Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 tane okudum Ayşe Allahkabul etsin dualarımız kabul olsun inşallah bu hafta okuduğumuz arkadaş tez vakitte hamile kalsın

masalcım tedaviye başlamak için gittiğimizde yani adetimin 2. günü kist boşaltıldı. dr.umun söylediğine göre yumurta toplama işlemi gibi bişeymiş. 10 dk.lık bi işlem. uyutularak yapıldı. ertesi gün de hemen ilaçlara başladık

yine strese girdim arkadaşlar nerdesiniz hadi gelin okuduk deyin

ayse035 merhaba,
diğer arkadaşlar az çok bilirler beni ama seninle ilk kez yazışıyorum sanırım.
yeni hafta için dua listesine beni de ekleyebilirsin cnm.
kim için okunacaksa ben de başlayabilirim.

Sabahınız hayırlı gününüz aydın eviniz bereketle dolsun tüm dilekleriniz kabul olsun....GÜNAYDIN & HAYIRLI CUMALAR.....

canım ya ben hep perşembe akşamı okuyordum cuma gecesi olsun diye. dün misafir vardı. unutmuşum. özür dilerim. şimdi anneme söyledim öğleye kadar okurum dedi. bilgin olsun. aslında müsait bir arkadaşımız var ise okuyabilecek iyi olurdu. annem yavaş okur biraz iki taneye baya zorlanacak.benim hatam yaaaaa.

günaydınlar herkese... gönüllerimizden geçenlerin gerçekleşmesi dileğiyle hayırlı cumalar arkadaşlar...

Arkadaslar Narkozdan çıktım iyiyim 11 tane yumurta toplanmış....
TATLIM NE GÜZEL 11 YUMURTAN TOPLANMIŞ İNŞ HEPSİ GÜZEL KALİTEDE OLUR VE SAĞLIKLI BEBİŞ OLARAK SENA GERİ DÖNER HAYIRLISI OLSUN CANIM ÖPÜYORUM...
MASALCIM....tedavinin iptal olmasına üzüldüm ama bundada bi hayır vardır. yazını okudum moralin düzelmiş kendini toplamışsın çabuk canım benim inş önümüzeki ay sorunsuz herşey mükemmel bi şekilde tedavine başlarsın hakkında hayılısı olsun sağlıkla mutlulukla kal canım
canım hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonucun...
mavicim...çok teşekkür ederim canım artık bekleyip görcez bu sefer 15 gün daha sakin geçiyor hiç takmıyorum olursada olmazsa da hayırlısı olsun canım sağlıklı kal allah seni ve bebeğini korusun canım
ümitsizliğe kapılmıyorum canım da hiç bişey hissetmiyorum geçen sefer heyecandan karnıma ağrılar gözlerime uykular girmiyordu hayırlısı bitanem artık inş dediğin gibi çıkıpta geliverir hepimize olsun ummadığımız anda böyle süprizler

superimm..çok teşekkür ederim canım inş gelir bu kez iyiki varsnız hepinizi öpüyorum
ranacım geçmiş olsun canım inş bir an önce herşey yoluna girer üzme tatlım canını inş sağlıkla kavuşacaksın bebeğine allah ikinizide korusun :16

Hayırlı cumalar bu mübarek günler hürmetine hepimizin duası kabul olsun...

Son düzenleme:
Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...

Günaydın kızlar mutlu güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum... :)))

Dün işten eve gidince eşimle büyük bir temizliğe giriştik bütün evi kaldırıp indirdik ama canımız çıktı :)))

Bugün işe gelmekte baya bir zor oldu benim için akşama da arkadaşımın kına gecesi var orda dökücem kalan kurtları :)))

kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum yavaş yavaş bir aksilik çıkmaz umarım :)))

Canım,komşun için üzüldüm allah rahmet eylesin.İnsan tanımasa da çevresinden birinin ölüm haberini alınca daha zor oluyor hepimiz yaşıyoruz bunu,yüce rabbim sıralı ölüm versin,diyecek bir şey yok.

Senin durumuna gelince üzme kendini dokun bebeğine konuş onunla,her şey güzel olacak merak etme... Seni özellilke takip ediyorum sen bana umut olduk senin geçtiğin yollardan geçicem bende sende ege de tedavi görmüştün.Gerçi senin bebeğin kendiliğinden geldi sana umarım bizde senin gibi şanslı olur senden çok bilgi edindim.Eşime de anlattım senin mucizeni inş.bize ve isteyen herkese olur demişti.
Lütfen üzme kendini...

çok doğru söylüyorsun ... hiç bir şeye fazla üzülüp takılmamak gerek ;çünkü hayat güzel olduğu kadar aslında çok kısa... doya doya yaşamak varken bazı şeyleri kendimizde çok fazla kuruntu haline getirip sağlığımızdan oluyoruz.. komşun için üzüldüm ... Allah rahmet eylesin ... bir dakika sonrası ne olacağımız belli değil dediğin gibi..
sen yine de karamsarlığa kapılma ... inşallah senin ve bebeğinin de güzel haberlerini alacağız... sen yine de bu süreçte olumlu düşün hayatım ki bebişindeki annesindeki bu positiveliğe cevap verip sıkı sıkıya tutunsun sana canım... dualarım sizinle olacak .. umarım en kısa sürede her şey noramale döner hayırlsııyla.. metanetini koruyup bol bol istirahat et canım ..Allah'a emanet olun ..

canım hayırlısı olsun umarım sonucuda istediğin gibi olur

çok güzel demişsin canım , bende bunu diyorum aylardır ama olmuyor malesef burada konu içine yazdıgınız mesajları bazen listeye aktarmayı unutuyorum sizin aşılama ve tedavi heyecanınıza kapılıp gidiyorum tüm bilgilerinizi özel mesajla güncelleyin lütfen

merak ettim bugün hiç gelmedin dün akşam da yoktun nerelerdesin canım??

canım 3-4 gündür çok yugunuz sanırım 2 gün daha sürecek izin öncesi bitirmem gereken işler var malesef dünde kocacgımla bohçamızı aldık kaçtık , yeşilliklere gittik kafamızı dinledik geldiik

atse cim doydo ve minikmeleğim de okudu kaldı sadece dimple ın okuması gereken 3 tane yasin sadece. aslında dimple sık sık topiğe giriyor kendisi için okuduğumuzu bilmiyor mu? yada biliyor da onun için kendi okumayacak mı sanıyor ben anlamadım.aşılaması da yapılmış hayırlısıyla. neyse şöyle yapalım saat 12 ye kadar bekleyelim eğer haber vermezse ben okurum canım biraz işlerim var ama yine de öğlen okunana kadar vakit ayırırım.

merhaba Medidscim .... sendeki positive yüklü energyin yazına öyle bir yansımış ki buradan hissettim inan :)).. inşalalh yeni tedavi sürecinde bu şekilde devam edip hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun canım ...

Ne iyi yapmışsınız mda.Zamanın kıymetini bilmeli ve eşlerimizle fırsat bulunca keyifli vakit geçirmeliyiz bence de.Hem psikolojik olarak iyi geliyor hemde bebiş olunca böyle fırsatlar azalabilir değil mi??

Sağol canım,hepimiz emeklerimizin sonunda mutlu sonuçlar alalım bence bunu çok fazla hakediyoruz.:)))

pozitif yaşıyoruz napalım evde bir ben bir eşim dönüp dolaşıp birbirimizle uğraşıyoruz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…