evet bugün öyle olmuş yeni aşılamacılarımız gelmiş haklarında hayırlısı,, sen de öpüldün minnacığın nasıl iyimisin
Sonucumu aldım arkadaşlar.negatif.çok kötüyüm
bız ıyıyız canım bugun sadece mahmuruz havadan dolayı dunde fazla yordum kendımı galıba bugun dınlenmedeyız canım sen nasılsın calısmalar basladımı
kötüsün böyle hissetmekte de haklısın ,,,fakat biliyorsun kaderimizi neticeleri biz yazmıyoruz ne olur üzüntünü olgunlukla yaşamaya eritmeye çalış yaşadığın acı seni esir alıpta inancına umuduna düşman etmesine izin verme....her şer'de var bir hayır..çok geçmiş olsun canım keşkeleri aklına getirme senin keşken bir başkasının derdi aynı zamanda kendini kendin için düşün sana sen lazımsın unutma herşeyden önce ...sana az önce sen gelmeden yazdıklarımı da oku olur mu en kısa zamanda toparlamanı diliyorum
Çok sağol canım.ne yapalım elimizden bir şey gelmiyor.bi insan bi şey ister mesela ev ,araba .onları bi şekilde alırsın.para biriktirisin uğraşırısın.ama bu öyle değilki.ne yaparsan yap olmazsa olmuyor işte.zorlamaya gerek yok artık.3. aşılamamdı. bitti
canım cok normal gunlerde sarkma olması okadar ılac kullandın sonucta hormonlar degısıyo yumurta gelısmemesı ıcın bı neden yok bence muhakkak gelısır bencede sen testı bekleme ve mısafırınde gıttıyse basla calısmalara bakarsın olur canımhiç sorma havadaki değişim kasvet serinlik hepimizi manyak etti ....çalışmalarım :)) bugün başlamalı bugünle birlikte 2'şer gün ara ile fakat gel görki aşılama sonrası progestan nedeni ile mens 2-3 gün gecikip 29.günümde hastalanmıştım sanırım ovulasyonum da da değişim oldu bu ay bilemiyorum ki bugün 12.gün sabah ovul.testi yine negatifti normalde 12-13.gün benim düzenli ovulasyondur yumurta takplerim o şekildeydi hep ama bu ay aşılamadan ibaret bir tuhaflık var yumurta oluştumu tabi onuda bilemiyorum o da ayrı mesele ,,
yinede gerekeni söylenen günlerde yapmaya çalışacağım ki bir umut olsun ay sonuna canım testede pozitif görebilene kadar devam pazartesiye kadar yapıcam
canım cok normal gunlerde sarkma olması okadar ılac kullandın sonucta hormonlar degısıyo yumurta gelısmemesı ıcın bı neden yok bence muhakkak gelısır bencede sen testı bekleme ve mısafırınde gıttıyse basla calısmalara bakarsın olur canım
selam kızlarrr yeni topiğe geçmişsiniz hayırlı olsunnnn
bende bu ay aşılamaya karar vermiştim fakat doktora gittim ultrasonda 9mm kistim olduğunu gördük.
aslında bu kist 55mm civarlarındaydı ikinci klomende olmuştu ama 1 ay doğumkontrol kullandım ve 2 ay ara verdim gitmemiş tam olarak.
bu ay soğan kürüne başladım ama diğer ay aşılama yaptırcam inşallah gerek kalmaz.
İNŞ. TATLIM BENDE İNANIYORUM BEBİŞLERİN SENİNLEEEEECok sagol cnm nedense bu kez garip bir sekilde umutluyum. Sanki bu kez oldu:)
Aminnn insallahhh
Evett aynı gun test yapicazz ins. İkimizde pozitifi gorucezBen bundan önceki 3 asilamada baya umutsuzdum. Hatta hep bir kac gun oncesi ilaçlarımı bile bıraktım Derdiyok olsa kesin hissederim. Ama şimdi öyle degil. İns. Yanılmiyoumdur bebisler benimle:)
tatlım bana dr 2 hafta sonra bugün gel dedi oda 29 mayıs salı oluyooMda canım güzel haberlerle gel inşallahhhhhh
tgbesr canım bana teste 14.günü gel dedi hemşire sende ne zaman gidelim şekerimm 14.günü 28 geliyo 15.günü 29na
ayy balımmm ben seni unuturmuyumm hiççç jolly öyle yazdım aşkoll küsme ay hemen canımsın beraber gideriz inş. 3ümüzde pozitif sonucu alırız kızzzzjollyy ve tgbesr beni unutmuşunuz bende sizinle aynı gün sonuç alcam.tgbesr küstüm sana aynı gün gitmicem senle hastaneye(((((( ikimiz ayne gün aynı odada yattık aşk olsun sana
inş. tatlım inş.....kızlar inşallah 3 pozitifle bir bayram daha yaşatırsınız bu topikte. mda cım cuma vakti inşallah herşey yolunda gider arkadaşım.
Kuzzular bende ignelerden sonra. Ilk kontrole gidiyorum umarim yumilerim olmustur dua edin
Merhaba arkadaslar. Ben 7 mayista ilk asilami oldum. Doktorum bana ne test tarihi nede herhangi bir ilac verdi. Asilama gununude sayarsak bugun 12.gunum test ne zaman yapmaliyim? Cok duzenli olmasada sabahlari atesimi olcuyorum ama ne zaman kalkarszm. Busabah 2 derece dusus gordum ve canim sikildiCok karmasik duygulardayim. Beklemek cok zor fakat sonucla yuzlesmekten de korkuyorum:18:
Canım çok sağolasın.ama ben bundan sonra tedaviye devam edemicem.o yüzden üzülüyorum.saat 1 den sonra gidicem ne olur bana dua edin.bu gün cuma.çok kötüyüm ya.sonucu alınca ne olcam allah bilir
kızlarrr bu sabah yine kanamam oldu. aşılamada 2.günüm neden böyle oluyor yardım edin...
tüp aneleri (mda,jollii)ve aşılama olan diğer arkadaşlar haırlı sonuçlar alırsınız inşaallah.bu mübarek cuma günü çook dua edelim birbirimize kızlar (ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlı güzel evlatlar ver ,hepimizi sevindir güzel sonuçlar almayı nasip et RABBİM) aminnnnnnnnnnn.
kötüsün böyle hissetmekte de haklısın ,,,fakat biliyorsun kaderimizi neticeleri biz yazmıyoruz ne olur üzüntünü olgunlukla yaşamaya eritmeye çalış yaşadığın acı seni esir alıpta inancına umuduna düşman etmesine izin verme....her şer'de var bir hayır..çok geçmiş olsun canım keşkeleri aklına getirme senin keşken bir başkasının derdi aynı zamanda kendini kendin için düşün sana sen lazımsın unutma herşeyden önce ...sana az önce sen gelmeden yazdıklarımı da oku olur mu en kısa zamanda toparlamanı diliyorum
bence hiç vakit kaybetmeden yaptırıp kurtlu testini.çünkü b ekleyince sonuç değişmeyecekaynı şeyi yaşamaktan kurtulamayacaksın.bari bekleyip işkence etme kendine.Evt aynen soylediginiz gibi bu sabah giyindim hastaneye gitmek uzere ve sonra vazgectim degistirdim yine giysilerimi:) o an gelince gercekler yuzlesmekten kacioruz . Belki pazartesine kadar beklerim. Rabbim bu hayirli cuma gununde hepmizin dualarini kabul etsin. İnsallah
bence hiç vakit kaybetmeden yaptırıp kurtlu testini.çünkü b ekleyince sonuç değişmeyecekaynı şeyi yaşamaktan kurtulamayacaksın.bari bekleyip işkence etme kendine.
hypou inan çok üzüldüm sakın bırakma kendini.inşallah Allah bigün sanada diğer arkadaşlarada taddıracak bu duyguyu.
hoşgeldin arkadaşım 2.aşılaman hayırlı olsun bende senin gibi polikistik overliyim ve ilk aşılamam tutmadı..2.aşılama için adet olmayı bekliyorum..inşallah hamile kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?