Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım hadi hayırlısı inşallah testler işlemler bir an önce biter uğraştırmaz seni raporunu alırsın sorunsuz şekilde..

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okuyacak

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin..

PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

canım bi çok kişi memnun kalıyo kürlerden.. ben dün incir ve havuç kürüne başladım çünkü bu ay ilaç vermicek dr.. tahlillerle geçicek demişti..yeni listeyi son haline getirene kadar çok değiştirdim :))) adetiminde bugün 4.günü bitmedi daha hsg de salı günü canım arkadaşlar sağolsunlar rahatlattı beni ağrı kesici içersen ağrı olmaz diyorlar nasipse içip çektiricem

canım , unutmaki sen o bebegi ne zorluklar ile elde ettin, ama o herşeye inat seninle olmayı tercih etti. Sakın ola yersiz endileşere kapılıp kendinide onuda üzme olurmu .O bundan sonra hep ömür boyu seninle kalacak.

Hadi bakalım hayırlı ve uğurlu olsun inşallah başlayacağın tedavin.Ama tüp bebek tedavisi çok farklı insan daha fazla heyecanlanıyo.Sende yaşayınca göreceksin.Embriyoyu hazır koyacaklar ve o andan itibaren hamile sayılıyorsun. İnşallah sonucunda güzel olur.

ah kuzucum kendi doktorunla görüşmeden sakın üzülüp kendini hırpalama o üniversite hastahanelerinde hep aynı şeyler yaşanıyor malesef zaten doktorda demiş bu cihazlar eski diye . Umarım herşey çok güzel olur.

yetercim ya bir geldin pir geldin hepimiz seni çok sevdik hani demişsinya ne zamandır bu topicte gibiyim diye , dogru demişsin sanki bizde hep seninleymişiz gibi hissettik o samimiyetin sıcaklıgın bizelere kadar ulaştı hep ugra bizlere .

ekledim tatlım
kızlar kaç gündür mda dan haber alamıyoruz dimi işleri yoğundu sanırım umarım iyidir..

evet en son işlerim çok yoğun şantiyedeyim demişti,vakti olmuyodur girmeye.

ah kızlar sormayın ya o kadar yogun olduki bu aralar anlatamam koşuştırmaca başladı bizim tabi yaz bitiyor ya başlarız artık . Neyse yarın akşam Kısmetse İstanbul' a gidiyorum, yeni umutlara , mutluluklara kucak açıyorum. Umarım herşey yolunda gider , eşimle anlaştık bol bol gezip tozacagız İstanbullu güzeller önerilerinizi bekliyorum nerelere gidelim kocacıgımla.

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane okuyacak
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
==mda = 2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyacağız . 3 tane yasin düşen arkadaşlarım hakkınızı helal edin..

PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

canım beni de ekleyebilirsin listeye hastalığım biter bikaçgüne...listeyi yaptım diyosan okumayan olursa onun yerine de okuyabilirim...

ebereris inşallah salı günü güzel haberini alırız.Allah gönlüne göre versin...

mda kuzum bu kadar yoğun çalışmanın ardından gidip güzelce gez toz istanbulda.inşallah bu değişiklik sana çok iyi gelir...

ercelf umarım çok yorulmadan alırsın raporunu.inşallah ilk denemende de bu çektiklerinin mükafatını görüp bebeğine kavuşursun...

mdacimmmm iyi dinlenmeler canim...esinle bol bol bol eglen..varsay ilk gunlerdeki gibisiniz..oh ne bebis telasi var ne baska opuyoruz..bizlerede haber ve..bana da dua et hormon testine az kaldi

canım beni de ekleyebilirsin listeye hastalığım biter bikaçgüne...listeyi yaptım diyosan okumayan olursa onun yerine de okuyabilirim...

canım ben seni eklemeyi unutmuşum kusuruma bakma eksik olursa yardımcı olursun canım belki ben okuyamam çünkü pazartesi adetm biter salı hsg var sanırım hsg sonrası da kanama oluyo böyle olursa ben senden yardım isterim canım

dilerim herşey yolunda gider ve hakkında herşeyin hayırlısı olsun..gezin vallah tadını çıkartın bizim bebişler değerli olur onları her yere götüremeyiz..o yüzden bebek gelince zor olabilir gezmeler tadını çıkar canım

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…