Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar sabah sincap mesajında bu hafta adet olucam ve tedavm başlayacak dedi. önümüzdeki haftadan sonraki hafta bana okurmusunuz demişti .. şimdi arada kaldım sincap bana önümüzdeki hafta deyince önümzdeki 3.cumamı bana okumaya başlayın demek istedi yoksa ben yanlış mı anladım

ayşecim bu bilgiye göre sincapın adetinin başlaması ve aşılamanın yapılması en erken 8-10 gün sürecektir biz yarın eberise başlayıp onunkini bitiririz bile belki o zaman daha sincapın aşılaması bile olmaz sonrada melek için okunuro sırada yeni gün saymaya başlayacaktır sincap diğer haftada ona okuruz sonucunu almadan.eğer bir haftada iki kişiyede okuyalım altından kalkarız derseniz ben ona da varım herkes hakkına düşenin iki katı okursa iki kişinin birden yasinleri toplanır.eksiklerde ve aksaklıklarda ben her zaman yardıma hazırım söylemeye gerek yoktur herhalde...

bu hafta eberis için okuyalım arkadaşlar. melek için de önümüzdeki hafta sincap arkadaşımızın durumuna göre okuruz.. olmazsa önce sincap sonra melek arkadaşımıza okuruz

canım dediğine katılıyorum..önce eberi ardından melek sonra sincap....birde bi hafta içinde 2 kişiye okumak zor olur yani bi kişiye bile zor topluyoruz..şuan daha eksikler var altından kalkamayız bence

canım dediğine katılıyorum..önce eberi ardından melek sonra sincap....birde bi hafta içinde 2 kişiye okumak zor olur yani bi kişiye bile zor topluyoruz..şuan daha eksikler var altından kalkamayız bence

tamam ayse bencede sıralama bu şekilde olsun ama bu haftaki eksikler tam kaç tane.onu netleştirelim acilen.ben gene okurum eksikleri ama bir an önce öğrenmem gerekiyor çünkü yarın sabah erkenden doktora gideceğim eğer eve gelmezsemde bi daha internete giremeyebilirim

bu hafta eberis için okuyalım arkadaşlar. melek için de önümüzdeki hafta sincap arkadaşımızın durumuna göre okuruz.. olmazsa önce sincap sonra melek arkadaşımıza okuruz

canım şöyle benim durum birkaç güne kadar adet olcam cumartesi pazarı bulur sanırım ilk aşılamam 12. gün olmuştu. yani 13 ağustos pazartesiyle başlayan haftada aşılamam yapılır sanıyorum . yani uygun olursa o hafta için demiştim benim için okunsun diye ...

ya kızlar bence kimsenin kalbi kırılmasın biraz daha fazla okuyup 2 grup halinde okuyalım 2 kişi için okuyalım ne dersiniz? ben gerçi daha önce de bu teklifi sunmuştum ama zor olur demişti ayşe...ben fazla okurum ...normalde 2 tane okuyodum olmadı 6 tane okuyabilirim yani...yeter ki tedavi sürecindeki arkadaşların manen yanında olalım dualarımızla onlara destek olalım yani tek isteğim bu....

valla ben de hiç duymamıştım arkadaşım söyledi ama batıl inanç neticede sadece her an herşey olabilir diye 7. aya kadar beklenmesi mantıklı bence. sen de zaten yaklaşıyorsun artık eksiklerini bir bir al sen hangi ildeydin bilmiyorum ama havuzluhan ı tavsiye ederim her keseye uygun ve herşey var. aklına gelebilecek herşey. bebek yıkama küveti, şekerlemeler beşikler ve daha nicesi dolaşmadan herşeyi 1 yerden almış olursun.

arkadaşlar yasi-i serif önceliğini eberesis arkadaşımıza verelim ona okuyalım bu hafta. sonraki hafta da tedavisi önce başlayan arkadaşımıza okuruz. eğer çakışıyorsa da ikisini de kırmayız 5 er tane okuruz gerekirse yetiştiririz Allah ın izniyle. ama her hafta 2 kişiye okumak zor olabilir çalışanlar var. 41 i bile toparlarken zorlandık ilk zamanlarda 82 daha da sorun olur :) ama bir istisna tedavisi çakışanları ve okunmasını isteyenleri beraber okuyabiliriz.

bu arada tedaviye başlayacaklar bilgilerini güncellemesi için mda ya mesaj atsın özelden.böyle bir ricada bulunucam çünkü sincap ın bilgileri güncel değil mesela. böylelikle öncelikle kimin duaya ihtiyacı var kimler tedavide kimler yaklaştı daha çabuk görürüz.

mda cım canım haddim olmayarak senin adına konuşmuş gibi oldum ama yanlış anlamazsın sanırım. ileti yazdıklarında arada kaynnıyor da mesajla bildirirseler sen de rahat edersin diye söyledim. öpüyorum canım:)

mesaj attım mda ya...ben de çakışırsa dedim yani yoksa tedavisi başlamayana okumaya yani daha doğrusu kendimizi sıkıştırmaya gerek yok çünkü çalışanlara zor. ben tatilde olduğumdan onları düşünemedim kusura bakmayın....sorun çözülmüştür

canım aşılaman hayırlı uğurlu olsun inşallah sorunsuz geçer ve pozitif sonucu alırsın

arkadaşlar bu haftaki okumayı bana yapmayı düşünmüşsünüz çook duygulandım çok teşekkür ederim,fakat şöyle küçük bir sorunumuz var dini inançlarımız aynı değil ama yine de bana okumayı düşünürseniz seve seve kabul ederim okumak istemezsenizde yine saygıyla karşılarım. hepinizi öpüyorum

kızlar ebereris arkadaşımızın belirttiği durum hakkında benim düşüncem, herkesin inancı farklı olabilir ama sonuçta hepimiz burda ortak bir amaç için anne olmak için dualar ediyoruz birbirimize..ve hangi inançta yapılırsa yapılsın dualar allaha yapıldığı için bence yasinlerimizi bu hafta ona okumalıyız..benim fikrim bu yönde..

Superım bende senınle aynı fıkırdeyım okuyalım ebesıre zaten ne demek ıstedıgınıde tam anlayamamıstım

bencede eberereis arkadaşımız için okunsun onunki daha zorlu bir tedavi...... banada arkadaşların dediği gibi bekleme sürecindeyken okunsun bu konuda böylece nihayete ersin

Aynen katiliyorum.. Niyet dusunce dilek tum dualarda ortak paydadadir.. Herkesi yaradan tanri tektir... Sadece ona ulasma ibadet cesitliligi vardir.. Hiristiyan musevi musluman hic farketmez eberis icin sorun yoksa dua duadir kim icin olursa olsun seve seve okurum...

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okudu

== superisi =3 tane ben okudum
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==mda = 2 tane okudu
== sardunya =2 tane okudu
== sincap08 =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane mcan84 okudu
==neevercare =2tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 3 tane okuyacak

yarın işte olacağım için eksikleri okuyabileceğimi sanmıyorum..bi haftada 41 yasini toplamak işte böyle güç oluyo ve bi hafta içinde ikinci kırkbir yasinin okunmasının ne kadar güç olduğunu bi kere daha anlamış olduk ama ercelfciğimin dediği gibi mecbur kalınırsa ne yapar eder okuruz

mcancım lütfen kusuruma bakma yoğundum çıkmak zorunda kalmıştım sana cevap veremedim şu an için 6 yasin eksiğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…