Melekcimm hic bir yerini minciklamahic anlayamazsin cunku belirti filan olmuyor..test gunu bekliyeceksin.tam tarihin ne zman?
canım 14. gün hafta sonuna denk geliyoben 12.gün yapıcam cuma günü
Superim kahverengiler geliyor iki aspirin aldim bakalim kirmizilar tam ne zman gelecek...sende durumlar nasill ?
birkac gune gelir insallah canim psikolojik bencede..valla benim hamile olma olasiligim var ama oldugumu sanmiyorum o kadar ay bos gecti buay mi kalicam sanki
kızlar masaldan ve seyhandan uzun zamandır ses çıkmıyo..iyilerdir inşallah..
gayem..canım yeniden merhaba..klimaların gazabına uğramışsın..aman dikkat et hepimiz aynı durumdayız açsan bir dert çarpılıp hasta oluyor insan bacak bel ağrısı öksürük tutulma burun tıkanıklığı vs...açmasan terden sıcaktan nefes alınmıyor az kaldı diye teselli olacağız artık eylül ayına bir girelim 10 eylülden itibaren iyice rahatlarız inşallah..geçmiş olsun güzelim
nimesay...adet olmuşsun canım..hormon tahlillerinin sağlıklı ve normal çıkmasını diliyorum ki her yönden bedenin hamilelik için hazır olsun özel mesajın için ayrıca teşekkür ederim tekrar bende seni çok öpüyorum
masalcım teşekkür ederim canım ... az kaldı diyerekten gün sayıyorum nemli günler geçsin diye..bu sene nem bezdirdi iyice hepimizi bugün biraz daha iyiyim şükürler olsun ki ...
sen nasılsın canım? güzel tatil sonrası işlerinin başına geçmişsindir... kolaylıklar seninle olsun canım..
Selam kızlar nasılsınız herkes gelmıs neguzel keyıfler yerındedır ınsallah benım keyfım yok kızlar hem gunler bıran once gecsın ıstıyorum hemde hıc gecmesın ıstıyorum kardeslerım bayramdan sonra askere gıdıcek sehıt haberlerı geldıkce ıcım cız edıyo bayramdan sonra oglumu gorucm nasıpse merak ettıgım ıcın bıran once gelsın o gun ıstıyorum anlıycagınız kafamda yuregımde karısık kızlar neyse sıktım sızlerıde kendınıze ıyı bakın optum
yelizcim kardeşlerin askere gidiyormuş allah kavuştursun canım.benimde 2 abim doğuda sınırda yaptılar zor şartlarda bizde çok endişelenmiştik hep dağlardaydılar günlerce ulaşamıyorduk çok zor geçti o günler,allahın izniyle sizinde geçecek kavuşacaksınız,içini ferah tutmaya çalış,kolay değil ama.içine umutsuzluk çöktüğü zaman oğluşunu ona kavuşacağını düşün....
sagol canım oglum ıcın gun sayarken kardeslerımın askerlıgıde bıtıcek ınsallah benım abımde doguda sınırda yaptı canım hergun dıken ustundeydık ınsallah kardeslerım doguya gıtmez dıycem ama focada olanları bılyosun pıslıkler artık heryerde neyazıkı Rabbım hepsını korusun
kızlar aşılaması tutanlar belirtileriniz nelerdibenim aşılamamın 8.günü ve iki gündür göğüslerimi mıncıklıyorum kafayı yedim artık malesef hassasiyet yok tutmadı galiba offf ya umutluydum aslında dünden beri kadınlar klübünde girmrdiğim topik kalmadı ama yok istediğim cevabı alamadım çolk mutsuzum
canım çatlatma iğnesinin etkisi 12.günde geçtği için çıkan sonucun doğru olduğunu düşünüyorummelekcim belirtilere takılıp kendini hiç stresse sokmaya gerek yok canım.. günlük yaşantına devam eder gibi düşünmemeye çalış ve bol bol dua ederek kendin için hayırlsını iste canım... şunu da belirtmek isterim ki gününden önce test yapmamalısın bence. tam gününü bekleyip o gün yap gerçek sonucunu öğrenmek istiyorsun.. şansın bol olsun..
inşallah canım ya bende kendimi mıncıklamamaya çalışıyorum ama bide bakıyorum ki elim göğüslerimdemelekcim..sonucunu almaya az kalmış nimesay çok güzel söylemiş ne kendini ne aklını mıncıklama:)) hamile olup olmadığını anlaman için hiçbir belirti yaşamayacaksın.Aklını başka uğraşlarla ve düşüncelerle meşgul edip bu konuya odaklanmamaya gayret et canım ki zaman kolay ve stressiz geçsin.tüm belirtiler öncelikle sen hamile olduğunu test sonrası öğrenip üzerinden de gerekli ve yeterli bir zaman geçtikten sonra başlayacak..dileriz ki hamile olmuş olasın hakkında hayırlısı.
benim 14 gün bayrama denk geliyo o kadar bekleyecek kadar sabırlı değilimmelekcim belirtiler olmayabilir bunları hiç düşünme.bende 12.gün test yapmıştım doktorumun isteğiyle o zamanda sonuç çıkıyor,sonra 15.gün tekrar test yaptırmıştık yükselme olup olmadığını görmek için.hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım....
bak bu yazdıkların çok iyi geldi canımmelek benimde göğüslerimde hassasiyet falan yoktu hatta son iki gün bel ağrısı başlamıştı test yapmadan adet olacağım diyordum ama geldi mucizem.o yüzden sende bu belirtilere takılma.hakkında hayırlısı olsun...
MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?