Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tüp aneleri (mda,jollii)ve aşılama olan diğer arkadaşlar haırlı sonuçlar alırsınız inşaallah.bu mübarek cuma günü çook dua edelim birbirimize kızlar (ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlı güzel evlatlar ver ,hepimizi sevindir güzel sonuçlar almayı nasip et RABBİM) aminnnnnnnnnnn.

hypou canım sonucun negatif diye üzülme bu cuma gununde rabbim hayırlısını bilir.en hayırlı zamnında gelecek bebeğin sakın üzme kendini.biliyorum üzülme demekle olmuyorama sabırlı ve güclü olmalıyız cabuk kendimizi bırakmamalıyız

evet bugün öyle olmuş yeni aşılamacılarımız gelmiş haklarında hayırlısı,, sen de öpüldün minnacığın nasıl iyimisin

bız ıyıyız canım bugun sadece mahmuruz havadan dolayı dunde fazla yordum kendımı galıba bugun dınlenmedeyız canım sen nasılsın calısmalar basladımı

Sonucumu aldım arkadaşlar.negatif.çok kötüyüm

kötüsün böyle hissetmekte de haklısın ,,,fakat biliyorsun kaderimizi neticeleri biz yazmıyoruz ne olur üzüntünü olgunlukla yaşamaya eritmeye çalış yaşadığın acı seni esir alıpta inancına umuduna düşman etmesine izin verme....her şer'de var bir hayır..çok geçmiş olsun canım keşkeleri aklına getirme senin keşken bir başkasının derdi aynı zamanda kendini kendin için düşün sana sen lazımsın unutma herşeyden önce ...sana az önce sen gelmeden yazdıklarımı da oku olur mu en kısa zamanda toparlamanı diliyorum

canım çok geçmiş olsun ...üzme kendini belki en ummadığın zamanda gelir bebeğin.ben dün hastanede bir bayan gördüm 3 aşılaması olumsuz olunca bırakmış tedaviyi sonra kendiliğinden hamile kalmış ama inanamıyordu idrar testi yapmış emin olmak için kantesti yapmaya gelmişti. sende sabret canım hayırlıysa olacak birgün mutlaka.

bız ıyıyız canım bugun sadece mahmuruz havadan dolayı dunde fazla yordum kendımı galıba bugun dınlenmedeyız canım sen nasılsın calısmalar basladımı

hiç sorma havadaki değişim kasvet serinlik hepimizi manyak etti ....çalışmalarım :)) bugün başlamalı bugünle birlikte 2'şer gün ara ile fakat gel görki aşılama sonrası progestan nedeni ile mens 2-3 gün gecikip 29.günümde hastalanmıştım sanırım ovulasyonum da da değişim oldu bu ay bilemiyorum ki bugün 12.gün sabah ovul.testi yine negatifti normalde 12-13.gün benim düzenli ovulasyondur yumurta takplerim o şekildeydi hep ama bu ay aşılamadan ibaret bir tuhaflık var yumurta oluştumu tabi onuda bilemiyorum o da ayrı mesele ,,
yinede gerekeni söylenen günlerde yapmaya çalışacağım ki bir umut olsun ay sonuna canım testede pozitif görebilene kadar devam pazartesiye kadar yapıcam

Çok sağol canım.ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor.bi insan bi şey ister mesela ev ,araba .onları bi şekilde alırsın.para biriktirisin uğraşırısın.ama bu öyle değilki.ne yaparsan yap olmazsa olmuyor işte.zorlamaya gerek yok artık.3. aşılamamdı. bitti

aynen dediğin gibi dünya malını istediğinde herşey paraya bakar varsa olur ...anlatmak istediğimde bu doğum ve ölüm bu hayatta paraylada hiçbir güçlede olduramayacağın ya da engelleyemeyeceğin tek şey yani yaşamak yaşatmak oldurmak bize bağlı değil insan gücü para nafile.... o yüzden diyorum ya zaten 3 aşılama geçirdim oldu bitti yok.....yada tamam yok de bir dahada tüp bebek tedavisine de başlama ona da tamam ama göreceksin ki bu senin bitti bu defteri kapattım demenle bitmeyecek....
Olacağı varsa sen kapattığında da olur,, o yüzden şu an 3 aşılamanın neticesini kafanda ki çöp kutusu bölümüne delete yap.Sakın ha geri dönüşüm kutusuna da çağırma yaşanan yaşandı bitti olan oldu bunların neticeleri bu olacakmış ,,, şayet evliliğin ve sağlık güvencen yada maddi durumun da hiçbir arıza yok ise yada varsa ekart edebildiğinde kendini iyi hissedince sen lütfen tüp bebek tedavinede başla tedaviler bir bütündür başında aldığın sonuçlarla sonraki aşamaları yaşamadan yarım bırakıp hakkında kesin hüküme varma lütfen bugün yarın değil ama bir süre sonra sakinleşince daha mantıklı düşünmeni diliyorum

canım cok normal gunlerde sarkma olması okadar ılac kullandın sonucta hormonlar degısıyo yumurta gelısmemesı ıcın bı neden yok bence muhakkak gelısır bencede sen testı bekleme ve mısafırınde gıttıyse basla calısmalara bakarsın olur canım

Cnm yaa az önce sende söyledin bak ne yapsak boş. Zamani gelmeyince olmuyo istee:/İns. O zaman yakin bir zamandır sakın umutsuz olma. Kendini bırakma. Hayata kusup herseyi bırakırsak pişmanlıklar peşimizi bırakmaz.. Tedaviyi bırakırsan annelik duygun 2-3 sene gecsede yine icine gelicek ve herseye yeniden başlamak zorunda kalacaksın. Biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'a kalmış.

evet canım sanırım aşılama sonrası bu ay serbest bırakmasının nedeni de buydu vücudun normale dönmesi gerekliliği çünkü tüm dengeler ilaçlardan değişiyor düzen bozuluyor kısmet artık başlayacağız canım dediğin gibi test negatif sonuç versede bugün 12.gün başlamamız gerekiyor.misafir sorunu kalmadı hava şartları nedeni ile gelmekten vazgeçtiler her yönden iyi oldu :))

benimde iki ay önce kistim vardı 35mm di sonra büyüdü 70mm oldu sogan kürü yaptım ama hiç aksatmadım ALLAHın iznigle gitti bence ihmal etme sogan kürü ALLAHın lutfu

İNŞ. TATLIM BENDE İNANIYORUM BEBİŞLERİN SENİNLEEEEE
Mda canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhh

tgbesr canım bana teste 14.günü gel dedi hemşire sende ne zaman gidelim şekerimm 14.günü 28 geliyo 15.günü 29na
tatlım bana dr 2 hafta sonra bugün gel dedi oda 29 mayıs salı oluyoo
jollyy ve tgbesr beni unutmuşunuz bende sizinle aynı gün sonuç alcam.tgbesr küstüm sana aynı gün gitmicem senle hastaneye (((((( ikimiz ayne gün aynı odada yattık aşk olsun sana
ayy balımmm ben seni unuturmuyumm hiççç jolly öyle yazdım aşkoll küsme ay hemen canımsın beraber gideriz inş. 3ümüzde pozitif sonucu alırız kızzzz
kızlar inşallah 3 pozitifle bir bayram daha yaşatırsınız bu topikte. mda cım cuma vakti inşallah herşey yolunda gider arkadaşım.
inş. tatlım inş.....

Kuzzular bende ignelerden sonra. Ilk kontrole gidiyorum umarim yumilerim olmustur dua edin

kuzum inşallah güzel haberlerle gelirsin.

aşılamadan itibaren 15.günde yaptırmalısın testini
Canım çok sağolasın.ama ben bundan sonra tedaviye devam edemicem.o yüzden üzülüyorum.saat 1 den sonra gidicem ne olur bana dua edin.bu gün cuma.çok kötüyüm ya.sonucu alınca ne olcam allah bilir

hypou umudunu hiçbir zaman kaybetbe.İnşallah Allah gönlüne göre verir.
kızlarrr bu sabah yine kanamam oldu. aşılamada 2.günüm neden böyle oluyor yardım edin...

benim hiç olmadı ama aşılamada bazen oluyo bu kanamalar.ama doktorunla konuşsan iyi olur

Sağol cinumm ins.Belkide 1 sene sonra buradaki herkes Bebisli olurrr:) Uyuyamiyoruz diye dertlerinirizz:) İste o zamanın bugünler unutulur giderr:)

masal söylenebilecek herşeyi söylemiş. çok güzel yazmış. çooook haklı. lütfen yıpratma kendini.

bence hiç vakit kaybetmeden yaptırıp kurtlu testini.çünkü b ekleyince sonuç değişmeyecekaynı şeyi yaşamaktan kurtulamayacaksın.bari bekleyip işkence etme kendine.

hypou inan çok üzüldüm sakın bırakma kendini.inşallah Allah bigün sanada diğer arkadaşlarada taddıracak bu duyguyu.

mcan burada olduğunu görünce senin de hatrını sormak istediğim için sana mesaj attım bekledim ama ben cevap alamadım ,,yorumlarını gördüğüm için iyi olduğunu anladım nasılsa... kendine iyi bak sağlıklı günlerin daimi olsun.

şimdilik çıkmak durumundayım hepinizi öpüyorum herkese her durum için hayırlısını diliyorum görüşürüz yine.

Son düzenleme:
hoşgeldin arkadaşım 2.aşılaman hayırlı olsun bende senin gibi polikistik overliyim ve ilk aşılamam tutmadı..2.aşılama için adet olmayı bekliyorum..inşallah hamile kalırsın..

hosbulduk tşk ederim cnm.inşallah biz de bu ay güzel haberler alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…