Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım arkadaşım salçalı köfte yemeğinin tarifini istiyorum

Açıklayayım hayatım ,
en son 2 gün önce listeyi düzenlemeye çalışmıştım, fakat sitede oluşan bir hata sebebiyle liste iyice karışık hale gelmiş bende elimde yani bilgisayarımda sakladıgım bir yedeği kullanarak tekrar elimden geldiğince güncellemeye çalıştım ve özelliklede mesaj attım listedeki bilgilerinde yanlışlık olanlar bana bilgi versin hatta karışıklık olabilir özelden mesaj atsın bile yazdım.Ayrıca senide listeye 19/07 de eklediğimiz için elimdeki yedek olan listede adının olmaması da normal, kaldıki yanlışlıklada silmiş olabilirdim ama bu çıkış biraz tuhaf olmamışmı sence? :21:
Burada kimseye kastım yok kaldıki elimden geldiğince iş yerimdeki en küçük zamanlarda bile burası ile ilgilenmeye çalışıyorum ama özel mesajla bana durmu bildirdiğinizde elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Bu kadar sinirlenmeye karşındakini de yanlış anlamaya sevk etmen bence yanlış olmuş.Ama genede yanlış anlayan bensem bu yazıyı ,lütfen diger arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni uyarsın.

mda cım sana katılıyorum arkadaşım günlük hayatının işlerinin dışında burayla ilgilenmek dikkat ve zaman gerektiriyor. ayse arkadaşımız da yasin leri takip ediyor mesela bu bir sorumluluk.sen ne yaparsan benim kabulümdür mesela. ama berra arkadaşımızı da çok uzun zamandır göremiyorduk yanılıyormuyum? hatırlamıyo da olabilirim ama girip haber vermesi gerekmez mi? yada belki de dinleniyordur tedaviye ara vermiştir de ben kaçırmışımdır ama yine de adım silinmiş diye kibarca söyleyebilirdi. tekrar ediyorum liste çok karışık. girmeyenleri hatta başka topiklerde yazıp da buraya uğramayanları çıkartmalıyız. derli toplu olmalı herşey. aşılama listesi tüp bebek listesi ve dinlenenler ara verenler diye...

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== cansu_26=2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okudu
== seyhan12383 =2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
== onurumsun =2 tane okudu
==ecrin0134 =2 tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu

== ay_sum =2 yane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okudu
== hatisim =2 tane okuyamayacak biraz önce haber verdi
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

Açıklayayım hayatım ,
en son 2 gün önce listeyi düzenlemeye çalışmıştım, fakat sitede oluşan bir hata sebebiyle liste iyice karışık hale gelmiş bende elimde yani bilgisayarımda sakladıgım bir yedeği kullanarak tekrar elimden geldiğince güncellemeye çalıştım ve özelliklede mesaj attım listedeki bilgilerinde yanlışlık olanlar bana bilgi versin hatta karışıklık olabilir özelden mesaj atsın bile yazdım.Ayrıca senide listeye 19/07 de eklediğimiz için elimdeki yedek olan listede adının olmaması da normal, kaldıki yanlışlıklada silmiş olabilirdim ama bu çıkış biraz tuhaf olmamışmı sence? :21:
Burada kimseye kastım yok kaldıki elimden geldiğince iş yerimdeki en küçük zamanlarda bile burası ile ilgilenmeye çalışıyorum ama özel mesajla bana durmu bildirdiğinizde elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Bu kadar sinirlenmeye karşındakini de yanlış anlamaya sevk etmen bence yanlış olmuş.Ama genede yanlış anlayan bensem bu yazıyı ,lütfen diger arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni uyarsın.

canım yazın gayet açıklayıcı olmuş..berra arkadaşımızın yazdığı yazıya gelince bende aynı senin anladığın gibi anladım oda sinirle adını göremeyince sana çıkışmış sanırım..ama sen açıklamışsın zaten..sen elinden geldiği kadarıyla listemizi düzenliyosun işlerinin yoğun olmasına rağmen..ellerine yüreğine sağlık canım benim :54:

Son düzenleme:
mda cım sana katılıyorum arkadaşım günlük hayatının işlerinin dışında burayla ilgilenmek dikkat ve zaman gerektiriyor. ayse arkadaşımız da yasin leri takip ediyor mesela bu bir sorumluluk.sen ne yaparsan benim kabulümdür mesela. ama berra arkadaşımızı da çok uzun zamandır göremiyorduk yanılıyormuyum? hatırlamıyo da olabilirim ama girip haber vermesi gerekmez mi? yada belki de dinleniyordur tedaviye ara vermiştir de ben kaçırmışımdır ama yine de adım silinmiş diye kibarca söyleyebilirdi. tekrar ediyorum liste çok karışık. girmeyenleri hatta başka topiklerde yazıp da buraya uğramayanları çıkartmalıyız. derli toplu olmalı herşey. aşılama listesi tüp bebek listesi ve dinlenenler ara verenler diye...

yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum arkadaşım..bundan sonra dediğin gibi başka topiklerde yazıp buraya gelmeyenleri çıkartalım listemizden..tabi başka topiclere yazıp aynı zamanda aramızda olan arkadaşlarımızda var sözüm onlara değil yanlış anlaşılmasın lütfen..hepimiz başka topicleri takip edebilir,okuyabiliriz,yorumlar yazabiliriz ama burayada sorumluluğumuz olsun diye düşünüyorum..tabi benim fikrim bu saygı duyan olur duymayan olur..

Son düzenleme:
öncelikle ortada mevcut olan sinirli bir ifade yok ki .ben merakımı net ve sade bir dille ifade ettim.kırıcı, küçük düşürücü herhangi yanlış bir söz ve ima da yok o sebeple bu denli alınmayı gerektirecek bir durum da yok en azından burdan bakıldığında ben böyle düşünüyorum.
sende farkındasındır ki çok fazla paylaşımda bulunamıyorum ama bu demek değildir ki topiği incelemiyorum veya ziyaret etmiyorum.seninde dedin gibi çalışma şartlarının yoğunluğundan geride kalmış olduğum 20 sayfalık bir kısım var ve vakit darlığından her yazılanı tek tek okumak gibi bir şansım olmadı.ayrıca konuyu genele taşımaktansa özele yazmayı denedim fakat mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım.bu sebepledir ki konunun muhattabı sensin diye sorumu yönelttim.kırmak ve üzmek gibi herhangi bir amacım olmaz olamaz o sebeple yanlış anlaşılmalara kapılmayalım derim ben..

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== yeliz2 = 2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu

== mavi_58 =3 tane okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

uzun zamandır var olmadığımı dile getirmişsiniz ya arkadaşlar hafta başında iki tane yasinimi okuduğumun haberini vermek için ayşe arkadaşımı bilgilendirmiştim.ayrıca tavrımda herhangi bir çıkışma yok olamaz da zaten insanı ilişkiler çercevesine sığmaz.sade bir dille merakımı dile getirmiş olmamın böyle algılanması da ayrıca üzücü..

ben şimdi çıkıyorum akşam tekrar giricem sizdende ricam akşam tekrar girin çünkü okuyamayan çok olursa yarına yetiştirebilmek için paylaşırız öpüyorum hepinizi allaha emanet olun ..

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== yeliz2 = 2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu

== mavi_58 =3 tane okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

AYSE CİM HATİSİM İN OKUYAMADIĞI 2 TANE YASİN İ BEN OKURUM CANIM BU AKŞAM OKUYAMAM AMA YARIN CUMA SAATİNE KADAR KESİNLİKLE OKUYACAĞIM. YİNE SANA MESAJ ATARIM OKUYUNCA ÖZELDEN.

uzun zamandır var olmadığımı dile getirmişsiniz ya arkadaşlar hafta başında iki tane yasinimi okuduğumun haberini vermek için ayşe arkadaşımı bilgilendirmiştim.ayrıca tavrımda herhangi bir çıkışma yok olamaz da zaten insanı ilişkiler çercevesine sığmaz.sade bir dille merakımı dile getirmiş olmamın böyle algılanması da ayrıca üzücü..

berra haklısın şimdi kafam dank etti yasin listesinde de varsın ama çok girmediğin için nick in pek alımda kalmamış kusura bakma canım.o yüzden hiç girmiyorsun sandım bunca kişinin nick ini akılda tutmak mümkün değil genelde çok yazıştıklarımızı yada yazanları biliyoruz. gözümüzden kaçabiliyor bazen. ayrıca girmeyenleri çıkartalım dememin seninle alakası yok onu belirtmek isterim sabahtan beri listenin düzensizliğinden bahsediyorduk ona istinaden ben öyle yazdım.

berracım sözümüz sana değil zaten geçenlerde masalda bende listemizin düzenlenmesini istemiştik mda arkadaşımızdan aramıza uzun zamandır girmeyen,hamile olup başka topiclerde yazıp bizleri bilgilendirmeyen,hamile olup aramıza uzun zamandır gelmeyen arkadaşlarımızı düzenlemesini istemiştik..neyse bu konu burda kalsın uzamasın hiç sende aramızda olmaya devam et üzülüp çıkma ama..

yahu sen nerelerdesin şekerim ya , daha geçen gün azydım jolly yok nered diye onuda sistem silmiş almış götürmüş. Çok merak ettim tedaviye de az kalmış süpersin umarım bu son ollur bizi yalnız bırakma

Ayy sekerim sorma inzivaya çekildim:) Az kaldı bakalim bu sefer neler gorucezz:) Genetik testlerimizde temiz çıktı şükür kocacikta bende 46 kromozomluymusuz :) 24 tane daha tahlil var yaptırmam gereken 9 tanesini yaptırdım daha. 6 ay önce yaptırdığım icin Dr yenileyelim ne olur ne olmaz dedi. Artık İyicene delik deşik oldum kan vere vere:) Sen ne yapıyorsun Simdi kuzumm ins. Bu sefer gelir bebikler:16:

Jolly hoşgeldin canım özledik seni hadi dön artık aramıza başla sen de tedaviye:) benim dün aşılamam yapıldı sorunsuz bir şekilde. malesef geçen ayki hiç yumurta büyümediği için iptal edilmişti. ben de ara vermeden hemen rapor çıkartıp 3. yü yaptırdım maşallah bu ay da erkenden büyüdüler 14. günümde yapıldı aşılamam. bekleme sürecine girdim. test günüm 10 ağustos çok umudum var..
.

Yettim yettim izinler felande bitti zaten iyice gezmeye verdik kendimizi moral depolamak ecun:)Artık asilama /tup bebek masraflarına ,asilama/tup bebek oncesi gezi maliyetleri,asilama/tup bebek sonrasi moral gezisi maliyetlerinde ekliyoruz napalım morel varda faydasını görmedim:) Bundan sonraki denemede acaba depresif bir havaya mi girsem ki belki o zaman olur Ehehehe:))Oyy hadi bakalimm hersey yolunda gitmiş bak bu kez ins. İçerde insaat calışması başlamıştır bebingo yerleşsin oraya:)

öncelikle ortada mevcut olan sinirli bir ifade yok ki .ben merakımı net ve sade bir dille ifade ettim.kırıcı, küçük düşürücü herhangi yanlış bir söz ve ima da yok o sebeple bu denli alınmayı gerektirecek bir durum da yok en azından burdan bakıldığında ben böyle düşünüyorum.
sende farkındasındır ki çok fazla paylaşımda bulunamıyorum ama bu demek değildir ki topiği incelemiyorum veya ziyaret etmiyorum.seninde dedin gibi çalışma şartlarının yoğunluğundan geride kalmış olduğum 20 sayfalık bir kısım var ve vakit darlığından her yazılanı tek tek okumak gibi bir şansım olmadı.ayrıca konuyu genele taşımaktansa özele yazmayı denedim fakat mesaj sayım yeterli olmadığı için özelden yazamadım.bu sebepledir ki konunun muhattabı sensin diye sorumu yönelttim.kırmak ve üzmek gibi herhangi bir amacım olmaz olamaz o sebeple yanlış anlaşılmalara kapılmayalım derim ben..
canım yazımdada belirttim bende yanlış anlamış olabilirim diye .Ancak yazıya baktıgında tek yanlış anlayan sanırım bende degilim, burada birbirimizi tanımıyor olmamız bazen bizi yanlış yönlendiriyor.O yüzden yazdıklarımızdan baştan sona sorumlu oldugumuzu düşünüyorum.

Berra35 arkadaşımız yakın zamanlar içerisinde online olmuştur, sadece uzun süreli paylaşımlarda bulunmadıgı için gözünüzden kaçmış arkadaşlar.Ama benim listeden onu silmek durumum olmadı kendisinin online oldugunu biliyorum, ancak son sitedeki karışıklıktan sonra 19/07 de ilave ettiğimiz listeden silinmiş ,bu kadar kişiyi aklımda tutamadıgım için eski listeye ilave etmeyi unutmuşum.

canım yazımdada belirttim bende yanlış anlamış olabilirim diye .Ancak yazıya baktıgında tek yanlış anlayan sanırım bende degilim, burada birbirimizi tanımıyor olmamız bazen bizi yanlış yönlendiriyor.O yüzden yazdıklarımızdan baştan sona sorumlu oldugumuzu düşünüyorum.

Berra35 arkadaşımız yakın zamanlar içerisinde online olmuştur, sadece uzun süreli paylaşımlarda bulunmadıgı için gözünüzden kaçmış arkadaşlar.Ama benim listeden onu silmek durumum olmadı kendisinin online oldugunu biliyorum, ancak son sitedeki karışıklıktan sonra 19/07 de ilave ettiğimiz listeden silinmiş ,bu kadar kişiyi aklımda tutamadıgım için eski listeye ilave etmeyi unutmuşum.

çok da büyük ve önemli sorunlar değil bunlar dolayısıyla uzamayı da gerektirmiyor bence..o sebeple yanlış anlaşıldıysam mda üzgünüm canım ama zaman içerisinde beni de tanımaya başladığınızda tüm taşlar yerine oturacaktır inanıyorum..yani bende herhangi bir sıkıntı yok.sorun vardıysa eğer aramızda düzelmiştir umuyorum..

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== yeliz2 = 2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu

== mavi_58 =3 tane okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

canım bende bu gece okuyacağım Allah'ın izniyle. aklına takılmasın okuyacağım inş.

Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.

Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.

canım nasıl sevindim anlatamam mücize :52::118: allahım bizlere nasip eyler inş inş hamilelğin sonuna kadar güzell bi şekilde devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım :54:

== gayem07 =2 tane okudu
== ben =2 tane okudum

== yeliz2 = 2 tane okudu
== mcan84 =3tane okudu
== ercelf =3 tane okudu
== mda =2 tane okudu

== mavi_58 =3 tane okudu
== berra35 2 tane okudu
==neevercare 2tane okudu

aysecim eksik kalan yasinler var galiba 2 tane ben yarına kadar okurum elcelf arkadaşımızn niyetine
elcelfim aşılaman hayırlı olsun canım inş güzel haberler verceksin bize bugün çok yoğundum takip edemedim topiği yarında doktora kontrol için gideceğim hepinizi öpüyorum iyi akşamlar sağlıkla kalın....
yasin okuyabileceğimi haber vermek için geldim ama hestia arkadaşımızın hamilelik haberiyle çok sevindim üstelik kendiliğinden çok güzel bi haber hestiacım tekrardan tebrik ederim canım hayrlı olsun :54:

canım nasıl sevindim anlatamam mücize :52::118: allahım bizlere nasip eyler inş inş hamilelğin sonuna kadar güzell bi şekilde devam eder sağlıkla bebeğini kucağına alırsın canım :54:

Çok teşekkür ediyorum.Allahım inşallah herkese nasip etsin.Şu anda tek isteğim normal bir hamilelik geçirmek...

Aman Allahım senene büyüksün mucize gerçekleşti deseneee:) Ayyy cnm cok cokk sevindimm biliyorsun tup bebek serüvenimiz aynı sekilde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı . Benim mucizem kendiliinden gelmezde 2. Tup denememde gelsin insallahh bizim icinde dualarını esirgeme lütfen:) Hiç aklına kötü bisey getirme degerin cok cok guzel bebiss burdayim diye bağırıyo sana resmenn :) Normal hamilelik belirtileri o kadar iğne yemiş asilama yada tup sürecindeki belirtilere benzetmiyormuş sanirim çünkü belirti felan hissetmiyormussun öyle demislerdi.;) Allah tekrardan tamamına erdirsin cnmm ins. Ne zamandır burda yeni bebik haberi gormemistimmm uğurumuz olursun insallah ayağını guzelcene surr:21::21:

Aman Allahım senene büyüksün mucize gerçekleşti deseneee:) Ayyy cnm cok cokk sevindimm biliyorsun tup bebek serüvenimiz aynı sekilde kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı . Benim mucizem kendiliinden gelmezde 2. Tup denememde gelsin insallahh bizim icinde dualarını esirgeme lütfen:) Hiç aklına kötü bisey getirme degerin cok cok guzel bebiss burdayim diye bağırıyo sana resmenn :) Normal hamilelik belirtileri o kadar iğne yemiş asilama yada tup sürecindeki belirtilere benzetmiyormuş sanirim çünkü belirti felan hissetmiyormussun öyle demislerdi.;) Allah tekrardan tamamına erdirsin cnmm ins. Ne zamandır burda yeni bebik haberi gormemistimmm uğurumuz olursun insallah ayağını guzelcene surr:21::21:

Evet jolly benim için mucize.İnşallah Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin, yürekten diliyorum bunu. Biz tam yumurtlama zamanı tatildeydik.Deliler gibi eğlendik.Çok güzel bir tatildi.Sanırım orda oldu.Dediğin gibi tedavidekinden daha az sıkıntım oldu.Bugün adetimin 33. günü.İçimden bir ses test yap dedi dün.İdrar testi yaptım silik çizgi çıktı.Ama sevinmedim.Öncekilerden idmanlıyız nasıl olsa.Bugün bi test daha yaptım çizgi daha koyuydu.Sonra dayanamadım eşim gelince kan vermeye gittik.İnternetten baktımki sonuç 243,5.Sevinçten çıldırasım var ama sevinemiyorum bile çok korkuyorum değerim düşecek diye... Adet sancılarım var yaklaşık 10 gündür. Göğüslerim ilginç bişekilde ağrısmıyo ve acımıyo, birde 2 gündür belim çok ağrıyo kopacak gibi.Sivilcelerimde çıktı.Hamileliğie dair bir belirtim yok.Allahım sevincimi yarım bırakmaz inşallah. Umudunu hiç kaybetme.Bana böyle dediklerinde kızıyodum ama sen kızma.Ben inanıyorum Allah çok büyük ve sana da gösterecek inşallah bu günleri...

Back
X