Günaydın Mavicim...bende bir kaç gündür klimalardan dolayı perişan haldeyim .. her yanım tutuldu kımıldayamıyorum resmen ve 2 gündür acayip baş ağrısı çekiyorum.. heleki sen çift canlısın Allah sana kolaylık versin sana canım... bu yaz zorlandığım kadar kadar sıcaktan bu denli şikayet ettiğimi hatırlamıyorum...
Gunaydin arkadaslar herkese güzelliklerle dolu bir gun diliyorum bu gun yüzümüzde hep gülümseme olsun,
Sıcaklarla basım dertte , klima acıyorum bu sefer daha kötü oluyorum burun tıkanıklığı bel tutulması bas agrisi hepsi bende de var kızlar hepinize gecmis olsun
MUTLU KALIN!!!
canım artık bu ay başlar göbeğin büyümeyebende daha hiçbir değişim yok mavi...
MASAL
Tatil tatil tatil!!! bizim yerimize de yap , bol bol dinlen (kafanı dinle), iyice gez arkadasım
SUPERİSİ
arkadasim sen neler yapıyorsun her seyin yolun da mı
MDA
Uzun süredir sanki haber alamıyorum senden ya da gözümden mı kaçtın
DİMPLE ERCELF sesiniz çıkmıyor kızlar
GAYEM VE MAVİ benim de basım klima ile dertte ama ne yapıyim sıcağa dayanamıyorum nasil oldu mide yanman mavicim
MELEK
aşılaman hayırlı olsun kendine dikkat et insallah tutar ve bebisin hep yanında olur
SUDENAZ
bugün nasılsın arkadasim artık bebisinin varlığı sende heyecan yapmiyordur umarım sağlıklı olacağını ve herseyin yolunda olduğunu duşun arkadasim
MELEKSİN
Esimin sperm degerlerinde %66 normal% 34 anormal yazıyor canım % 3 bana çok düşük görünüyor ama doktora Danış canım en iyisi o kafanı da fazla bulandırmaz
VE DİĞER ARKADASLARIM
hepinize güzel bir gun olsun
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu
== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
aysecim minikmeleğim yasinlerini okumuş sana mesaj atmadı sanırım ama geçmiş 2-3 sayfa önce yazmış okuduğunu..güncellersin cnm..
biliyorsunuz adet oldum bağışlayamam aranızdan birinin bağışlaması gerekiyo mesajlarınızı bekliyorum
hayırlısı olsun arkadaşım Allahım mucizeni sonuna kadar seninle kılsın, mutluluklararkadaşlar bugün transferin 14.günü.sonuç pozitif çok şükür.
dünden beri heyecanımı atamadım bi türlü.
yatarken kalbimin atışları kanepeyi sallıyor.
panik atak oldum heralde. 1-2 kilo kaldırınca bile çok korkuyorum.
tecrübeli arkadaşlar yalvarırım bişey söyleyin.
herkese hayırlı günler diliyorum.ben bu gece hiç uyuyamadım,midem yandı hep klimaylada yattığımız için her zmanki gibi burun tıkanıklığı gözüme uyku girmedi,perişan vaziyetteyim....
Gunaydin arkadaslar herkese güzelliklerle dolu bir gun diliyorum bu gun yüzümüzde hep gülümseme olsun,
Sıcaklarla basım dertte , klima acıyorum bu sefer daha kötü oluyorum burun tıkanıklığı bel tutulması bas agrisi hepsi bende de var kızlar hepinize gecmis olsun
MUTLU KALIN!!!
günaydın hatunlar güzel bir gün olsun inşallah
günaydın arkadaşlar... hepinize keyifli günler....
MASAL
Tatil tatil tatil!!! bizim yerimize de yap , bol bol dinlen (kafanı dinle), iyice gez arkadasım
SUPERİSİ
arkadasim sen neler yapıyorsun her seyin yolun da mı
MDA
Uzun süredir sanki haber alamıyorum senden ya da gözümden mı kaçtın
DİMPLE ERCELF sesiniz çıkmıyor kızlar
GAYEM VE MAVİ benim de basım klima ile dertte ama ne yapıyim sıcağa dayanamıyorum nasil oldu mide yanman mavicim
MELEK
aşılaman hayırlı olsun kendine dikkat et insallah tutar ve bebisin hep yanında olur
SUDENAZ
bugün nasılsın arkadasim artık bebisinin varlığı sende heyecan yapmiyordur umarım sağlıklı olacağını ve herseyin yolunda olduğunu duşun arkadasim
MELEKSİN
Esimin sperm degerlerinde %66 normal% 34 anormal yazıyor canım % 3 bana çok düşük görünüyor ama doktora Danış canım en iyisi o kafanı da fazla bulandırmaz
VE DİĞER ARKADASLARIM
hepinize güzel bir gun olsun
kaç gündür soruyosun bu soruyu ama ben yaparım diyen çıkmadı . Ben de hastayım yoksa alırdım ..ya bu insan babasının hayrına mı yapıyor görev mi yani lütfen allah rızası için yapılıyor . Zor bişey olmasa gerek ...insanda istek de kalmaz böyle yardımcı olun ya !
========= YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okudum
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okudu
== mcan84 =3 tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okudu
==mda = 2 tane mcan84 okudu
== sardunya =2 tane okudu
== mavi_58 =2 tane okudu
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 3 tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
== nimesay82 = 2 tane okudu
( arkadaşlar perşembe günü bitirmiş olup ve bana özel mesajla bildirirseniz çok sevinirm cumaya kalmasın şekercikler)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?