canım çok etkilendim gerçekten herşeyden umudunu kesmişken ikizlerinin sana tutunması mükemmel bişey hiçbirzaman umut bitmez bence siz de bunun en büyük göstergesisiniz. rabbim bağışlasın ikisini de size. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.
== ayse035 =3 tane okuyacam
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane ben okuyacak
== minikmeleğim38 = 3 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 3 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 3 tane okuyacak
== sardunya =3 tane okuyacak
== mavi_58 =3 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
arkadaşlar yeni listemiz bu hayırlı olsun bu hafta biraz azaldık sayı olarak inşallah önümüzdeki hafta daha da çoğalırız..
bu hafta yasini şerifleri kimin için okuyalım?
canım bende okumak istiyorum 3 tane okuyabilirim
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
==mda = 3 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
arkadaşlar yeni listemiz bu hayırlı olsun .. inşallah önümüzdeki hafta daha da çoğalırız.
canım aşılaması yapılmış bekleyenler için ya da bu ay aşılaması yapılanlar için okuyalım isterseniz
canım arkadaşlarımızn ne durumda olduğunu sayfaları kontrol edemediğim için bilmiyorum kime okuyacağımızı sizden bekliyorum .mesela senin durumun nasıl ?
benim tüp eylülde başlayacağı için beni sonraya bırakabilirsiniz.
Sağlıklı,mutlu,huzurlu ve pozitif bir gün diliyorum :)))
Masalcım canım,yokluğun çok çok belli oluyor alıştık çok sana, senin bizi aydınlatan yazılarına, tabii seni merak ediyoruz.
Tedavin bir ay ertelenmiş, senin bebiş büyüyünce avukat olmasın :)) sana adli tatilde izin vermiş bir ay :))
Ne kadar geç olursa olsun hayırlısı ne ise o olsun.Üzülme dememe gerek bile yok sen zaten dimdik duruyorsun bu yönünü seviyorum :)))
seni ve bütün kızları öpüyorum.... :)))
masalcım canım yazdıklarını tek tek okudum ve sadece kısmet diyorum.herşey kısmet.hayatta hiçbir şeyin olduğu gibi bu tedavininde vaktiyle saatiyle bir dakika bile oynuyamıyorsun.ilk aşılamadan sonra bende de kist kalmıştı ve zorunlu olarak bir ay beklemiştim o zamanlar ne ağır gelmişti ne zor gelmişti ama kader beni belkide bu kadar sabırsız davrandığım için ikinci aşılama sürecimdebayağı bir zorladı.aşılamam adetin 24.gününe kadar uzadı ve sonuç koskoca bir sıfırdı.son aşılamayıda biliyorsun zaten ben kesin bir ay daha erteleyeceğim diye gittiğim muayeneden sonra elimde iğnelerle girdim eve ve hatta o gün başladım.geriside inanılmaz bir hızla geldi.eminimki vakti saati gelince sende bişeyleri son sürat yaşayacaksın.ama önemli olan bu zamanı sabırla beklemek.bu imtihandan alknının akıyla çıkabilmek.daha öncede dediğim gibi umarım Allah bunu unutturacak başka dertler vermez hayattaki yaşayıp yaşayacağın en büyük sorunun bu olur
Canım dilerim rabbim artık üzmez seni bu konuda artık sınamaz.. önümüzdeki ay inşallah herşey yolunda giderde hamile kalırsın sonrasıda sağlıklı doğum sonrası sağlı hayırlı bi evlat dünyaya getirirsin inşallah...rabbim ne zaman ol derse ozaman olacak biz kulların elinde değil ancak dua ile isteyebiliriz. Ve bil ki her namazımda allahtan önce siz arkadaşlarım için sonra kendim için hayırlı evlat istiyorum kabul eder inşallah..
canım ben de bir Antalyalı olarak yağmuru dört gözle bekleyenlerden biriyim ; ama Eylül sonuna kadar yağmayacağını söylüyorlar üzgünümama şu iki gündür nem hissedilir derecede az da olsa düştü şükürler olsun ki... umarım en kısa sürede normale dönersin .. tekrar geçmiş olsun...
masalcım , her şeyde vardır bir hayır.. 1ay önce 1 ay sonra olması önemli değil biz bu yola baş koyup tedavi kararı almamız önemli olan... inanıyorum ki yakındır hepimiz emeklerimizin karşılığı bebişlerimize kavuşacağız, hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alıp o mis kokularını doyasıya içimize çektiğimizde bu bekletmelerinin hesaplarını sorarız onlara :))
İstanbul gibi bire yrede kafayı dağıtmayacaksın da nerde dağıtacaksın :)) daha önce İstanbul'da yaşamış biri ve şimdide özlemini çeken biri olarak söylüyorum bunu :) önce İstanbulda alışveriş ve gezip kafayı dağıtmanın üzerine Bodrum' gididp anneciğinle özlemini gidecerecek olman çok güzel.. tedavi öncesi doping olacaktır.. deniz-kum-güneş ve eğlence dörtlüsünüde eklersem bunun üzerine ultra doping olacağı kesin :)) doyasıya tadını çıkart bu tatilinin arkadaşım.. çok öptüm
nimeysacım teşekkürler arkadaşım hatırlayıp benimde hatrımı sorduğun için... iyiyim canım aynen devam değişiklik yok... sen nasılsın? neler yapıyorsun ?
umarım en kısa sürede her şey normale döner senin ve bebişinin daha iyi haberlerinizi alırız... sen olumlu ols ki bebişin de bunu hissedip annesine daha sıkı sıkıya tutunsun canım... bol bol istirahat edip sadece güzelliklere odaklan... gör bak endişe vren günler geride kalcak. dualarımız sizinle...
herkese günaydınlar....
2 gündür sayfayı takip edemedim kızlar kime ne oldu henüz haberim yok inş hepiniz iyisinizdir
dün şükür aşılamam yapıldı ilk defa aşılama sonrası şiddetli sancı çektim nedenini anlayamadım ama şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi sağlıkla mutlulukla kalın
masalcım hakkında hayırlısı olsun. yazılarından anladığım kadarıyla sen çok güçlü bi kadınsın. beklenilen onca zamandan sonra bir ay nedirki.
canım ben üç aşılama yaptırdım. üçünde de çok ümitliydim ama olmadı. sonra tüp bebek tedavisine başladım.ama okadar stres yaptımki nasıl ist.a gidicez nasıl yumurta toplanacak diye.tedaviye başladık ama o kadar ilaç kullanmama rağmen 1 tane yumurta oluştu. dr. bunuda aşılamaya çevirdi. tabi benim de artık kalmayan moralim tamamen bozulmuştu. o dönem depresyona girdim. hiç evden çıkmadım. hiçbir arkadaşımla görüşmedim. tedaviye uzun bir ara verdikten sonra semra hanıma gitmeye karar verdik. ilk tahliller yapıldı. bende yumurta rezervi az, eşimde de ciddi hareketlilik ve morfoloji sıkıntısı çıktı. ( önceki tedavilede böyle bi sıkıntı yoktu. ama tahlilin yapıldığı yer çok önemliymiş.) daha bunu düşünemeden ilk gün bende çıkan kist yüzünden dr.um ya ertelicez yada kistin içini boşaltıcaz , tahlillere göre karar vericez dedi. artık o kadar canım sıkılmıştı ki umudum azlmıştı. olmazsa olmasın , bebek olmadan da mutluyuz biz dedim eşime. eşimde hep destekçim oldu.o gün kist boşaltıldı. ilaçlara başladık ama bu kez de yumurtalıklar ilaçlara cevap vermedi. tedaviyi yarıda bırakacaklar diye de korkuyodum içten içe. yüksek dozda 14 gün ilaç kullandım. dr.um daha fazla beklemeyelim, siklus dönemi bitmek üzere dedi. o güne kadar sadece 2 yumurta istediğimiz büyüklükteydi. 9 yumurta toplandı ama transfere 2 embriyo kaldı. ikiside transfer edildi. çok sıkıntılı anlar geçirdim ama şimdi ikiz bebişler bekliyorum. keseleri gördüğüm anda da çektiğim o sıkıntıları unutuverdim.
inşallah sende bu sıkıntılarını unutacaksın...
allah ol demeden olmuyor masalcım. senin ve eşinin sağlığı her şeyden önemli. bedenen ve ruhen sağlıklı anneler olmamız gerekiyo bebişlerimiz için. dularım seninle arkadaşım allah yardımcın olsun...
Canım sana soramadan seni yasin okuma listesine tekrar ekledim reglin bitmez de okuyamazsan okuruz canım
medids..canım tekrar teşekkür ederim..sizler de olmayınca hepinizin yeri ayrı ayrı belli oluyor..verdiğin değer için teşekkür ederim.bir bebek olsun da bana onu en iyi şekilde yetiştirmek kısmet olsun kendisi ne isterse o olsun ailede avukatta doktor da çok..yeter ki sağlıkla gelip sağlıkla yaşayıp o günleri görsün..
evet canım adli tatilde yaparız onu dedik zamanı değilmiş ben adli tatilde dinleneceğim adli yıl başladığında yine onu umut edip bekleyeceğim..o gelmek isteyene kadar ben beklemeye devam..bilmiyor ki annesi ondan daha inatçı..:)) ben de seni öpüyorum
mcan..cım.3 aşılamanı dün gibi hatırlıyorum senin de..dediğin gibi olumsuzluklar arasında mutlulukla çıktın o yoldan..şükür ki daha zor süreçleri uzun zaman bekleyip yaşamak zorunda kalmadan..bebeğine kavuştun hepimizin kaderi kısmeti başka başka..Allah hepimize iyi yazılar yazmış olsun..herşeyden önce en iyi ilaç dün de yazdığım gibi moral ve inanç..bende bu ikisini kaybetmemeye çalışıyorum elimden geldiği kadar..başka dertler olmasın şükür halimize..çok teşekkür ederim canım.
ayşe..cim dualarını Allah kabul etsin..önce başkaları sonra kendin için ettiğin dualar Allah katında en mübah olanıymış ... gönlüne niyetine teşekkür ederiz canım..
gaye..cim eğlence değil ama ailemi uzun zaman sonra görüp kucaklaşmak onların sevgisini hissetmek gerçekten bana de iyi gelecek çok özledim çünkü özellikle anneciğimi burnumda tütüyor..hayırlısı ile gideyim onları iyi göreyim başka şey istemem.gitmişkende biraz denize girersem bedenime ruhuma da iyi gelir diye düşünüyorum gideceğim gün belli olsun haber veririm zaten...birkaç gün sadece onlara zaman ayırmak istiyorum herşeyden uzaklaşarak.görüşmek üzere arkadaşım..
dimple020...aşılaman hayırlı olsun canım...şiddetli sancının nedeni yıkanan ilaçlı sperm ve spekulum marifetidir...zamanla hafifleyecektir..gerçi benim her 2 aşılamam da da netice bekleyene kadar ki süreçte ağrılarım olmuştu..beden reaksiyonuna göre bu sancılar ve şiddeti herkeste değişiyor canım..hakkında hayırlısı umarım olumlu sonuçlansın..
elyasa...canım yazdıklarıma yorum yaptığın ve kendi deneyimlerini de bana aktardığın için teşekkür ediyorum.. bana iyi geliyorsun,, hemen hemen aynı sorunları yaşamışız, vaktinin gelmiş olması ve benim bedenimin herşeye hazır olması gerekiyor elbette demek ki değilmiş..sağlıklı günler gelene kadar bekleyeceğiz başka yapacak birşey yok..karalar bağlamaksa en yanlış olanı ..böyle bir durumda yapılacak son şey bile değil..yapım gereği üzülmem gerekecek bir şeyb yaşadığımda o an üzüntümü yaşarım saklamam tutmam içime atmam rol yapamam fakat çok çabuk toparlanıp motive oluşumu dipten silkelenip bir anda su üstüne çıkabilme huyumu bende seviyorum..bu sadece bebek için değil özel ve iş hayatımda da hep böyledir duygularımı olumlu yada olumsuz en yükseklerde yaşarım ama o an için..belkide o yüzden çabuk şarj ediyorum kendimi.sende de kist oluştuğunu hatta tedavinin ertelenebileceği noktasına gelmişsin..kistinin boşaltıldığını yazmışsın tedaviye başlamadan başlayacakken mi farkedildi bu durum (adetin 2-3 .gününde benim gibi) ve o gün hemen boşaltıldı demişsin cerrahi yöntem le mi o ayı pas mı geçtiniz bu yüzden ..tam olarak anlayamadım bu konuda yaşadıklarını biraz daha izah edersen sevinirim,,kist nedeni ile merak ettim semra hocanın kararını ve tedavisini.
ayşe..cim.hastalığım bugün itibarı ile bitti,3 gün sürüyor zaten iyi yapmışsın seve seve okurum tekrar..eberisin opusu yapıldı şayet transfere girecek olursa bugünlerde olacak..ona okuyabileceğimizi düşünüyorum ben.
Merhaba canım eberis için okuyabiliriz..bu arada durumun nasıl rahatsızlığın yoktur inşallah
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
==mda = 3 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
arkadaşlar yeni listemiz bu hayırlı olsun .. inşallah önümüzdeki hafta daha da çoğalırız.
hiçbir sıkıntı yok canım gayet iyiyim başladığım hormon ilaçlarının yan etkileri var ama neler yaşıyoruz malum.. ameliyatlarım ve iğnelerden sonra bunlar hafif kalıyor..ben bu hafta okunacak duaların kim niyetine okunması konusundaki fikrimi belirttim..çünkü transfer aşamasında eberis ...en yakın ve durumu güncel olan o geldi aklıma dimple dan sonra..diğer arkadaşlara da bu teklifimi paylaşırsın herkes fikrini beyan eder kabul edilirse eberise okuyalım canım.
aşılaman hayırlı uğurlu olsun umarım sonucun pozitif olur...herkese günaydınlar....
2 gündür sayfayı takip edemedim kızlar kime ne oldu henüz haberim yok inş hepiniz iyisinizdir
dün şükür aşılamam yapıldı ilk defa aşılama sonrası şiddetli sancı çektim nedenini anlayamadım ama şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi sağlıkla mutlulukla kalın
ercelf umudunu kaybetme sakın.bak bu belirti işi hiç belli olmuyor bende son aşılamamda göğüslerimde bile acı yok demekki tutmadı demiştim ama bir mucize oldu işte.umarım seninde sonuç günü yüzen güler...kızlar herkese günaydın dünden beri içimde acayip bir sıkıntı var günler yaklaştıkça ümidim azaldı malesef başından beri hep pozitif düşündüm hatta tutacağına bile inandım bekliyordum yani ama dünden beri bir umutsuzluğa kapıldım tutmadı heralde.bugün 9. günüm. çatlatmayı vurulalı da 11 gün oluyor. sanki göğüslerim yumuşamaya başladı. demekki gebelik falan yok.dün kasıklarıma ani sancılar girip çıktı ama artık adet belirtileridir heralde. herşeyin hayırlısı olsun ne diyelim. tabi yine de belli olmaz ama umudum azaldı...
== minikmeleğim38 = 3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 3 tane okuyacak
==mda = 3 tane okuyacak
== sardunya =3 tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
arkadaşlar yeni listemiz bu hayırlı olsun bu hafta biraz azaldık sayı olarak inşallah önümüzdeki hafta daha da çoğalırız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?