bu yaz antalya çok sıcak ve nemi herkesi bezdirdi gerçekten.sanki antalya kapalı bir kavanozun içindeydi aylardır.bu gün sabah ilk defa rüzgar çıkmıştı her yeri açtım bi esiyordu ki ilk defa nem yoktu ama sonra başladı...bayramda memlekete gideceğiz herşeyi ayarladık 10 gün nemsiz akşamları ferah geçireceğiz.
mavicim memlekete gideceğini söylemişsin ... çok sevindim senin adına.. inşallah sevdiklerinle beraber özlem giderip güzel bir bayram yaşarsınız... dün dediğin gibi bir esinti vardı ama bugün yaprak kımıldamıyor
merhaba Figencim, öncelikle aşılaman hayırlsı olsun canım ... belirti arayıp kendini stresse sokup olacak olanı bile etkileyeceğini biliyorsun değil mi arkadaşım ?? ewet düşünmemek elde değil ama kendine bu dönemde kafanı rahatalatacak yeni uğraşlar bul canım .. inşallah güzel haberlrini duyarız.. şansın bol olsun canım ...mrb arkadaşlar benım aşılamanın 10 gündeyım belirti aramaktan varmı yokmu dıye düşünmekten kafayı yicen neden böyle stres yapıyorum anlamıyorum bebişlerimiz gelsin arık su mubarek ayda yüzümüzü güldür allahım bütün istiyenlere nasip etsin inşallah
Hepiniz aklimda gonlumdesiniz cepten girip hem ayseye bildirimimi yapmak istedim hem sizlere bir merhaba demek... Ailemi ozlemisim uc dort gun bile iyi geliyor bu sabah kahvaltida ufacik bir mevzu ani bahane oldu anne babamin gecmiste vefat eden bir yakin arkadaslarindan bahsedip onu anarken elinde buyudugum derler ya birden duygulanip aglamaya basladim ardindan bir saat aglamaya devam ettim koca kadin annemin boynuna sarilip kontrol edemedim kendimi annecigimde neyapacagini sasirdi yazik sonra terasa cikip toparladim kendimi tekrar yanina dondugumde o sessizce bana agliyordu sarildim boynuna sen bana bak kusurumada bakma uzmek istemedim seni aldigim ilaclar yapiyor arada alistim ben dedim .. Sonra gecti ..:)) dun ve bugun denize giriyorum yarinda son gunum kismetse cuma donecegim .. Superim ... Gayem... Mda... Eberis... Medids... Nimesay... Mavi.... Mcan.... Ayse... Elyasa.... Jollyy... Ercelf.... Dimple.... Hestia... Bebesko.... Yeliziz.... Sardunya.... Neevercare....roseenur... ve yazmakla tamamlayamadigim tum arkadaslar hepinizi opuyorum cepten olunca gecmis iletileri cok okuyamiyorum sanirim ercelf adet olmus hakkinda hayirlisi canim yola devam neolur yipratma sakin boyle boyle ulasacagiz insallah... Sicaktan ayilip bayiliyoruz hepimiz bodrumda alev alev bizim yazlik acik koyda eser hep fakat bu anormal sicakta ne mumkun sicak sicak carpiyor geldigimden beri iki gecedir uyuyamiyoruz herkese saglik diliyorum gorusmek dilegiyle hepiniz hos ca saglikla mutlu kalin:))))
masalcım... özleniyorsun arkadaşım...
annenle birlikte günlerinizin güzel geçmesine çok sevindim canım .. oyananan hormonlarımız bazen olmadık anlarda duygu seli patlaması yaşatıyorlar bize... neyseki kısa sürede toparlanıyoruz... Annende dün akşama hepimiz için dua etmiş, teyzemin ağzına yüreğine sağlık.. Allah razı olsun ..
yarın yola çıkacağını söylemişsin .. şimdiden iyi yolculuklar.. çok öpüyorum seni...
Amanda amann kimler gelmiş:) Ohh ne guzel gelmistir o kısa tatil bile insanın yanında ailesi olunca. Valla kac aydır hormonlar tavan hepimizde. O iğneler yok mü etkisi hemen gecmiyorda :/ Benimde ablamda 2. Bebisine hamile kaldı. 1. Kuzumuzda daha 1 yasında. En azında bı süre etrafımda bana bebik soran kimseler olmiycakmiycakk . Bahanem hazirr sıramı beklemem gerek :) Hadi bakalim iyi tatiller tekrardann bomba gibi dönmeni bekliyoruz
jollycim, ablanı tebrik ederim canım ... Hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... darısı en kısa sürede sen ve bizlerin başına canım... bu pozitiveliğinle bu seferki tedavinde hayırlsıyla bebişinin geleceğini düşünüyorum arkadaşım... bahanelere sığınmana gerek kalmaz arkadaşım inşallah...
ayşe mavi kesin aldı mı eğer almadıysa bende alabilirim bi de hala eksikler var onlardan haber varmı aramızdamı tamamlayalım...biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum
Hepiniz aklimda gonlumdesiniz cepten girip hem ayseye bildirimimi yapmak istedim hem sizlere bir merhaba demek... Ailemi ozlemisim uc dort gun bile iyi geliyor bu sabah kahvaltida ufacik bir mevzu ani bahane oldu anne babamin gecmiste vefat eden bir yakin arkadaslarindan bahsedip onu anarken elinde buyudugum derler ya birden duygulanip aglamaya basladim ardindan bir saat aglamaya devam ettim koca kadin annemin boynuna sarilip kontrol edemedim kendimi annecigimde neyapacagini sasirdi yazik sonra terasa cikip toparladim kendimi tekrar yanina dondugumde o sessizce bana agliyordu sarildim boynuna sen bana bak kusurumada bakma uzmek istemedim seni aldigim ilaclar yapiyor arada alistim ben dedim .. Sonra gecti ..:)) dun ve bugun denize giriyorum yarinda son gunum kismetse cuma donecegim .. Superim ... Gayem... Mda... Eberis... Medids... Nimesay... Mavi.... Mcan.... Ayse... Elyasa.... Jollyy... Ercelf.... Dimple.... Hestia... Bebesko.... Yeliziz.... Sardunya.... Neevercare....roseenur... ve yazmakla tamamlayamadigim tum arkadaslar hepinizi opuyorum cepten olunca gecmis iletileri cok okuyamiyorum sanirim ercelf adet olmus hakkinda hayirlisi canim yola devam neolur yipratma sakin boyle boyle ulasacagiz insallah... Sicaktan ayilip bayiliyoruz hepimiz bodrumda alev alev bizim yazlik acik koyda eser hep fakat bu anormal sicakta ne mumkun sicak sicak carpiyor geldigimden beri iki gecedir uyuyamiyoruz herkese saglik diliyorum gorusmek dilegiyle hepiniz hos ca saglikla mutlu kalin:))))
Mcan cım mavicim yarın nasipse bağışlayacak..sağol canım
Mcan cım mavicim yarın nasipse bağışlayacak..sağol canım
günaydınnnnlar olsun hepimizeeeeee
günaydın pericim ... nasılsın bugün?
iyiyim canım ama sanırım şu son günlerde hormon patlaması yaşıyorum..eşimi şu sıralar çok kıskanmaya başladım birde durduk yerde gözlerim dolup ağlamaya başladım anlamadım gitti..2 gün sonra adet olucam onun yüzünden herhalde..tabi gününde gelirse..sen nasılsın canım?
Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?