Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın bayanlar...bu ay ki aşılama serüvenide dün itibariyle kapandı malesef ki olmadı ayın 15 ini bile bekleyemedi kırmızılar sağlık olsun öpüyorum hepinzi hekndinize iyi bakın...sağlıkla mutlulukla kalın

nasılsısnız kızlarrr uzaktanda olsa takip ediyorum ara ara alışkanlık işte
masal ve mda arkadaşlarım memorial serüveniniz başladı sizler özel ilgi alanımdasınız ona göre
inşallah güzel sonuçlar alırsınız masalım seninki diğer aya kaldı sanırım hayırlısı olsunnnn
bende bu ay adetimde 2-3 gün gecikme yaşadım ve hemen hamileyim kararını aldım tabiki olmadı öyle bişey
hayırlısı olsun diyecek bişey bulamıyorum istemeden hamile kalanların haberleri geldikçede daha çok üzüyo beni

geçmiş olsun cnm. inşallah tüp tedavinde bebeğini kucağına alman nasip olur. hakkında hayırlısı ne ise o olsun cnm.

arkadaşlar herkese günaydın bu mubarek günde allah herkesin gönlünegöre versin kandiliniz mubarek olsun; çok sık giremiyorum herkesi takip edemiyorum ama hamile arkadaşlarımın meleklerinin cinsiyetlerini merak ediyorum..

dimple öncelikle geçmiş olsun.demek ki daha vakti saati gelmemiş.Allah hayırlı zamanda hayırlı bebekler versin inşallah...

canım çok üzüldüm dondum kaldım görünce,yazacak bişey bulamıyorum.kısa zamanda kendini toparlamanı temmenni ediyorum....

çok üzüldüm ranacım allah bu mubarek günde sana yardım etsin biran önce kendini toparlaman dileğiyle allah hepimizin hakkında hayırlısını versin..

acının tarıfi yoktur şuanda biliyorum ama sabret canım rabbim sabrının mükafatını verecektir.inan bana canım günü ve saati geldiğinde sende kavuşursun meleğine.ALLAH herşeyin en doğrusunu bilir, o kullarına zulmetmez vardır bundada bir hayır biz bilmesekte.

canım dediğin gibi sağlık olsun.belki o erken gelen kırmızılar birgün bizide 9 aylığına terkederler .ve bu mesaj da bu mübarek günde bir dua hükmüne geçer kimbilir.....

arkadaşlar hepinizin kandili mubarek olsun dualarda buluşmak ümidiyle.((((((HAYIRLI KANDİLLER)))))))

Son düzenleme:

arkadaşım çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum allah size sabır ve yeni ümitler için güç versin.
eşinle başbaşa verin ve güçlü olun arkadaşım,

canım yaa geçmiş olsun,sağlık olsun sen ve eşin sağlıklı olun gerisi önemli değil olacak kendini fazla üzüp yıpratma lütfen kendine dikkat et

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

böyle bir durumda söylenecek söz bulmak çok zor... yazdıklarınla içimi acıttın. allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım ve en kısa zamanda sağlığına kavuşursun umarım

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun ıdrar testı yaptırdım azıcık enfeksıyon varmıs ama cok degıl onemlı degıl yanı kandılınız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…