Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Forum baya ilerlemiş okumaya calıştım güzel haberlerde var kötü haberlerde ama olsun çok şükür hepimizde sağlıklıyız, eşlerimiz başımızda Allah bize sabır versin, bende hala adetimi bekliyorum yine ilaç içmeden gelmeyecek ama oruçları tam tuttum bunada şükür:) bayramda içerim yaa ne yapauım, takmamaya çalışıyoruz güçlü olmaya çlaışıyoruz, bugünler hürmetine rabbim mükafatını verir inşallah, geçen sene cok dua ettimdi herkes bayramda cocuklarını süslemiş püslemiş bende süsleyeyim bebeğimle gideyim her yere ama bu senede olmadı, ne yapalım bizimde sınavımız böyle imiş, darısı kurban bayramına artık:) KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN, nolur dualarınızda banada yer verin, reyhan kuluna çifter çifter bebekler nasip edin nolurrr

CANIM BENİM..teşekkür ederim aklında kalbinde olduğum için...umarım bayrama denk gelmez gelirsede 3.günü başlayacak şekilde doktorunla irtibata geç canım sakın atlamayasın..kendimi işe vermek zorundayım superim..birazda evde oturup keyif yapayım gibi bir lüksüm yok malesef,,zaten iki hafta çalışmadım diye ofiste herkes düdüğünü öttürmüş birbirine girmiş ne yapar toparlarsam okadar iyi bir sürü insanın sorumluluğu işi üzerimde duruyor..faturalar ödemelerde tatile çıkmıyor ne yazıkki..napacaksın Allah sağlık versinde koşturup çalışalım..özlemişim seni öpüyorum çok hayırlı kandiller mübarek kadir gecen hayır getirsin duaların kabul olsun arkadaşım.

DİMPLE020.....canım,,dediğin gibi sağlık olsun hepimizin hakkında hayırlısı olsun,, bu gece dualarını et arkadaşım vakti zamanı gelince inşallah Allah'ın izni ile sağlıkla kavuşalım yavrularımıza...

SEYHANIM...nerelerdesin be güzelim senin yakın takibindeyiz de sen kaybolunca biz seni takip edemiyoruz ki..mda istanbulda şuan ilk muayenesini oldu herşey yolunda..tatil yapıyor eşi ile keyifleri yerinde ..hafta sonu dönecek canım benimde adetime 15 gün gibi bir zaman kaldı adet olunca yine ay sonu istanbuldayım bakalım herşey normale döndü ise başlarız kısmet..çok öpüyorum seni arada gel böyle ...hayırlı kandiller diliyorum canım.

Selam kızlar nasılsınız bakalım ben bugun ıdrar testı yaptırdım azıcık enfeksıyon varmıs ama cok degıl onemlı degıl yanı kandılınız mubarek olsun Allah dualarımızı kabul etsın

YELİZİZ...canım geçmiş olsun ,,enfeksiyon nedeni ile verilen ilaçların varsa düzenli kullan..çamaşırların pamuklu olsun nemli kalmasın..havalarda sıcak malum ıslandığın anda değiştir canım.kardeşin askere gidecekmiş şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum,,sağlıkla gidip gelmesi nasip olsun hayırlı kandiller oğluşuna ve kendine iyi bak canım.

Hayırlı kandiller hepinize...

Mda...... Ile dün hastane ye girdiğinden bu yana irtibattayım..muayenesi gayet iyi geçti..şuan için herhangi bir ameliyat histereskopi vs birşeye ihtiyaç görülmemiş..daha evvel çektirdiği hsg filmide yeterli görülmüş..tüp bebek için tedavi şekli uzun protokol olarak belirlendiğinden
10 gün kadar sonra adetinin 21.günü iğnelerine başlayacak,,bugünde kan verdi hastanede sabah amh ve prolaktin için..
Hastaneden de semra hocadan da o da benim gibi memnun ayrıldı umarım herşey başladığımız gibi devam eder.
Mda,,eşi ile beraber istanbulun tadını çıkarmaya çalışıyor şimdi keyfi yerinde mutlu sağlıklı tatilini yapıyor ..az öncede konuştuk bugün kadir gecesi olduğu için sultanahmette kendisi ve hepimiz için dua edeceğini söyledi...
Canım arkadaşım seni çok seviyorum..seni çok seviyoruz...:))))istanbula hep mutlu git hep mutlu dön inşallah...

Son düzenleme:
arkadaşlar kandiliniz mübarek olsun.allah hepimizin dualarını kabul etsin.
ya kızlar ben adet oldum.bu haftaki yasini okuyamıyorum.ayşeye de özel mesaj attım ama cevap vermedi.bu haftalık benim yerime okuyacak arkadaşlar var mı ?haftaya da ben onun yerine okuyabilirim isterse.

sardunya ben okurum senin yerine 2 tanemiydi sana düşen...

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okuyacak
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu

== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okuyacak
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

öncelikle kandiliniz mubarek olsun rabbim her ne dileğiniz varsa kabul etsin ...
bugün hsg çektirdm berbat bşeymiş.başıma neler getirdi.çok kötüydü..ağrıdan sancıdan işlem yapılan masadan inemedim.dr ve hemşiresi indirip üzerimi giyeceğim odaya götürüp oturttular dinlenmem için..acımdan inledim hep orada kusacaktım ki yardım edip lavaboya yetiştirdiler.. yanıma eşimi çağırdılar ..allah eşimden razı olsun sıkıca tuttu hep beni ..okadar kötü oldum ki kustuktan sonra eşim üzerimi giydirdi ve kolidorda oturun iyi olunca gidin dediler fakat daha kötü oldum acile götürdüler serum verdiler snra geçti sancım ama hala dengesizlik var üzerimde...rabbim herkesin yardmcısı olsun..

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun
Bu gece Kadir gecesi Edilen dualar, yapılan tövbeler kabul olurmuş
Bu gece bundan sonra peşpeşe gelecek bir dizi kandillerin; Miraç ve Beraat kandillerinin, on bir ayın sultanı Mübarek Ramazan ayının’da habercisidir Bu sebepledir ki Kadir Gecesin’de manevî gücümüz artacak, kalplerimiz huzur bulacaktır
Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu geceKadir gecen mübarek olsun
Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin
“Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar” HADİS’İ ŞERİF”
Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorumKadir geceniz mubarek olsun
Yeni Kadir Gecesi Mesajları – Kadir Gecesinle İlgili Mesajlar 2010
Size karanfilin sadakatini, sümbülün bagliligini, meneksenin tevazusunu, lalenin gururunu, leylegin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun
Talihiniz gözleriniz kadar berrak, kaderiniz bakisiniz kadar güzel, umudunuz yarin kadar yakin, yarininiz askiniz kadar mutlu, askiniz Kadir kadar mukaddes, dualariniz istediginiz gibi makbul olsun
Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun
Gecenin güzel yüzü yüregine dokunsun, seytan senden uzakta, melekler basucunda olsun, günes öyle bir geceye dogsun ki dualarin kabul Kadir Geceniz mubarek olsun
Bir damla umut serpilsin yüregine, bin tatli umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün dualarin kabul, Kadir Gecen mubarek olsun
Ellerin duaya uzandigi, sinelerin dostlara açildigi, gözlerin masumiyet aradigi bu mubarek günde tum dualariniz kabul olmasi dilegiyle iyi kandiller
Gel ey Muhammed bahardir, dualar ardinda sakli, aminlerimiz vardir Hacdan döner gibi, Beraat’tan iner gibi gel gelBekliyoruz yillardirKadir Geceniz mübarek olsun
Yagmur yüklü bulutlar gibi gelen, etegindeki hayir cevherlerini basimiza bosaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapilmaniz dilegiyle Nice kandiller
Kalpler vardir ,sevgiyi yasatmak için,Insanlar vardir, dostlugu paylasmak için,Mubarek günler vardir, Beraberce kutlamak için
Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin
Gün vardir, bin yildan uzun gelir bize, bir yil vardir bir günden kisa gelir bize Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e Hayirli kandiller

Son düzenleme:

Aleyküm selam ayşe.Öncelikle seninde kandilin mübarek osun.Bugün yaşadıklarına çok üzüldüm çok geçmiş olsun.Benimki rahat geçmişti ama internette zor geçenleri okumuştum.Sanırım herkeste bir olmuyor.Gelmiş geçmiş olsun.Umarım tüplerin açık çıkmıştırda bu kadar çektiğin acıya değmiştir.Kendine çok iyi bak.

aysecim çok geçmiş olsun ne kadar zor geçmiş bugün senin için..herkeste bir olmuyo tabi çekilmesi..inşallah şimdi biraz daha iyisindir..umarım tüplerinde sorun yoktur bu kadar çektiğin acıya değmiştir..1-2 güne kadar ağrın sızın geçer merak etme..dinlenmeye çalış elinden geldiğince..buarada seninde kandilin mübarek olsun allah hepimizin dualarını kabul etsin..

merhaba kızlar beni belki hatırlayanlarınız vardır belki göz aşinalığı yada beni spermi tuvalete düşüren sakar olarak hatırlarsınız
geçen ayki başarısız aşılamamdan sonra bu ay kendiliğimden gebe kaldım.inşallah allah devam ettirirse tabi.
ilk kez aşılama olmuştum bende de eşimde de bi problem görünmüyordu ama bir sürü aksilik yaaşamıştım belki hatırlarsınız anlatmıştım.
bu ay kendi haline bıraktık yine çalışmalarımızı yaptık ve allahım bu mübarek günlerde öğrenmeyi nasip etti.
dün öğrendim bugün sizlere umut olmak için ve dualarınızı almak için yazıyorum.
inşallah darısı hepinize olsun doğal yolla yada tedavi ile.inşallah kimsenin kucağı boş kalmasın
ve benimde inşallah bu rüyam kısa sürmesin.herşey gönlünüzce olsun
kadir gecenizde mübarek olsun.burada beni dinleyen sorularıma cevap veren vermeyen yazdıklarımı okuyan herkese çok teşekkür ediyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun

hoşgeldin cnm seni hatırlıyorum ama kendine haksızlık etmişsin sakar falan ne demek o heyecanla insanın eli ayağı birbirine girer normal tabi..hamileymişsin çok sevindim allah sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallah..böyle sürpriz haberleri duymak bizlere daha çok umut oluyo..mucizen ne güzel kendiliğinden gelmiş..darısı bizlerinda başına en kısa zamanda inşallah..

çok sağol canım inşallah devamı gelirde mutluluğum kısa sürmez diyorum
inşallah sizlerinde en yakın zamanda yüzü gülsün allahım yanınızda olsun herzaman.

HERKESE GÜNAYDINLARR GÜZEL BİR GÜ OLUR İNŞŞ
gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşş mucizen

ayşe ben sardunyaya düşen 2 yasini okudum.

ayşe inan dün gün boyuda aklım sendeydi ne yaptı acaba nasıl geçti diye.bu kadar kötü geçmesine çok üzüldüm.inşallah sonucun iyidir.ve inşallah bu yaşadıklarının karşılığını alırsın.

nisbhr hatırlamaz olurmuyuz seni hiç.hamileliğine çok sevindim inşallah sağ sağlim kucağına almakta nasip olur.

ayşecim öncelikle geçmiş olsun inş. hsg de sorun çıkmamıştır canım. birde ben yasinleri okudum haberin olsun.

Son düzenleme:
RANA;
arkadaşım çok üzüldüm .. diyecek söz bulamuyorum.. inşallah en kısa sürede toparlanır sağlığına kavuşursun canım..

MASAL;
inşallah bir dahaki kontrole gittiğinde hem hormon değerlerinin normale döndüğünü hem de kistinin gittiğini öğrenirsin canımcım.. ve yepyeni umutlarla tedavine güzel bir başlangıç yapıp hayırlsıyla mutlu sona kavuşursun arkadaşım..
yaşadıklarımız kolay şeyler değiller , psikolojimiz en ufak olay karşısında her an alt üst olabilecek boyutta.. hele ki kafanı oyalacak bir şeyler bulamazken hemen depresyon yanı başımızda... o yüzden çalışanlar biraz daha şanslılar bu durumda... inşallah yakında hepimiz tedavilerimizden olumlu neticeler alarak mucizelerimizi kavuşuruz tez zamanda ... ve bu yaşadıklarımızda hiç unutamayacağımız anı olarak kalır inşallah...

DİMPLE;
canım hayırlısı olsun canım ... umarım en kısa sürde meleğin tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden gelir canım benim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…