi benim de sol tüpüm ve sol yumurtalığım sağlam onunla deniyoruz işte şansımızı. hiç merak etme tedaviyle kavuşursun inşallah meleğine.

canım jel kullandığın için adet bir türlü gelemiyor ve kahverengi akıntı yapıyor sonra adete çeviriyor canım ben yaşadım aynısını

yok benimki fazla bekletmedi geldi sağolsun...karıştırdım o zaman ben seni kusura bakma ... ben de doktorumu aradım ara vercez 1 ay dedi bu ay tedavi yok. pazartesi kontrole git kist falan var mı dedi ona gitcem bakalım...bidahaki aya ne olur bilinmez hayırlısı artık..rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

kızlar benimde ilk aşılamam tutmadı malesef.............

hayırlısı olsun canım aynı durumdayız benim de ilk aşılamamdı bugün 14 günüm idi hastalandım olmadı...ara veriyoruz 1 ay doktorum öyle dedi...sen ne yapcaksın???

hayırlısı olsun canım aynı durumdayız benim de ilk aşılamamdı bugün 14 günüm idi hastalandım olmadı...ara veriyoruz 1 ay doktorum öyle dedi...sen ne yapcaksın???

demekki senle aynı gün yaptırmışız canım normalde benimde bugün 14.günüm ama ben iğneden baya sonra çatlamışım.12.gün iğne oldum 14.gün aşılama ama yumurtam 16.gün çatlamış.ben bişey yapmıycam canım bu aşılamam çok talihsiz geçti.önce bi atayım üzerimden.bayramdan sonra falan belki ikinciyi düşüncem.hakkımızda hayırlısı

yarın nasip kısmetse ikinci aşılamam var hayırlısı olur inşallah üzerimde acayip stres var elimde değil yumurtam en son çarşamba günü 16,5 olmuştu dün gece çatlama iğnemi yaptım hayırlısıyla yarınıda atlattık mı ok günler geçer mi diğeri geçtiki elbet buda geçer bana çok dua edin olurmu kızlar hastanede bi ablayla karşılaşmıştım ilk tedaviye başladığımda tel nosunu almıştım aklıma takılan soruları sorardım kendisine çarşamba günü hastanede gördüm bebeğiyle beraber aşılama die tedaviye başlamıştı sonrada tüpe çevirmişti dr çok tatlı ballı bi oğlu olmuş o kadar güzel bi duygu ki kendimi onun yerinde hayal ettim bir an yarabbim her ne kadar bebek için dr dr gezen kardeşlerime hayırlısıyla güzel sağlıklı bebeler nasiplendir bu mübarek aylar hürmetine (amin)

merhaba arkadaşlar, bu benim ilk aşılamam. 34 yaşındayım.istanbul memorial ataşehir hastanesinde oldu aşılamam. aşılama günüm 26 hazirandı. test günün 10 temmuz. ben de merakla bekliyorum. ama hiçbir belirtim yok teste 2-3 gunum kaldığı halde. aşılama yaptırıp pozitif sonuç alan arkadaşlar teste bir kaç gün kala hiç belirti oluyor mu? bekleyip göreceğiz sonucu.inş sevindirici bir haber gelir. sonuna kadar da hep oyle guzel gıder inş. sevgilerimle. hayırlı geceler

canım ne güzel dualar etmişsin,inşallah hepimizin yüzü gülecek

ARkadasim bugün benimde ikinci aşılamam fakat ne hissettiğimi bilmiyorum biraz heyecan biraz da uzuntuluyum sabah kalktığımda kısmetse olsun dedim, garip bir ruh Hali içindeyim hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı olsun arkadaşlar .. üzülmemek elde değil biliyorum demekki vakti zamanı gelmemiş olarak düşünelim.. umarım bundan sonraki göreceğiniz son tedaviniz olsun, hayırlısıyla dört gözle beklediğimiz meleklerimizi getirsin sizlere ve bizlere ...

ARkadasim bugün benimde ikinci aşılamam fakat ne hissettiğimi bilmiyorum biraz heyecan biraz da uzuntuluyum sabah kalktığımda kısmetse olsun dedim, garip bir ruh Hali içindeyim hakkımızda hayırlısı olsun

aşılamalarınız hayırlı olsun arkadaşlar.. hayırlısıyla meleklerinizin annelerine tutunduğu haberlerini alalım inşallah. bekleme sürecinde belirtilere takılıp kendinizi huzursuz etmeyin.. olumsuzluklardan sıyrılıp moralinizi yüksek tutun... güzel şeyler düşün güzellikler sizinle olsun .. Allah yardımcınız, şansınız bol olsun arkadaşlar...

superisi canım seni merakla bekleyenlerdenim şubat ayından beri sizlerleyim.hayırlısıyla haberini pozitif alırız.

umarım hayırlısıyla şeytanın bacağına kırıp mucizene kavuştuğun haberinle dönersin bize.. Dualarım seninle, gönlünce olsun inşallah...

hayırlısı olsun canım üzülme ve yeni tedaviye hiç vakit baybetmeden başla olsun bitsin bir an önce,dualarımızdasın

belkide olabilir kuzucum , sonradan olmuş olabilir bekleyip görecegiz.

canım üzülme ve durmak yok tabiki, ama dediğin gibi sebebsiz kısırlıklarda tüp illaki gerekmiyor ama ben birkaç doktora gidilmesinden yanayım banada yıllarca sebebsiz dediler ama megerse eşimde sorun varmış sonrada kullandıgım o kadar yumrutlama ilacı ile rezervim azaldı bence tüpe çok uzak durma bende çok korkuyordum tüp bebekten ama aşılamadan tek farkı yumurta toplanmasıymış onu anladım keşke daha önceleri yaptırsaymışım diyorum şimdi.

benimde böyle olmuştu aşılamarda ama sonradan adet olmaya başladım.

canım bugün kötü bir gün olmuş galiba , demmeki böyle olması gerekiyor daha vakti zamanı gelmemiş.

inşallah bu sefer herşey güzel olacak canım evrene pozitif enerji gönderecegiz bu ay bende ikinci tüp bebek tedavime başlayacagım hayırlısı ile bu sefer bu ay bizim ayımız olsun

canım merhaba hayırlı olsun tedavin malesef belirtilere takılma herkeste olmayabiliyor yada olsa bile kesin bir gösterge olmuyor neticede ilaç kullandıgımız için onlardada vucudumuz tepki veriyor ve kendimizi hamile gibi hissetmemizi saglıyor slaı günü büyük haberi bekliyoruz.

umarım sonucun güzel olur canım dualarımıza seninle bu ay kalabalıklaşıyoruz gene sonuç bekleyenler yeni tedavile ohhhh

pericim hadi geldim hamileyim de , meraktan uyuyamadım dün gece

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…