arkadaşlar sabah sincap mesajında bu hafta adet olucam ve tedavm başlayacak dedi. önümüzdeki haftadan sonraki hafta bana okurmusunuz demişti .. şimdi arada kaldım sincap bana önümüzdeki hafta deyince önümzdeki 3.cumamı bana okumaya başlayın demek istedi yoksa ben yanlış mı anladım
ayşecim bu bilgiye göre sincapın adetinin başlaması ve aşılamanın yapılması en erken 8-10 gün sürecektir biz yarın eberise başlayıp onunkini bitiririz bile belki o zaman daha sincapın aşılaması bile olmaz sonrada melek için okunuro sırada yeni gün saymaya başlayacaktır sincap diğer haftada ona okuruz sonucunu almadan.eğer bir haftada iki kişiyede okuyalım altından kalkarız derseniz ben ona da varım herkes hakkına düşenin iki katı okursa iki kişinin birden yasinleri toplanır.eksiklerde ve aksaklıklarda ben her zaman yardıma hazırım söylemeye gerek yoktur herhalde...
canım dediğine katılıyorum..önce eberi ardından melek sonra sincap....birde bi hafta içinde 2 kişiye okumak zor olur yani bi kişiye bile zor topluyoruz..şuan daha eksikler var altından kalkamayız bence
bu hafta eberis için okuyalım arkadaşlar. melek için de önümüzdeki hafta sincap arkadaşımızın durumuna göre okuruz.. olmazsa önce sincap sonra melek arkadaşımıza okuruz
ayşecim bu bilgiye göre sincapın adetinin başlaması ve aşılamanın yapılması en erken 8-10 gün sürecektir biz yarın eberise başlayıp onunkini bitiririz bile belki o zaman daha sincapın aşılaması bile olmaz sonrada melek için okunuro sırada yeni gün saymaya başlayacaktır sincap diğer haftada ona okuruz sonucunu almadan.eğer bir haftada iki kişiyede okuyalım altından kalkarız derseniz ben ona da varım herkes hakkına düşenin iki katı okursa iki kişinin birden yasinleri toplanır.eksiklerde ve aksaklıklarda ben her zaman yardıma hazırım söylemeye gerek yoktur herhalde...
canım neden olumsuz düşünüyorsun dinleme vücununu.illaki belirti olcak diye bişey yok.hayırlısıyla az kaldı,umudunu yitirme sakın...
ben böyle bişey hiç duymamıştım canım önce don alınırmış falan diyebabannesi benden önce alışverişe çıkmış ne var ne yok almış,heveslenmiş kendisi memlekette daha görmedim,bende bayramda gidince bakarım neyi eksikse gerkalanını eylül sonunda falan başlicaz...alınacak çok şey var hepsini birden aynı zmanda alamam o yüzden yavaş yavaş tamamlicaz.zaten ozmanlar 7.ayda oluyor.darısı sana ve diğer arkadaşlarıma inşallah...
arkadaşlar yasi-i serif önceliğini eberesis arkadaşımıza verelim ona okuyalım bu hafta. sonraki hafta da tedavisi önce başlayan arkadaşımıza okuruz. eğer çakışıyorsa da ikisini de kırmayız 5 er tane okuruz gerekirse yetiştiririz Allah ın izniyle. ama her hafta 2 kişiye okumak zor olabilir çalışanlar var. 41 i bile toparlarken zorlandık ilk zamanlarda 82 daha da sorun olur :) ama bir istisna tedavisi çakışanları ve okunmasını isteyenleri beraber okuyabiliriz.
bu arada tedaviye başlayacaklar bilgilerini güncellemesi için mda ya mesaj atsın özelden.böyle bir ricada bulunucam çünkü sincap ın bilgileri güncel değil mesela. böylelikle öncelikle kimin duaya ihtiyacı var kimler tedavide kimler yaklaştı daha çabuk görürüz.
mda cım canım haddim olmayarak senin adına konuşmuş gibi oldum ama yanlış anlamazsın sanırım. ileti yazdıklarında arada kaynnıyor da mesajla bildirirseler sen de rahat edersin diye söyledim. öpüyorum canım:)
canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz geçer ve pozitif sonucu alırsınherkese günaydınlar....
2 gündür sayfayı takip edemedim kızlar kime ne oldu henüz haberim yok inş hepiniz iyisinizdir
dün şükür aşılamam yapıldı ilk defa aşılama sonrası şiddetli sancı çektim nedenini anlayamadım ama şimdi iyiyim öpüyorum hepinizi sağlıkla mutlulukla kalın
kızlar ebereris arkadaşımızın belirttiği durum hakkında benim düşüncem, herkesin inancı farklı olabilir ama sonuçta hepimiz burda ortak bir amaç için anne olmak için dualar ediyoruz birbirimize..ve hangi inançta yapılırsa yapılsın dualar allaha yapıldığı için bence yasinlerimizi bu hafta ona okumalıyız..benim fikrim bu yönde..
tamam ayse bencede sıralama bu şekilde olsun ama bu haftaki eksikler tam kaç tane.onu netleştirelim acilen.ben gene okurum eksikleri ama bir an önce öğrenmem gerekiyor çünkü yarın sabah erkenden doktora gideceğim eğer eve gelmezsemde bi daha internete giremeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?