Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın kızlar nasılsınız..ben hala adet olmadım sabah test yaptım her zamanki gibi tek çizgi..zaten çift çizgi çıksaydı şaka zannederdim o kadar yani..

MDA;
canım her şeyin yolunda olduğunu ve yeni tedavi sürecine girdiğine çok sevindim... inaşallah gidişatı ve sonucu da başlangıcı gibi güzel olur canım.. hayırlısıyla son tedavin olup seni meleğine kavuşturur canım ... şansın bol olsun arkadaşım..

AYŞE;
Ayşecim geçmiş olsun canım .. kötü bir deneyim yaşamışsın ... inşallah sonucu güzel olur tüplerinle ilgili bir sıkıntı yaşamazsın ..
bu arada canım ben yasinlerimi okudum. listede güncellersin .. çok öpüyorum...

NİSBHR;
Gözün aydın canım ... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ... tebrikler tekrardan... darısı bizlerin başına en kısa sürede...

günaydın kızlar nasılsınız..ben hala adet olmadım sabah test yaptım her zamanki gibi tek çizgi..zaten çift çizgi çıksaydı şaka zannederdim o kadar yani..

günaydın pericim...
hiç kafaya takma canım.... dilerim Alah'tan en kısa sürede hiç umudumuz yokken çift çizgileri görmek nasip eder hepimize...
şimdi görememiş olmamız olmayacak anlamına gelmiyor şekerim.. sen stress yaptıkça senin kırmızılar gelmemek için inat ediyor... az kendi haline bırakmayı dene tatlım kendini...

========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ============
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu

== sardunya =2 tane mcan84 okudu
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okuyacak
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okuyacak
== can_canan =2 tane okuyacak
==nimesay = 2 tane okudu

bu hafta yasinleri melek04 arkadaşımız için okuyoruz
PERŞEMBE GÜNÜ BİTİRMİŞ OLUP ÖZEL MESAJLA HABER VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN KALIRIM

günaydın canım, çizgiyi görmek bize de kısmet olur inşallah, hayırlısı tabi ki ama durmadan hamile haberleri aldıkça artık bir tuhaf oluyor( sözüm burdaki arkadaşlara değil, yanlış anlaşılmasın , onların sevincine gönülden bende ortağım) geçende daha 1 yaşını doldurmamış kızı varken ikinciyi hamile kalan tanıdık yine kız geliyor yaaa off demiş... allah'ım dedim, bir şey demek istemiyorum ama sen gör duy bizi ltf dedim.
3.aşılama ile inşallah sen de çift çizgiyi göreceksin canım.

== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu

== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okudu

==nimesay = 2 tane okudu

== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu

== mavi_58 =3tane okudu
==doydo =2tane okuyacak
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okudu

==nimesay = 2 tane okudu

düşünmemeye çalışıyorum ama sanki o çift çizgiyi hiç göremeyecekmişim gibi geliyor..psikolojiler alt üst valla..kırmızıların gelmesi için hiçbir belirti yok anlamadım bu işi valla..3.aşılamayı bile yaptırmak istemiyorum uzun bir ara vermek istiyorum ama eşim bırakmıyo malesef..

günaydın tatlım inşallah bizlerde o günleri görürüz birgün..valla hiç sorma etrafımda bu aralar sürekli doğumlar var hemile haberleride alıyorum..sen demişsin ya daha 1 yaşını doldurmamış kızı var diye,bende 2 gün önce daha 6 aylık bir kızı olan arkadaşımın tekrar hamile olduğunu öğrendim şok oldum..eşime dedimki ben bir işe yaramıyorum çocuk doğuramıyorum baksana millet hemen yapmış..kendi sıkıntılarımız yetmiyo birde böyle dışardan bu haberleri alınca daha beter çöküyoruz..psikoloji yerlerde valla..şöyle uzun bir süre ara versem istiyorum ama olmuyo işte..

kızlar öncelikle hepinize günaydınlar hepiniz için hayırlı bi gün olur inşallah ..geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun şimdide dua ediyorum rabbim sonuçlarımı temiz çıkarsın tüplerim açık olsun diye.
dün çok kötü bi gündü işlem sırasında ağrı olacağını biliyordum ama bu kadarını inanın hiç düşünmemiştim...benden sonra ilk defa bu filmi çekilecek arkadaşlarımı korkutmak istemiyorum sonuçta bu ağrı herkeste bir olmuyor ..allah herkesin yardımcıı olsun

yok canım ara falan verme bence de, eşin haklı olabilir bu konuda. ara verdiğinde de bu sefer her ay acaba kendiliğinden olur mu diye bekleyip duracağız. yani maalesef her iki durumda da olmak kolay değil hakkımızda bundan sonrası hayırlısı olsun inşallah canım.

açıkcası bu kadar çok anne olma arzuyla beyinimize bu yönde çok sinyal gönderiyoruz... zavallımda ne yapsın allak bulak oluyor :))beynimiz , hormonlarımız, ve metobalizmamız hep bir savaş halinde.. az biraz rahat olup yaşanmışlıklarımız ve arzularımızı rafa kaldırsak o kadar güzel olacak ki... zaten bunu başarabilenleri duyuyoruz; kendiliğinden hamile kalıyorlar...
sıkma kendini canım benim... eli kulağındadır gelir bugün yarın arkadaşım..
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yeni tedavine canım..

canım bende çevremde sürekli birilerinin hamile haberini aldıkça tuhaf olurdum. hatta bir keresinde hamile olduğu için ağlayıp depresyona giren aldırıcam ben bunu istemiyorum bebek diyen birine şahit olmuştum da nasıl üzülmüştüm. neden istemeyenlerin bebeği oluyorda biz bu kadar çok isterken bizim olmuyor diye....
ama herşeyin bir vakti var. çok dua ettim ve artık benim de bebişlerim olacak.:13: binlerce şükür rabbime...
sizin de olacak, vakti var. umarım en kısa zamanda sizde bu güzel duyguları tadacaksınız....

rabbim bu kadar uğraşların karşılığını verir inşallah..benim evliliğimin 1. senesinin dolmasına 1 ay var ben evlendikten 15 gün sonra abim evlendi hanımı hamile ve 2 haftası var doğuma.. yani demek istediğim şu daha 1 senelik evliyim ama insan kendinde olmayıp böyle haberler duyunca ister istemez üzülüyo..allah en yakın zmanda hayırlı bi evlatla hepimizin yüzünü güldürsün..bizede o sevgiyi tattırsın inşallah

amin canım , inşallah çok sağol. dediğin gibi herşeyin bir vakti zamanı var, bekliyoruz bakalım:)
senin de bebişlerin bir an önce hayırlısıyla kollarını dolldurur inşallah canım.

zaman her şeyin ilacı ama bazen de çok yaralıyor insanı.. inşallah bizim mucizlerimizinde vakitlerinin dolup gelmelrine az kalmıştır..
bu arada sana da Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini... darısı bizlerin başına...

geçmiş olsun arkadaşım umarım sonuçların güzel çıkar...

valla kafam allak bullak cnm ya ben 3.aşılamayı istemiyorum direk tüp bebeğe geçelim diyorum ama eşim 3.aşılamada çok ısrar ediyo..sırf o istiyo diye yaptırıcam ama gelseydi şu adet başlasaydık tedaviye..belirsizlik sıkıyo beni..dediğin gibi hakkımızda hayırlısı canım..

doğru söylüyosun canım bu düşünceleri bir atsak kafamızdan herşey daha güzel olucak ama işte atamıyoruz..canı ne zaman isterse o zaman gelsin kırmızılar artık iyice gerdi beni çünkü..yeni tedaviye başlamak istiyorum ama aşılamada tutma şansı az olduğu için aynı negatif sonucu almak yine üzecek beni diye istemiyorum..orataya karışık haldeyim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…