Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Jolly cim canım nasılsın uzun zamandır göremiyordum seni ben de pek giremedim nasıl gidiyor tüp bebiş tedavisi yoksa yapıldı mı transfer ay merak ettim kız :)

anladım canım senin bu tutmayan 2. aşılamanmıydı 3 mü? devlette mi yaptırıyorsun tüp bebeği canım?
ben de 1 ay ara verdim bence ara vermek daha iyi dinlenmek açısından hem de kist varsa gider 1 ay ara vermekle bişey kaybetmeyiz sanmıyorum.zaten raporumu bekliyorum ben.
hakkında hayırlısı canım. ben de 2.aşılamadan hiç ümidim yok tüp bebeğe geçiş için basamak olarak görüyorum. haziran 10 da başlicaz 2. aşılamaya tutmazsa artık ağustos yada eylül de tüp bebekteyim kısmetse.hangi ilaçları kullanıyorsun sakın umutsuzluğa kapılma kafana takma elbette üzülüyoruz ama gez dolaş evde durma düşünmemeye çalış bak o zaman vücudun daha güzel tepki veriyor.

ercelfcim mda arakadaşımız aşılama yaptırmıyo tüp bebek tedavisine başladı o..sen uzun zamandır giremediğin için bilmiyosun tabi..

bende 2.aşılama için bekliyorum inşallah ikimizde bu tedavi sonunda hamile kalırız..

evet canım benim sonuç negatif olunca biraz uzaklaşmak istedim hissizleştim sanki böyle içimden ruhum çekilmiş gibi oldum ara vermeden başlayabilirdim ben de 2. aşılamaya ama elim gitmedi nedense hiçbirşeye.nasip böyleymiş. beklemedeyim bende. kist var mı bilmiyorum ben aşılamadan sonra biraz yoğun ve ağrılı adet oldum. soğan suyu içiyorum bu ay hoşuma gidiyor :))
sen ne zaman başlıyorsun canım?

moral çok önemli canım bozma moraliniki pazartesiye yomşların oluşsun .inşaallah çok güzel yumoşların olacak canım sen üzme kendini. birde bitkisel tedavi ler de kullan canım faydası oluyormuş diye biliyorum ama doktoruna danış öyle kullan tabi .

cnm benim adetimin 29u gibi gelmesi lazım o zaman başlıcam hayırlısıyla..

aynen haklısın canım zaman önemli değil aslında insanın kendini toparlaması daha önemli o yüzden ara vermen iyi olmu yola beraber devam edeceğim bir arkadaşımın olması bana moral veriyor ..zaman önemli deği su, ben kendimi rabbime teslim ettim içimde inanılmaz bir rahatlık var dedim ya içim çekilmiş gibi ne farkeder ha 1 ay önce ha 1 ay sonra ne zaman olacağını zaten rabbim biliyor geriye kalanlar bize sıkıntıdan başka hiçbirşey vermiyor. yaşım da 27 çok da yaşlı sayılmam. ben de soğan suyu içiyorum dedim ya iyi geliyor otla çöple uğraşmak hem kist varsa temizler belki.

canım bende bu puregon iğneler sağ yanağımda sivilce yaptı ama hep aynı bölgede çıkıyor. yüzümün diğer yerleri pürüzsüz orda lekeleri kaldı ve 1-2 tanede çıkıyor hep yeni. sende de varmı?

canimmmm lutfen uzulme lutfenn.daha guzel haberlerle geleceksin.hani pes etmek hani umudumuzu yitirmek yoktu.sende cooook guclu ilman lazim ki bize de destek olasin degil mi?seni merak ediyoruz kendine iyi bak lutfen

ben tek aşılama yaptım özelde şimdi tüp bebegide özel yapıyorum malesef benim rezervim az oldugu için devlette 3 aşılama yapıp tüp bebege geçemedik doktorum risk var aşılamada boşu boşuna yumurta tüketirsin dedi o yüzden özel malesef.

amin canım sizlerin dua ları olmasa ne yaparım bilmiyorum.

canimmmm lutfen uzulme lutfenn.daha guzel haberlerle geleceksin.hani pes etmek hani umudumuzu yitirmek yoktu.sende cooook guclu ilman lazim ki bize de destek olasin degil mi?seni merak ediyoruz kendine iyi bak lutfen

üzülmeme ye çalışıyorum elimden geldiğince inşallah beni şaşırtır bu şaşkın yumoşlar

Arkadaslar aksamki kahverengi lekenin devami gelmedi ama cok korkuyor hafif adet olacakmis gibi agrim var sanirim asilamam tutmadi

Uzulme lutfenn bir sonraki sansini dusun..ayni durumlari yasiyoruz.benimde tipatip aynisi oldu ama ikinci asilamayi dusunmedik bile zaten pko hastasiyim bir moral bozuklugu daha yasayamam hem maddi hem manevi..
Umidimizi kaybetmek yokkkk
Gecmis olsun diyorum kendine dikkat et lutfen

sen morelini bozarsan yumoşlar sana küser canım :))) küstürme onları pazartesi inşalalhh güzel sonuçlar alcan aminnn

benim 10 hairan. sen benden önde olucaksın. hayırlısı olsun canım.

sağol canım..bizim aşılamalarımız yakın tarihlere arka arkaya olcak sevindim buna..ben puregon kullanmadım cnm gonal f kullandım bilmiyorum ilaçlar yaparmı bişey diyemem..

sen morelini bozarsan yumoşlar sana küser canım :))) küstürme onları pazartesi inşalalhh güzel sonuçlar alcan aminnn

Şaşirtacaklarrrr emin ol zamanini bekliyorlar

arkadaşlar sayfalar bayağı ilerlemiş ben dün kontrol oldum herşey güzel geçti haftayada kalp atışlarını dinliycez...

kızlar bu iğne benim yüzümün belli bir bölgesinde sadece sol yanağımın çevresinde sivilce yapıyor. sizde de yapıyormu?
başka hiçbir yan etkisi yok :)

inşallah herşey gönlünce olur.
öncelikle geçmiş olsun eğer kist kalmadıysa ve doktorun yapğalım diyosan ikinciyi yaptır hemen.ben öyle hamile kaldım.

kuzum ya kıyamam ben sana niye ilk muayenede bu kadar tükettin kendini.en baştan bile bile giriliyor bu yola zaten zor olacak ,canın yanacak,korkularla endişelerle geçecek ama mutlu sonla bitecek.sakın ümidini kaybetme her namazdan sonra adınla dua ediyorum sana inan bak.sende çok ama çok dua et.

arkadaşlar sayfalar bayağı ilerlemiş ben dün kontrol oldum herşey güzel geçti haftayada kalp atışlarını dinliycez...

inşallah herşey gönlünce olur...

kızlar bu iğne benim yüzümün belli bir bölgesinde sadece sol yanağımın çevresinde sivilce yapıyor. sizde de yapıyormu?
başka hiçbir yan etkisi yok :)

bende yapmamıştı

İnşaallah öyledir canım.dün okadar kötü oldumki.sakinleştirici bi hap içtim.akşama kadar aptal gibiydim.bundan sonra tedaviye devam edemicem.ama duaya sarılıcam artık.elime bir kitap geçti.her anneye lazım adı.bu kitabı herkese tavsiye ediyorum.muhteşem şeyler var.yumurtalıklarında sorun olanlar için bile dua var bence sizde alın bu kitabı.bide hatim yapmayı düşünüyorum.çünkü kayınvalidem bir rüya görmüş.çok ilginç bir rüya.bize sabretmek düşüyor.allah herkesin yardımcııs olsun.duarınızı esirgemmeyin benden ne olur

MDA'CIM
canım sakın üzülme .sadece dua et.ondan başkası bize yardımcı bize yardım edemez unutma.ben türkiyenin en iyi doktorlarından birine gidiyordum.ama rabbim vermesse olmuyor işte.rabbim sana bir evlat nasip edecekse bütün engelleri kaldıracaktır aradan merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…