canım okumayacak sanırım birde yeni listeyede ekledim ama çıkarayım mı karar veremedim
evet canım salı günü .. cesaretli olmaya çalışıyorum bir de randevu verilen yere pazartesi günü yani işlemden 1 gün önce gidecekmişim ilaç vereceklermiş ağrı kesici de istesem verirler mi ? vermezlerse ne içeyim? ağrı kesici içersem rahim filmini olumsuz etkilemezmi?
ayşecim büyük ihtimalle antibiyotik ve ağrı kesici yazacaklardır.ağrı kesici yazmazlarsada iste etkilemez filmi.çünkü bana doktorum kendi yazmıştı antibiyotik ve ağrı kesiciyi.dikloron çok etkili bir ağrı kesici ben onu kullanmıştım emin ol hiçbir şey hissetmedim...evet canım salı günü .. cesaretli olmaya çalışıyorum bir de randevu verilen yere pazartesi günü yani işlemden 1 gün önce gidecekmişim ilaç vereceklermiş ağrı kesici de istesem verirler mi ? vermezlerse ne içeyim? ağrı kesici içersem rahim filmini olumsuz etkilemezmi?
berra35 arkadaşımızdan haberin varmı bu hafta listeye ekledim ama hatırlayamıyorum acaba bu hafta okuyacakmıydı yeliz okur eminim ama berra35 sanki geçen haftadan bu yana girmedi..girmediyse görmemiştir ismini listede
========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane mcan84 okuyacak
==mda = 2 tane mcan84 okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okuyacak
listeyi tekrar tekrar güncelledim bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin kendime yine fazla alamadım hem adetliyim hem önümüzde ki hafta hatim çıkarmış olmam gerekiyo ..
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM
ayşecim büyük ihtimalle antibiyotik ve ağrı kesici yazacaklardır.ağrı kesici yazmazlarsada iste etkilemez filmi.çünkü bana doktorum kendi yazmıştı antibiyotik ve ağrı kesiciyi.dikloron çok etkili bir ağrı kesici ben onu kullanmıştım emin ol hiçbir şey hissetmedim...
berradan hiç haberim yok
ayşe ercelf ve mda ya düşen yasinleride bana yazmışsın ben 8 tanemi okuyayım gene.okumak hiç sorun değil benim için yeter ki yanlışlık olmasın...
kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.
Canım gecmis olsun..aynı gün gelmiş bizim kırmızılar..bende Eylül de ikinci aşılamayı yaptırıp olmasa tüpe gececeğim..bu ay kardesimin düğünü olduğu icin maalesef bişey yapamayacağız...bayramdan sonra ise başlayacağım...Bayburt'ta da zor oluyor Trabzon'a gidip gelmesi ama napalim..neyse ki son senemiz..hayırlısı canım benim..ben hala umutluyum...ikimizde cok uzun zamandır caba harcıyoruz ama inşallah tup le muradımıza ereceğiz...öpüyorum cok..
Günaydın kııızlaaarr, bu sabah bebişimin kalp atışlarını duydukkk. Ama ben çok kötü oldum.ağlamamak için zor tuttum kendimi.Hem duygulandım hemde ben umudu kesmiştim ondan.Yokmuş gibi davrandım, hiç sevmedim onu. Yapayalnız bırakmışım onu gibi geldi bana. Pıt pıt atıyodu kalbi.Hem dinletti dr.Hemde gördük.Bir endişe kapladı beni nasıl koruyacağım ben onu?? Şimdiden kaygılandım.
Bugünleri de gördük, Allaha şükürler olsun.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
kızlar moralim çok bozuk. dualarınıza ihtiyacım var. dün kayseriye gittim. tıp fakültesine. rahim ağzına dikiş gereklimi diye gitmişim. çok şükür yolunda herşey gerekli değil dediler. ancak muayene eden asistan dr. bebeğin derisinde ödem gördüm. dedi. bebek küçük daha yanlışda görmüş olabilirm. bizim makinelerimiz pek iyi değil dedi. ama siz 20. haftada ayrıntılı ultrasyona gelin mutlaka dedi. önce anlamadım. bugün araştırdımki çok ciddi bir durum. artarsa gebeliğin sonlandırılması gerekiyormuş. üstelik suni sancıyla doğum yaptırtılarak. rabbim esirgesin. kendiliğinden kaybolabilirde dedi. burdaki dr.um ayrıntılı baktı ultrasyonda 10 gün önce bişey görmemişti. inşallah bir hatası vardır. lütfen dualarınızı eksik etmeyin. hatta mümkünse önümüzdeki haftasının 41 yasinine talibip. çok ihtiyacım var.
hepinize günaydın arkadaşlar dün hastanedeydik eşimle tüp bebek için işlemleri başlattık bakalım hayırlısıyla sabahtan bir koşturmaca yaşadık hormon tahlillerimi yeniledim akciğer ve ekg çektirdim bazal ultrason değerlendirmem yapılamadı foliküllerim kist olmuşbirdahaki adetinde gel dedi. önemsiz zaten giderler birdahaki adette dedi. Herneyse ben de kafaya takmadım zaten 1 ayı bulacak diğer evrakları toparlamam. Hayırlısıyla bir çıksın da raporum ben de başlayabileyim artık tüp bebeğe. Hepinizi öpüyorum çok..
günaydın canım hakkında hayırlısı inşallah allahım en yakın zamanda nasip etsin kistin için soğan suyu iç istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?