Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canımcım çok sevindim ne güzel sonunda 3.aşılamanı yaptırıyosun..inşallah bu son olucak umudunu kaybetme sakın..bizim dualarımızda seninle cuma günüde toplanacak hayırlısıyla yasinlerin..inşallah herşey güzel olur canım..

Allah razı olsun canım ne güzel denk geldi benim için yasin okunuyor ve benim aşılama haftama denk geldi çok güzel.

günaydın...inan aklımdasın bana düşen yasini okuyayım arkasından da dua edeceğim bugün inşallah.allah dualarımızı kabul etsin...moralini hep yüksek tut . aman geç mi kaldılar yok olmadı mı deme ramazanın hayrıyla gelsin inşallah bebeğin. iş miş yapma...dikkat et kendini...15 gün sonra da güzel :52::emir_bebek::nazar:haberlerle gel inşallah...

sağol arkadaşım.valla bu ayın nasıl geçtiğini ben de anlamadım rabbimin hikmeti işte bir dert veriyor bir derman.geçen ay 18. günümde hiç yumurtam yok diye aşılamam iptal edildiğinde iyice dibe çöktüğümü hissetmiştim. ilginçtir ki bu ay erkenden yumurtladım.bünye çok çocuk istiyor demekki :)

Arkadaşım çok sevindirm senin adına .Moralin baya iyi gözüküyor.Umarım senide hamileler arasında görürüz hayırlısıyla.Darısı başımıza:):nazar:

çok şükür moralim çok iyi canım böyle başladım bu tedaviye bu ay nasıl başlarsan öyle gider dedim içimden.şimdiden hamileymiş hissine bürünmek istemiyorum. ama ümidim var.inşallah bu son aşılamam olur.

canım ya çok sevindim hatırlarsan mcan84 ünde böyle olmuştu ve sonuç pozitifti umudunu hiç yitirme arkadaşım sonuçta güzel günler bizi bekler

evet canım onun da son aşılaması tutmuştu onun gibi olması için nelerimi vermezdim..uzun zamandır hiç hamile haberimiz yok:(

CANIM ÇOK SEVİNDİMM... inş bu kez bebeğin seninle olur hepimize bol bol dua ediyorum belki herşey yoluna giriyordur bu yaşadığın sıkıntılar bitiyordur tatlım bebek gelirde bütün bu sıkıntılar biter inş moralinin yerinde olması çok güzell :16::16::16:

canım üzülmekte haklısın insan bunları duyunca çok üzülüyor kimsenin yanında bişey diyemesedde kelimeler boğazında düğümleniyor gözyaşları içine akıyor yapmacıktan gülümseyebiliyoruz sadece ne yapalım bitanem bizimde kaderimiz bu demekki millet istemeden hesaplamadan sperm neymiş yumurta neymiş ne zman hamile kalmak için uygun günmüş vb vb vb.... bunları düşünmeden oluveriyor ama biz uğraşa uğraşa olmuyor işte herşeyde vardır bi hayır diyoruz allahım yardımcımız olsun canım üzme kendini allah başka üzüntü vermesin:16::16::16: :54:

çok teşekkür ederim canım yaa anlatırım birde burnunu sıktırırım bizene eziyetler çektirdin diye :1: şu pko denen hastalık nasıl bişeydir anlayamadım hala :( ne tedavisi var ne çözümü bu mu bizim hamile kalmamıza engel :(

sağol dimple canım sende başlamışsın 3. aşılamaya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah3. ve son aşılamalarımız olur.

allah yardımcın olsun, inşallah 15-20 gün sonra güzel haberlerle hepimizin yüzünü güldürürsün
dualarımız seninle

sağol nevrace bir de o 15 gün var dimi naparız nasıl bekleriz:)

Bende progestan kullanıyorum..inşallah bu ay hamile kalırım..yoksa önümüzdeki ay klomen onunlada olmazsa aşılama..sizin tedavi süreçlerinizi okuyorum yıpranıyorsunuz.yıpranmakn üzülmek istemiyorum..ama şu da bi gerçek ki bu yaşadıklarımız biz insanların elinde değil..

canım bu bir kader. ben öyle inanıyorum. ne zaman öleceğimiz nasıl belli ise amel defterimizde.neler yaşayacağımız da belli. mesela bizlerin ne zaman anne olacağı belli yada olamayacağı.yaşayacaklarımız. herşeyin zamanı belli bence. biz sadece Allahın çizdiği kaderin oyuncularıyız.yaşadıkça öğreniyoruz. inşallah hepimizin bu imtihanı kucağımızda bebeklerimizle biter.

canım 3. aşılama ya başladım dün 1. iğneyi vuruldum işte başladık hayırlısıysa ilk iğneden hemen değişiklikler başladı vücudumda hissedebiliyorum :) inş bu kez güzel haber alırız

arkamdan geliyorsun canım sen de tani bir 15 gün var aramızda ama inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman.senin hiç iptal edilen aşılaman oldu mu? özel de mi yaptırıyosun canım. eğer bu tutmazsa tüp bebeğe geçecekmisin?

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??

hoşgeldin nimesay herşey düşünmemekte bitiyor bence fsh ın düşmesine çok sevindim umarım daha da düşer.benim çarşamba günü aşılamam var. baya kötü günler yaşadım 2. aşılama tedavim iğtal edildi geçen ay baya kötüydüm. ama bu ay herşey çok güzel gelişti erkenden yumurtam büyüdü. aşılamam zamanında yapılacak. sonrası malum bekleme süreci. inşallah 3. ve son aşılamamdır bunun için Allaha çok dua ediyorum. ben ki 1 kez normal yolla hamile kaldım.yine kalırım inşallah da tüp bebeğe gerek olmaz.

aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer tutunmuştur bebeğin sana...

ercelf dualarımız seninle inşallah hayırlısıyla bu aşılamayıda atlatırsın.

bende ercelf için 3 tane yasini okudum listede değiştirirsiniz...

sağol mcan sen ümitsizdin son aşılamanda ama ben çok ümitliyim ilk defa uzunca bir aradan sonra yaklaşık 1 yıl 4 ay diyelim buna. bu kadar güzel ve zamanında gelişen yumurtam oldu. daha önce hep zorla 18. günümde anca 16 mm oluyodu. şimdi daha 12. günümdeyim ve şuan 17mm.ilk kez zamanında yapılacak bu da ümitlendiriyor beni. nasip bakalım hakkımızda hayırlısı.

Arkadaşlar ben 57 kiloyum kilom fazla mı yani

aynı kilodayız canım :) benim boyum 1.55 bence fazla değil onca ilaca iğneye bu kiloda kalmam mucize bence. evlendiğimde 52 kiloydum bende.

sağol dimple canım sende başlamışsın 3. aşılamaya hakkında hayırlısı olsun canım inşallah3. ve son aşılamalarımız olur.

arkamdan geliyorsun canım sen de tani bir 15 gün var aramızda ama inşallah hayırlısıyla yapılır aşılaman.senin hiç iptal edilen aşılaman oldu mu? özel de mi yaptırıyosun canım. eğer bu tutmazsa tüp bebeğe geçecekmisin?

evet canım inş 3 ve son olur :) benim hiç iptal edilen aşılamam olmadı canım hatta benim klomen kullandığımda bile çok güzel yumurtalarım gelişmişti eğer bu tutmazsa tüp bebeğe geçmeyi düşünüyorum canım hatta bana kalsa ben bu aşılamayı yapmadan bile tüpe geçecektim ama doktorum önermedi çok geçsiniz dedi bende tüp için kendimi tam anlamıyla hazır hissetimyordum zaten önce iyi bi merkez bulmam gerekiyor merkeze önce kendim inanıp güvenmem lazım ki başarılı olsun işte böyle canım :) hayırlısı artık inş olcak :54:

evet tatlım şimdi bende baktım oysaki h_derya bizim eski üyeleren buralarda çok takılmıştı diye hatırlıyorum ama biz genede sevinelim onun adına.

valla canım geçenlerde masal söylemişti ya artık buraya gelmeyen arkadaşları listeden çıkaralım eleyelim diye..bende onunla aynı düşüncedeyim sen ne dersin peki yapalım mı böyle bişey..mesela mart ayından sonra hamile kalan arkadaşların bazıları hiç girmiyo mavi bile ilk hamilemiz ama hala bizi yalnız bırakmıyo..diğerleri yok uzun zamandır..bence listemizi güncelleyelim canımcım..

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar. ben bu aralar pek gelemedim buraya. moralim çok bozuktu. 2 hafta tatilim vardı ama kötü geçti, tatil planımız iptal oldu, evde takıldık. eşim işten ayrıldı (maalesef bazı insanlara katlanamadı artık), ama hemen ardından neyseki iş buldu, ama şimdi de benim yanımda değil. yani ne olacağı belli değil, bayrama kadar yok gibi. sonrası ne olacak ne kadar süre ile şehir dışında bulunacak muallakta:( benim de moral alt üst oldu tabi, normalde bu adetimle(bugün bitti) 2.aşılamaya başlayacaktık. ama bu gidişe bir sonraki adetimde bile bu olmayacak. neyse allah sağlık versin diyorum her zaman. yani pek uğramasam da (inanın moralim çok bozuktu sırf bu yüzden giremedim) hep aklımdasınız.

merhaba kızlar herkese hayırlı ramazanlar. ben bu aralar pek gelemedim buraya. moralim çok bozuktu. 2 hafta tatilim vardı ama kötü geçti, tatil planımız iptal oldu, evde takıldık. eşim işten ayrıldı (maalesef bazı insanlara katlanamadı artık), ama hemen ardından neyseki iş buldu, ama şimdi de benim yanımda değil. yani ne olacağı belli değil, bayrama kadar yok gibi. sonrası ne olacak ne kadar süre ile şehir dışında bulunacak muallakta:( benim de moral alt üst oldu tabi, normalde bu adetimle(bugün bitti) 2.aşılamaya başlayacaktık. ama bu gidişe bir sonraki adetimde bile bu olmayacak. neyse allah sağlık versin diyorum her zaman. yani pek uğramasam da (inanın moralim çok bozuktu sırf bu yüzden giremedim) hep aklımdasınız.

canım hoşgeldin inan geçen gün aklımdan geçtin nerde diye..kötü günler geçirmişsin geçmiş olsun..eşinin hemen iş bulmasına sevindim..sen hemen moralini bozma canım herşeyde bir hayır vardır eşin yeni işine alışsın düzene koysun herşeyi inşallah en yakın zamanda kavuşursun ona..bebek işide beklesin biraz daha üzülme yeterki..elbet olucak unutma tatlım..fırsat bulduğunda gel merakta bırakma bizleri..

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okuyacam
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okuyacak

cnm bende 2 tane okudum ercelf adına güncellersin sen..allah kabul eder inşallah..

canım hoşgeldin inan geçen gün aklımdan geçtin nerde diye..kötü günler geçirmişsin geçmiş olsun..eşinin hemen iş bulmasına sevindim..sen hemen moralini bozma canım herşeyde bir hayır vardır eşin yeni işine alışsın düzene koysun herşeyi inşallah en yakın zamanda kavuşursun ona..bebek işide beklesin biraz daha üzülme yeterki..elbet olucak unutma tatlım..fırsat bulduğunda gel merakta bırakma bizleri..

sağol canım, eksik olma, aklına da gelmişim ne güzel:)
bu hafta başladım işe, kafam dağıldı daha bugünden:)
bebek işi maalesef daha fazla uzasın istemiyordum, ama yapacak bir şey yok tabi. hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
artık iş başladı yaa, buralarda olurum, inşallah sizlerin haberleriyle sevinirim canım:)

== gayem07 =2 tane okuyacak
== ben =2 tane okudu
== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okuyacak
==ecrin0134 =2 tane okuyacak
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okudu
== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== hatisim =2 tane okuyacak
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okuyacak

yasini şerifleri okuduktan sonra bana özelden mesajla bildirin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..

Allah razı olsun canım ne güzel denk geldi benim için yasin okunuyor ve benim aşılama haftama denk geldi çok güzel.

sağol arkadaşım.valla bu ayın nasıl geçtiğini ben de anlamadım rabbimin hikmeti işte bir dert veriyor bir derman.geçen ay 18. günümde hiç yumurtam yok diye aşılamam iptal edildiğinde iyice dibe çöktüğümü hissetmiştim. ilginçtir ki bu ay erkenden yumurtladım.bünye çok çocuk istiyor demekki :)

çok şükür moralim çok iyi canım böyle başladım bu tedaviye bu ay nasıl başlarsan öyle gider dedim içimden.şimdiden hamileymiş hissine bürünmek istemiyorum. ama ümidim var.inşallah bu son aşılamam olur.

evet canım onun da son aşılaması tutmuştu onun gibi olması için nelerimi vermezdim..uzun zamandır hiç hamile haberimiz yok:(

sağol nevrace bir de o 15 gün var dimi naparız nasıl bekleriz:)

canım bu bir kader. ben öyle inanıyorum. ne zaman öleceğimiz nasıl belli ise amel defterimizde.neler yaşayacağımız da belli. mesela bizlerin ne zaman anne olacağı belli yada olamayacağı.yaşayacaklarımız. herşeyin zamanı belli bence. biz sadece Allahın çizdiği kaderin oyuncularıyız.yaşadıkça öğreniyoruz. inşallah hepimizin bu imtihanı kucağımızda bebeklerimizle biter.

hoşgeldin nimesay herşey düşünmemekte bitiyor bence fsh ın düşmesine çok sevindim umarım daha da düşer.benim çarşamba günü aşılamam var. baya kötü günler yaşadım 2. aşılama tedavim iğtal edildi geçen ay baya kötüydüm. ama bu ay herşey çok güzel gelişti erkenden yumurtam büyüdü. aşılamam zamanında yapılacak. sonrası malum bekleme süreci. inşallah 3. ve son aşılamamdır bunun için Allaha çok dua ediyorum. ben ki 1 kez normal yolla hamile kaldım.yine kalırım inşallah da tüp bebeğe gerek olmaz.

sağol mcan sen ümitsizdin son aşılamanda ama ben çok ümitliyim ilk defa uzunca bir aradan sonra yaklaşık 1 yıl 4 ay diyelim buna. bu kadar güzel ve zamanında gelişen yumurtam oldu. daha önce hep zorla 18. günümde anca 16 mm oluyodu. şimdi daha 12. günümdeyim ve şuan 17mm.ilk kez zamanında yapılacak bu da ümitlendiriyor beni. nasip bakalım hakkımızda hayırlısı.

aynı kilodayız canım :) benim boyum 1.55 bence fazla değil onca ilaca iğneye bu kiloda kalmam mucize bence. evlendiğimde 52 kiloydum bende.

evet aynen bende evlendiğimde 52 dim 10 ayda 5 kilo aldım ama boyum 162...evet ilaçlar kilo yapıyo sanki kullandığım progestan şişiriyo beni

selam arkadaşlar
ben tat,ldeydim bu gece döndüm.sizleri çok merak ediyorum.hamile haberleri var mı geömişi okuyamadım henüz.masal,mda,gayem,su perisi ...... sizler nasılsınız .değişiklikler var mı.birde yasin okuyacaktık.ben perşembeden itibaren okuyabilirim.(reglim bitecek)kimin adına okuyoruz onu da iletirseniz sevinirim.görüşürüz hepinizi öpüyorum.

masalcım ya sen de farklı bir şeyler var ... seninle ilk karşılaştığımızdan itibaren bana hep tanıdık geldin.. satırlarındaki samimiyet , düşüncelerini dile getirişin olsun , olaylara yaklaşımın olsun bende uyandırdığı izlenim çok farklı.. sevgiyle kal yüreği güzel kadın :16:

GAYEM.iki cümle ile öyle güzel tanımlamışsın ki hislerini... buraya aktardıklarımın sana gelişi...senden bana dönüşü muazzam bir duygu ...çok teşekkür ederim tüm duygu ve düşüncelerin için.... senin arkadaşlığın ve sevgin de bana harika yansıyor karşılıklı sohbet ettiğimde veya bana ya da bir başkasına mesajını okuduğumda algıladığım duygu...gerçekliğin. Sen de kalbinle yaşıyosun gayet açık ..emek vermeyi de seviyorsun kısacası söyleyeceklerim senden farksız belki de o yüzden beni çözmüşsün:)) aynı yerden bakıyoruz dur..her sabah güzel dileklerinle günaydın diyosun ya buraya içim başka ısınıyor mesajlarını okuduğumda.naif birisin sen.. kibar ve ılımlı bundan hiç şüphem yok.

canım öncelikle hiç bıkmadan usanmadan bu kadar açıklayıcı yazdığın için sana çok teşekkür ederim..inanki beni o kadar aydınlattınki..almayı düşünüyodum ama yazdıklarından sonra vazgeçtim..biliyosun bende pco var ve adetlerim hiç düzenli değil ne zaman geldiği belli olmuyo malesef..bu yüzden almamaya karar verdim..eşime söyledim bu testi kızdı bana madem böyle bişey vardı biz daha önce niye uygulamadık bunu diye..bende senin güzel açıklamalarını okudum ona anladı sonra..napalım bu ayda böyle geçsin bakalım adetim eğer düzenli gelirse 2 hafta sonra başlarım herhalde 3.aşılama hazırlıklarına..

SUPERİM......canım benim..rica ederim ne mutlu anlaşılır açıklayıcı olup yardımcı olabilmişim..değer uğraşmaya usanmadan yazmaya karşılığı işe yarayınca hiç bıkmam.uzun uzun ayrıntılı olsa da emek istese de keyif alıyorum seve seve herzaman...
bu ayı atlat o zaman canım sen yine 2 gün ara ile gün aşırı gerekenleri yapmaya çalış artık romantik ormantik ne gelirse aklına ortamları yap işte.....:))) psikoloji istek olursa tabi ....:))hatırla boşta kaldığım aylar armut topladık biz.....seninle çok paylaşıp yazışmıştım...uyuyoruz resmen o günlerde diye..
adetin 40 günden aşağı düştüğünde hemen başlarsın ..başlayınca da adetin 5.günü başla sen pcon olduğu için 2-3 kutu tüketirsin olsun takip edersin hem kendini bakarsın düzenli olur düşündüğün gibi olmaz..çok öptüm canım

canım sanırım aynı duyguları sıkıntıyı paylaşmışısz bu hafta sonu..bende iyi değildim güya yazlığa kafa dağıtmaya gitmiştim ama surat bir karış sıkıntılı bir şekilde geri döndüm..benim görümcem hamile ve doğumuna 3-4 hafta kaldı onun göbeğini görmek,bebeğin hareketlerini izlemek,hazırlıklarından konuşulması ve herkesin bebek üzerine odaklanması dokunuyo bana..ağlamak geliyo içimden sanki cezaymış gibi geliyo bana bu yaşananlar..kaynanamda imalı bir şekilde seni heyecanla bekliyorum anneannesinin canı falan demesi daha beter yaptı beni..hala kötüyüm aslına bakarsan canım..ne büyük sınavlardan geçiyoruz böyle..

SUPERİM.....o kadar iyi anlıyorum ki seni daha doğrusu hepimiz iyi anlıyoruz bu konuda birbirimizi ^^bebek^^mevzusu herbirimizin YUMUŞAK KARNI haline geldi...ben bebekleri severken bile gözlerim dolu dolu oluyor sokakta tanımadığım her çocuk ve bebeğe aşırı bir sevgi ve ilgi kaynağına dönüştüm hamileler her an heryerden karşıma çıkıyor ALGIDA SEÇİCİLİK tabi..bakarken onlara diyorum ki bir kamera olsa da bana gizli çekim yapsa o suratımdaki bakıştan binbir türlü duygu düşünce çıkar...geçecek hepsi canım kavuşunca inşallah geçecek birgün...sıkıntılar çevresel faktörlü hep... çalışıyorsan iş hayatın evlilikte eş ilişkisi aile ..çevre..arkadaş ne ararsan en ufak bir olumsuzluk sinir bozucu bir durum dahi ruhsal durumumuzu derinden sarsmaya yetiyor...başka zaman kaldırabileceğin bir sözün üstünde duruyor insan...ya da herşeyi ciddiye alıyor tolere kabiliyetin zayıflıyor...güçlü ve sabırlı olmak gerek zor olsa da...hep diyorum ya en zayıf anında dibe vurmamak için çarçabuk mutlu olabileceğin aklını dağıtabileceğin şeylere ve insanlara yöneleceksin....seni sıkan üzen ortamlardan..sorunlardan elinden gelebildiği kadar kaçmaya çalışıcaz tabi mümkün olduğu kadar...Allah hastalık vermesin her hastalığın olumsuz giden herşeyin başıda stress....

günaydın kızlar bende haberler güzel yumurtam büyümüş bu gece çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba sabahı da aşılamam var.çok şükür kızlar yapılacak sonunda 3. aşılamam. ve ümidim var açıkçası. 1 seneden beri ilk defa bu kadar erken ve güzel bir yumurtam büyüdü bugün 12. günüm ve ben iğne kullanmayı bırakıyorum bugün ilacım bile arttı..rahim duvarım da iyi çok şükür.dualarını eksik etmeyin kızlar. bu son aşılamam olsun.

ERCELF......Hemen... önce ve herzaman Yaradan'a...sonra O'nun yarattığı sonsuz evrene iyiniyetle bir hacet duası okuyorum arkadaşım. senin için uyumadan...3.aşılaman mcan gibi sana meleğini getirsin arkadaşım...daha zorlu başka tedavilere gerek kalmadan...bebeğine kavuşacağın için bu son aşılaman olsun canım... çarşamba günü için şimdiden hayırlı bir işlem geçirmeni diliyorum.

Sizlerle sohpet edemiyorum bu yüzden üzülüyorum :(((((...
Rabbim her ne isteğimiz var ise hakkımızda hayırlıysa nasib etsin hakkımızda hayırsız olanı da hayra çevirip nasib etsin
AYŞE..CİM sohbet edemediğin için üzülme ...ben seni önceden tanımıyorum pek görmedim daha önce burda.nisan topiğinde de yoktun yada ben hatırlayamadım belki benden de daha evvel vardın ama ben geldikten sonra aylardır yoktun bilemiyorum herneyse 2-3 haftadır görüyorum yazılarını epey aktifsin..hergün mutlaka birden çok kere burdasın..özellikle topik için herkesi duaya davet edişin.... okuma listeleri yapıp takip etmenle.... topikte farklı bir konuda misyon üstlenmişsin.....Topiğin maneviyatı adına bir zincir oluşturman çok anlamlı gönlüne emeğine inancına teşekkürler......Cumadan sonraki 3.grupta bende yer almayı isterim bu dileğimi iki haftadır söyledim ama sanırım özel mesaj atmadığım için sana buradan dikkatinden kaçtı...
hatta Arapça okumayacağımı..Türkçe seve seve okuyacağımı yazdım bir kez daha tekrarlıyorum şayet listede olmaz isem ben kim için okunuyorsa niyetlenip okuyorum zaten mda için de...okumuştum.Allah kabul etsin.
arkadaşlar hepinize teşekkur ederim şimdi gayet iyiyim... yeni kararlar aldık üzüntünün ardından, bugün doktordaydım artık tüp bebeğe geçiyorum iğne olarak yine gonal f verdi doktor biraz kafam karıştı,sizce nasıl tüp bebekte gonal f kullanılıyor mu ????
EBERİS.......evet canım kullanılıyor...üstelik tüp bebek protokollerinde en çok kullanılanlardan yeniyüzyıl grubundan...
hayırlısı olsun tedavin şimdiden.

Döndüm aranıza :)

Hepinize öncelikle hayırlı ramazanlar diliyorum..rabbim tüm dularımızı kabul günahlarımızı affetsin..
hepiniz umuyorum ki iyisinizdir..
inanın takip etmem mümkün değildi sizi..inanılmaz ilerlemiş sayfalar.
ama takip etmeye tek tek kimler ne durumda bakacagım.mesela superim,mda,masalım,gayem,seyhan,rana,dimple,mcan,ercelf hepinizi merak ettim..
MASALIMMMMMM duy duy fshım 17,5 bu ay :)
inanki tatail modundaydım ya hiç aklıma getirmedim bi hormon testi yaptırdım 17,5 oluvermiş..inşallah bu ay şu fshı halt ederimde tüp bebeğe hayırlısıyla geçerim..
mdacım superim gayem sizler nasılsınız??

NİMESAY.......hoşgeldinnnnnnn canım benim.İki gün oldu daha buraya yazalı nerede nimesay....diye yazdım birkaç arkadaşı daha andım sıraladım kimi andıysam o an yada kısa sürede geldi...sende de öyle oldu.. balıkların 6.hissi valla kuvvetli...senin de ramazanın hayırlı geçsin canım...sayfalar evet...bazen birkaç gün bakıyorsun tek tük ilerler her girdiğinde bazen giremiyorsun bir bakıyorsun o birkaç günde 15-20 sayfa atlamış....belli olmuyor canım..ben de istanbul dönüşü epey okumuştum bir hafta sonunda atlamakta istemedim herkesi merak etmiştim...hususi vakit ayırıyor insan ..sorularda varsa cevaplamak istediğin yada kişisel mesajlar ben atlayamıyorum önce bir merhaba....arkadan başlıyorum mektup cevaplar gibi...merakla ilgiyle mutlu oluyorum ama vakit az ise o an dediğin gibi tek tek okumak imkansız...
TATİL MODU YARAMIŞ ARKADAŞIMA....OHH OLSUN İNATÇI KEÇİN İNMİŞ ....bak BENİMDE 3-4 AY önce en son baktırdığımda 17.5 tu..Birkaç güne tüp bebek öncesi bakılacak yeniden adeti bekliyorum bakalım uçuşa mı geçmiş alçak semalarda mı göreceğim de bu rakamdan aşağı düşmesini hiç beklemiyorum rezerv azlığı ve bu 36 ya çeyrek kala halimle.Bundan yüksek çıkmasın razıyım tedaviye başlayabilmek için...aynı durumdayız tatlım....hayırlısı....bana bak bitki börtüüü yiyip içmiyosun di mi.......:))))))

Özlemişim seni gerçekten ....arada yaz külliyen kaybolma....bak

selam arkadaşlar
ben tat,ldeydim bu gece döndüm.sizleri çok merak ediyorum.hamile haberleri var mı geömişi okuyamadım henüz.masal,mda,gayem,su perisi ...... sizler nasılsınız .değişiklikler var mı.birde yasin okuyacaktık.ben perşembeden itibaren okuyabilirim.(reglim bitecek)kimin adına okuyoruz onu da iletirseniz sevinirim.görüşürüz hepinizi öpüyorum.
Sen de hoşgeldin canımmm... liste bıraktığın gibi ama sanırım uzun süredir listede olduğu halde burada olmayan biri hamileymiş tam okuyamadım ama yanlış birşey söylemeyeyim şimdi...rana dan sonra hamile haberi malesef ki alamadık nevercaree biliyosundur hamileliğini sen gitmeden zaten epey oldu burada paylaşalı...benim bildiğim yok güzelim.Ben birkaç güne adet bekliyorum hsonuna kadar geldiği zaman 2.günü istanbuldayım kısmetse inşallah bakalım..kızlar da süper...kendileri yazar zaten....iyigeceler öpüyorum

ne zaman uyuyacağımı bilmiyorum....istek var kendisi yok...hayır sabah nasıl işe giderim onuda bilmiyorum üstelik boşanma davam var sabahın 09.unda..2 gecedir
bu uykusuzluk illeti umarım devam etmez.Zombi gibi ayaktayım.....bu sıcakta ılık sütte içilmez şimdi hani rahat uykuya dalınır ya güya...içemiycem 35 derece gece sıcaklığında ılık süt...napsam yaaa...acaba....saat 02.00 oldu hale bak..neyse önce topiği daha fazla taciz etmeyeyim çıkayım artık ...biraz dolaşayım evde... hepinizi sabah geldiğinizde....
şimdiden öpmüş olayım ..öpüyorum şimdiden günaydınnn diyorum malum artık sabah 4 temi yatarım 5 te mi bilinmez (gayem kesin gelirsin sabah hatta belki mda da gelir tüm gelecek olan kızlara günaydın ).....:)

canım merhaba,
bence sorun maddiyat ise 3. aşılamayı yaptır degilse beklemeden tüp bebek te şansını dene derim en azından tutma ihtimali yüksek.

ahh mda cım maddiyatı aşarım bi şekildede ben 2yıllık evliyim tedavilere erken başlamışız tüp bebeği oyüzden yaptıramıyoruz 3.aşılamayada güvenemiyorum ama dokktorumu arıycam en kısa zamanda dertleşcem bi bakalım o ne dicek... tavsiyen için saol canım allahım hiç gerek kalmadan versin bebeklerimizi

yasini şerifleri okuduktan sonra bana özelden mesajla bildirin hepinizi öpüyorum iyi akşamlar..

canım senden rica etsem bidahaki sıra bana okunabilirmi ama ben her okumak isteyenden 1tane istiyorum yada sıra önemli deil ilerki zamalarda olabilir tedaviye ara verdim çünkü

sayfaya bi haller olmuş yoksa sadece bende mi öyle anlayamadım 596. sayfada kalmış dün yazılanlar yok yada bende gözükmüyor :19:

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim:54::54: bilmiyorum KARIŞIĞIM çok.... hayallere kapılmakta istemiyorum ama başladık bi kere sonu hayırlı olur inşallah günlük 75 lik gonalf yaptırıyorum glukofen de kullanıyorum 7 gün sonra kontrole gidicem yumurtalara bakcaz gelişmedilerse dozu arttırıcaz benden haberle böyle RABBİM BU MÜBAREK GÜNLERDE DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH :16:

sayfaya bi haller olmuş yoksa sadece bende mi öyle anlayamadım 596. sayfada kalmış dün yazılanlar yok yada bende gözükmüyor :19:

günaydın canımcım .... evet hayatım ya dünkü yazılanlar olmadığı gibi eski özel mesajlar ve beğenilerde geri geliyor... anlamdım ben bu işi....:19:

Back
X