kızlar aşılamalarınız negatifle sonuçlanmışrabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah o vereceği zamanı çok iyi biliyo ,,,,,
mesela ben ileri derecede pko hastasıyım,,
eşimin spermleri aşılama için sınırdaydı,,,, sperm dna hasrı vardı ,,ve ayrıca %2 morfoloji ile yapptık aşılamayımucize gibi bişey oldu ve rabbim nasip etti allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın inşallah sizde lütfen çok üzmeyin kendinizi
selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...
benimde 2. asilamamdi ve negatifumudumuzu hic yitirmeyelim ama
mrb arkadaşlar benım 4. aşılamayı oldum bugun 6. günüm sabah kalktıgımda kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedı acaba neden olabılır hiç şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı neden olabılır bılgısı olan varmı
inşallah güzel bişeydendir...azsa bebişcik yerleşiyodur belki ondandır. ama çok olursa doktoruna bildir. ben hiç yaşamadım ama kanaman olursa ara demişti hemşire...
minikmeleğim inan hep aklımdasın ve dualarımdasın.inşallah Allah seninde yzünü güldürür en kısa zamanda...iyi pazarlar sevgili hemşehrim,
maşallah sana. sağlıkla kucağınada alırsın inşallah. dualarında unutma hemşehrini olur mu?
arkadaşlar merhaba ben bu ay aşılama yaptırcaktım doktorum beni 14.gün çagırdı ozamana yumurta çatlamazmı 27 28 günde bir adet olurum ben
günaydın...
ben 3. aşılamamdanda güzel sonuç alamadım malesef umarım diğer gelecek haberler hp güzel olur..
4. ve son aşılamam için çarşamba gününe randevumu aldım...sonrası zaten biraz dinlenip ocak şubat gibi tüpe gitmek hakkımızda hayırlısı olsun...
selam herkese güzel haberler vermek isterdim ama 2. aşılama da olmadı ...hayırlısı artık daha vakti gelmemiş demek ki...
benimde 2. asilamamdi ve negatifumudumuzu hic yitirmeyelim ama
mrb arkadaşlar benım 4. aşılamayı oldum bugun 6. günüm sabah kalktıgımda kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedı acaba neden olabılır hiç şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı neden olabılır bılgısı olan varmı
ALALHım yardımcın olsun sorunsuz güzel bu tedavi sonucu kucağına alırsın inşallah evlat-larınıKızlar geçmiş olsun rabbim tez zamanda size bebeklerinizi nasip etsin inşallah bende 3 aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp bebek için başladım hayırlısı deyip sabredecez rabbim bu günlerin mükafatını emin olun verecek hepimize dualarım sizinle
yerleşme olabilir umarımda öyledir..mrb arkadaşlar benım 4. aşılamayı oldum bugun 6. günüm sabah kalktıgımda kahverengi lekelenme oldu devamı gelmedı acaba neden olabılır hiç şimdiye kadar böyle birşey olmamıştı neden olabılır bılgısı olan varmı
saol cnm allah razı olsun sanada hayırlı doğumlar nasip etsin inş...minikmeleğim inan hep aklımdasın ve dualarımdasın.inşallah Allah seninde yzünü güldürür en kısa zamanda...
melek doktoruna güven mutlaka bildiğibir şey vardır.her hastaya farklı şekilde tedavi uygulanıyor sonuçta.inşallah kontrol sonrası güzel gelişmelerini yazarsın...
olimbera,sincap,charms aşılamalarınızdan negatif sonuçlar almışsınız.hepinizede çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.ama umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah yeni tedavilerinizde olumlu sonuçlar alırsınız...
minikmeleğim inan hep aklımdasın ve dualarımdasın.inşallah Allah seninde yzünü güldürür en kısa zamanda...
melek doktoruna güven mutlaka bildiğibir şey vardır.her hastaya farklı şekilde tedavi uygulanıyor sonuçta.inşallah kontrol sonrası güzel gelişmelerini yazarsın...
olimbera,sincap,charms aşılamalarınızdan negatif sonuçlar almışsınız.hepinizede çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.ama umudunuzu asla kaybetmeyin inşallah yeni tedavilerinizde olumlu sonuçlar alırsınız...
aminnn tesekkur ederiz:)
valla cnm kurtuldum ama sonrası pek kolay olmadı. kimsenin gözü korkmasın tabi, çok az kişide bunlar yaşanabiliyor.
kızlar opunun akşamı karın bölgesine dokunamaz oldum, iki büklüm yürüdüm, nefes darlığı,şişkinlik, yemek yiyemedim sırf bu yüzden, 2 gece hiç uyuyamadımçok şükür şimdi azaldı, fazla yumurta toplananlarda ohss oluyor yaa, bende şiddetli olmasa da oldu, şiddetlisini düşünemiyorum zaten, allah'ım düşmanıma vermesin dedim..nefes alamamak çok kötü bir şey. en sonunda gittim zaten merkeze transferi engelleyecek kadar kötü bir durum yok ama 1 hafta 10 gün sürer dediler, karın bölgesinde biriken sıvıları gösterdiler ....pazar transerim oldu, 1 tane bebek verdiler:) ilk denemem ve de ikiz gebeliğinde kolay olmadığını söyledi doktorum, ama şimdilik 7 tane iki paket halinde dondurulmuşum var, 5 tanede gelişimi gözlenen embriyo var. doktorum tutmazsa bir sonrakine söz 2 tane koyacağım dedi.dün eve gelip araçtan inince yine şanslı ben yürüyemez oldum karnımın alt bölgesi çok sancıyor, wc'ye gidemez oldum transerdeki ilçalar mı sebep bilmiyorum. çrş. iş başı yapacağım ,inş geçer. düne nazaran daha iyiyim. ama sezaryen olmuş bayanlar gibiydim dün. kızlar nazlı biri hiç değilim, acıya da dayanırım, sanırım çok yumurtanın sonuçları bunlar. inşallah mükafatını görürüz hepimiz çektiklerimizin.
Merhaba arkadaşlar, çarşamba 2.aşılamamı olacağım inş.bir sorun cıkmazsa.
Bir kaç sorum var, ovitrelle yapacagım bu akşam karnımdan mı kolumdan mı yapmalıyım?
Bir de ben öğretmenım, çarşamba evde dınlenırım de perşembe tüm gun okuldayım 8'den 4'e kadar.Acaba o gun de rapor alıp dinlensem yatsam mı yoksa işe gideyım mı:44:
Karar veremedım, nöbetçıyım o gun bır de.Tüm gun ayakta, nasıl olur kı?
Ne yapmalıyım?:44:
Kizlar bisy sorcam, 12.gun idrar testinde ikinci cizgi silik ciksa guvenebilirmiyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?