Cnmmm hiç üzülme o yumoslar ortaya cikicak merak etme. Ben 1 hafta kullanıyorum iğneleri hiç bir kımildama bile olmuyo. Hatta e2 ye bakmadı dr'um nasılsa görünürde bişey yok diye . 10 günden sonra yaptırdım e2mi. Sonlara doğru baktık hep. O yüzden ilk 2 muayeneye giderken hiç beklentiyle girmedim ekrana bile bakmak istemedim hatta. E2 50 bile çıktıysa belliki bı yumurta başlangıcı var. Pzt gittiğinde minicikte olsa göreceksin ins yumurtaciklarini
inşallah canımcım inşallah olurlar , olmaması çok kötü zaten bu herşeyin bitmesi gibi bişey olur herhalde. Oysaki aşılamada bile 3 tane olmuştu bende anlamdım inşallah bu sefer görürüz.
merhaba canım evet bende umudunu devredenlerdeydim ben 1 ay ara verdim dogum kontrol hapı kullandım şimdide tüp bebekteyim, onun için ilaç alıyorum canım.Haklısın herşey beyinde bitiyor ama üzülmeden bu süreci atlatan varmıdır ki?
ercelfcim mda arakadaşımız aşılama yaptırmıyo tüp bebek tedavisine başladı o..sen uzun zamandır giremediğin için bilmiyosun tabi..
bende 2.aşılama için bekliyorum inşallah ikimizde bu tedavi sonunda hamile kalırız..
Jolly cim canım nasılsın uzun zamandır göremiyordum seni ben de pek giremedim nasıl gidiyor tüp bebiş tedavisi yoksa yapıldı mı transfer ay merak ettim kız :)
anladım canım senin bu tutmayan 2. aşılamanmıydı 3 mü? devlette mi yaptırıyorsun tüp bebeği canım?
ben de 1 ay ara verdim bence ara vermek daha iyi dinlenmek açısından hem de kist varsa gider 1 ay ara vermekle bişey kaybetmeyiz sanmıyorum.zaten raporumu bekliyorum ben.
hakkında hayırlısı canım. ben de 2.aşılamadan hiç ümidim yok tüp bebeğe geçiş için basamak olarak görüyorum. haziran 10 da başlicaz 2. aşılamaya tutmazsa artık ağustos yada eylül de tüp bebekteyim kısmetse.hangi ilaçları kullanıyorsun sakın umutsuzluğa kapılma kafana takma elbette üzülüyoruz ama gez dolaş evde durma düşünmemeye çalış bak o zaman vücudun daha güzel tepki veriyor.
evet canım benim sonuç negatif olunca biraz uzaklaşmak istedim hissizleştim sanki böyle içimden ruhum çekilmiş gibi oldum ara vermeden başlayabilirdim ben de 2. aşılamaya ama elim gitmedi nedense hiçbirşeye.nasip böyleymiş. beklemedeyim bende. kist var mı bilmiyorum ben aşılamadan sonra biraz yoğun ve ağrılı adet oldum. soğan suyu içiyorum bu ay hoşuma gidiyor :))
sen ne zaman başlıyorsun canım?
cnm geçmiş olsun birkaç güne toparlarsın kendini inşallah 2.aşılamanda hamile kalırsın..
cnm ben ilk aşılamamdan sonra doktorum 1 ay ara verelim demişti moral olarak toparlanmam için..ben ondan sonrada diyete başladığım için 1 ay da kendim ara verdim..bu işler hiç belli olmuyo arka arkayada yaptırsan tutmayanlar var nasip işi yani..
ben tek aşılama yaptım özelde şimdi tüp bebegide özel yapıyorum malesef benim rezervim az oldugu için devlette 3 aşılama yapıp tüp bebege geçemedik doktorum risk var aşılamada boşu boşuna yumurta tüketirsin dedi o yüzden özel malesef.anladım canım senin bu tutmayan 2. aşılamanmıydı 3 mü? devlette mi yaptırıyorsun tüp bebeği canım?
ben de 1 ay ara verdim bence ara vermek daha iyi dinlenmek açısından hem de kist varsa gider 1 ay ara vermekle bişey kaybetmeyiz sanmıyorum.zaten raporumu bekliyorum ben.
hakkında hayırlısı canım. ben de 2.aşılamadan hiç ümidim yok tüp bebeğe geçiş için basamak olarak görüyorum. haziran 10 da başlicaz 2. aşılamaya tutmazsa artık ağustos yada eylül de tüp bebekteyim kısmetse.hangi ilaçları kullanıyorsun sakın umutsuzluğa kapılma kafana takma elbette üzülüyoruz ama gez dolaş evde durma düşünmemeye çalış bak o zaman vücudun daha güzel tepki veriyor.
moral çok önemli canım bozma moraliniki pazartesiye yomşların oluşsun .inşaallah çok güzel yumoşların olacak canım sen üzme kendini. birde bitkisel tedavi ler de kullan canım faydası oluyormuş diye biliyorum ama doktoruna danış öyle kullan tabi .
cnm benim adetimin 29u gibi gelmesi lazım o zaman başlıcam hayırlısıyla..
canimmmm lutfen uzulme lutfenn.daha guzel haberlerle geleceksin.hani pes etmek hani umudumuzu yitirmek yoktu.sende cooook guclu ilman lazim ki bize de destek olasin degil mi?seni merak ediyoruz kendine iyi bak lutfen
Arkadaslar aksamki kahverengi lekenin devami gelmedi ama cok korkuyor hafif adet olacakmis gibi agrim varsanirim asilamam tutmadi
aynen haklısın canım zaman önemli değil aslında insanın kendini toparlaması daha önemli o yüzden ara vermen iyi olmu yola beraber devam edeceğim bir arkadaşımın olması bana moral veriyor ..zaman önemli deği su, ben kendimi rabbime teslim ettim içimde inanılmaz bir rahatlık var dedim ya içim çekilmiş gibi ne farkeder ha 1 ay önce ha 1 ay sonra ne zaman olacağını zaten rabbim biliyor geriye kalanlar bize sıkıntıdan başka hiçbirşey vermiyor. yaşım da 27 çok da yaşlı sayılmam. ben de soğan suyu içiyorum dedim ya iyi geliyor otla çöple uğraşmak hem kist varsa temizler belki.
canım bende bu puregon iğneler sağ yanağımda sivilce yaptı ama hep aynı bölgede çıkıyor. yüzümün diğer yerleri pürüzsüz orda lekeleri kaldı ve 1-2 tanede çıkıyor hep yeni. sende de varmı?
benim 10 hairan. sen benden önde olucaksın. hayırlısı olsun canım.
merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
mda cım. ben inanıyorum bu topikte bizim bu enerjimizle hamile olmayan kalmayacak. birbirini tanımayan bu kadar insan birbirleri için dua ediyor, üzülüyor seviniyor. herşeyde vardır bir hayır. inşallah pazartesi yumoşların süprizzz diyecekler sana. bende aşılamam iptalmi edilecek yoksa diyordum. 15. gün olmasına rağmen hala 15 ve14 mm idi 1 gün daha kullan dediler ertesi günü inanamadım 18 ve18.5 olmuşlar. rabbim ol desin yeterki. inanıyorum sen içini rahat tut. hayırlısıyla gelecek meleğin.
sen morelini bozarsan yumoşlar sana küser canım :))) küstürme onları pazartesi inşalalhh güzel sonuçlar alcan aminnn
Şaşirtacaklarrrr emin ol zamanini bekliyorlar
merhaba arkadaşlar geldim , aslında size çok güzel haberlerle gelmek isterdim sanırım haberler kötü dün ignlerimin 3. günü olmasına karşın e2 degerim 50 çıktı ve şu anda görünen hiç bir folikül yok pazartesi tekrar kontrole gidecegim o zamanda degişiklik olmazsa sanırım tedavi iptal edilecek. Dün çok kötü oldum açıkcası beklemiyordum en azından 1-2 tane görürüz diyordum çok ağladım çok üzüldüm ama elimden hiç bir şey gelmiyor. Sizlerin hepinizin o an yanımda olamanızı istedim hepinize tek tek sarılıp aglamak rahatlamak istedim biliyordum sizler iyi gelecektiniz bana kısmet diyelim inşallah pazartesiye kadar ortaya çıkar benim yumurtalarım. sizleri çok seviyorum iyiki varsınız.
mda cım. ben inanıyorum bu topikte bizim bu enerjimizle hamile olmayan kalmayacak. birbirini tanımayan bu kadar insan birbirleri için dua ediyor, üzülüyor seviniyor. herşeyde vardır bir hayır. inşallah pazartesi yumoşların süprizzz diyecekler sana. bende aşılamam iptalmi edilecek yoksa diyordum. 15. gün olmasına rağmen hala 15 ve14 mm idi 1 gün daha kullan dediler ertesi günü inanamadım 18 ve18.5 olmuşlar. rabbim ol desin yeterki. inanıyorum sen içini rahat tut. hayırlısıyla gelecek meleğin.
elimden geleni yapacagım umarım herşey güzel gider ve beni utandırır yumoşlarım
inşallah herşey gönlünce olur.günaydın kızlar :)))
dün ilk puregonumu vurularak 2. aşılama tedavisine başladım bakalım hayırlısı.112.5 dozla başladık salı günü kontrolüm var inşallah yumuoşlarım işi zorlaştırmazda hemen büyüyüverirler.içimde güzel hisler var.
öncelikle geçmiş olsun eğer kist kalmadıysa ve doktorun yapğalım diyosan ikinciyi yaptır hemen.ben öyle hamile kaldım.Ne yaziik ki devami geldi ve adt oldumilk asilamamdi ve tutmadi Ne desem ne kadar uzulsemde sonuc degismeyecek nasilsa. Kizlar ara vermeyi dusunuyorum 2. Asilamaya gecmeden ne dersiniz ara vermek sorun olur mu yoksa arka arkaya yapilan assilamanin sansi daha mi cok?
canım senin adınada çok sevindim allah kucagına almak nasip etsin mutluluklar dilerim...
arkadaşlar sayfalar bayağı ilerlemiş ben dün kontrol oldum herşey güzel geçti haftayada kalp atışlarını dinliycez...
kızlar bu iğne benim yüzümün belli bir bölgesinde sadece sol yanağımın çevresinde sivilce yapıyor. sizde de yapıyormu?
başka hiçbir yan etkisi yok :)
cnm çok üzüldüm inanki ama bu sonuç senin bebek beklentilerini sonlandırmasın..aşılama yada tüp bebek yaptırma ama sakın umudunuda kaybetme..özel sorunların var yeni tedaviyi yaptıramıcaksın ama rabbim elbet birgün senide anne yapıcak emin ol..unutma her kötü günün sonunda bir aydınlık vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?