Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hepinize günaydın hayırlı sabahlar mutlu güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle....

biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum
ayşe mavi kesin aldı mı eğer almadıysa bende alabilirim bi de hala eksikler var onlardan haber varmı aramızdamı tamamlayalım...

masalcım canım ailenle hasret gidermene çok sevindim.ama lütfen tadını çıkarmaya bak.kendini hiçbir şey için üzmemeye çalış.sıcaklarla herkesin başı dertte ama yapacak bişey yok en azından sen havuza denize girip serinliyorsun öyle imkanı olmayanlar ne yapsın.her neyse kalan iki gününü iyi değerlendir kendine çok iyi bak hoşcakal...

günaydın topicin güzel yürekli hanımları... güzel bir gün bizleri bekliyor olsun... iyi günler herkese....

canım Mavi bugün duları bağışlayacak canım .. bir kaç sayfa öncesinde özeldende haberleşeceklerini söylemişler.. bilgine canım..

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu

==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =3tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okudu
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu

==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =3tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okudu
==elyesa = 3 tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

özel mesaj yollayamadım . Yasin bağışlama duası var internette onu okuyup en sonunda adına yasinleri okuduğumuz arkadaşımızın adına dua edip bağışla canım.

günaydın pericim ... nasılsın bugün?

iyiyim canım ama sanırım şu son günlerde hormon patlaması yaşıyorum..eşimi şu sıralar çok kıskanmaya başladım birde durduk yerde gözlerim dolup ağlamaya başladım anlamadım gitti..2 gün sonra adet olucam onun yüzünden herhalde..tabi gününde gelirse..sen nasılsın canım?

adet öncesi bu tarz gerginlikler yaşaman normal canım ... yaşadıklarımız kolay şeyler değil ... üstüne aldığımız bir dünya hormonları da eklersen yine de çok iyi dayanıyoruz bence.. tabii bu sürede Allah sabır versin eşlerimize... her şeyimize katlanıyorlar sağ olsunlar ...
gelir canım adetin sen yeterki kafaya takma... kırmızı bayrağı çektiğin gibi yeni tedavine adım atacaksın hayırlısıyla..
valla ben bir kaç gündür iyi değilim ... her gün bir yerlerim ağrıyor.. bugünde ağrılarıma diş ağrısı eklendi . hastalık hastası gibi oldum ... eşime şuram ağrıyor demeye yüzüm kalmadı

Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

hestia canım gözün aydın , miniğinin gümbür gümbür kalp atışlarını dinlemişsin.... aman Allah'ım ne müthiş duygudur.... sen onu hiç yalnız bırakırsın annesi ?? o daha dünyaya gelmeden sen onu büyük bir özlemle bekleyip sevdin... bundan sonrasında da pürüzsüz bir şekilde yol alıp hayırlısıyla kuacağına alırsın sağlıklı sıhhatli biçimde... bundan sonra lütfen kaygılarını bir kenara bırakıp doya doya meleğinle hamileliğinin tadını çıkartın eşinle birlikte... Darısı biz bekleyenlerin başına inşallah ...

Gozunaydinn. Artik rahat bir nefes alabilirsin. Endiselerine kulak verirsen onundeki 9 ay senin icin cok zor gecer. 9 ay da cok uzun bir sure Lutfen rahat ol, sen elinden geleni yap,gerisini allaha birak. Ben de senin gibiydim kalp sesini duyana kadar inanamadigim icin cok da benimsememistim, ayni endiseleri ben de hissettim. Ama zamanla kendimi rahatlatmayi basardim cok sukur. Hep iyi dusun, iyi olsun. Bir de dua etmeyi sakin ihmal etme insani cok rahatlatiyor. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bekledigin bu surecin keyfini cikar:))

gözünüzaydın:)
aminn canımmm...canım yalnız bırakmadın neden öyle diyorsun kii...sen ona şimdiye kadar güzel baktığın için gümbür gümbür kalp atışıyla anne bak ben burdayım merak etme beni dedi sana...hep endişelerimizden dolayı böyle şeyler düşnüyoruz...olması bizim için bir mucize olduğu için...
Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...darısı da başımıza inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…