Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bu yaz antalya çok sıcak ve nemi herkesi bezdirdi gerçekten.sanki antalya kapalı bir kavanozun içindeydi aylardır.bu gün sabah ilk defa rüzgar çıkmıştı her yeri açtım bi esiyordu ki ilk defa nem yoktu ama sonra başladı...bayramda memlekete gideceğiz herşeyi ayarladık 10 gün nemsiz akşamları ferah geçireceğiz.

bende daha hiçbir değişim yok mavi...
canım artık bu ay başlar göbeğin büyümeye

Tünaydın güzel hanımlar...

günün kalan yarısının güzel geçmesini diliyorum :)))

Canım Allah yardımcınız olsun büyük şeyler yaşamışsınız.
Şükür eşin iyileşmiş,inşallah bir an evvelde bir mucize ile bebeğinize kavuşursunuz...

MASAL
Tatil tatil tatil!!! bizim yerimize de yap , bol bol dinlen (kafanı dinle), iyice gez arkadasım
SUPERİSİ
arkadasim sen neler yapıyorsun her seyin yolun da mı
MDA
Uzun süredir sanki haber alamıyorum senden ya da gözümden mı kaçtın
DİMPLE ERCELF sesiniz çıkmıyor kızlar
GAYEM VE MAVİ benim de basım klima ile dertte ama ne yapıyim sıcağa dayanamıyorum nasil oldu mide yanman mavicim
MELEK
aşılaman hayırlı olsun kendine dikkat et insallah tutar ve bebisin hep yanında olur
SUDENAZ
bugün nasılsın arkadasim artık bebisinin varlığı sende heyecan yapmiyordur umarım sağlıklı olacağını ve herseyin yolunda olduğunu duşun arkadasim
MELEKSİN
Esimin sperm degerlerinde %66 normal% 34 anormal yazıyor canım % 3 bana çok düşük görünüyor ama doktora Danış canım en iyisi o kafanı da fazla bulandırmaz
VE DİĞER ARKADASLARIM
hepinize güzel bir gun olsun

napayım cnm ya sıcaklarla boğuşuyorum çekilmiyo valla klimalarda yetmiyo artık kış gelsin istiyorum..adet olmayı bekliyorum aşılama için..sen nasılsın nasıl hissediyosun kendini?ne zaman test günün?

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

aysecim minikmeleğim yasinlerini okumuş sana mesaj atmadı sanırım ama geçmiş 2-3 sayfa önce yazmış okuduğunu..güncellersin cnm..

hayırlı mutlu sağlıklı güzel günleriniz olsun arkadaşlar...iyi ki varsınız...insanın canı sıkılıyor ya ...

========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu

==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu

== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu

== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu

( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)

slm canım anlattıklarına okadar üzüldümki rabbim en yakın zamanda sıkıntılarını alsın hayatını yoluna koysun inşallah..sabret sanada doğacaktır güzel günler .. dualarımdasın allaha emanet ol

mrb arkadaşlar benım aşılamanın 10 gündeyım belirti aramaktan varmı yokmu dıye düşünmekten kafayı yicen neden böyle stres yapıyorum anlamıyorum bebişlerimiz gelsin arık su mubarek ayda yüzümüzü güldür allahım bütün istiyenlere nasip etsin inşallah

biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum

biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum

kaç gündür soruyosun bu soruyu ama ben yaparım diyen çıkmadı . ben de hastayım yoksa alırdım ..ya bu insan babasının hayrına mı yapıyor görev mi yani lütfen allah rızası için yapılıyor . zor bişey olmasa gerek ...insanda istek de kalmaz böyle YARDIMCI OLUN YA !

hayırlısı olsun arkadaşım Allahım mucizeni sonuna kadar seninle kılsın, mutluluklar

herkese hayırlı günler diliyorum.ben bu gece hiç uyuyamadım,midem yandı hep klimaylada yattığımız için her zmanki gibi burun tıkanıklığı gözüme uyku girmedi,perişan vaziyetteyim....

günaydın hatunlar güzel bir gün olsun inşallah

günaydın arkadaşlar... hepinize keyifli günler....

merhaba güzeller, hep derdimiz klimalar galiba ama bu klimayı bulandan da allah razı olsun oda olmasa nefes bile alamayacagız , kızlar buralardayım ne olsun bildiğiniz gibi izne çıkmaya hazırlanıyorum işlerde bu ara bir sıkıştı ki sormayın arada bakıp çıkıyorum ama sizlerle vakit geçiremiyorum ama hep aklımdasınız hiç olmasa bile akşam yatakta yatmadan evvel telefondan okuyorum mesajlarınızı.Birde adetliyken hiç çekilmiyor bu sıcaklar bu aralarda sık sık şantiyelerde olmam gerekti resmen bayıldım artık allah hepimize kolaylıklar versin.

canım ben yaparım diyen çıksa,yapması gerekleri mesajla anlatıcam zaten ben öğlen namazımı kılıp ardından duasını okuyup bağışlıyordum belki yanlış birşey yapmaktan çekinildiği için yanaşılmıyo

arkadaşım 3 yasini okudum allah kabul etsin

Bilgisi olan arkadaslarım bana yardımcı olun lütfen.
bugun kontorulum vardı. yumurtalarım buyumus bırı 18mm.digerı 19mm ama kan tahlılın sonucu ıyı degıl doktorum bu durumda asılama ıcın gun veremem dedı.dostınex dıye bı ılac almamı ıstedı.Aşılama olma ıhtımalım yok mu sımdı ? Bu hormon düşer mı dostınexle
üzüldük eşimle,bu 2.aşılamam olacaktı. Düzene gırer mı bu hormon sevıysı dostınexle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…