Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu

==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu

==mda = 2 tane mcan84 okudu
== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

Aysecim... Pazartesi gecesi ve dun gece iki yasini tamamladim kabul olsun insallah,.. Annecigimle birlikte yatiyorum burada okurken dun yanimdaydi o da bu gece hepimiz icin okuyacak kendi istedi bilgimi guncelleyebilirsin benden tamamdir canim

== mcan84 =3 tane okudu

== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

Bilgisi olan arkadaslarım bana yardımcı olun lütfen.
bugun kontorulum vardı. yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı.Aşılama olma ıhtımalım yok mu sımdı ? Bu hormon düşer mı dostınexle
üzüldük eşimle,bu 2.aşılamam olacaktı. Düzene gırer mı bu hormon sevıysı dostınexle?

Aysecim... Pazartesi gecesi ve dun gece iki yasini tamamladim kabul olsun insallah,.. Annecigimle birlikte yatiyorum burada okurken dun yanimdaydi o da bu gece hepimiz icin okuyacak kendi istedi bilgimi guncelleyebilirsin benden tamamdir canim

merhaba canım .. bende bayramın 2. günü anneme kavuşucam inşallah.yasinler için de allah kabul etsin inşallah listeyi güncellerim birazdan.annen ne iyi allah razı olsun ondan çok ama çok slm söyle öpüyorum seni ve anneni.

== mcan84 =3 tane okudu

== mavi_58 =2 tane okudu

==masall35 =2tane okudu

==doydo =2tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu

Hepiniz aklimda gonlumdesiniz cepten girip hem ayseye bildirimimi yapmak istedim hem sizlere bir merhaba demek... Ailemi ozlemisim uc dort gun bile iyi geliyor bu sabah kahvaltida ufacik bir mevzu ani bahane oldu anne babamin gecmiste vefat eden bir yakin arkadaslarindan bahsedip onu anarken elinde buyudugum derler ya birden duygulanip aglamaya basladim ardindan bir saat aglamaya devam ettim koca kadin annemin boynuna sarilip kontrol edemedim kendimi annecigimde neyapacagini sasirdi yazik sonra terasa cikip toparladim kendimi tekrar yanina dondugumde o sessizce bana agliyordu sarildim boynuna sen bana bak kusurumada bakma uzmek istemedim seni aldigim ilaclar yapiyor arada alistim ben dedim .. Sonra gecti ..:)) dun ve bugun denize giriyorum yarinda son gunum kismetse cuma donecegim .. Superim ... Gayem... Mda... Eberis... Medids... Nimesay... Mavi.... Mcan.... Ayse... Elyasa.... Jollyy... Ercelf.... Dimple.... Hestia... Bebesko.... Yeliziz.... Sardunya.... Neevercare....roseenur... ve yazmakla tamamlayamadigim tum arkadaslar hepinizi opuyorum cepten olunca gecmis iletileri cok okuyamiyorum sanirim ercelf adet olmus hakkinda hayirlisi canim yola devam neolur yipratma sakin boyle boyle ulasacagiz insallah... Sicaktan ayilip bayiliyoruz hepimiz bodrumda alev alev bizim yazlik acik koyda eser hep fakat bu anormal sicakta ne mumkun sicak sicak carpiyor geldigimden beri iki gecedir uyuyamiyoruz herkese saglik diliyorum gorusmek dilegiyle hepiniz hos ca saglikla mutlu kalin:))))

canım mesajı ben farketmedim yeni gördüm ben bağışlarım ne demek, özelden mesaj gönderdim sana.bende yasin duasını okuduktan sonra dua yapılıyor diye biliyorum ama extra bişey daha okuyomusun özelden gönderirsen sevinirim..

Son düzenleme:

Saol aysecim.. Selamlarini iletecegim sanada tez zamanda ailene kavusup hasret gidermeni diliyorum opuyorum

canım en güzel ilaç ailesi oluyor insanın özellikle anne daha bir başka,insan onun yanında huzur buluyoranneler evlatlarını sevinciyle sevinirler hüznüyle hüzünlenirler,derlerya ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye.kendini sakın üzme anın tadını çıkar canım allahtan ümit kesilmez mucizen sana gelecek yakında

sıcaklarla boğuşuyorum tatlım bir de adetim çok yoğun inanılmaz kan kaybettim 2 gündür :) bir de sıcaklar eklenince buna pişiyorum valla. yarın hastaneye gidip tüp bebek için işlemlere başlıyorum ekim ayına yetiştirmeye çalışıcam hayırlısıyla.

biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum

canım mcan da yapardı ama görmedimi ki mesajını adetim çok yoğun cuma ya temizlenemem yoksa ben seve seve yapardım. sen bir sor ona bu kadar yasinimizi okuyup telafi ediyor bağışlamasını da yapar bence. ama yine de sor.

hayatımın en çok ağladığım dönemindeyim ben de herşeye ağlıyorum heleki bugünlerde henüz toparlanamadım moralim sıfırken aşkı memnu yu izlerken bile ağlıyorum :) ilaçlar mahvediyo bizi kolay değil kaldırmak infertilite ile boğuşmak. ama ağlamak iyi geliyor insana duygularını saklamamak. sonra ben deşarj oluyorum ve toparlanıyorum. bizim yerimize de yüz masalcım bu gidişle biz tatile bile gidemicez yarın hastaneye gidip tüp bebek için işlemlere başlıyorum. hormon,ultrason, akciğer, ekg , eşim için üroloji raporu derken baya bir koşturucaz ve bitmicek sonuçları alınca dahiliye, genel cerrahi ve psikolog konsültasyon yapacakmış. sağlammıyım sistemik hastalığım var mı diye. eğer hepsi onay verirse de heyetten rapor tam 3 haftada çıkıyor :) çok uzun bir yolum var. sonrasında da ilaçlar ve tüp bebek de para zaten. sanırım tatili rafa kaldırıcaz. sağlık olsun da seneye gideriz inşallah.

canım sana mesajda yazdm akşam yazıp yollayacağım inşallah

kızlar allahtan ümidinizi sakın kesmeyin.benim arkadaşımın 13 sene çocuğu olmadı,bu uğurda çok para harcadılar ne var ne yok herşeylerini sattılar 5 kuruşları kalmadı.2 kere tüp bebek tedavisi gördü olmadı depresyona girdiler ikiside sonra 3.denediler ve 3.de umutları yoktu beklemiyorlardı kendilerini öyle hazırlamışklardıki olumsuzluğa kan tahlil sonucunu bile almaya gitmedi.ailesinin ısrarıyla aradan zaman geçtikten sora doktora gitti ve doktor oldu bu iş diyince şoka girmişler,inanmadık diyor sonra muaynede görünce ailecek ağlamışlar.ben bile çok duygulandım ağladım anlatırken şimdi öyle tatlı bir bebekleri var ki.mucize rabbimin mucizesi bu.13 yıl ne demek kolay değil onların yaşadıkları acılar göz yaşları bebişlerini kucağına alınca unuttuk diyolar.rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli.

sanki yılardır bu topiğe giriyormuşum gibi tek tek cevap yazmışsınız teşekür ederim hepinize aslında bunları yazmayı pek sevmiyorum ama örnek olsun istedimm hepimizeee inşş bizler içinde güzel günler gelirrrrr rabbimm hepimizin gönlünden geçeni hakımızda hayılı kılıp nasip etsin nşşşşş
dualrınıza amin diyorummmm

Amanda amann kimler gelmiş:) Ohh ne guzel gelmistir o kısa tatil bile insanın yanında ailesi olunca. Valla kac aydır hormonlar tavan hepimizde. O iğneler yok mü etkisi hemen gecmiyorda :/ Benimde ablamda 2. Bebisine hamile kaldı. 1. Kuzumuzda daha 1 yasında. En azında bı süre etrafımda bana bebik soran kimseler olmiycakmiycakk . Bahanem hazirr sıramı beklemem gerek :) Hadi bakalim iyi tatiller tekrardann bomba gibi dönmeni bekliyoruz

Ramazan geldiğinden itibaren sizlere günaydın diyemiyorum bende bu saatte diyorum

GÜNAYDINNNNNN HEPİNİZEEE :) :)

Canım gecmis olsun..aynı gün gelmiş bizim kırmızılar..bende Eylül de ikinci aşılamayı yaptırıp olmasa tüpe gececeğim..bu ay kardesimin düğünü olduğu icin maalesef bişey yapamayacağız...bayramdan sonra ise başlayacağım...Bayburt'ta da zor oluyor Trabzon'a gidip gelmesi ama napalim..neyse ki son senemiz..hayırlısı canım benim..ben hala umutluyum...ikimizde cok uzun zamandır caba harcıyoruz ama inşallah tup le muradımıza ereceğiz...öpüyorum cok..

Güzel bir gün diliyorum Hanımlar... :))

Masal'cım bizi unutmamışsın :))) annenle de yatıyormuşsun ohh ne güzel :)) güzelce yüz eğlen dinlen annene de çok selam söyle öperim ellerinden :)))

Yeter'cim canım hepimiz aynı umut peşindeyiz burda rahatça dertleşebiliyoruz birbirimizi en iyi biz anlıyoruz,dikkat et kendine eşine,önce sağlık eminim bir gün hepimiz anne olucaz :))

günaydınlarrrrrr UMUDUNUZ BOL OLSUNNNNNNNN RABBİM DUALRIIZI KABUL ETSİNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…