Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaslar aksamki kahverengi lekenin devami gelmedi ama cok korkuyor hafif adet olacakmis gibi agrim var sanirim asilamam tutmadi

tebrik ederim cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin..

günaydın kızlar :)))

dün ilk puregonumu vurularak 2. aşılama tedavisine başladım bakalım hayırlısı.112.5 dozla başladık salı günü kontrolüm var inşallah yumuoşlarım işi zorlaştırmazda hemen büyüyüverirler.içimde güzel hisler var.

Ne yaziik ki devami geldi ve adt oldum ilk asilamamdi ve tutmadi Ne desem ne kadar uzulsemde sonuc degismeyecek nasilsa. Kizlar ara vermeyi dusunuyorum 2. Asilamaya gecmeden ne dersiniz ara vermek sorun olur mu yoksa arka arkaya yapilan assilamanin sansi daha mi cok?

arkadaşler merhaba nasılsınız uzun zamandır giremiyordum özledim sizleri sun1 ve leyla arkadaşımız da hamileymiş onları da tebrik ediyorum darısı benim başıma inşallah. bu topiğin uğuruna inanıyorum çok hamilemiz vardı geçen ay umarım bu ay da öyle olur.
kızlar size bişey sorucam özellikle aşılaması tutmayanlara, ara vermeden mi geçtiniz hemen 2. aşılamaya?
benim elimde ilacım kalmadı ilk aşılamam da hepsini kullandım raporumu beklemek zorundaydım o yüzden ara verdim bu ay dosyam heyetten geçmiş haftaya perşembe çıkıcak 2. aşılama raporum.
aslında eczaneden borç alıp başlayabilirdim ama bilmiyorum nedense canım istemedi insan yoruluyor bakıyorum da üst üste deneyenlerin tutuyor 2. ler.artık nasip bakalım benim 10 haziran adet tarihim.o zaman başlicam inşallah 2. aşılamaya. bu ay soğan suyu içiyorum. temizlensin bakalım rahim biraz.

2. aşılama için benim gibi 1 ay ara veren var mı yoksa herkes yola devam mı ediyor?

canım benim de ilk aşılama sonucum negatif ben 1 ay ara verdim elimde ilacım yoktu hepsini kullandım ve 2. aşılama raporumu bekliyorum hastaneden de 1 ay ara vericaz o sırada 2. aşılama raporun çıkıcak sonra 2. aşılama dediler.
ama benim de kafama takıldı arka arkaya yapılan aşılamalar daha mı iyi oluyor acaba hazır yumurtalıklar çalışmışken ara vermeden devam etmek iyi mi oluyor bilemiyorum.

aslında eczaneden borç alıp başlayabilirdim ilkinde de öyle yapmıştım rapor çıkınca götürmüştüm raporumu ama sanırım ben de ara vermek istedim. artık olan oldu. 11. günümdeyim. haziran 10 da adet olucam o adetimle birlikte başlicam 2. aşılamaya.

canım hayırlı olur inşallah benim de ilk aşılamam negatif oldu ikincisi için 1 ay ara verdim hem de raporum çıkacak ilaçlar için onu bekliyorum. sen ara verdin mi yoksa hemen üstüne mi başlıyorsun. bir de seninde mi dirençli yüksek dozla başlamışsın?

canımm günaydın bende sorucaktım ne zaman gidiyosun kontrole diye..git gelde haberlerini bekliyorum merakla yumilerin bol bol olmuştur inşallah

inşallah kuzum.allah yüzünü güldürsün.

Mdacim dualar seninle...guzel haberlerle gel lutfennn
Tabii diger haber bekleyenlerde guzel haberler versinlermd

İnşaallah her şey yolunda gider canım.rabbim dilediğini versin hayırlısıyla

Mda canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhh

tgbesr canım bana teste 14.günü gel dedi hemşire sende ne zaman gidelim şekerimm 14.günü 28 geliyo 15.günü 29na

Hadi kuzumm guzel yumoslarından güzell haberler getir bizee:) Daha Cokk çoğalacak onlar gerçi bu ilk randevu. :)

bu cumanın hürmetine sonuç alacak arkadaşlar inşallah güzel sonuçlar verirsiniz

mda senin takipçinim bakalım yumuşlar ne alemde merak ediyorum
aynı dertteniz çünkü

inşallah canım hayırlı güzel neticeler al ve dön inşallah...bekliyoruz seni.

kızlar mda kaçta gidecekti doktora merak ettim görünmedi saatlerdir?

öğleden sonraydı bende ona bakmak için geldim ama gelmemiş sanırım

Mda nerelerdesin ya merak ettiknseni hadi gel artik

merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.

canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...

Son düzenleme:

canım tebik ederim inşaallah kucağına almakda nasip olur ...benim ağrılarım pat diye kesildi korkuyorum acaba tutmadımı biraz anlatırmısın belirtilerini canım?

Cnmmm hiç üzülme o yumoslar ortaya cikicak merak etme. Ben 1 hafta kullanıyorum iğneleri hiç bir kımildama bile olmuyo. Hatta e2 ye bakmadı dr'um nasılsa görünürde bişey yok diye . 10 günden sonra yaptırdım e2mi. Sonlara doğru baktık hep. O yüzden ilk 2 muayeneye giderken hiç beklentiyle girmedim ekrana bile bakmak istemedim hatta. E2 50 bile çıktıysa belliki bı yumurta başlangıcı var. Pzt gittiğinde minicikte olsa göreceksin ins yumurtaciklarini

canım merhaba sen de benim gibi umudunu devredenlerdensin dimi ama sen hemen başlamışsın ben 1 ay ara verdim 10 haziran da başlicaz tekrar. elimde ilacım yoktu raporumu bekliyorum. aslında borç alıp başlayabilirdim ama içim istemedi sanırım.strese tahammül edemiyorum. rapor çıkmadan git ilaç yazdır yok yazar mı yazmaz mı git al sonra rapor çıkmazsa diye düşn falan stres hep bunlar o yüzden raporum çıksın gidip ilaçlarımı alıcam sonra adetimi beklicem. üst üste aşılama mı daha iyi yoksa 1 ay ara vermek mi bunu tartışıyoduk biz de benim gibi merak edenler de var. aslında yumurtalık ve rahimin toparlanması için 1 ay ara vermek iyi diyorlar ama üst üste de hazır çalışmışken yumurtalıklar daha iyi oluyor diyen de var bilemiyorum artık.
sen de keşke ara verseydin. tedavinin iptali de çok zor ve zaman kaybı. umarım gelişir folikül. ben de böyle ağladığımı çok bilirim kontrolden çıkıp arabaya binip hiç gelişen folikül yok diye hüngür hüngür ağladığımı bilirim. ama sonunda öğrendim. yumurtlama beyinde başlıyor. rabbime teslim ettim kendimi hiçbirşeyi kafama takmıyorum. zor ama denemeye çalış canım.

üzülme canım ilk aşılnada stres çok fazla oluyor ama ikincide çok rahat oluyorsun yani bende öyle oldu.şimdi 2. aşılamamı oldum sonuç bekliyorum ama daha rahatım inşaaallah 2. aşılamayla gelir bebişlerimiz. kendini bir an önce toparla ve ikici aşılma için çalışmalara başla ara vermemek daha iyi oluruyor canım .

inşallah canımcım inşallah olurlar , olmaması çok kötü zaten bu herşeyin bitmesi gibi bişey olur herhalde. Oysaki aşılamada bile 3 tane olmuştu bende anlamdım inşallah bu sefer görürüz.

merhaba canım evet bende umudunu devredenlerdeydim ben 1 ay ara verdim dogum kontrol hapı kullandım şimdide tüp bebekteyim, onun için ilaç alıyorum canım.Haklısın herşey beyinde bitiyor ama üzülmeden bu süreci atlatan varmıdır ki?

ercelfcim mda arakadaşımız aşılama yaptırmıyo tüp bebek tedavisine başladı o..sen uzun zamandır giremediğin için bilmiyosun tabi..

bende 2.aşılama için bekliyorum inşallah ikimizde bu tedavi sonunda hamile kalırız..

cnm geçmiş olsun birkaç güne toparlarsın kendini inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın..

cnm ben ilk aşılamamdan sonra doktorum 1 ay ara verelim demişti moral olarak toparlanmam için..ben ondan sonrada diyete başladığım için 1 ay da kendim ara verdim..bu işler hiç belli olmuyo arka arkayada yaptırsan tutmayanlar var nasip işi yani..

allah tamamını erdirisn kaç gündür aklım sendeydi valla..bende senin gibi ayın 15de 3.aşılamayı yaptırdım inşallah hayırlısı ile benimde 3.aşılama tutar sen gibi.ne gibi belirtilerin vardı canım.benim ilk günden bu güne hiç bi yerimde ağrı yok sadece gögüslerim çok şiş oda ilaçlardan zaten.çok soru sordum ama bi sorum daha olcak :))) kaç adet yumurtan vardu kaç mm idi bide :)) şimdiden allah razı olsun canım cevapların için bziler içinde dua et ne olurrrr

tatlım dünden beri aklım sende sürekli girdim yazdınmı diye..öncelikle napıyoruz moralimizi bozmuyoruz dur daha yeni başladın ilaçlara yumoşların hemen çıkmaması normal yani..niye ağlayıp kendini üzüyosun..herşey iyi olucak 1 hafta geçsin gör sen o zaman yumoşlarını bizler senin yanındayız hep unutma pes etmek umudunu kaybetmek yok tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…