Merhaba herkese,
Bu akşam idrar testinde çift çizgiyi gördük çok şükür.
Sonra da gittik kan testi yaptırdık, sonuç pozitif.
Yarın doktora gideceğiz inşallah.
Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin anne olmayı. Amin.
Sorularınız olursa yanıtlarım.
Selamlar...
Arkadaslar aksamki kahverengi lekenin devami gelmedi ama cok korkuyor hafif adet olacakmis gibi agrim varsanirim asilamam tutmadi
Arkadaslar aksamki kahverengi lekenin devami gelmedi ama cok korkuyor hafif adet olacakmis gibi agrim varsanirim asilamam tutmadi
Ne yaziik ki devami geldi ve adt oldumilk asilamamdi ve tutmadi Ne desem ne kadar uzulsemde sonuc degismeyecek nasilsa. Kizlar ara vermeyi dusunuyorum 2. Asilamaya gecmeden ne dersiniz ara vermek sorun olur mu yoksa arka arkaya yapilan assilamanin sansi daha mi cok?
günaydın kızlar :)))
dün ilk puregonumu vurularak 2. aşılama tedavisine başladım bakalım hayırlısı.112.5 dozla başladık salı günü kontrolüm var inşallah yumuoşlarım işi zorlaştırmazda hemen büyüyüverirler.içimde güzel hisler var.
canımm günaydın bende sorucaktım ne zaman gidiyosun kontrole diye..git gelde haberlerini bekliyorum merakla yumilerin bol bol olmuştur inşallah
inşallah kuzum.allah yüzünü güldürsün.
Mdacim dualar seninle...guzel haberlerle gel lutfennn
Tabii diger haber bekleyenlerde guzel haberler versinlermd
İnşaallah her şey yolunda gider canım.rabbim dilediğini versin hayırlısıyla
Mda canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhh
tgbesr canım bana teste 14.günü gel dedi hemşire sende ne zaman gidelim şekerimm 14.günü 28 geliyo 15.günü 29na
Hadi kuzumm guzel yumoslarından güzell haberler getir bizee:) Daha Cokk çoğalacak onlar gerçi bu ilk randevu. :)
bu cumanın hürmetine sonuç alacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar verirsiniz
mda senin takipçinim bakalım yumuşlar ne alemde merak ediyorum
aynı dertteniz çünkü
inşallah canım hayırlı güzel neticeler al ve dön inşallah...bekliyoruz seni.
kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin.
aşılamadan itibaren 15.günde yaptırmalısın testini
hypou umudunu hiçbir zaman kaybetbe.İnşallah Allah gönlüne göre verir.
benim hiç olmadı ama aşılamada bazen oluyo bu kanamalar.ama doktorunla konuşsan iyi olur
kızlar mda kaçta gidecekti doktora merak ettim görünmedi saatlerdir?
öğleden sonraydı bende ona bakmak için geldim ama gelmemiş sanırım
Mda nerelerdesin ya merak ettiknseni hadi gel artik
Merhaba herkese,
Selamlar...
Merhaba herkese,
Selamlar...
merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...
merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...
Ne yaziik ki devami geldi ve adt oldumilk asilamamdi ve tutmadi Ne desem ne kadar uzulsemde sonuc degismeyecek nasilsa. Kizlar ara vermeyi dusunuyorum 2. Asilamaya gecmeden ne dersiniz ara vermek sorun olur mu yoksa arka arkaya yapilan assilamanin sansi daha mi cok?
inşallah canımcım inşallah olurlar , olmaması çok kötü zaten bu herşeyin bitmesi gibi bişey olur herhalde. Oysaki aşılamada bile 3 tane olmuştu bende anlamdım inşallah bu sefer görürüz.Cnmmm hiç üzülme o yumoslar ortaya cikicak merak etme. Ben 1 hafta kullanıyorum iğneleri hiç bir kımildama bile olmuyo. Hatta e2 ye bakmadı dr'um nasılsa görünürde bişey yok diye . 10 günden sonra yaptırdım e2mi. Sonlara doğru baktık hep. O yüzden ilk 2 muayeneye giderken hiç beklentiyle girmedim ekrana bile bakmak istemedim hatta. E2 50 bile çıktıysa belliki bı yumurta başlangıcı var. Pzt gittiğinde minicikte olsa göreceksin ins yumurtaciklarini
merhaba canım evet bende umudunu devredenlerdeydim ben 1 ay ara verdim dogum kontrol hapı kullandım şimdide tüp bebekteyim, onun için ilaç alıyorum canım.Haklısın herşey beyinde bitiyor ama üzülmeden bu süreci atlatan varmıdır ki?canım merhaba sen de benim gibi umudunu devredenlerdensin dimi ama sen hemen başlamışsın ben 1 ay ara verdim 10 haziran da başlicaz tekrar. elimde ilacım yoktu raporumu bekliyorum. aslında borç alıp başlayabilirdim ama içim istemedi sanırım.strese tahammül edemiyorum. rapor çıkmadan git ilaç yazdır yok yazar mı yazmaz mı git al sonra rapor çıkmazsa diye düşn falan stres hep bunlar o yüzden raporum çıksın gidip ilaçlarımı alıcam sonra adetimi beklicem. üst üste aşılama mı daha iyi yoksa 1 ay ara vermek mi bunu tartışıyoduk biz de benim gibi merak edenler de var. aslında yumurtalık ve rahimin toparlanması için 1 ay ara vermek iyi diyorlar ama üst üste de hazır çalışmışken yumurtalıklar daha iyi oluyor diyen de var bilemiyorum artık.
sen de keşke ara verseydin. tedavinin iptali de çok zor ve zaman kaybı. umarım gelişir folikül. ben de böyle ağladığımı çok bilirim kontrolden çıkıp arabaya binip hiç gelişen folikül yok diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. ama sonunda öğrendim. yumurtlama beyinde başlıyor. rabbime teslim ettim kendimi hiçbirşeyi kafama takmıyorum. zor ama denemeye çalış canım.
canım merhaba sen de benim gibi umudunu devredenlerdensin dimi ama sen hemen başlamışsın ben 1 ay ara verdim 10 haziran da başlicaz tekrar. elimde ilacım yoktu raporumu bekliyorum. aslında borç alıp başlayabilirdim ama içim istemedi sanırım.strese tahammül edemiyorum. rapor çıkmadan git ilaç yazdır yok yazar mı yazmaz mı git al sonra rapor çıkmazsa diye düşn falan stres hep bunlar o yüzden raporum çıksın gidip ilaçlarımı alıcam sonra adetimi beklicem. üst üste aşılama mı daha iyi yoksa 1 ay ara vermek mi bunu tartışıyoduk biz de benim gibi merak edenler de var. aslında yumurtalık ve rahimin toparlanması için 1 ay ara vermek iyi diyorlar ama üst üste de hazır çalışmışken yumurtalıklar daha iyi oluyor diyen de var bilemiyorum artık.
sen de keşke ara verseydin. tedavinin iptali de çok zor ve zaman kaybı. umarım gelişir folikül. ben de böyle ağladığımı çok bilirim kontrolden çıkıp arabaya binip hiç gelişen folikül yok diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. ama sonunda öğrendim. yumurtlama beyinde başlıyor. rabbime teslim ettim kendimi hiçbirşeyi kafama takmıyorum. zor ama denemeye çalış canım.
günaydın kızlar :)))
dün ilk puregonumu vurularak 2. aşılama tedavisine başladım bakalım hayırlısı.112.5 dozla başladık salı günü kontrolüm var inşallah yumuoşlarım işi zorlaştırmazda hemen büyüyüverirler.içimde güzel hisler var.
arkadaşler merhaba nasılsınız uzun zamandır giremiyordum özledim sizleri sun1 ve leyla arkadaşımız da hamileymiş onları da tebrik ediyorum darısı benim başıma inşallah. bu topiğin uğuruna inanıyorum çok hamilemiz vardı geçen ay umarım bu ay da öyle olur.
kızlar size bişey sorucam özellikle aşılaması tutmayanlara, ara vermeden mi geçtiniz hemen 2. aşılamaya?
benim elimde ilacım kalmadı ilk aşılamam da hepsini kullandım raporumu beklemek zorundaydım o yüzden ara verdim bu ay dosyam heyetten geçmiş haftaya perşembe çıkıcak 2. aşılama raporum.
aslında eczaneden borç alıp başlayabilirdim ama bilmiyorum nedense canım istemedi insan yoruluyor bakıyorum da üst üste deneyenlerin tutuyor 2. ler.artık nasip bakalım benim 10 haziran adet tarihim.o zaman başlicam inşallah 2. aşılamaya. bu ay soğan suyu içiyorum. temizlensin bakalım rahim biraz.
2. aşılama için benim gibi 1 ay ara veren var mı yoksa herkes yola devam mı ediyor?
Merhaba herkese,
Selamlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?