yine strese girdim arkadaşlar nerdesiniz hadi gelin okuduk deyin
TATLIM NE GÜZEL 11 YUMURTAN TOPLANMIŞ İNŞ HEPSİ GÜZEL KALİTEDE OLUR VE SAĞLIKLI BEBİŞ OLARAK SENA GERİ DÖNER HAYIRLISI OLSUN CANIM ÖPÜYORUM...Arkadaslar Narkozdan çıktım iyiyim 11 tane yumurta toplanmış....
MASALCIM....tedavinin iptal olmasına üzüldüm ama bundada bi hayır vardır. yazını okudum moralin düzelmiş kendini toplamışsın çabuk canım benim inş önümüzeki ay sorunsuz herşey mükemmel bi şekilde tedavine başlarsın hakkında hayılısı olsun sağlıkla mutlulukla kal canımArkadaşlar,
Masal arkadaşımızın tedavisi bu ay için iptal oldu, e2 degeri yüksek çıkmış sanırım minik bir kisti varmış.kendisi dün akşam İzmir'e döndü Allaha şükürler olsunki morali birazda olsa iyi şimdi bir dahaki adetine kadar mini bir tatil yapacak detayları gelince size anlatır zaten.
Masalım Seni Çok Seviyoruz Kuzucum.
mavicim...çok teşekkür ederim canım artık bekleyip görcez bu sefer 15 gün daha sakin geçiyor hiç takmıyorum olursada olmazsa da hayırlısı olsun canım sağlıklı kal allah seni ve bebeğini korusun canımcanım hadi hayırlısı inşallah pozitif olur sonucun...
ümitsizliğe kapılmıyorum canım da hiç bişey hissetmiyorum geçen sefer heyecandan karnıma ağrılar gözlerime uykular girmiyorduzaten kafayı takmayınca , hiç ummadığın zamanda çıka geliyorlar :)) hayırlısı sneyse o olsun canım benim... ama sen de hepten ümitsziliğe kaptırma kendini olur mu ??
iyiyim canım sağolasın .. ben de özledim seni valla 2 günde ...
ranacım geçmiş olsun bu zamanlar riskli biliyosun çok dikkat et kendine..merak etme bebeğin hep seninle olucak bu günlerde geçicek..
tatlım aşılaman hayırlı olsun inşallah bu sefer son olur ve bebeği sana gelir..artık birlikte gün saymaya başlayabiliriz
dimple020...aşılaman hayırlı olsun canım...şiddetli sancının nedeni yıkanan ilaçlı sperm ve spekulum marifetidir...zamanla hafifleyecektir..gerçi benim her 2 aşılamam da da netice bekleyene kadar ki süreçte ağrılarım olmuştu..beden reaksiyonuna göre bu sancılar ve şiddeti herkeste değişiyor canım..hakkında hayırlısı umarım olumlu sonuçlansın..
MASALCIM....İNŞ BU KEZ OLUMLU SONUÇLARINIR...ÖPÜYORUM CANIM DESEĞİN İÇİN HEPİNİZİN DESTEĞİ İÇİN HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKĞR EDERİM ARADA ATLADIĞIM ARKADAŞLARIM OLDUYSA ÖZÜR DİLERİM YOĞUNLUKTAN Bİ KAÇ GÜNDÜR İİ TAKİP EDEMEDİM TOPİKTE PASİF KALDIMKENDİNE İYİ BAK CANIM
Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...
Herkese hayırlı cumalar, bu sabah doktordaydım, rahimdeki kanama alanı yok olmuş, kesede büyümüş ama kesenin etrafında olması gereken parlak beyaz çizgi yokmuş, daha doğrusu çok azmış, bu da normal değilmiş, düşük riski hala devam ediyor iğnelere devam dedi.perşembeye tekrar çağırdı, beklemekten başka yapacak birşey yok dedi.Sanırım bir şeyler yolunda gitmiyor.Yani dr.un sölediklerinin yanında bir de böyle hissediyorum. Kısmet artık. Moralim biraz bozuldu ama dün şahit olduğum bir olay nedeni ile çok da üzmüyorum kendimi diyebilirim.Karşı apartmanada bir bayan var.tanışmıyoruz ama sürekli balkonda oturduğundan karşılaşıyoruz sık sık.Dün akşamda biz yemek yerken o da balkonda yerleri siliyordu,eşimin dikkatini çekmiş.Saçları yok bayanın,sanırım tedavi görüyodu. Neden saçları yok acaba diye sordu bende herhalde tedavi görüyor dedim.yemek yedik içeri girdik.yaklaşık 10 dk. geçti geçmedi.Bir ambulans geldi.Balkona çıktığımda kadına kalp masajı yapıyorlardı.Vefat etmiş. Çok üzüldük tabi.Belki de en son onu görenlerdeniz ve kadın balkonu silerken öldü.Bir anlık bir şey gerçekten ölüm ve buna şahit olmak çok sarsıcı.Çok uzun yazdım belki ama Allahın işaretleri işte bunlar.Bir şeye çok üzülmeyeceksin.Bir bakmışsın varsın bir bakmışsın yokk....
niyetim sizi de üzmek değil ama karışık duygular içindeyim paylaşmak istedi...
canım hayırlısı olsun umarım sonucuda istediğin gibi olurherkese günaydınlar....
2 gündür sayfayı takip edemedim kızlar kime ne oldu henüz haberim yok inş hepiniz iyisinizdir
dün şükür aşılamam yapıldı ilk defa aşılama sonrası şiddetli sancı çektim nedenini anlayamadım ama şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi sağlıkla mutlulukla kalın
çok güzel demişsin canım , bende bunu diyorum aylardır ama olmuyor malesef burada konu içine yazdıgınız mesajları bazen listeye aktarmayı unutuyorum sizin aşılama ve tedavi heyecanınıza kapılıp gidiyorum tüm bilgilerinizi özel mesajla güncelleyin lütfenarkadaşlar yasi-i serif önceliğini eberesis arkadaşımıza verelim ona okuyalım bu hafta. sonraki hafta da tedavisi önce başlayan arkadaşımıza okuruz. eğer çakışıyorsa da ikisini de kırmayız 5 er tane okuruz gerekirse yetiştiririz Allah ın izniyle. ama her hafta 2 kişiye okumak zor olabilir çalışanlar var. 41 i bile toparlarken zorlandık ilk zamanlarda 82 daha da sorun olur :) ama bir istisna tedavisi çakışanları ve okunmasını isteyenleri beraber okuyabiliriz.
bu arada tedaviye başlayacaklar bilgilerini güncellemesi için mda ya mesaj atsın özelden.böyle bir ricada bulunucam çünkü sincap ın bilgileri güncel değil mesela. böylelikle öncelikle kimin duaya ihtiyacı var kimler tedavide kimler yaklaştı daha çabuk görürüz.
mda cım canım haddim olmayarak senin adına konuşmuş gibi oldum ama yanlış anlamazsın sanırım. ileti yazdıklarında arada kaynnıyor da mesajla bildirirseler sen de rahat edersin diye söyledim. öpüyorum canım:)
merak ettim bugün hiç gelmedin dün akşam da yoktun nerelerdesin canım??
Günaydın kızlar mutlu güzel bir gün ve hafta sonu diliyorum... :)))
Dün işten eve gidince eşimle büyük bir temizliğe giriştik bütün evi kaldırıp indirdik ama canımız çıktı :)))
Bugün işe gelmekte baya bir zor oldu benim için akşama da arkadaşımın kına gecesi var orda dökücem kalan kurtları :)))
kendimi tüp bebeğe hazırlıyorum yavaş yavaş bir aksilik çıkmaz umarım :)))
canım 3-4 gündür çok yugunuz sanırım 2 gün daha sürecek izin öncesi bitirmem gereken işler var malesef dünde kocacgımla bohçamızı aldık kaçtık , yeşilliklere gittik kafamızı dinledik geldiik
merhaba Medidscim .... sendeki positive yüklü energyin yazına öyle bir yansımış ki buradan hissettim inan :)).. inşalalh yeni tedavi sürecinde bu şekilde devam edip hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun canım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?