Gaye'cim canım özlettin kendini, çok geçmiş olsun dikkat et kendine,o fobi bende de var elimde ne varsa bende fırlatırım :))))
Güzel dileklerin içinde çok teşekkür ederim.İnşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız. :)))
ben dün gece acile gittim ama yapmadılar :)
sonra eczane aramaya başladım gecenin bi vakti ve buldum
eve gelip hemen yaptım ama sonuç negatif(((
ama hala kırmızılar gelmedi nedendir bilmiyorum sizce idrar testinde çıkmama ihtimeli var mı?
artık önümüz hafta bayramdan sonra yani kan testi yaptırıcam eğer hala kırmızılar gelmez ise tabiii....
ben dün gece acile gittim ama yapmadılar :)
sonra eczane aramaya başladım gecenin bi vakti ve buldum
eve gelip hemen yaptım ama sonuç negatif(((
ama hala kırmızılar gelmedi nedendir bilmiyorum sizce idrar testinde çıkmama ihtimeli var mı?
artık önümüz hafta bayramdan sonra yani kan testi yaptırıcam eğer hala kırmızılar gelmez ise tabiii....
========= YENİ YASİNİ ŞERİF LİSTEMİZ==========
== ayse035 =2 tane melek04 okudu
== yeliz2 = 2 tane okuyacak
== superisi =2 tane okudu
== minikmeleğim38 = 2 tane okuyacak
== mcan84 =3tane okudu
==ecrin0134 = 2 tane okudu
== ercelf = 3 tane okudu
==melek04= 2 tane okudu
== sardunya =2 tane mcan84 okudu
== mavi_58 =3tane okudu
==masall35 =2tane okudu
==neevercare =2tane okudu
==doydo =2tane okudu
==dimple020 = 2 tane okuyacak
==elyesa = 2tane okudu
==cy_76 =2 tane okudu
==gayem07 =2 tane okudu
== can_canan =2 tane okudu
==nimesay = 2 tane okudu
günaydın hayırlı cumalar bayanlar.....
gayemcim çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inş öpüyorum canım kendine dikkat et
günaydın Dimplecim ...
teşekkür ederim hayatım ... sen nasılsın ?
burcucum; bilmiyorum inş. vardırda idrar testinde çıkmamıştır ikimizinde canım ...
superisi ;kuzum sen ne testi yaptırdın kantestimi idrar testimi???
iyiyim canım bende sağol ne olsun işlerle uğraşıyorum fırsat buldukça yanınıza kaçıyorum :)) bakıyorum mutlu bi haber var mı diye pek rastlayamadımböcek fobin yüzünden laptop unu kırmana üzüldüm kimde yok ki o fobi aman bizden uzak dursunlar
Canım senin her ay düzenli ise reglin gelmemesi çok ilginç,yakınlarında özel bir poliklinik varsa git bence kimisinin hamileliği idrar da çıkmayabilir
inşallah hamiledindir bize de bayram sevinci olursun :)))
aslında düzenli tam 30 günde oluyorum her ay böyledir
bende şaşırdım ne yapacağımı büroyuda kapatıp gidemiyorum
evet kiminin idrarda çıkmıyo yakın tanıdıklarımın başınada geldi 2 ay oluncaya kadar hatta kanda bile çıkmadı ama hamileymiş
hayırlısı ne diyelim....
ben testi alır almaz yaptım ya acaba sabah yapsaydım daha mı iyi olurdu?
canım hiç sıkma canını, elbet gelecek kırmızılar. birazda gelsin diye beklemekten de gecikme olabilliyor biliyorsun. bugün bizim evlilik yıldönümümüz ama eşim sabahtan burda olacak, bir sürpriz yapabilse de gelse:) ama yok sabah burda inşallah, buna da şükür:)
benim kırmızılarda hiç bekletmezler beni, yani heyecan bile yapmaya iznim yok, 1 aşılamada 10. gün gelmişlerdi, gelse bir dert gelmese ayrı dert işte canım.
aşılama ya da tüp içinden hangisine kendini daha çok hazır hissediyorsan onu dene canım, sonu güzel olacak inşallah.
en iyi sonuç sabah alınıyormuş en az 4 saat beklemen gerek testti uygulamak için, kan veremiyorsan bide yarın sabahı bekleyip test yap istersen...
medidscim her şeyin yolunda gidip yeni tedavin için gerekli olan evrakları sorunsuz biçimde hazırlamana sevindim canım ... inşallah tedavi sürecinde de sorunsuz biçimde yol alır hayırlısıyla meleğine kavuşursun canım ... Allah yardımcın olsun...
teşekkürler arkadaşım ilginize... geçen haftadan bu yana toparlanamadım ..tam iyileştim diyorum ağrılarım geçti kırıklığım geçti diyorum bu sferde bağırsak enfeksiyonuna yaklandımbi iki gündür de onunla uğraşıyorum.. salgın varmış arkadaşlar sizlerde yedikleriniz le içtiklerinize dikkat edin çok.. neyseki bu sabah biraz normale döndüm .. bu arada sizlere o kadar çok alışmışım ki her an aklımdasınız.. evdeki laptop u böcek fobim yüzümden düşürüp kırdım :) ama en kısa sürede inşallah yenisini alacağım çünkü sizlerle bağlantıda olamamak zor.. bana en yakınlarımdan yakın oldunuz ... iyi ki varsınız...
canım hayırlısı olsun ... eminim ki en kısa süre de hiç ummadığın anda o çift çizgiyi görmeyi nasip edecek Allah'ım sana pericim..
burcucum; bilmiyorum inş. vardırda idrar testinde çıkmamıştır ikimizinde canım ...
superisi ;kuzum sen ne testi yaptırdın kantestimi idrar testimi???
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sıcaklar mahvetti bizleri..bende böceklerden nefret ederim bilgisayarın içinde geçmiş olsun kötü olmuşbizleri merakta bırakma kısa zamanda yeni bilgisayarına kavuş sonrada bizlere kavuş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?