MALESEF BEBEĞİ KAYBETTİK
bu sözü duyarken dünyam tekrar başıma yıkıldı sanki istemiyorum duymak istemiyoruuum bebegimi görme ümidiyle giderken bir tüp bebek anne olmak umudum yarınlara kaldı
ne düşünecegimi şaşırdım rabbimin bu imtihanı çook agır geldi kızlar ben yine yarım kaldım 2.bebegimede yarın veda edecegim küçücük yüregi dayanmadı karnımda ölmüş kuzucumyarım kürtaj edilecek genetik teste yollanacak bu kez karnımda ölü oldugunu düşündükçe yanıyor içim yaktın yavrum sen bari beni bırkmasaydı sende gittin sende
rabbim sabrınıda beraberinde verecektir umarım..Allah yardımcın olsun canım..kürtajınıda sağsalim yüreğin daha da derin acılar almadan atlatırsın umarım..
evet canım gerçekten kalp kalbe karşıymış merak ediyodum seni sen gelmişsin meğernasılsın canım dinlenmek,ailenle vakit geçirmek iyi gelmiştir inşallah..cuma günü döneceğini biliyordum ama yinede merak ettim seni..sende kendini hemen işe vermişsin bakıyorumda..bu kadar yorma kendini..beni sormuşsun iyiyim canım yaşıyoruz işte bir şekilde..adet olmam gerekiyodu cumartesi günü ama gelen giden yok hala bugün 3.gün bekliyorum gelsede başlasak şu aşılamaya..inşallah bayrama denk gelmez nasıl giderim o zaman doktora bilemiyorum..hakkımızda hayırlı artık..
günaydın bayanlar...bu ay ki aşılama serüvenide dün itibariyle kapandı malesef ki olmadı ayın 15 ini bile bekleyemedi kırmızılar sağlık olsun öpüyorum hepinzi hekndinize iyi bakın...sağlıkla mutlulukla kalın
nasılsısnız kızlarrr uzaktanda olsa takip ediyorum ara araalışkanlık işte
masal ve mda arkadaşlarım memorial serüveniniz başladı sizler özel ilgi alanımdasınız ona göre
inşallah güzel sonuçlar alırsınız masalım seninki diğer aya kaldı sanırım hayırlısı olsunnnn
bende bu ay adetimde 2-3 gün gecikme yaşadım ve hemen hamileyim kararını aldım tabiki olmadı öyle bişey
hayırlısı olsun diyecek bişey bulamıyorum istemeden hamile kalanların haberleri geldikçede daha çok üzüyo beni
Selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun ıdrar testı yaptırdım azıcık enfeksıyon varmıs ama cok degıl onemlı degıl yanı kandılınız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsın
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
ya kızlar ben adet oldum.bu haftaki yasini okuyamıyorum.ayşeye de özel mesaj attım ama cevap vermedi.bu haftalık benim yerime okuyacak arkadaşlar var mı ?haftaya da ben onun yerine okuyabilirim isterse.
sardunya ben okurum senin yerine 2 tanemiydi sana düşen...
saolasın canım evet 2 taneydi allah kabul etsin.
öncelikle kandiliniz mubarek olsun rabbim her ne dileğiniz varsa kabul etsin ...
bugün hsg çektirdm berbat bşeymiş.başıma neler getirdi.çok kötüydü..ağrıdan sancıdan işlem yapılan masadan inemedim.dr ve hemşiresi indirip üzerimi giyeceğim odaya götürüp oturttular dinlenmem için..acımdan inledim hep orada kusacaktım ki yardım edip lavaboya yetiştirdiler.. yanıma eşimi çağırdılar ..allah eşimden razı olsun sıkıca tuttu hep beni ..okadar kötü oldum ki kustuktan sonra eşim üzerimi giydirdi ve kolidorda oturun iyi olunca gidin dediler fakat daha kötü oldum acile götürdüler serum verdiler snra geçti sancım ama hala dengesizlik var üzerimde...rabbim herkesin yardmcısı olsun..
öncelikle kandiliniz mubarek olsun rabbim her ne dileğiniz varsa kabul etsin ...
bugün hsg çektirdm berbat bşeymiş.başıma neler getirdi.çok kötüydü..ağrıdan sancıdan işlem yapılan masadan inemedim.dr ve hemşiresi indirip üzerimi giyeceğim odaya götürüp oturttular dinlenmem için..acımdan inledim hep orada kusacaktım ki yardım edip lavaboya yetiştirdiler.. yanıma eşimi çağırdılar ..allah eşimden razı olsun sıkıca tuttu hep beni ..okadar kötü oldum ki kustuktan sonra eşim üzerimi giydirdi ve kolidorda oturun iyi olunca gidin dediler fakat daha kötü oldum acile götürdüler serum verdiler snra geçti sancım ama hala dengesizlik var üzerimde...rabbim herkesin yardmcısı olsun..
merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun
hoşgeldin cnm seni hatırlıyorum ama kendine haksızlık etmişsin sakar falan ne demek o heyecanla insanın eli ayağı birbirine girer normal tabi..hamileymişsin çok sevindim allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..böyle sürpriz haberleri duymak bizlere daha çok umut oluyo..mucizen ne güzel kendiliğinden gelmiş..darısı bizlerinda başına en kısa zamanda inşallah..
merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu
bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM
ayşecim öncelikle geçmiş olsun inş. hsg de sorun çıkmamıştır canım. birde ben yasinleri okudum haberin olsun.========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu
bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?