Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkür ederim medidscim... valla ben de her birinizi ayrı ayrı özledim bu sürede...
ayy hiç sorma istre ufak olsun ister büyük olsun benim için hiç fark etmiyor benim için .. hele buradakiler hem büyük hem de uçabilen cinsten.. anlayacağın tam benlikler... ilaçta fayda etmiyor bunlara :) olan bilgisayarıma oldu arkadaşım :)

inşallah yakında bizlerde o mutlu hayırlı haberi alır soluğu bebek mağazalarında alırız arkadaşım :)

Canım senin her ay düzenli ise reglin gelmemesi çok ilginç,yakınlarında özel bir poliklinik varsa git bence kimisinin hamileliği idrar da çıkmayabilir

inşallah hamiledindir bize de bayram sevinci olursun :)))

günaydın hayırlı cumalar bayanlar.....
gayemcim çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş öpüyorum canım kendine dikkat et

burcucum hayırlısı olsun arkadaşım hakkında ... üzülme arkadaşım bu sefer olmadıysa inşallah en kısa sürede o mutluluğu yaşarsın...
bazen idrar testleri yanıltıcı oluyor ... sen istersen bugünden kan testi yaptır tedirgin olacağına...

burcucum; bilmiyorum inş. vardırda idrar testinde çıkmamıştır ikimizinde canım ...

superisi ;kuzum sen ne testi yaptırdın kantestimi idrar testimi???

ayşecim ben sana özel msj atmıştım görmedin galiba hasta olduğum için ben okuyamadım canım bilginiz olsun

günaydın Dimplecim ...
teşekkür ederim hayatım ... sen nasılsın ?

iyiyim canım bende sağol ne olsun işlerle uğraşıyorum fırsat buldukça yanınıza kaçıyorum :)) bakıyorum mutlu bi haber var mı diye pek rastlayamadım böcek fobin yüzünden laptop unu kırmana üzüldüm kimde yok ki o fobi aman bizden uzak dursunlar

kızlar ben buarada tüp bebek işlemlerine başladım ve doktor amh testi istemişti yaptırmıştım dün sonuç çıktı 1.41 yaşım 27 doktor kötü değil ama yaşına göre düşük dedi hemen tüp bebek yapmalıyız dadi .sizcede çokmu kötü bilgisi olan arkadaşlar yorum bekliyorum..

uzak dursunlar ayrıca mümkünse semtimize de uğramasınlar :)))
yeni tedavi sürecine giren arkadaşlardan bekliyoruz artık hayırlsıyla mutlu haberleri ... en son Nisbhr arkadaşımızın süpriz hamilelik haberini aldık .. Ebereis ten de güzel haberler gelir inşallah..

Canım senin her ay düzenli ise reglin gelmemesi çok ilginç,yakınlarında özel bir poliklinik varsa git bence kimisinin hamileliği idrar da çıkmayabilir

inşallah hamiledindir bize de bayram sevinci olursun :)))

aslında düzenli tam 30 günde oluyorum her ay böyledir
bende şaşırdım ne yapacağımı büroyuda kapatıp gidemiyorum
evet kiminin idrarda çıkmıyo yakın tanıdıklarımın başınada geldi 2 ay oluncaya kadar hatta kanda bile çıkmadı ama hamileymiş
hayırlısı ne diyelim....

hayırlısı olsun canım, test yaparsan mutlaka haber :)))

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun tatlım inşallah seneye bebişinle beraber kutlarsınız mutluluklar bir ömür boyu..benim kırmızılar pcodan dolayı gecikti herhalde takılmıyorum artık..hakkımızda hayırlı artık canım..

en iyi sonuç sabah alınıyormuş en az 4 saat beklemen gerek testti uygulamak için, kan veremiyorsan bide yarın sabahı bekleyip test yap istersen...

o zaman eve giderken alıp yarın sabah yapmak lazım yeniden kan testi veremiyorum şuan bayram üstü işler biraz sıkı bide yarın izinli olunca yapmam gereken işler var yoğunum yani ama eve giderken alıp yeniden denemek istiyorum...
yarın sabah haber veririm sonucu sizlere :))))

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklar mahvetti bizleri..bende böceklerden nefret ederim bilgisayarın içinde geçmiş olsun kötü olmuş bizleri merakta bırakma kısa zamanda yeni bilgisayarına kavuş sonrada bizlere kavuş cnm

yaz bitimine kadar sizlere buradan eşlik edecem inşallah sezon sonunda da bilgisayarıma kavuşmuş olurum... çünkü koca bir kış sizsiz geçirmem mümkün değil pericim.... çok öpüyorum seni canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…